מכבי צריכה זעזוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי צריכה זעזוע

הודעהעל ידי yzafrir » 26 נובמבר 2013, 14:57

jol9 כתב:
yzafrir כתב:טיוס פשוט לא מנוצל נכון במכבי . אם הבעיה איתו בהתקפה היא רק בקליע מבחוץ אז הוא יכול לשחק יותר קרוב לסל ולהעשות נקודות גראבז' כמו שהוא עשה בנבחרת או בקאנטו . לא כל 4 חייב לזרוק מבחוץ (ליאור אליהו זוכרים...)
אבל בהגנה ובריבאונד הוא בטוח יעשה עבודה טובה יותר מסמית' שנראה ממש חלש העונה בהגנה .
הוא חייב לקבל דקות בליגה כדי ליצבור ביטחון וזה שהוא ישראלי , במיוחד במצב שנוצר שאין אף ישראלי גבוהה שראוי להיות במכבי (כי ליאור כנראה גמר עם מכבי) אז חייבים לנצל יותר את טיוס . אני בהחלט חושב שהוא יכול לשחק ליד ג'יימס ואפילו ד סופו...

לגבי רכז , אוקי אז צריך רכז יותר חכם ויש מלא כאלו...רק תנו כבר #$##*@ שם !!!! די ליזרוק סיסמאות !!! מכבי הימרה על רייס וכרגע זה נראה לא טוב אבל כל שחקן אחר במחיר הזה הוא הימור בדיוק כמו רייס . רוצים רכז טוב ? שימו 2 מליון ולא תצטרכו להמר...
בסכומים שמכבי משלמת אי אפשר לדעת מה נקבל ולכן להחליף כרגע רכז הימור ברכזהימור אחר לא בטוח שיעזור...

טיוס לא יודע לעשות כלום בהתקפה חוץ מלקבל אלי הופס. במכבי אין מי שימסור לו כאלה, ולכן הוא סתם מסתובב כמו איזה סהרורי, מחפש את עצמו וגם מפריע לג'יימס או סופו בצבע.
אליהו זה שחקן שונה ואני מאוד מופתע שאתה מזכיר אותו (את זה עשה פדרמן ואנחנו שוחטים אותו כאן על האמירה הזאת).

כרגע בליגה הוא לא מתלבש בגלל חוקי הזרים והישראלים (יופי של חוקים ד"א, שגורמים למכבי לייבש ישראלים בכירים בחוץ, כשאלטיט והררי לא רואים דקת משחק). אם יתלבש, אז במקום מי?
רק אחד הזרים, ומבחינתי זה בסדר, אבל לא נראה שבלאט מוכן לזה כרגע.
אני הייתי שמח לראות את טיוס וג'יימס למשל משתפים פעולה למשך מספר דקות רק בשביל לראות איך זה ייראה. לדעתי זה נוסה פה ושם, ולא עבד טוב.

לגבי רכז - יש כמה אופציות. או רכזים שנפלטו מהNBA, או כאלה שייפלטו מקבוצות שלא יעלו לטופ 16, או כאלה שמשחקים בליגת הפיתוח, או באיזו ליגה סינית, ואופציה אחרונה,
לנסות למצוא שחקן שבאמת רוצים, ולשלם ביי אאוט לקבוצה שלו.
אני מניח שאם תשאל את בלאט או מחלקת הסקאוטינג, אז יעלו הרבה שמות. נכון שכולם יהיו הימורים כמו רייס, אבל רייס הוא הימור שכשל, ואין שום סיבה להמשיך ולהחזיק אותו כאן,
בדיוק כמו שלא היה צריך להחזיק את מדלי בקבוצה במשך עונה שלמה וגם את תומאס.

אין לי בעיה שטיוס לא ידע לעשות כלום ושיתן את אותו דבר שנתן בקאנטו עונה שעברה...

לשחרר את כהן וטיוס בשביל זר לעמדה 4 ? ומה יהיה עם ישראלים בסגל בליגה ? בטח בהתחשב בחוקי הגיל החדשים....

אם מכבי רוצה לעשות שינוי בעמדת הרכז היא צריכה לעשות את זה עכשיו ולא לחכות לטופ 16 . מה גם שאני לא רואה הרבה רכזים איכותיים בקבוצות שלא יעלו שלב...
אפשר להביא רכז שמשחק ביורוקאפ כמו נולן סמית' אבל שוב זה הימור ולא בטוח שירצו לקחת את הסיכון הזה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גל גל » 26 נובמבר 2013, 15:03

עם כבר מספר 4 לעונה הבאה אז אני רוצה את טיילור האניקט מנס ציונה שחקן נהדר !
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 נובמבר 2013, 15:05

גל גל כתב:עם כבר מספר 4 לעונה הבאה אז אני רוצה את טיילור האניקט מנס ציונה שחקן נהדר !

ואת טפירו כסנטר, את כל אירופה נקרע עם כזה קו קדמי.
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 26 נובמבר 2013, 15:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 26 נובמבר 2013, 15:05

גל גל כתב:עם כבר מספר 4 לעונה הבאה אז אני רוצה את טיילור האניקט מנס ציונה שחקן נהדר !

אחלה שחקן אבל הוא 3....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 16:26

הוא שחקן יותר טוב מאינגלס, אבל אין לו מבטא אוסטרלי, אז אם הוא היה פה, היו גומרים אותו מזמן.
roy1000

הודעהעל ידי גל גל » 26 נובמבר 2013, 17:00

יכול לשחק 4 בכיף הרבה יותר מתאים גם מסמית וגם מאינגלס הוא גבוה וריבאונדר מעולה אתלטי ובעצם עושה הכל שחקן מעולה לדעתי גם לא אפור כמו כל מכבי בעצם
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2013, 17:11

קודי כתב:
yzafrir כתב:שנה שעברה בטופ 16 היינו צריכים 6 ניצחונות רצופים כולל נגד אלופת אירופה ועדיין לא היה פה כזאת היסטריה כמו עכשיו כשהולכים לשחק נגד שלוש אימפריות (אילת , הכוכב , וירושלים...)...
השינויים שצריכים לעשות בסגל לא קשורים בשום עניין מקצועי , לא צריך 14 שחקנים בסגל ולכן צריך לוותר על שחקנים ....אני הייתי מוותר דווקא על כהן ואם אפשר אז על פניני...
טיוס חשוב לליגה , וגם ביורוליג הוא יכול לתרום כמו שעשה עונה שעברה בקאנטו...כהן לעומת זאת חסר ניסיון ובטחון ועדיין לא מתאים פיזית לשחק ברמות האלו...

לגבי עמדת הרכז , אם בקיץ לא היה אף שחקן יותר טוב מרייס ב-500K אז למה שימצאו עכשיו מישהו ב-300K ? הדבר היחיד שאולי אפשר לעשות זה לעשות טרייד מול קבוצה אחרת ולהוסיף להם כסף ...הייתי מנסה להביא את נולן סמית' או אולי לקוות שצסק"א ישחררו את ארון ג'קסון בסוף השלב...אבל אני לא רואה את זה קורה ובכלל אני לא רואה את מכבי מביאים רכז אחר...

ברור שאין רכזים טובים פנויים בשוק אבל אם מכבי רוצה להתחזק היא צריכה להביא אחד כזה. זה יעלה הרבה כסף כי היא תצטרך לשלם ביי אאוט אבל אני בסך הכל כתבתי מה צריך לעשות. בלי ועם קשר, צריך לשחרר 3-4 שחקנים מהסגל. טיוס יכול לעזור בליגה? נחמד מאוד, אבל לא צריך סגל כל כך ארוך ואם רוצים שיהיה קצת כסף לחיזוק צריך גם לחתוך בבשר החי. לפעמים אתה כורת רגל בשביל להציל חיים ובמקרה של טיוס מדובר לכל היותר על עקירת ציפורן.
מה יעשו? כלום. יפטרו את בלאט, יפילו עליו את כל התיק וימשיכו לספר לנו על הסגל הנהדר שיש למכבי. האמת היא שכבר לא ממש איכפת לי - פשוט הפכתי אדיש לחלוטין לקבוצה הזו. היא לא מייצגת אותי ואני לא ממש מרגיש משהו כלפיה. ינצחו - יהיה נחמד, יפסידו - לא אסון גדול. מצטער, אבל זו כבר לא הקבוצה שלי - היא מוחזקת כבת ערובה בידי בעלים שלא רק שלא מוכנים או יכולים להזרים לה כסף אלא גם בטוחים שהם מנהלי הכדורסל הטובים בעולם (אני בטוח שלאף עסק שלהם הם לא היו ממנים מנכ"ל כל כך חסר נסיון) והם עושים זאת בשחצנות לא נקלטת. ומהבעלים זה עובר עד לשחקנים, שמרביתם הם שכירי חרב שלא ממש מעריכים את החולצה שהם לובשים. בפעם הראשונה ב-20 שנה האחרונות, אני חושב שיותר טוב שהשנה הקבוצה הזו תתרסק בשביל שיבינו שצריך לעשות פה שינוי מהיסוד, אחרת האסימון אף פעם לא ירד.

LIKE
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2013, 17:12

נו באמת,טיוס לא קשור בכלל לענף
אני מתבייש ששחקן כזה מגיע למכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 נובמבר 2013, 17:46

rc4991 כתב:נו באמת,טיוס לא קשור בכלל לענף

אבל אתה רצית אותו בעונה שעברה, לא ככה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2013, 17:47

felix_r כתב:

אבל אתה רצית אותו בעונה שעברה, לא ככה?

חס וחלילה :nonono
מהרגע הראשון שהוא עלה כמועמד אמרתי שאסור להביא אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 נובמבר 2013, 18:43

roy1000 כתב:

הוא שחקן יותר טוב מאינגלס, אבל אין לו מבטא אוסטרלי, אז אם הוא היה פה, היו גומרים אותו מזמן.

די כבר לדבר שטויות, בדיוק משתמש אחד פה אמר אי פעם משהו על המבטא שלו.
אגב אני אומר את זה בתור אחד היחידים שאוהבים את השחקנים השחורים לא פחות מהלבנים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Assaf M » 27 נובמבר 2013, 13:35

הקטע שטייריס רייס ישב על הספסל במהלך הפסק זמן- הוא חמור מאין כמותו! אני לא יודע איך במכבי עוברים בשתיקה על דבר כזה. המקרה עם בלו, לצורך העניין הוא לגיטימי מכוון שמדובר בלהט המשחק ובכל מקרה על בלו
אי אפשר להגיד שלא נלחם.
אני רוצה חזרה במגרש את יוגב, יובל וגיא. וכמה שיותר דקות.
Assaf M

הודעהעל ידי yzafrir » 27 נובמבר 2013, 15:18

אז איך אתה מסביר את העונת יורוליג הקודמת שלו ? ואת המשחקים שלו בנבחרת ?
בתור זר ברור שלא הייתי לוקח אותו אבל בתור גבוהה ישראלי כרגע הוא בהחלט יכול וצריך לתרום . במיוחד שדווקא הבעיה הכי גדולה כרגע היא בתחום שהוא כן טוב בו וזה ריבאונד והגנה בעיקר על מספרי 4...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 27 נובמבר 2013, 15:37

yzafrir כתב:

בתור זר ברור שלא הייתי לוקח אותו אבל בתור גבוהה ישראלי כרגע הוא בהחלט יכול וצריך לתרום . במיוחד שדווקא הבעיה הכי גדולה כרגע היא בתחום שהוא כן טוב בו וזה ריבאונד והגנה בעיקר על מספרי 4...

הוא לא עשה שום דבר מיוחד ביורוליג. אל תשכח שזה היה רק שלב הבתים.

בקשר לנבחרת, אני רוצה להזכיר לך, שהוא שיחק במוקדמות נגד נבחרות "גדולות" כמו סלובקיה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 27 נובמבר 2013, 15:49

felix_r כתב:
yzafrir כתב:

בקשר לנבחרת, אני רוצה להזכיר לך, שהוא שיחק במוקדמות נגד נבחרות "גדולות" כמו סלובקיה

אז למה שלא יעשה אותו דבר גם בשלב הבתים הזה ? או אפילו בליגה הישראלית כמחליף ? אין סיבה שהוא לא יקבל דקות משמעותיות כישראלי בליגה ואפילו מעט דקות של מלחמה כ-4 ביורוליג...הוא לא נגר עד כדי כך כמו שאתם מנסים לצייר את זה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 27 נובמבר 2013, 18:21

yzafrir כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:

אז למה שלא יעשה אותו דבר גם בשלב הבתים הזה ? או אפילו בליגה הישראלית כמחליף ? אין סיבה שהוא לא יקבל דקות משמעותיות כישראלי בליגה ואפילו מעט דקות של מלחמה כ-4 ביורוליג...הוא לא נגר עד כדי כך כמו שאתם מנסים לצייר את זה...

למה?
אולי בגלל שהוא משחק בקבוצה גדולה , שהתוצאות ביורוליג חשובות לה יותר?
אולי בגלל שהוא משחק בקבוצה גדולה , שרוצה יותר מ 3 ניצחונות מתוך 10 בשלב הבתים, לכן היא לא יכולה לתת לטיוס 20 דקות למשחק?

הוא נגר הרבה יותר ממה שאנחנו אומרים, פשוט אין מילים בעברית על מנת לתאר את נגורותו במלא תפארתה ! :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 27 נובמבר 2013, 18:52

yzafrir כתב:

הוא שמיג את כל הנקודות שלו מהיי לופס וקצת מריבאונד התקפה,הוא ממש לא הרשים בנבחרת וקאנטו לא מדד - גם אני ואתה נצליח לגרד כמה נקודות עם יתנו לנו דקות משחק
פשוט שחקן גרוע ונגר שלא מהעולם הזה שחוץ מהטבעה הוא לא מסוגל לשים את הכדור בסל.גם הגנתית הוא בינוני ולא מצליח לשמור על הגובהים ביורוליג
לשחק איתו ב-4? :throwup2 מיד אחרי שנשחק עם קוז'יקרו כרכז
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 נובמבר 2013, 18:56

מגזים כמעט כמו רוי עם עם אינגלז.
לדעתי זה בגלל שאתה גזען.

הוא לא השחקן הראשון בעולם שתלוי ב100% בשחקנים אחרים\ בריבאונד התקפה. ומה אתה יודע, יש אפילו שחקנים כאלה שהצליחו ברמות הגבוהות ביותר.
בעמדה 4 הוא יכול לשמור על כל שחקן באירופה, וגם בעיית הריבאונד תשתפר משמעותית. אם במקרה אינגלז יהיה איתו על המגרש, גם נראה כמה נקודות שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 27 נובמבר 2013, 19:06

MTA2311 כתב:מגזים כמעט כמו רוי עם עם אינגלז.
לדעתי זה בגלל שאתה גזען.

הוא לא השחקן הראשון בעולם שתלוי ב100% בשחקנים אחרים\ בריבאונד התקפה. ומה אתה יודע, יש אפילו שחקנים כאלה שהצליחו ברמות הגבוהות ביותר.
בעמדה 4 הוא יכול לשמור על כל שחקן באירופה, וגם בעיית הריבאונד תשתפר משמעותית. אם במקרה אינגלז יהיה איתו על המגרש, גם נראה כמו נקודות שלו.

הוא תלוי בצורה הכי מוגזמת שיש,זה לא רק שהוא לא יכול לייצר לעצמו אלא שגם שמייצרים עבורו זה צריך להיעשות בצורה ממש ספציפית (היי לופ)
מה החוכמה לקלוע את זה כבר?כמה פעמים ראית אותו קולע יותר ממטר מהסל?
יותר מזה-כמה פעמים ראית אותו זורק לסל?
בינתיים הוא מראה הגנה רעה-בינונית וקשה לו להתמודד ביורוליג,וגם אם הוא יתן פה ושם דקות הגנתיות טובות זה יבוא על חשבון נגרות שיא בצד ההתקפי
תחשוב איך ההתקפה שלנו תקועה עם בלו/סמית' בארבע ותחשוב איך זה יראה עם טיוס :throwup2
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 נובמבר 2013, 19:26

לאזמה יכול לקלוע מיותר ממטר מהסל? קייל היינס? ג'ואי דורסי? לא.
הוא יכול לשמור מצויין כל פורוורד באירופה. ההתקפה שלנו ממש לא תקועה בגלל בלו וסמית'. היא תקועה בגלל היקמן ורייס בעיקר.

4 שגם שומר טוב וגם כוכב בהתקפה לא תמצא( וכבר הרבה מאוד שנים לא היה פה אחד כזה). כרגע יש לך את בלו שהוא פורוורד התקפי טוב, ואת טיוס שיכול לתת יופי של הגנה+ ריבאונד+חסימות בעמדה הזאת.

מה זה היי לופס ד"א?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot], liran ו־11 אורחים