טיוס נגד נבחרת ישראל נגד מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טיוס נגד נבחרת ישראל נגד מכבי

הודעהעל ידי מקובי » 09 יולי 2014, 17:46

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:
roy1000 כתב:אני חושב שיש תקדים לזה ששחקן הושעה מהליגה כי סירב להתייצב לנבחרת, אבל אני לא זוכר מי זה היה (אולי עדי גורדון)?

בלי קשר, אני חושב שצריך לשחרר את טיוס במקרה הזה. במילא יש את פישר בתור מחליף.

עדי גורדון, ל2 או 3 משחקים...
ומסכים לגבי המשפט השני, מילא אם לא היה אלטרנטיבה, אבל יש אפשרות שתהיה עוד רוטציה כך שאומרים לטיוס לוותר על הלימודים בגלל 3-4 משחקים (מתוך 6)

שמואל- אני לא מבין איך אתה יכול לקבוע שהקריירה של כספי/מקל בNBA יותר חשובה מהקריירה העתידית של טיוס אחרי הכדורסל (הוא לא יהיה שחקן כדורסל לנצח).
הרי אי אפשר לומר לו שידחה את זה לשנה הבאה... בשנה הבאה יש את אליפות אירופה עצמה ואז ירצו אותו שם.

זה יותר חשוב. כיצד אמור לעניין את מדינת ישראל הקריירה העתידית של טיוס? חוץ מזה, אף אחד פה לא מבטל לגמרי את הקריירה העתידית שלו. יש לו עוד הרבה שנים לשחק כדורסל ועוד הרבה הדמנויות להשלים את הלימודים.
לעומת זאת, הקריירה של כספי ומקל ב- NBA חשובה למדינת ישראל. זה אינטרס של כולנו ששחקנים ישראלים ישחקו בליגות הטובות בעולם יצליחו. הצלחה כזאת סוחפת אחריה מדינה שלמה ומעודדת ילדים רבים לחקות אותם.

אני אתחיל מהסוף:
כיצד אמור לעניין את מדינת ישראל הקריירה הנוכחית של כספי/מקל?
הם מביאים לנו תגמולים על כך שהם משחקים בNBA? אז יש כבוד שיש ישראלים שם אבל אותי לימדו שעם כבוד אפשר ללכת למכולת...
דמגוגיה זה כיף- גם הצלחה של מכבי באירופה סוחפת אחריה מדינה שלמה ומעודדת ילדים רבים לחקות אותם ככה שזה לא מאוד מרשים... ואם מכבי תיאלץ לוותר על טיוס בגלל זה אז זה פוגע בה מקצועית באירופה...

עוד הרבה שנים לשחק כדורסל? תגיד את זה לעודד קטש ששיחק 6 שנים בסה"כ... הרבה הזדמנויות להשלים לימודים? הרי נניח והוא דוחה את זה ברור לך שעוד שנה יהיה את אותו סיפור ועוד שנתיים שוב פעם וכו'...(וזה בלי קשר ששנינו לא יודעים את העובדות, יכול להיות שיש דד ליין לסיום התואר, אני יודע שיש את זה אצלנו באונ' הפתוחה למשל שאפשר להשלים תואר עד 7 שנים)
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 09 יולי 2014, 17:52

שמואל1 כתב:דרק שיחק הרבה שנים בנבחרת עד שהחליט לפרוש ממנה (הוא כבר היה מבוגר ולשחק כל קיץ זו מעמסה לא פשוטה).
לדיוויד בלו היו גם מספר קמפיינים מוצלחים ברזומה.

אז זהו שדרק שיחק 3 שנים בנבחרת ובלו עשה 2 קמפיינים. טיוס כבר עשה קמפיין אחד, ומן הסתם יעשה עוד.

אם רוצים אותו בנבחרת לאורך שנים, אז צריכים להתחשב בו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 יולי 2014, 17:55

מקובי כתב:
שמואל1 כתב:
מקובי כתב:
roy1000 כתב:אני חושב שיש תקדים לזה ששחקן הושעה מהליגה כי סירב להתייצב לנבחרת, אבל אני לא זוכר מי זה היה (אולי עדי גורדון)?

ומסכים לגבי המשפט השני, מילא אם לא היה אלטרנטיבה, אבל יש אפשרות שתהיה עוד רוטציה כך שאומרים לטיוס לוותר על הלימודים בגלל 3-4 משחקים (מתוך 6)

שמואל- אני לא מבין איך אתה יכול לקבוע שהקריירה של כספי/מקל בNBA יותר חשובה מהקריירה העתידית של טיוס אחרי הכדורסל (הוא לא יהיה שחקן כדורסל לנצח).
הרי אי אפשר לומר לו שידחה את זה לשנה הבאה... בשנה הבאה יש את אליפות אירופה עצמה ואז ירצו אותו שם.

זה יותר חשוב. כיצד אמור לעניין את מדינת ישראל הקריירה העתידית של טיוס? חוץ מזה, אף אחד פה לא מבטל לגמרי את הקריירה העתידית שלו. יש לו עוד הרבה שנים לשחק כדורסל ועוד הרבה הדמנויות להשלים את הלימודים.
לעומת זאת, הקריירה של כספי ומקל ב- NBA חשובה למדינת ישראל. זה אינטרס של כולנו ששחקנים ישראלים ישחקו בליגות הטובות בעולם יצליחו. הצלחה כזאת סוחפת אחריה מדינה שלמה ומעודדת ילדים רבים לחקות אותם.

אני אתחיל מהסוף:
הם מביאים לנו תגמולים על כך שהם משחקים בNBA? אז יש כבוד שיש ישראלים שם אבל אותי לימדו שעם כבוד אפשר ללכת למכולת...
דמגוגיה זה כיף- גם הצלחה של מכבי באירופה סוחפת אחריה מדינה שלמה ומעודדת ילדים רבים לחקות אותם ככה שזה לא מאוד מרשים... ואם מכבי תיאלץ לוותר על טיוס בגלל זה אז זה פוגע בה מקצועית באירופה...

עוד הרבה שנים לשחק כדורסל? תגיד את זה לעודד קטש ששיחק 6 שנים בסה"כ... הרבה הזדמנויות להשלים לימודים? הרי נניח והוא דוחה את זה ברור לך שעוד שנה יהיה את אותו סיפור ועוד שנתיים שוב פעם וכו'...(וזה בלי קשר ששנינו לא יודעים את העובדות, יכול להיות שיש דד ליין לסיום התואר, אני יודע שיש את זה אצלנו באונ' הפתוחה למשל שאפשר להשלים תואר עד 7 שנים)

אז שידחה את הלימודים לו לאחרי הקריירה, למה זה אמור לעניין אותנו בכלל?
כמו כל שחקן נורמלי בעולם ובארץ. אני לא שמעתי מעולם על צברים בנבחרת ישראל מתלוננים על אי יכולת להשלים תואר. אין סיבה שטיוס יהיה שונה או מיוחד.
כבר הסברתי איך ישראלים שמשחקים ב- NBA מביאים תגמול לישראל ואני לא מתכוון לחזור שוב על דבריי.
מה הקשר להצלחות של מכבי באירופה? זו עוד פלטפורמה שמביאה עניין וסוחפת ילדים, כמו ישראלים ב- NBA. אין סתירה בין שני הדברים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 יולי 2014, 17:57

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:דרק שיחק הרבה שנים בנבחרת עד שהחליט לפרוש ממנה (הוא כבר היה מבוגר ולשחק כל קיץ זו מעמסה לא פשוטה).
לדיוויד בלו היו גם מספר קמפיינים מוצלחים ברזומה.

אז זהו שדרק שיחק 3 שנים בנבחרת ובלו עשה 2 קמפיינים. טיוס כבר עשה קמפיין אחד, ומן הסתם יעשה עוד.

אם רוצים אותו בנבחרת לאורך שנים, אז צריכים להתחשב בו.

יוני, אם טיוס עכשיו היה בא ואומר "תנו לי להיעדר מהקמפיין הנוכחי ואני מבטיח להגיע לכל הקמפיינים הבאים", אני לא חושב שאף אחד היה מתלונן (כמו במקרים של כספי ומקל).
העניין עם טיוס שהוא כפוי טובה, והוא לא רוצה לשחק בנבחרת ישראל לא בקיץ הזה ולא בקיץ הבא (כמו שהוא לא רצה לשחק בקיץ שעבר).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 יולי 2014, 18:09

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:
שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

אני אתחיל מהסוף:

אז שידחה את הלימודים לו לאחרי הקריירה, למה זה אמור לעניין אותנו בכלל?
כמו כל שחקן נורמלי בעולם ובארץ. אני לא שמעתי מעולם על צברים בנבחרת ישראל מתלוננים על אי יכולת להשלים תואר. אין סיבה שטיוס יהיה שונה או מיוחד.
כבר הסברתי איך ישראלים שמשחקים ב- NBA מביאים תגמול לישראל ואני לא מתכוון לחזור שוב על דבריי.
מה הקשר להצלחות של מכבי באירופה? זו עוד פלטפורמה שמביאה עניין וסוחפת ילדים, כמו ישראלים ב- NBA. אין סתירה בין שני הדברים.

אתה כזה פופוליסט שזה מדהים.
אתה יודע כמה שחקנים מוותרים ומשתחררים ממשחקי הנבחרות שלהם? כמעט בכל קמפיין יש סימני שאלה סביב כל הכוכבים שמשחקים בNBA, גם בישראל עשרות
שחקנים שוחררו וביקשו להשתחרר לאורך השנים.
אני שוב אומר, מתאזרח זה מצב שונה מזר.
ג'מצ'י שיחק בנבחרת משהו כמו 15 שנים, אני לא זוכר מתאזרח ששיחק הרבה שנים בנבחרת פרט ללבאן מרסר שהיה באמת ייחודי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 יולי 2014, 18:14

אני ממש לא אוהב את הגישה של טיוס וגם במקרה הזה נראה שהוא סתם מחפש תירוץ
אבל!!! אין שום סיבה שאיגוד הכדורסל יעניש אותו ואם זה יקרה זאת תהיה צביעות דוחה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 יולי 2014, 18:14

רגע, לא סיכמנו שטיוס הוא לא מתאזרח, אלא יהודי מן המניין?
כשצריך הוא פתאום הופך ל"מתאזרח"?
אם הוא יהודי מן המניין, ואזרח ישראל מן המניין, אז שישחק בנבחרת כמו כל ישראלי אחר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 09 יולי 2014, 18:36

אבל יש לו דברים יותר חשובים, אולי סתם לא בא לו כמו שאחרים רצו קיץ חופשי לאורך השנים
מי אתה שתקבע לו מה הוא צריך לעשות ומה לא? הוא עבד של מישהו שחייב להתייצב בכל קיץ עד הפרישה? פתאום הוא ישראלי עם חובות, כל העונה במכבי הוא אמריקאי שחור עם קומבינות של שמעון.
Roni1

הודעהעל ידי Asf » 09 יולי 2014, 18:51

גם אני הייתי מעדיף שכל שחקן שמקבל זימון לנבחרת יגיע וישחק בנבחרת.
אבל-- נבחרת זה לא צבא, אין מה לעשות השוואות כאלה (וגם לצבא מזמן לא מגיעים אנשים שלא רוצים להיות שם אבל זה כבר משהו אחר). שכל שחקן יעשה עם החיים שלו מה שהוא רוצה, לא חושב שיש לאף אחד זכות לקבוע לו מתי להשלים את התואר שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי jol9 » 09 יולי 2014, 19:06

שמואל1 כתב:רגע, לא סיכמנו שטיוס הוא לא מתאזרח, אלא יהודי מן המניין?
כשצריך הוא פתאום הופך ל"מתאזרח"?
אם הוא יהודי מן המניין, ואזרח ישראל מן המניין, אז שישחק בנבחרת כמו כל ישראלי אחר.

גם מתאזרח הוא ישראלי מן המניין. אין כשצריך או כשלא צריך.
גם בלו הוא יהודי, וזה לא הפריע לו "לדפוק ברז" מתי שרק רצה.

בן אדם שהמשפחה שלו היא בארה"בף מן הסתם לא רוצה להמשיך ולשהות בארץ כשיש לו חופש. מבחינתי, כל מתאזרח או יהודי שבסיס האם שלו נמצא בארה"ב, צריך לקבל
צל"ש על זה שהוא בכלל שוקל לבוא לנבחרת.

אתה קצת מתבלבל. אף אחד לא חייב לעשות שום דבר כאן. זאת זכות לשחק בנבחרת. מי שלא יכול או לא רוצה, לא צריכים להכריח אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 09 יולי 2014, 19:10

קצת לא ברור לי למה במכבי לא מנהלים מו"מ כדי להאריך את החוזה של טיוס ובמקום זה רוצים לשפוך עוד כסף שאין על פישר כסנטר שלישי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יולי 2014, 19:14

לא מצליח להבין למה בכלל מתעסקים בזה.
אם כבר, אז אם "צבר" היה מנסה להתחמק מקמפיין, זה היה הרבה יותר חמור, כי בגיל 18 הם המשיכו לשחק כדורסל ואנחנו התגייסנו. נבחרת זה השירות הלאומי שלהם לצורך העניין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 18 יולי 2014, 12:49

מצטער זה כבר ממש מגעיל
http://www.one.co.il/Article/236657.html
הוא הודיע להם שהוא כבר יגיע (היה אמור בשלישי שעבר) ועכשיו הוא ממציא עוד דברים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 יולי 2014, 21:10

טיוס לא ישחק בנבחרת. ייתכן כי יורחק גם מהליגה
סנטר מכבי הודיע לאיגוד שלא יצטרף, עלול לחטוף עונש כבד. יו"ר האיגוד: "הוא יעמוד לדין". גורם באיגוד: "התנהלות שערורייתית, לא אופתע אם יושעה לחודשיים"

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 84&lang=he

טיוס פשוט טיפש, אין דרך אחרת לתאר.
מההתחלה הוא לא רצה לשחק בנבחרת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 22 יולי 2014, 21:14

זכותו המלאה
אם מענישים אותו שיענישו גם את מורן רוט
Roni1

הודעהעל ידי Maccabikid » 22 יולי 2014, 21:14

שמואל1 כתב:טיוס לא ישחק בנבחרת. ייתכן כי יורחק גם מהליגה
סנטר מכבי הודיע לאיגוד שלא יצטרף, עלול לחטוף עונש כבד. יו"ר האיגוד: "הוא יעמוד לדין". גורם באיגוד: "התנהלות שערורייתית, לא אופתע אם יושעה לחודשיים"

זה מסביר עכשיו למה אזרחו את פישר למרות שמותר רק מתאזרח אחד, גם פישר אמר לישראל היום שהבין שהוא זה שישחק בנבחרת, בקיצור, כולם ידעו הכל מראש, וזה סתם היה הצגה כל הסיפור עם טיוס..
Maccabikid

הודעהעל ידי er79 » 22 יולי 2014, 21:16

טיוס פשוט מטומטם, הוא גם גורם נזק כבד למכבי. פשוט בושה. מכבי יהיו חייבים עכשיו את פישר שיתמוך בסופו במשחקי הליגה
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 יולי 2014, 21:21

Maccabikid כתב:
שמואל1 כתב:טיוס לא ישחק בנבחרת. ייתכן כי יורחק גם מהליגה

זה מסביר עכשיו למה אזרחו את פישר למרות שמותר רק מתאזרח אחד, גם פישר אמר לישראל היום שהבין שהוא זה שישחק בנבחרת, בקיצור, כולם ידעו הכל מראש, וזה סתם היה הצגה כל הסיפור עם טיוס..

אין קשר לפישר.
החוק החדש אומר שאפשר להחליף מתאזרחים בין משחקים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי RonB » 22 יולי 2014, 21:21

אני לא חושב שהבלאגן סביב טיוס היה צריך לקרות מלכתחילה. אם יש את פישר, אז אפשר להסתדר. לחצו עליו יותר מדי.
אבל - ההתנהלות שלו הייתה שערורייתית ביותר, עושה פאדיחות למכבי.
RonB

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 יולי 2014, 21:22

Roni1 כתב:זכותו המלאה
אם מענישים אותו שיענישו גם את מורן רוט

לא זכותו ולא נעליים.
ביזיון, בושה. מגיע לו להיענש.
עזבו את זה שהוא לא רצה מלכתחילה לשחק בנבחרת- הוא שיקר במצח נחושה והבטיח שיצטרף לאימוני הנבחרת באיחור, ובסוף הוא דופק ברז ולא מגיע בכלל.
זו הייתה התוכנית שלו. גועל נפש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־8 אורחים