09 יולי 2014, 17:46
שמואל1 כתב:מקובי כתב:roy1000 כתב:אני חושב שיש תקדים לזה ששחקן הושעה מהליגה כי סירב להתייצב לנבחרת, אבל אני לא זוכר מי זה היה (אולי עדי גורדון)?
בלי קשר, אני חושב שצריך לשחרר את טיוס במקרה הזה. במילא יש את פישר בתור מחליף.
עדי גורדון, ל2 או 3 משחקים...
ומסכים לגבי המשפט השני, מילא אם לא היה אלטרנטיבה, אבל יש אפשרות שתהיה עוד רוטציה כך שאומרים לטיוס לוותר על הלימודים בגלל 3-4 משחקים (מתוך 6)
שמואל- אני לא מבין איך אתה יכול לקבוע שהקריירה של כספי/מקל בNBA יותר חשובה מהקריירה העתידית של טיוס אחרי הכדורסל (הוא לא יהיה שחקן כדורסל לנצח).
הרי אי אפשר לומר לו שידחה את זה לשנה הבאה... בשנה הבאה יש את אליפות אירופה עצמה ואז ירצו אותו שם.
זה יותר חשוב. כיצד אמור לעניין את מדינת ישראל הקריירה העתידית של טיוס? חוץ מזה, אף אחד פה לא מבטל לגמרי את הקריירה העתידית שלו. יש לו עוד הרבה שנים לשחק כדורסל ועוד הרבה הדמנויות להשלים את הלימודים.
לעומת זאת, הקריירה של כספי ומקל ב- NBA חשובה למדינת ישראל. זה אינטרס של כולנו ששחקנים ישראלים ישחקו בליגות הטובות בעולם יצליחו. הצלחה כזאת סוחפת אחריה מדינה שלמה ומעודדת ילדים רבים לחקות אותם.
09 יולי 2014, 17:52
שמואל1 כתב:דרק שיחק הרבה שנים בנבחרת עד שהחליט לפרוש ממנה (הוא כבר היה מבוגר ולשחק כל קיץ זו מעמסה לא פשוטה).
לדיוויד בלו היו גם מספר קמפיינים מוצלחים ברזומה.
09 יולי 2014, 17:55
מקובי כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:roy1000 כתב:אני חושב שיש תקדים לזה ששחקן הושעה מהליגה כי סירב להתייצב לנבחרת, אבל אני לא זוכר מי זה היה (אולי עדי גורדון)?
ומסכים לגבי המשפט השני, מילא אם לא היה אלטרנטיבה, אבל יש אפשרות שתהיה עוד רוטציה כך שאומרים לטיוס לוותר על הלימודים בגלל 3-4 משחקים (מתוך 6)
שמואל- אני לא מבין איך אתה יכול לקבוע שהקריירה של כספי/מקל בNBA יותר חשובה מהקריירה העתידית של טיוס אחרי הכדורסל (הוא לא יהיה שחקן כדורסל לנצח).
הרי אי אפשר לומר לו שידחה את זה לשנה הבאה... בשנה הבאה יש את אליפות אירופה עצמה ואז ירצו אותו שם.
זה יותר חשוב. כיצד אמור לעניין את מדינת ישראל הקריירה העתידית של טיוס? חוץ מזה, אף אחד פה לא מבטל לגמרי את הקריירה העתידית שלו. יש לו עוד הרבה שנים לשחק כדורסל ועוד הרבה הדמנויות להשלים את הלימודים.
לעומת זאת, הקריירה של כספי ומקל ב- NBA חשובה למדינת ישראל. זה אינטרס של כולנו ששחקנים ישראלים ישחקו בליגות הטובות בעולם יצליחו. הצלחה כזאת סוחפת אחריה מדינה שלמה ומעודדת ילדים רבים לחקות אותם.
אני אתחיל מהסוף:
כיצד אמור לעניין את מדינת ישראל הקריירה הנוכחית של כספי/מקל?
הם מביאים לנו תגמולים על כך שהם משחקים בNBA? אז יש כבוד שיש ישראלים שם אבל אותי לימדו שעם כבוד אפשר ללכת למכולת...
דמגוגיה זה כיף- גם הצלחה של מכבי באירופה סוחפת אחריה מדינה שלמה ומעודדת ילדים רבים לחקות אותם ככה שזה לא מאוד מרשים... ואם מכבי תיאלץ לוותר על טיוס בגלל זה אז זה פוגע בה מקצועית באירופה...
עוד הרבה שנים לשחק כדורסל? תגיד את זה לעודד קטש ששיחק 6 שנים בסה"כ... הרבה הזדמנויות להשלים לימודים? הרי נניח והוא דוחה את זה ברור לך שעוד שנה יהיה את אותו סיפור ועוד שנתיים שוב פעם וכו'...(וזה בלי קשר ששנינו לא יודעים את העובדות, יכול להיות שיש דד ליין לסיום התואר, אני יודע שיש את זה אצלנו באונ' הפתוחה למשל שאפשר להשלים תואר עד 7 שנים)
09 יולי 2014, 17:57
jol9 כתב:שמואל1 כתב:דרק שיחק הרבה שנים בנבחרת עד שהחליט לפרוש ממנה (הוא כבר היה מבוגר ולשחק כל קיץ זו מעמסה לא פשוטה).
לדיוויד בלו היו גם מספר קמפיינים מוצלחים ברזומה.
אז זהו שדרק שיחק 3 שנים בנבחרת ובלו עשה 2 קמפיינים. טיוס כבר עשה קמפיין אחד, ומן הסתם יעשה עוד.
אם רוצים אותו בנבחרת לאורך שנים, אז צריכים להתחשב בו.
09 יולי 2014, 18:09
שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:roy1000 כתב:אני חושב שיש תקדים לזה ששחקן הושעה מהליגה כי סירב להתייצב לנבחרת, אבל אני לא זוכר מי זה היה (אולי עדי גורדון)?
אני אתחיל מהסוף:
כיצד אמור לעניין את מדינת ישראל הקריירה הנוכחית של כספי/מקל?
הם מביאים לנו תגמולים על כך שהם משחקים בNBA? אז יש כבוד שיש ישראלים שם אבל אותי לימדו שעם כבוד אפשר ללכת למכולת...
דמגוגיה זה כיף- גם הצלחה של מכבי באירופה סוחפת אחריה מדינה שלמה ומעודדת ילדים רבים לחקות אותם ככה שזה לא מאוד מרשים... ואם מכבי תיאלץ לוותר על טיוס בגלל זה אז זה פוגע בה מקצועית באירופה...
עוד הרבה שנים לשחק כדורסל? תגיד את זה לעודד קטש ששיחק 6 שנים בסה"כ... הרבה הזדמנויות להשלים לימודים? הרי נניח והוא דוחה את זה ברור לך שעוד שנה יהיה את אותו סיפור ועוד שנתיים שוב פעם וכו'...(וזה בלי קשר ששנינו לא יודעים את העובדות, יכול להיות שיש דד ליין לסיום התואר, אני יודע שיש את זה אצלנו באונ' הפתוחה למשל שאפשר להשלים תואר עד 7 שנים)
אז שידחה את הלימודים לו לאחרי הקריירה, למה זה אמור לעניין אותנו בכלל?
כמו כל שחקן נורמלי בעולם ובארץ. אני לא שמעתי מעולם על צברים בנבחרת ישראל מתלוננים על אי יכולת להשלים תואר. אין סיבה שטיוס יהיה שונה או מיוחד.
כבר הסברתי איך ישראלים שמשחקים ב- NBA מביאים תגמול לישראל ואני לא מתכוון לחזור שוב על דבריי.
מה הקשר להצלחות של מכבי באירופה? זו עוד פלטפורמה שמביאה עניין וסוחפת ילדים, כמו ישראלים ב- NBA. אין סתירה בין שני הדברים.
09 יולי 2014, 18:14
09 יולי 2014, 18:14
09 יולי 2014, 18:36
09 יולי 2014, 18:51
09 יולי 2014, 19:06
שמואל1 כתב:רגע, לא סיכמנו שטיוס הוא לא מתאזרח, אלא יהודי מן המניין?
כשצריך הוא פתאום הופך ל"מתאזרח"?
אם הוא יהודי מן המניין, ואזרח ישראל מן המניין, אז שישחק בנבחרת כמו כל ישראלי אחר.
09 יולי 2014, 19:10
09 יולי 2014, 19:14
18 יולי 2014, 12:49
22 יולי 2014, 21:10
22 יולי 2014, 21:14
22 יולי 2014, 21:14
שמואל1 כתב:טיוס לא ישחק בנבחרת. ייתכן כי יורחק גם מהליגה
סנטר מכבי הודיע לאיגוד שלא יצטרף, עלול לחטוף עונש כבד. יו"ר האיגוד: "הוא יעמוד לדין". גורם באיגוד: "התנהלות שערורייתית, לא אופתע אם יושעה לחודשיים"
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 84&lang=he
טיוס פשוט טיפש, אין דרך אחרת לתאר.
מההתחלה הוא לא רצה לשחק בנבחרת.
22 יולי 2014, 21:16
22 יולי 2014, 21:21
Maccabikid כתב:שמואל1 כתב:טיוס לא ישחק בנבחרת. ייתכן כי יורחק גם מהליגה
סנטר מכבי הודיע לאיגוד שלא יצטרף, עלול לחטוף עונש כבד. יו"ר האיגוד: "הוא יעמוד לדין". גורם באיגוד: "התנהלות שערורייתית, לא אופתע אם יושעה לחודשיים"
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 84&lang=he
טיוס פשוט טיפש, אין דרך אחרת לתאר.
מההתחלה הוא לא רצה לשחק בנבחרת.
זה מסביר עכשיו למה אזרחו את פישר למרות שמותר רק מתאזרח אחד, גם פישר אמר לישראל היום שהבין שהוא זה שישחק בנבחרת, בקיצור, כולם ידעו הכל מראש, וזה סתם היה הצגה כל הסיפור עם טיוס..
22 יולי 2014, 21:21
22 יולי 2014, 21:22
Roni1 כתב:זכותו המלאה
אם מענישים אותו שיענישו גם את מורן רוט