04 אוגוסט 2014, 18:46
שמואל2 כתב:rc4991 כתב:מישהו מכיר את רומן סורקין מהקדטים?
נראה לי הוא העמיד ממוצעי דאבל דאבל באליפות בדרג ב'
אולי סוף סוף יהיה לנו גבוה איכותי?
שחקן מצויין
06 אוגוסט 2014, 00:10
06 אוגוסט 2014, 00:13
06 אוגוסט 2014, 00:14
שמואל1 כתב:הפועל ירושלים: "נמכרו למעלה מ-4,100 מנויים לארנה"
אורי אלון מתמוגג: "אנחנו מתקרבים כל יום להבטחת ארנה מלאה של 5,500 אוהדים באדום לכל השנה". גרין יחתום בקרוב
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2772900
06 אוגוסט 2014, 00:17
LIAV10 כתב:לא אמרת שזה יהיה יותר גדול מנוקיה?
06 אוגוסט 2014, 00:19
צ'שר כתב:שמואל1 כתב:הפועל ירושלים: "נמכרו למעלה מ-4,100 מנויים לארנה"
אורי אלון מתמוגג: "אנחנו מתקרבים כל יום להבטחת ארנה מלאה של 5,500 אוהדים באדום לכל השנה". גרין יחתום בקרוב
האם זה אומר שבמשחקי הליגה יציעים עליונים ישארו סגורים? אני אגב לא מתרשם יתר על המידה מהסיפור הזה. ירושלים מטרופולין של מיליון איש, להגיע ל5500 מנויים זה בסדר אמנם כי מדובר בעונה ראשונה של הארנה, אבל רק בסדר. ואני ממש לא אומר את זה בגלל שאני שונא הפועל או משהו (אף על פי שאני ככ כן), דווקא ממש בא לי שתהיה ארנה מלאה ואפילו שתהיה להם קבוצה שתאתגר אותנו.
אגב הפועל תל אביב השלימה את הסגל לעונה הבאה.
06 אוגוסט 2014, 00:27
שמואל1 כתב:צ'שר כתב:שמואל1 כתב:הפועל ירושלים: "נמכרו למעלה מ-4,100 מנויים לארנה"
האם זה אומר שבמשחקי הליגה יציעים עליונים ישארו סגורים? אני אגב לא מתרשם יתר על המידה מהסיפור הזה. ירושלים מטרופולין של מיליון איש, להגיע ל5500 מנויים זה בסדר אמנם כי מדובר בעונה ראשונה של הארנה, אבל רק בסדר. ואני ממש לא אומר את זה בגלל שאני שונא הפועל או משהו (אף על פי שאני ככ כן), דווקא ממש בא לי שתהיה ארנה מלאה ואפילו שתהיה להם קבוצה שתאתגר אותנו.
יש להם 4100 מנויים, הם כבר יותר מהכפילו את כמות המנויים שהייתה להם עד היום.
עד סוף המכירה כנראה ימכרו את כל המנויים המוצעים. בשלב ראשון אחר היציעים העליונים יהיו סגורים לקהל.
06 אוגוסט 2014, 00:30
06 אוגוסט 2014, 00:31
felix_r כתב:שמואל1 כתב:צ'שר כתב:שמואל1 כתב:הפועל ירושלים: "נמכרו למעלה מ-4,100 מנויים לארנה"
יש להם 4100 מנויים, הם כבר יותר מהכפילו את כמות המנויים שהייתה להם עד היום.
עד סוף המכירה כנראה ימכרו את כל המנויים המוצעים. בשלב ראשון אחר היציעים העליונים יהיו סגורים לקהל.
כן, אבל התחזוקה של הארנה החדשה היא פי כמה גבוהה יותר ממלחה...
06 אוגוסט 2014, 01:46
er79 כתב:הזוי באמת ששחקנים כמו האפמן ומקדונלד לא ברשימה. אפילו את טייריס רייס, שחקן ששיחק פה עונה אחת אבל הביא גביע במו ידיו, הייתי משבץ לפני שמות הזויים כמו שורט ות'רדקיל
06 אוגוסט 2014, 11:07
שמואל1 כתב:יש להם 4100 מנויים, הם כבר יותר מהכפילו את כמות המנויים שהייתה להם עד היום.
06 אוגוסט 2014, 11:19
התנין כתב:er79 כתב:הזוי באמת ששחקנים כמו האפמן ומקדונלד לא ברשימה. אפילו את טייריס רייס, שחקן ששיחק פה עונה אחת אבל הביא גביע במו ידיו, הייתי משבץ לפני שמות הזויים כמו שורט ות'רדקיל
אתה טועה לגביי השניים האלה. כ"א מהם היה תותח אמיתי, ממש ברמות הגבוהות של אירופה ורק אלוהים יודע איך התגלגלו לליגה הישראלית.
06 אוגוסט 2014, 11:29
06 אוגוסט 2014, 11:32
er79 כתב:התנין כתב:er79 כתב:הזוי באמת ששחקנים כמו האפמן ומקדונלד לא ברשימה. אפילו את טייריס רייס, שחקן ששיחק פה עונה אחת אבל הביא גביע במו ידיו, הייתי משבץ לפני שמות הזויים כמו שורט ות'רדקיל
אתה טועה לגביי השניים האלה. כ"א מהם היה תותח אמיתי, ממש ברמות הגבוהות של אירופה ורק אלוהים יודע איך התגלגלו לליגה הישראלית.
אף אחד מהם לא מתקרב ברמה לשלושה שציינתי, ואני גם בשקט מוצא לך שמות נוספים של זרים הרבה יותר טובים מהם שייכנסו לרשימה עוד לפניהם. אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.
06 אוגוסט 2014, 11:46
06 אוגוסט 2014, 11:59
06 אוגוסט 2014, 12:31
צ'שר כתב:שמואל2 כתב:rc4991 כתב:מישהו מכיר את רומן סורקין מהקדטים?
נראה לי הוא העמיד ממוצעי דאבל דאבל באליפות בדרג ב'
אולי סוף סוף יהיה לנו גבוה איכותי?
שחקן מצויין
הוא מהאקדמיה בווינגייט, יצא לי לראותו לא מעט....שחקן מצויין אבל לא כ"כ גבוה, גם אלישי כדיר היה דופק ממוצעים של דאבל דאבל בגיל שלו.
06 אוגוסט 2014, 12:47
התנין כתב:זו דעתך. מכאן ועד לקרוא להם ''שמות הזויים'', מעיד בעיקר על חוסר הבנה משווע.
06 אוגוסט 2014, 13:15
er79 כתב:התנין כתב:זו דעתך. מכאן ועד לקרוא להם ''שמות הזויים'', מעיד בעיקר על חוסר הבנה משווע.
כמו שאמרתי, דעתי בלבד. ואל תהיה כל כך בטוח שאתה מבין כדורסל יותר ממני.
06 אוגוסט 2014, 13:27
התנין כתב:לגביי האפמן אולי. לגביי מקדונלד אני עוד זורם איתך (אם כי לא בהחלטיות גמורה), אבל לגביי טייריס רייס אני לחלוטין חולק עליך. טייריס רייס עד העונה שעברה הוא שחקן שבקלות יכולת למצוא בישראל (בדיוק כמו שפארגו, שטוב ממנו לדעתי, הגיע גם מהליגה), ובשנים האחרונות המון זרים טובים מהליגה שלנו עושים התקדמות לרמות הגבוהות באירופה. בנוסף, אתה חייב להבין שרמת האמריקאים שהסתובבו באירופה בתחילת שנות ה-90 היו הרבה הרבה יותר איכותיים ממה שרואים היום. שחקנים כמו פרוויס שורט ות'רדקיל הם אמריקאים שכמעט ואין היום באירופה מבחינת הרמה. בכלל, רמת הקבוצות בעבר היתה גבוהה מזו של היום. לדעתי, מכבי של שנות ה-90 (בעיקר עם זרים כמו רנדי וויט ורשאד גריפית) טובה יותר מזו שזכתה ביורוליג בעונה שעברה למשל, ומרוב הקבוצות שנבנו כאן בשנים האחרונות