התנין כתב:לגביי האפמן אולי. לגביי מקדונלד אני עוד זורם איתך (אם כי לא בהחלטיות גמורה), אבל לגביי טייריס רייס אני לחלוטין חולק עליך. טייריס רייס עד העונה שעברה הוא שחקן שבקלות יכולת למצוא בישראל (בדיוק כמו שפארגו, שטוב ממנו לדעתי, הגיע גם מהליגה), ובשנים האחרונות המון זרים טובים מהליגה שלנו עושים התקדמות לרמות הגבוהות באירופה. בנוסף, אתה חייב להבין שרמת האמריקאים שהסתובבו באירופה בתחילת שנות ה-90 היו הרבה הרבה יותר איכותיים ממה שרואים היום. שחקנים כמו פרוויס שורט ות'רדקיל הם אמריקאים שכמעט ואין היום באירופה מבחינת הרמה. בכלל, רמת הקבוצות בעבר היתה גבוהה מזו של היום. לדעתי, מכבי של שנות ה-90 (בעיקר עם זרים כמו רנדי וויט ורשאד גריפית) טובה יותר מזו שזכתה ביורוליג בעונה שעברה למשל, ומרוב הקבוצות שנבנו כאן בשנים האחרונות
אני מודה שבשנות ה-90 הייתי עוד בגיל שלא מאפשר לי לשפוט ולנתח כדורסל ברמה מספיק טובה כדי להביע דעה, אבל לצורך העניין אני מסתמך על מה שאני כן זוכר ועל משחקים שמשודרים בגולד...
ההשוואה לכדורסל של התקופה הזו פשוט לא רלוונטית. על סמך מה אתה אומר שהם היו יותר טובים? איך אפשר בכלל למדוד את זה? הדבר היחיד שכן אפשר להגיד כמעט בוודאות זה שמבחינה פיזית הכדורסל האירופאי ובתוך כך גם הישראלי הוא הרבה יותר אתלטי, מהיר וחזק ממה שהיה לפני 20 שנה. לשחקנים שהיו כוכבים בשנים האלה, או אפילו כוכבים בתחילת שנות ה-2000, יהיה קשה עד בלתי אפשרי להתמודד עם הרמה הגופנית של השחקנים היום. משום שזו הנקודה היחידה שבאמת אפשר להגיד שהיא בוודאות התקדמה, אז אם כבר יותר הגיוני להגיד שרמת הקבוצות כיום היא הרבה יותר גבוה...למרות שאני נגד לקבוע את שתיהם, כי זה פשוט בלתי ניתן להשוואה.