כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

הודעהעל ידי צ'שר » 04 אוגוסט 2014, 18:46

שמואל2 כתב:
rc4991 כתב:מישהו מכיר את רומן סורקין מהקדטים?
נראה לי הוא העמיד ממוצעי דאבל דאבל באליפות בדרג ב'

אולי סוף סוף יהיה לנו גבוה איכותי?

שחקן מצויין

הוא מהאקדמיה בווינגייט, יצא לי לראותו לא מעט....שחקן מצויין אבל לא כ"כ גבוה, גם אלישי כדיר היה דופק ממוצעים של דאבל דאבל בגיל שלו.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוגוסט 2014, 00:10

הפועל ירושלים: "נמכרו למעלה מ-4,100 מנויים לארנה"
אורי אלון מתמוגג: "אנחנו מתקרבים כל יום להבטחת ארנה מלאה של 5,500 אוהדים באדום לכל השנה". גרין יחתום בקרוב

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2772900
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אוגוסט 2014, 00:13

לא אמרת שזה יהיה יותר גדול מנוקיה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי צ'שר » 06 אוגוסט 2014, 00:14

שמואל1 כתב:הפועל ירושלים: "נמכרו למעלה מ-4,100 מנויים לארנה"
אורי אלון מתמוגג: "אנחנו מתקרבים כל יום להבטחת ארנה מלאה של 5,500 אוהדים באדום לכל השנה". גרין יחתום בקרוב

האם זה אומר שבמשחקי הליגה יציעים עליונים ישארו סגורים? אני אגב לא מתרשם יתר על המידה מהסיפור הזה. ירושלים מטרופולין של מיליון איש, להגיע ל5500 מנויים זה בסדר אמנם כי מדובר בעונה ראשונה של הארנה, אבל רק בסדר. ואני ממש לא אומר את זה בגלל שאני שונא הפועל או משהו (אף על פי שאני ככ כן), דווקא ממש בא לי שתהיה ארנה מלאה ואפילו שתהיה להם קבוצה שתאתגר אותנו.

אגב הפועל תל אביב השלימה את הסגל לעונה הבאה.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוגוסט 2014, 00:17

LIAV10 כתב:לא אמרת שזה יהיה יותר גדול מנוקיה?

האולם מכיל 11,700 מקומות, מה שהופך אותו להיכל הגדול ביותר בארץ.
עם זאת, הפועל ירושלים כרגע מוכרת מנויים רק ל 5500 מקומות, כאשר היציעים העליונים יישארו סגורים בשלב ראשון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוגוסט 2014, 00:19

צ'שר כתב:

האם זה אומר שבמשחקי הליגה יציעים עליונים ישארו סגורים? אני אגב לא מתרשם יתר על המידה מהסיפור הזה. ירושלים מטרופולין של מיליון איש, להגיע ל5500 מנויים זה בסדר אמנם כי מדובר בעונה ראשונה של הארנה, אבל רק בסדר. ואני ממש לא אומר את זה בגלל שאני שונא הפועל או משהו (אף על פי שאני ככ כן), דווקא ממש בא לי שתהיה ארנה מלאה ואפילו שתהיה להם קבוצה שתאתגר אותנו.

יש להם 4100 מנויים, הם כבר יותר מהכפילו את כמות המנויים שהייתה להם עד היום.
עד סוף המכירה כנראה ימכרו את כל המנויים המוצעים. בשלב ראשון אחר היציעים העליונים יהיו סגורים לקהל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוגוסט 2014, 00:27

שמואל1 כתב:
צ'שר כתב:

עד סוף המכירה כנראה ימכרו את כל המנויים המוצעים. בשלב ראשון אחר היציעים העליונים יהיו סגורים לקהל.

כן, אבל התחזוקה של הארנה החדשה היא פי כמה גבוהה יותר ממלחה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוגוסט 2014, 00:30

רענן כץ יטיס על חשבונו 150 ישראלים לקפריסין למשחק המוקדמות נגד מונטנגרו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוגוסט 2014, 00:31

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:
צ'שר כתב:

כן, אבל התחזוקה של הארנה החדשה היא פי כמה גבוהה יותר ממלחה...

עלות התחזוקה לא רלוונטית בשביל אורי אלון, לא חסר לו כסף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 06 אוגוסט 2014, 01:46

er79 כתב:הזוי באמת ששחקנים כמו האפמן ומקדונלד לא ברשימה. אפילו את טייריס רייס, שחקן ששיחק פה עונה אחת אבל הביא גביע במו ידיו, הייתי משבץ לפני שמות הזויים כמו שורט ות'רדקיל

אתה טועה לגביי השניים האלה. כ"א מהם היה תותח אמיתי, ממש ברמות הגבוהות של אירופה ורק אלוהים יודע איך התגלגלו לליגה הישראלית.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 06 אוגוסט 2014, 11:07

שמואל1 כתב:יש להם 4100 מנויים, הם כבר יותר מהכפילו את כמות המנויים שהייתה להם עד היום.

הרעיון של לסגור יציעים נראה לי קצת הזוי. הרי גם למשחקים בליגה הישראלית של מכבי מגיעים רק 2000-5000 אוהדים ואף אחד לא סוגר יציעים בנוקיה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 06 אוגוסט 2014, 11:19

התנין כתב:
er79 כתב:הזוי באמת ששחקנים כמו האפמן ומקדונלד לא ברשימה. אפילו את טייריס רייס, שחקן ששיחק פה עונה אחת אבל הביא גביע במו ידיו, הייתי משבץ לפני שמות הזויים כמו שורט ות'רדקיל

אתה טועה לגביי השניים האלה. כ"א מהם היה תותח אמיתי, ממש ברמות הגבוהות של אירופה ורק אלוהים יודע איך התגלגלו לליגה הישראלית.

אף אחד מהם לא מתקרב ברמה לשלושה שציינתי, ואני גם בשקט מוצא לך שמות נוספים של זרים הרבה יותר טובים מהם שייכנסו לרשימה עוד לפניהם. אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.
er79

הודעהעל ידי התנין » 06 אוגוסט 2014, 11:29

לגביי האפמן אולי. לגביי מקדונלד אני עוד זורם איתך (אם כי לא בהחלטיות גמורה), אבל לגביי טייריס רייס אני לחלוטין חולק עליך. טייריס רייס עד העונה שעברה הוא שחקן שבקלות יכולת למצוא בישראל (בדיוק כמו שפארגו, שטוב ממנו לדעתי, הגיע גם מהליגה), ובשנים האחרונות המון זרים טובים מהליגה שלנו עושים התקדמות לרמות הגבוהות באירופה. בנוסף, אתה חייב להבין שרמת האמריקאים שהסתובבו באירופה בתחילת שנות ה-90 היו הרבה הרבה יותר איכותיים ממה שרואים היום. שחקנים כמו פרוויס שורט ות'רדקיל הם אמריקאים שכמעט ואין היום באירופה מבחינת הרמה. בכלל, רמת הקבוצות בעבר היתה גבוהה מזו של היום. לדעתי, מכבי של שנות ה-90 (בעיקר עם זרים כמו רנדי וויט ורשאד גריפית) טובה יותר מזו שזכתה ביורוליג בעונה שעברה למשל, ומרוב הקבוצות שנבנו כאן בשנים האחרונות
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 06 אוגוסט 2014, 11:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין

הודעהעל ידי dod » 06 אוגוסט 2014, 11:32

er79 כתב:
התנין כתב:

אף אחד מהם לא מתקרב ברמה לשלושה שציינתי, ואני גם בשקט מוצא לך שמות נוספים של זרים הרבה יותר טובים מהם שייכנסו לרשימה עוד לפניהם. אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

על מה אתה מדבר? שורט הוא שחקן של 17 נקודות ב-NBA לאורך הקריירה (13 שנים)
dod

הודעהעל ידי er79 » 06 אוגוסט 2014, 11:46

אני מדבר בדיוק על מה שאני מדבר. מה אכפת לי מה עשה ב-nba? כל הדיון פה מבוסס על כתבה מספורט 5 על זרים שהטביעו חותמם בארץ ובאירופה הכי טוב. שורט ות'רדקיל לא בסקאלה הזו, עם כל הכבוד. ההצלחות של האפמן, מקדונלד ואפילו רייס היו משמעותיות יותר. ישנם שחקנים נוספים ששיחקו ב-nba ובמכבי וגם הם ראויים להיחשב עם הגדולים ביותר אפילו לפני שורט ות'רדקיל, כמו רויאל.
er79

הודעהעל ידי התנין » 06 אוגוסט 2014, 11:59

זו דעתך. מכאן ועד לקרוא להם ''שמות הזויים'', מעיד בעיקר על חוסר הבנה משווע.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוגוסט 2014, 12:31

צ'שר כתב:
שמואל2 כתב:
rc4991 כתב:מישהו מכיר את רומן סורקין מהקדטים?
נראה לי הוא העמיד ממוצעי דאבל דאבל באליפות בדרג ב'

אולי סוף סוף יהיה לנו גבוה איכותי?

שחקן מצויין

הוא מהאקדמיה בווינגייט, יצא לי לראותו לא מעט....שחקן מצויין אבל לא כ"כ גבוה, גם אלישי כדיר היה דופק ממוצעים של דאבל דאבל בגיל שלו.

די גבוה. 205
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 06 אוגוסט 2014, 12:47

התנין כתב:זו דעתך. מכאן ועד לקרוא להם ''שמות הזויים'', מעיד בעיקר על חוסר הבנה משווע.

כמו שאמרתי, דעתי בלבד. ואל תהיה כל כך בטוח שאתה מבין כדורסל יותר ממני.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוגוסט 2014, 13:15

er79 כתב:
התנין כתב:זו דעתך. מכאן ועד לקרוא להם ''שמות הזויים'', מעיד בעיקר על חוסר הבנה משווע.

כמו שאמרתי, דעתי בלבד. ואל תהיה כל כך בטוח שאתה מבין כדורסל יותר ממני.

אני לא יודע אם היית אז בעניינים (מבחינת הגיל), אבל שורט ות'רדקיל היו באמת שחקנים ברמה.
מבחינת איכות נטו, ברור שהאפמן גדול מהם (ולדעתי הוא בטופ 5 של שחקני מכבי בכל הזמנים) אבל אם מסתכלים על כמות השנים ועל ההשפעה שלהם על הליגה,
אז אי אפשר לבטל אותם.
כלומר, רייס הביא למכבי את היורוליג, אבל זה לא רלוונטי לליגה המקומית, וזה המדד שעל פיו בודקים.

דונלד רויאל שיחק כאן עונה אחת בלבד, ולא היה משהו בכלל, ולכן לא אמור להיות קשור לדיון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי צ'שר » 06 אוגוסט 2014, 13:27

התנין כתב:לגביי האפמן אולי. לגביי מקדונלד אני עוד זורם איתך (אם כי לא בהחלטיות גמורה), אבל לגביי טייריס רייס אני לחלוטין חולק עליך. טייריס רייס עד העונה שעברה הוא שחקן שבקלות יכולת למצוא בישראל (בדיוק כמו שפארגו, שטוב ממנו לדעתי, הגיע גם מהליגה), ובשנים האחרונות המון זרים טובים מהליגה שלנו עושים התקדמות לרמות הגבוהות באירופה. בנוסף, אתה חייב להבין שרמת האמריקאים שהסתובבו באירופה בתחילת שנות ה-90 היו הרבה הרבה יותר איכותיים ממה שרואים היום. שחקנים כמו פרוויס שורט ות'רדקיל הם אמריקאים שכמעט ואין היום באירופה מבחינת הרמה. בכלל, רמת הקבוצות בעבר היתה גבוהה מזו של היום. לדעתי, מכבי של שנות ה-90 (בעיקר עם זרים כמו רנדי וויט ורשאד גריפית) טובה יותר מזו שזכתה ביורוליג בעונה שעברה למשל, ומרוב הקבוצות שנבנו כאן בשנים האחרונות

אני מודה שבשנות ה-90 הייתי עוד בגיל שלא מאפשר לי לשפוט ולנתח כדורסל ברמה מספיק טובה כדי להביע דעה, אבל לצורך העניין אני מסתמך על מה שאני כן זוכר ועל משחקים שמשודרים בגולד...

ההשוואה לכדורסל של התקופה הזו פשוט לא רלוונטית. על סמך מה אתה אומר שהם היו יותר טובים? איך אפשר בכלל למדוד את זה? הדבר היחיד שכן אפשר להגיד כמעט בוודאות זה שמבחינה פיזית הכדורסל האירופאי ובתוך כך גם הישראלי הוא הרבה יותר אתלטי, מהיר וחזק ממה שהיה לפני 20 שנה. לשחקנים שהיו כוכבים בשנים האלה, או אפילו כוכבים בתחילת שנות ה-2000, יהיה קשה עד בלתי אפשרי להתמודד עם הרמה הגופנית של השחקנים היום. משום שזו הנקודה היחידה שבאמת אפשר להגיד שהיא בוודאות התקדמה, אז אם כבר יותר הגיוני להגיד שרמת הקבוצות כיום היא הרבה יותר גבוה...למרות שאני נגד לקבוע את שתיהם, כי זה פשוט בלתי ניתן להשוואה.
תמונה
צ'שר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים