ת'רד המלפפונים V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2015, 15:31

toja27 כתב:
שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:אם אמבקווה בא לעמדת הסנטר מכבי לא תגיע כלום.
עדיף כבר להשאיר את סופו.

לא בטוח בכלל. היו קבוצות שהצליחו עם הסנטרים הקפיציים האלה. הבעיה היא שהקו האחורי לא מספיק טוב.

המקרה היחיד שבו קבוצה הצליחה בשנים האחרונות עם סנטר קפיץ, זאת אולימפיאקוס עם קייל היינס.
עם כל הכבוד לאמבקווה, קייל היינס הוא לא.
הגימיק הזה לא יכול לעבוד מול הקבוצות הרציניות של אירופה.

שכחת את טיוס בעונה שעברה. דווקא השנים האחרונות מראות שאפשר לנצח עם סנטרים שהם לא סנטרים מטרה אלה עושים יותר עבודה שחורה.
והעונה אולימפיאקוס הגיעו לגמר עם דאנסטון והאנטר.

אל תשכח שלצד טיוס היה גם את סופו שבשנה שעברה היה גם מרכיב חשוב בזכייה שלנו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2015, 15:32

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
באמת מעניין איך זכינו ביורוליג בשבה שעברה... ? :huh

כמה סיבות:
- בלאט
- בלו
- רייס
- טיוס
- חיבור קבוצתי והגנה גדולה
- היקמן

ההנהלה וההתנהלות היו גרועות גם בשנה שעברה, והודות לפוקס גדול של החתמת בלו והודות לקמצנות שלה עצמה (לא פיתרה את בלאט,
לא העיפה את רייס וטיוס) היא כביכול יצאה גדולה.

באמת? ואיך זה משתלב עם הקביעה ש" כמו שמכבי מתנהלת בשנים האחרונות יבוא איזה רוטבארט או יניב גרין במקומו" ?

מסתדר מצויין.
מכבי הורידה את התקציב שלה בעשרות אחוזים ביחס למה שהיה לפני כמה שנים, וזה למרות שלא אמור להיות
פער אמיתי בהכנסות.
אילולא הפוקס של בלו, לא מן הנמנע שמכבי של העונה שעברה, היתה נותנת עונה אפילו גרועה יותר מזאת, וגם 2013 היתה גרועה.
היה שם רצף בלתי סביר של דברים, שגרם לזה, ובשום צורה ההנהלה שלנו וכל בעלי התפקידים זולת הצוות המקצועי, לא היו קשורים לעניין,
ולא יכולים לקחת לעצמם קרדיט.

אז בעיניי הרבה יותר סביר שהמחליף של פארגו יהיה איזה זבלן מהליגה האיטלקית השניה, ושהמחליף של טיוס יהיה רוטבארט,
ושכהן יישאר, וכו'.
אפילו את המאמן הכושל של הקבוצה הם לא מסוגלים להחליף כי כבר יש לו חוזה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יוני 2015, 15:34

toja27 כתב:
jol9 כתב:הפוקס הוא שהוא בכלל הסכים לחזור לשחק. אני מזכיר לך שהבנייה המקורית השאירה את הסגל ללא שחקן בעמדה 4.

זה שקלטו את זה באיחור של חודש, ופתאום בלו נפל מהשמים, זה הרבה יותר מזל משכל.
אני כן מסכים שגם את זה היה אפשר לפשל, והם לא פישלו, אז לפחות על זה כן אפשר לתת קרדיט

אני חושב שזה הוגן להגיד שהם עשו עבודת סקאוטינג טובה גם בהקשר של טייריס רייס ואפילו היקמן. כלומר המזל של אותה שנה שהם הצליחו לפגוע בול בשחקנים וזה לא משהו שקורה לעתים קרובות כמו שראינו.
הביקורת שלי היא יותר בכיוון שהם לא השאירו את רייס מאשר הפאשלות בסקאוטינג שיכולות לקרות.

הבעיה היא לא עם הפאשלות בסקאוטינג. כן, כשאתה בוחר לשלם סכומים כל כך נמוכים על שחקנים מובילים, יהיו גם פאשלות, והרבה. הבעיה היא שמכבי, המועדון עם ההכנסות הכי גבוהות מחוץ לנבא, בוחר מראש להוציא סכומים כל כך נמוכים על שחקנים מובילים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 26 יוני 2015, 15:35

toja27 כתב:
שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:
עדיף כבר להשאיר את סופו.

לא בטוח בכלל. היו קבוצות שהצליחו עם הסנטרים הקפיציים האלה. הבעיה היא שהקו האחורי לא מספיק טוב.

המקרה היחיד שבו קבוצה הצליחה בשנים האחרונות עם סנטר קפיץ, זאת אולימפיאקוס עם קייל היינס.

שכחת את טיוס בעונה שעברה. דווקא השנים האחרונות מראות שאפשר לנצח עם סנטרים שהם לא סנטרים מטרה אלה עושים יותר עבודה שחורה.

מכבי לא היתה מגיעה לפיינל פור בלי סופו זה מוכיח ששילוב של קפיץ עם סנטר קלאסי יכול להצליח ולא שזו תהיה השיטה , להזכירך גם בגמר סופו קלע 9 נ'ק עד שמילאו אותו בעבירות , בכלל כשסופו היה בכושר טוב מכבי היתה טובה וכשהוא נחלש גם היא נחלשה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2015, 15:37

toja27 כתב:
jol9 כתב:הפוקס הוא שהוא בכלל הסכים לחזור לשחק. אני מזכיר לך שהבנייה המקורית השאירה את הסגל ללא שחקן בעמדה 4.

אני כן מסכים שגם את זה היה אפשר לפשל, והם לא פישלו, אז לפחות על זה כן אפשר לתת קרדיט

אני חושב שזה הוגן להגיד שהם עשו עבודת סקאוטינג טובה גם בהקשר של טייריס רייס ואפילו היקמן. כלומר המזל של אותה שנה שהם הצליחו לפגוע בול בשחקנים וזה לא משהו שקורה לעתים קרובות כמו שראינו.
הביקורת שלי היא יותר בכיוון שהם לא השאירו את רייס מאשר הפאשלות בסקאוטינג שיכולות לקרות.

כמו שכתבתי לפליקס, הכל הסתדר למכבי הרבה מעבר למצופה, והסביר.
את היקמן גילו כבר בעונה הקודמת, ככה שזה לא היה חדש. ההפתעה מבחינתי היא שההנהלה קיבלה כאן דווקא החלטה שלכאורה לא היתה טובה,
אבל התבררה ככן טובה, וזה להשאיר אותו, אחרי הזוועתון של 2013.
רייס היה מאוד קרוב לעוף מהקבוצה, ובלו כאמור נפל עלינו משמים.

בסופו של דבר, צירוף של גורמים (כמו אותה לחישה של שמעון לדייויד להכניס את פניני), הרבה מאוד מזל, ועבודה מדהימה של המאמנים והשחקנים
בחודשיים האחרונים, הביאו לנו את הזכיה.
אי אפשר לבנות על ניסים כמדיניות, ואם רוצים להגדיל את הסיכוי שלהם, אז לפחות שיביאו מאמן שיכול לגרום להם לקרות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 26 יוני 2015, 15:37

מקאדו 3 כתב:
toja27 כתב:
שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:
עדיף כבר להשאיר את סופו.

מכבי לא היתה מגיעה לפיינל פור בלי סופו זה מוכיח ששילוב של קפיץ עם סנטר קלאסי יכול להצליח ולא שזו תהיה השיטה , להזכירך גם בגמר סופו קלע 9 נ'ק עד שמילאו אותו בעבירות , בכלל כשסופו היה בכושר טוב מכבי היתה טובה וכשהוא נחלש גם היא נחלשה .

אני לא מסכים איתך. סופו נתן עונה ממוצעת לגמרי בעוד שטיוס היה האיש החשוב באמת בעמדת הפנים. העונה הטובה היחידה באמת של סופו הייתה בעונתו הראשונה במכבי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2015, 15:38

רק זה חסר לנו. עוד קפיץ טיפשי ונמוך, בלי אינטילגנציה. יש 10 כאלה שעוברים פה בליגה כל שנה.
אפשר לקבור את העונה הבאה אם הוא בא לפה, מקווה שהדיווחים האלה הם חרטה
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 26 יוני 2015, 15:39

jol9 כתב:
toja27 כתב:

כמו שכתבתי לפליקס, הכל הסתדר למכבי הרבה מעבר למצופה, והסביר.
את היקמן גילו כבר בעונה הקודמת, ככה שזה לא היה חדש. ההפתעה מבחינתי היא שההנהלה קיבלה כאן דווקא החלטה שלכאורה לא היתה טובה,
אבל התבררה ככן טובה, וזה להשאיר אותו, אחרי הזוועתון של 2013.
רייס היה מאוד קרוב לעוף מהקבוצה, ובלו כאמור נפל עלינו משמים.

בסופו של דבר, צירוף של גורמים (כמו אותה לחישה של שמעון לדייויד להכניס את פניני), הרבה מאוד מזל, ועבודה מדהימה של המאמנים והשחקנים
בחודשיים האחרונים, הביאו לנו את הזכיה.
אי אפשר לבנות על ניסים כמדיניות, ואם רוצים להגדיל את הסיכוי שלהם, אז לפחות שיביאו מאמן שיכול לגרום להם לקרות.

אני מסכים לגמרי שקרו הרבה דברים כדי שנזכה באליפות אירופה. וגם שזה לא יקרה לעתים קרובות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 26 יוני 2015, 15:40

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

הבעיה היא לא עם הפאשלות בסקאוטינג. כן, כשאתה בוחר לשלם סכומים כל כך נמוכים על שחקנים מובילים, יהיו גם פאשלות, והרבה. הבעיה היא שמכבי, המועדון עם ההכנסות הכי גבוהות מחוץ לנבא, בוחר מראש להוציא סכומים כל כך נמוכים על שחקנים מובילים.

נכון אני מסכים איתך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2015, 15:40

תפסיקו להביא את אולימפיאקוס כדוגמא. בפעם האחרונה שבדקתי, ספאנוליס לא משחק אצלנו, ועל רוצ'סטי אני לא חושב שהולכים להביא שמירות כפולות.
צריך לפחות סנטר אחד שיכול להיות שחקן מטרה בצבע, כמו שהיה לכל הקבוצות שזכו בתואר שהן לא אולימפיאקוס.
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 26 יוני 2015, 15:44

שחף כתב:תפסיקו להביא את אולימפיאקוס כדוגמא. בפעם האחרונה שבדקתי, ספאנוליס לא משחק אצלנו, ועל רוצ'סטי אני לא חושב שהולכים להביא שמירות כפולות.
צריך לפחות סנטר אחד שיכול להיות שחקן מטרה בצבע, כמו שהיה לכל הקבוצות שזכו בתואר שהן לא אולימפיאקוס.

למה לא להביא את אולימפיאקוס? הנקודה היא לא שחקן כזה או אחר אלא הקונספט של בניית קבוצה. אולימפיאקוס היא דוגמא לגיטימית לגמרי והיא לא שונה ממכבי של שנה שעברה .
איזה תותח אתה רוצה להביא לעמדה 5 שלטעמך הוא לא איזה "סתם קפיץ" והוא ריאלי בהקשר למכבי?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 יוני 2015, 15:46

הבעייה שסנטרים כאלו הולכים ונעלמים כמו הדינוזאורים . אם יש כאלו שמסוגלים לשחק ברמות שמכבי שואפת אליהן הם יקרים מדי ומרוכזים ב 3 או 4 קבוצות עשירות .

אני לא חושב שזה יהיה נורא אם אמריקאי - ניגרי הזה או מקלין ביחד עם פישר ועוד פורוורד שקולע מבחוץ פלוס רנדל זה קו קדמי רע. זה כמעט בטוח יותר טוב ממה שהיה לנו העונה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 26 יוני 2015, 15:50

toja27 כתב:
שחף כתב:תפסיקו להביא את אולימפיאקוס כדוגמא. בפעם האחרונה שבדקתי, ספאנוליס לא משחק אצלנו, ועל רוצ'סטי אני לא חושב שהולכים להביא שמירות כפולות.

למה לא להביא את אולימפיאקוס? הנקודה היא לא שחקן כזה או אחר אלא הקונספט של בניית קבוצה. אולימפיאקוס היא דוגמא לגיטימית לגמרי והיא לא שונה ממכבי של שנה שעברה .
איזה תותח אתה רוצה להביא לעמדה 5 שלטעמך הוא לא איזה "סתם קפיץ" והוא ריאלי בהקשר למכבי?

מה זה ריאלי ? שישקיעו איזה 1.5 מליון בסנטר ויחפשו שחקנים מוכשרים וזולים בעמדות אחרות ועם פישר ומקל יהיה סגל טוב , אבל אם מחפשים מציאות ב 300 אלף אז בטח ששום סנטר לא ריאלי אפילו לא שחקן כמו ארט פראחובסקי , הסנטרים הזולים הם או נמוכים או לא שווים כלום סטייל בראיינט או שארמאדיני , אפילו את יינסי גייטס בשקל וחצי כבר עדיף .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אדם » 26 יוני 2015, 15:56

מי עדיף לדעתכן,אם היה בחירה לאוול או אמבקווה?שום בעיני הם לא סנטרים אבל הם טובים בתור חיות צבע שנותנות הגנה ריבאונד ואתלטיות כמו דאנדסטון מאוליפיאקוס שעבר לאנדלו.
עכשיו כמו כולם פה אני סובל בימים האחרונים וזה כמו חץ בלב ,אנחנו אוהדים מספר אחת בארץ ,קוראים לנו בשמות ,וקבוצה של סמרטוטים זוכה באליפות פעם ב100 שנה והופכים אותה לאלטרנטיבה,זה הזוי ,במפגש היחיד על תואר העונה נתנו להם בראש בארנה ,אני לא עיוור ולא מתעלם מהשינוי שירושלים עוברת או רוצה לעבור ,מכבי ואנחנו כאוהדים צריכים להיתעסק בעצמנו,ולדאוג להיות טובים,מכבי במרוצת השנים דאגה לעשות את השחקנים שלה ולהפוך אותם ליותר טובים ,מסורת לא בונים בכמה שנים ולא הילה ולא ווינריות ולכל כל המשתמע מזה,אם כל הכסף שבעולם ואם כל ההכנסות והחסויות שאם וכאשר יקבלו ירושלים מהיורוליג זה לא יהפוך אותם לכלום ולא אמור להפחיד .
במשך שנים ישנם ועדין קבוצות רוסיות וטורקיות שמשקיעות וישקיעו פי 4 ו5 מירושלים ,ירושלים לא תוכל להשקיע חצי ממה שהקבוצות הללו השקיעו וישקיעו ,ועדין מה יצא מכך?ולא תגידו שזו היתה השקעה חד פעמית,זה שנה אחרי שנה וכל שנה נוספת קבוצה עשירה חדשה ,מה שמוכיח שהכסף לא משחק תפקיד ,לטורקים יש קהל נהדר ותומך וגדול ,אבל אין להם את המסביב תדבר הזה שהופך אותך לגדול למרות כל הכסף ,אל לנו לדאוג מירושלים או להיתעסק בהם ,כל זה מוכיח שמכבי צריך להיתעסק בעמצמה ולדאוג לבעיות שלה ולא לדאוג מהיתעצמות של ירושלים כי אם אנחנו נטפל בבעיות שלנו ונתנהל נכון הן כהנהלה והן כאוהדים,ואני בכוונה אומר כאוהדים,כי זה הדבר החשוב ,עזבו עכשיו פדרמן או רקאנטי ,משו עיף אצלנו גם כאוהדים וגם כהנהלה,הרעב ,תמיד מי שרעב ורוצה מצליח ,ואנחנו כאוהדים קצת היתעיפנו .
אנחנו צריכים להיתעורר ואני לא מדבר על חרם,אלא על להשמיע את קולנו ולהראות שרוצים דברים ושאנחנו רואים ויודעים ,כרגע לירושלים יש תדריב יש את הרצון של ההנהלה להוכיח לאוהדים לרצות את האוהדים ,אצלנו כבר ההנהלה ומי שעוסק בזה חושב שסבבה יש רעש יעבור ,אנחנו הכי חכמים ואנחנו מנהלים את זה 40 שנה ואנחנו מצליחים ואף אחד לא יודע יותר טוב מאיתנו ואל תדאגו ניסתדר והכל יהיה בסדר ,להבדיל אלף הבדלות ,קודם כל כל חברה כל עסק כל גוף עסקי ,יודע שיש צורך בשינוי בהיתקדמות ולנחליף דברים,ואצל מכבי חושסבים שמה שעבד פעם יעבוד גם היום ,וחבל כי הכניסו דם צעיר שאפתן אבל אם אותה תוכנה ישנה מפעם ,לא כל מה שעבד פעם יעבוד היום ,מה שעדין מריץ את מכבי זה הגלגלים מפעם ,והמנוע חיב להיתעורר ולהכניס רעב ולצאת מהשבלונה ,הכוונה היתה שאמרתי להבדיל אלף הבדלות זה שגם גוף כמו צהל ,שהיה עיף וחשב באותה צורה לפני כמה שנים ,הבין שחיב לשנות פאזה ולהיתקדם לשנות האלפים.
ההנהלה שלנו עומדת במקום ,עזבו שמות עכשיו וקשר לקמצנות ,הבעיה אצלנו היא יותר מקמצנות כי גם בתקציב שלנו אפשר לעשות הרבה הרבה יותר ,הרי שחקנים כמו ריט ומקי ,יותר טובים מלינהראט והינס ואין סיבה שאם מתעסקים בשכומים קטנים אז לא נביא כאלה אם כבר ירדנו נמוך ,גם בבררה יש יוצא מהכלל.
הבעיה אצלנו היא לא תקציב אלא היתנהלות ודרך ,אנחנו מקובעים ועומדים במקום ,והאנשים הויתיקים רוצים כאילו לשחרר אבל עדין לאחוז בהגהה ומפחדים משינוים ומעדיפים את האגו על פני טובת הקבוצה,אין שום סיבה שבתקציב שלנו נעמיד כזאת קבוצה עלובה ומסריחה ,לא יכול להיות שישראלים לא ירצו להגיע למועדון שלנו ,מה קרה אצלנו?פעם הינו המועדון ששחקנים היו מתים לבוא בגלל החום והמשפחתיות והדאגה לכל שחקן ושחקן מה קרה לזה??.
לסיום אנחנו צריכים אך ורק לדאוג מעצמנו ומהעמידה במקום ,משו צריך לזוז ,השחצנות או היהירות או מה שזה לא יהיה .
הרי אורי אלון יהיר שחצן וחי בסרט באמת לא משנאה אלא באמת הבן אדם חי בסרט והשתן עולה לו מליוןן פעם לראש וכל ראיון הוא נשמע אחרת בהתאם למצב,הוא לא רחוק מהשגעון שהיה לאגאיר רק בתחפושת אחרת,אני אומר את זה לא כהיתחיסות או כי זה מפריע לי אלא כי זה מפריע לרובכם פה ואין סיבה ,שידבר יגיד ,הרי אם יעשו אצלנו את כל הדברים הנכונים ,הבחור ישאר רק אם הגל והפוזה .
הדאגה צריכה להיות מהמועדון שלנו ,צריך לנהל אחרת את התקציב ,צריך לחפש שחקנים בצורה אחרת ,צריך לשנות את ההיתנהלות אצלנו בקבלת החלטות ,זה הרי לא קומונה ,מזה יושבים ביחד ומחליטים ושומעים דעות ,צריך מנהל ,צריך בעל מקצוע ,צריך מאמן שהוא בוחר ביחד אם הבעל מקצוע ,הרי המאמן מאמן את השחקנים וקובע תרגילים ושיטת משחק ,לכל מאמן יש הבנה אחרת של המשחק ,אתה לא מלביש לצוות שחקנים ומחליט להם ,אתה לא תוקע אותם אם שחקן במשך שנה ואומר להם תנסו בכל זאת זו לא היתנהלות ,הנהלה יושבת למשא ומתן אם שחקנים ,הנהלה קובעת תקציב ומגדירה למאמן תקציב ומטרות ,מפה תן לו לבחור מה הוא רוצה ואיך הוא רוצה ולהתאים את הפאזל ,סגל לא נבנה לפי קפריזות ,של כל בעל מקצוע במועדון ,פעם בחרנו שחקן כי הסקאוט רצה, השחקן הבא נבחר כי וויציץ רצה ,זה כי שמעון וזה בשביל גודס וככה זה נראה כמו סלט חסר טעם וריח ,שחקנים חיבים להתאיםמ אחד לשני מבחינת אופי ומבחינת הכדורסל שלהם ובהתאמה אחד לשני בתור שחקנים.
אני מקווה מאוד שיהיה שינוי אצלנו בהבנה גם בהנהלה וגם כאוהדים ובנוסף נפסיק להיתעסק באמת במועדונים אחרים כי הם לא הבעיה שלנו ולא מזיזים לנו אנחנו צריכים לשמוח שקבוצה מאושרת מהחים כאילו עשתה משו וששאריות מכבי חוגגים וזורקים סיסמאות ונשמעים עלובים ,הרי כל הרעש הזה זה כדי להוכיח לנו ומה הוכיחו לנו שסוף סוף במאה שנה הגיעו למשו?וואו,טוב מאוד שאלון חושב שהישראלים הכי טובים אצלו כל בר דעת יודע שזה לא נכון אבל שיבושם,בנוסף תמיד יכול לבוא בעלים לראשון לציון או כל קבוצה ולהשקיע מליונים אז מה נתחיל להיתעסק גם בהם?הבעיה היא אצלנו ועדין אנחנו צריכים להיתנהל נכון ולעבוד נכון והכל יהיה בסדר ,שהפסד בא אחרי דרך וצורה נכונה זה בסדר אבל שזה בא מיהירות ומהיתנהלות שברורה לכל אינסטלטור שהיא לא בסדר אז יש בעיה.
אדם

הודעהעל ידי toja27 » 26 יוני 2015, 16:10

מקאדו 3 כתב:
toja27 כתב:

מה זה ריאלי ? שישקיעו איזה 1.5 מליון בסנטר ויחפשו שחקנים מוכשרים וזולים בעמדות אחרות ועם פישר ומקל יהיה סגל טוב , אבל אם מחפשים מציאות ב 300 אלף אז בטח ששום סנטר לא ריאלי אפילו לא שחקן כמו ארט פראחובסקי , הסנטרים הזולים הם או נמוכים או לא שווים כלום סטייל בראיינט או שארמאדיני , אפילו את יינסי גייטס בשקל וחצי כבר עדיף .

אז אני בגישה שעדיף להביא סנטר שהוא חיה בריבאונדים ובהגנה כמו פלאסיוס או שאיין לאוואל ולא להשקיע כסף אסטרנומי בסנטר עם טכניקה וגוף גדול. וגם מקלין שהוא ריבאונדר, חזק ומאוד אקטיבי בצבע ,זה החתמה ראויה.
אם היינו מדברים על סנטרים תותחים באמת כמו ביינס ומרינוביץ' אז סבבה. פארחובסקי הוא שם לגיטימי אבל הוא שחקן עם מגרעות רציניות בהגנה ואני גם לא זוכר אותו כאיזה ריבאונדר גדול(כאן אולי אני טועה).
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2015, 16:10

שחף כתב:רק זה חסר לנו. עוד קפיץ טיפשי ונמוך, בלי אינטילגנציה. יש 10 כאלה שעוברים פה בליגה כל שנה.
אפשר לקבור את העונה הבאה אם הוא בא לפה, מקווה שהדיווחים האלה הם חרטה

למי אתה מתכוון... הלכתי לאיבוד מרוב כל השמות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2015, 16:13

toja27 כתב:

ההבדל הגדול טמון בהיצע המקומי. היוונים הם שחקנים לגיטימיים ברמה הבינונית-גבוהה של היורוליג, הישראלים לעומת זאת...
לא ממש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 יוני 2015, 16:17

אני במפלי הניאגרה והתחושה של השתן שהפדרמנים דופקים עלינו הופכת פה למוחשית מתמיד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 26 יוני 2015, 16:18

jol9 כתב:
toja27 כתב:

ההבדל הגדול טמון בהיצע המקומי. היוונים הם שחקנים לגיטימיים ברמה הבינונית-גבוהה של היורוליג, הישראלים לעומת זאת...
לא ממש.

אבל אנחנו דיברנו על סנטרים קפיצים או שהם סנטרים גדולים שמקבלים כדור לצבע ועושים מה שעושים סטייל סופו וטומיץ'. אני אומר שלא יקרה כלום אם לא יהיה לנו אחד כזה. זה טוב שיהיה אבל ההיצע ממש מוגבל ,לפחות באירופה. אולי עם עבודת סקאוטינג ,מכבי יכולים למצוא מישהו מעבר לים .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2015, 16:20

toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:
toja27 כתב:

אז אני בגישה שעדיף להביא סנטר שהוא חיה בריבאונדים ובהגנה כמו פלאסיוס או שאיין לאוואל ולא להשקיע כסף אסטרנומי בסנטר עם טכניקה וגוף גדול. וגם מקלין שהוא ריבאונדר, חזק ומאוד אקטיבי בצבע ,זה החתמה ראויה.
אם היינו מדברים על סנטרים תותחים באמת כמו ביינס ומרינוביץ' אז סבבה. פארחובסקי הוא שם לגיטימי אבל הוא שחקן עם מגרעות רציניות בהגנה ואני גם לא זוכר אותו כאיזה ריבאונדר גדול(כאן אולי אני טועה).

אני גם חושב כמוך...
יש כמה דרכים לבנות קבוצה מנצחת.
דרך טובה ולגיטימית, ואולי כזאת שהכי מתאימה לקבוצה כמו מכבי, היא לבנות קונספט מהסוג שהיה לנו בעונת פרקינס-פארגו,
שבדיעבד, גם הקבוצה של השנה שעברה נכנסה טוב לתבנית.
גם לקבוצה של צביקה היו אלמנטים דומים.

באופן כללי מדובר בקבוצות עם אוריינטציה הגנתית מובהקת, עם כח ואגרסיביות, עם סטופרים הגנתיים שיודעים לנטרל את הכוכבים של היריבות,
עם לחץ על מובילי הכדור ועם הרבה אתלטים שזורקים ידיים לכל הכיוונים ומיירטים כדורים.
הקבוצות האלה בדר"כ היו די אפורות בהתקפה, והתבססו על כמה קלעים טובים, שחקן או שניים עם קצת יותר כשרון שיכולים לייצר לעצמם ולאחרים,
ושני שחקני פנים טובים נמצאים על המגרש בכל רגע.

הבעיה שקבוצות כאלה חייבות להתחבר ממש טוב, בשביל להצליח, וגם חייבות להיבנות נכון, כך שהשחקנים יתאימו אחד לשני.
אני לא ממש בטוח שההנהלה וצוות המאמנים שלנו מסוגלים לזה כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: argof, Bing [Bot] ו־8 אורחים