בעולם

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעולם

הודעהעל ידי jol9 » 03 ספטמבר 2015, 19:02

roy1000 כתב:
jol9 כתב:הבעיה היא שהם מביאים איתם הרבה מדי דברים לא טובים, שמדינה שפויה לא אמורה לרצות לקבל.
זה לא הגיוני מבחינת גרמניה לקבל אליה מאות אלפי פליטים סורים, לדאוג להם ולשלם להם וולפייר. זה פשוט לא הגיוני. זה יכול להביא לתסיסה ולמיתון,
ותוצאות של אלה כבר ראינו ב1933.

זה הרבה יותר גרוע מזה. אין עבודות בשבילם באירופה. גם ככה אירופה נימצאת במיתון עם רמת אבטלה מאות גבוהה (בעיקר בקרב הצעירים). אין עבודות בכלכלה האירופאית בשביל אנשים בלי כישורים. הם סתם ישבו מובטלים ויקבלו תשלומי רווחה. זה יביא לתסיסה עצומה בגרמניה. פשוט טמטום בלתי מוסבר.

אני מסכים לגמרי. הם יביאו איתם מיתון ודאי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 03 ספטמבר 2015, 19:28

לא אמורים לטשטש תמונות של גופות?...זו חתיכת צמרמורת לראות את זה...
יוני היית יכול לכתוב איזושהי אזהרת צפייה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 03 ספטמבר 2015, 19:46

my man כתב:לא אמורים לטשטש תמונות של גופות?...זו חתיכת צמרמורת לראות את זה...
יוני היית יכול לכתוב איזושהי אזהרת צפייה...

בטלויזיה באמת טשטשו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 05 ספטמבר 2015, 11:16

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:מי יבחר להגיע למצרים כשהוא יכול להיות חלק מההשתלטות המוסלמית על אירופה?

אף אחד לא מהגר לאירופה כדי להשתלט עליה, מדובר באנשים חסרי כל. הדבר היחיד שהם רוצים זה לחיות חיים נורמליים.

הצחקת אותי. מדובר באנשים שמנצלים את המסכנות שלהם על מנת להיכנס בשערי אירופה ובבוא העת, כשהאבטלה תמאס ומצבם יחמיר יבוא שלב החזרה בתשובה לזרועות האסלאם ועמו הרצון להנחיל את האסלאם גם בקרב לא מוסלמים. זה בדיוק, אבל בדיוק מה שקורה בצרפת, בלגיה, שוודיה וכו'. מדינות מטומטמות והזויות שחופרות לעצמן בור עמוק מידי.

אז נכון שהם מסכנים, אבל האירופאים המטומטמים האלה פשוט מכניסים לביתם קן צרעות שלא יוכלו להיפטר ממנו.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 ספטמבר 2015, 12:21

התנין כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:מי יבחר להגיע למצרים כשהוא יכול להיות חלק מההשתלטות המוסלמית על אירופה?

אף אחד לא מהגר לאירופה כדי להשתלט עליה, מדובר באנשים חסרי כל. הדבר היחיד שהם רוצים זה לחיות חיים נורמליים.

הצחקת אותי. מדובר באנשים שמנצלים את המסכנות שלהם על מנת להיכנס בשערי אירופה ובבוא העת, כשהאבטלה תמאס ומצבם יחמיר יבוא שלב החזרה בתשובה לזרועות האסלאם ועמו הרצון להנחיל את האסלאם גם בקרב לא מוסלמים. זה בדיוק, אבל בדיוק מה שקורה בצרפת, בלגיה, שוודיה וכו'. מדינות מטומטמות והזויות שחופרות לעצמן בור עמוק מידי.

אז נכון שהם מסכנים, אבל האירופאים המטומטמים האלה פשוט מכניסים לביתם קן צרעות שלא יוכלו להיפטר ממנו.

סלח לי אז אתה לא מכיר בכלל את המצב כאוטי ששורר במקומות שממנו הם באים. הדבר האחרון שהם חושבים עכשיו זה להשתלט על יבשת אירופה.
אני לא אוהב את ההשוואות לשואה, אבל דברים כאלו אמרו גם על היהודים. לא לשכוח מאיפה באנו ומה עברנו.
אין ספק שיש כאן בעייתיות וצריך למצוא פתרון טוב יותר, אבל לתת להם לגווע ברעב ולמות מקור בשערי אירופה זה בטח לא הפתרון. שוב, מדובר באנשים חסרי כל שברחו מהתופת ורוצים חיים נורמליים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 05 ספטמבר 2015, 12:21

הם חיים לפי אורח חיים מסויים שגורם למדינה שלהם לקרוס ולהחרב, מכוונים להגר למדינה עם אורח חיים שונה לחלוטין כי החיים האלה טובים יותר ואז חותרים לשנות אותה מבפנים ולהנהיג בה את אותו אורח חיים ישן שלהם שגרם לכל זה מלכתחילה.
זה דפוס הזוי ונוראי אבל אם יש מגיע אז ליבשת הכי צבועה בכדור הארץ זה מגיע
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ספטמבר 2015, 12:41

הוכח עשרות פעמים לאורך ההיסטוריה שקושי כלכלי , מלחמות, קשיים תרבותיים וכו' גורמים למוסלמים להתקרב יותר לאסלאם הפונדמליסטי. הם מגיעים לאירופה, מבינים שאין להם כישורי שפה או עבודה בשביל להצליח שם, אז הם מגיעים למסגדים, ששם הדעוה חוגגת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 ספטמבר 2015, 12:46

MTA2311 כתב:הוכח עשרות פעמים לאורך ההיסטוריה שקושי כלכלי , מלחמות, קשיים תרבותיים וכו' גורמים למוסלמים להתקרב יותר לאסלאם הפונדמליסטי. הם מגיעים לאירופה, מבינים שאין להם כישורי שפה או עבודה בשביל להצליח שם, אז הם מגיעים למסגדים, ששם הדעוה חוגגת.

זה אולי התהליך שיקרה בעוד מספר שנים, אבל זה בוודאי לא מה שעובר בראשם כרגע.
בגלל זה אני מסכים שיש בעייתיות וצריך למצוא פתרון כלשהו, הפתרון הוא בטח לא לזרוק אותם לכלבים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 05 ספטמבר 2015, 12:50

שמואל1 כתב:סלח לי אז אתה לא מכיר בכלל את המצב כאוטי ששורר במקומות שממנו הם באים. הדבר האחרון שהם חושבים עכשיו זה להשתלט על יבשת אירופה.
אני לא אוהב את ההשוואות לשואה, אבל דברים כאלו אמרו גם על היהודים. לא לשכוח מאיפה באנו ומה עברנו.
אין ספק שיש כאן בעייתיות וצריך למצוא פתרון טוב יותר, אבל לתת להם לגווע ברעב ולמות מקור בשערי אירופה זה בטח לא הפתרון. שוב, מדובר באנשים חסרי כל שברחו מהתופת ורוצים חיים נורמליים.

1. אני יודע בדיוק איזה מצב כאוטי שורר במדינותיהם, ועדיין - למי פאקינג אמור להיות איכפת? זה שרע לאנשים באפריקה, למשל, אומר שאני צריך להביא אותם לפה כדי שגם לי יהיה רע? העולם לא מושלם וכל אחד בסופו של דבר צריך לדאוג לאינטרס של עצמו מעל הכל. כמו שמדינת ישראל לא צריכה לדאוג לפליטים מסכנים מסודאן, גם מדינות אירופה לא צריכות לדאוג לפליטים מסכנים - ובעיקר מוסלמים - מאסיה ומאפריקה.

2. נכון לעכשיו מה שעומד לנגד עיניהם זה לחיות חיים טובים יותר, אבל אתה מתעקש משום מה להסתכל על הטווח הקצר בלבד. במבט לרחוק עולה תמונה קודרת לפיה תוך כמה שנים הם יבינו שהם בתחתית החברה הגרמנית (טבעי לחלוטין לנוכח חוסר השכלתם), מבודדים בשכונות "משלהם" וחווים קשיי קליטה וקשיים תרבותיים. דבר שבאופן טבעי מעודד נטייה להיאחז בקרנות האסלאם ובאנשי הדת הקיצוניים. זה בדיוק מה שקורה בבריטניה, שוודיה, דנמרק וכו'.

3. אל תשווה שום דבר לשואה. נקודה. עוד לא היה רצח עם שיטתי שבמסגרתו מדינה שלמה פעלה לכבוש שטחים נרחבים מעבר לטריטוריה החוקית שלה (כלומר - כל אירופה) ולהשמיד באובססיביות מחרידה עם מסוים השוכן באותם שטחים כבושים. שום דבר בהיסטוריה לא מתקרב לזוועה הזאת. בנוסף היהודים היו אנשים מאוד משכילים (או לפחות בעלי בשכלה וכישורים בסיסיים) שיכולים לתרום בכל מדינה שתקלוט אותם.
ועדיין, במידה ורוב האוכלוסייה היהודית של אז היתה דומה יותר לשוכני השטעטלים הנידחים בפולין שבאופן אובייקטיבי יהוו עול על מדינות קולטות, הייתי בהחלט יכול להבין את אותן מדינות שמסרבות לסייע בקליטתם. וכשמדובר בפליטים מוסלמים אדוקים ובהכרח אלימים יותר ממקביליהם היהודים, אז על אחת כמה וכמה.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 ספטמבר 2015, 13:08

התנין כתב:
שמואל1 כתב:סלח לי אז אתה לא מכיר בכלל את המצב כאוטי ששורר במקומות שממנו הם באים. הדבר האחרון שהם חושבים עכשיו זה להשתלט על יבשת אירופה.

1. אני יודע בדיוק איזה מצב כאוטי שורר במדינותיהם, ועדיין - למי פאקינג אמור להיות איכפת? זה שרע לאנשים באפריקה, למשל, אומר שאני צריך להביא אותם לפה כדי שגם לי יהיה רע? העולם לא מושלם וכל אחד בסופו של דבר צריך לדאוג לאינטרס של עצמו מעל הכל. כמו שמדינת ישראל לא צריכה לדאוג לפליטים מסכנים מסודאן, גם מדינות אירופה לא צריכות לדאוג לפליטים מסכנים - ובעיקר מוסלמים - מאסיה ומאפריקה.

2. נכון לעכשיו מה שעומד לנגד עיניהם זה לחיות חיים טובים יותר, אבל אתה מתעקש משום מה להסתכל על הטווח הקצר בלבד. במבט לרחוק עולה תמונה קודרת לפיה תוך כמה שנים הם יבינו שהם בתחתית החברה הגרמנית (טבעי לחלוטין לנוכח חוסר השכלתם), מבודדים בשכונות "משלהם" וחווים קשיי קליטה וקשיים תרבותיים. דבר שבאופן טבעי מעודד נטייה להיאחז בקרנות האסלאם ובאנשי הדת הקיצוניים. זה בדיוק מה שקורה בבריטניה, שוודיה, דנמרק וכו'.

3. אל תשווה שום דבר לשואה. נקודה. עוד לא היה רצח עם שיטתי שבמסגרתו מדינה שלמה פעלה לכבוש שטחים נרחבים מעבר לטריטוריה החוקית שלה (כלומר - כל אירופה) ולהשמיד באובססיביות מחרידה עם מסוים השוכן באותם שטחים כבושים. שום דבר בהיסטוריה לא מתקרב לזוועה הזאת. בנוסף היהודים היו אנשים מאוד משכילים (או לפחות בעלי בשכלה וכישורים בסיסיים) שיכולים לתרום בכל מדינה שתקלוט אותם.
ועדיין, במידה ורוב האוכלוסייה היהודית של אז היתה דומה יותר לשוכני השטעטלים הנידחים בפולין שבאופן אובייקטיבי יהוו עול על מדינות קולטות, הייתי בהחלט יכול להבין את אותן מדינות שמסרבות לסייע בקליטתם. וכשמדובר בפליטים מוסלמים אדוקים ובהכרח אלימים יותר ממקביליהם היהודים, אז על אחת כמה וכמה.

1. אולי לך לא אכפת, אבל יש מדינות שלהן כן אכפת. גרמניה מאוד סבלנית כלפי מהגרים למשל ולכן רוב הפליטים מעדיפים להגיע לגרמניה. כל מדינה והמדיניות שלה.
האם המדיניות הזאת מוצדקת או לא? ימים יגידו. הם טוענים שיש להם כלכלה מספיק חזקה ויציבה כדי להכיל את הפליטים. מצד שני, יכול להיות שהמדיניות הסבלנית נובעת מפצעי מלחמת העולם השנייה שעדיין לא הגלידו. אני לא מספיק מבין בזה כדי לדעת.
2. שוב, אלו ספוקלציות. אף אחד לא יודע מה יקרה בעתיד. אולי יהיה להם טוב והם ישתלבו בחברה? אולי לא? אני לא יודע. אני רק יודע שבנקודת הזמן הנוכחית אין להם שום כוונות להשתלט על כל העולם כמו שחלק חושבים (וזה למעשה בדיוק מה שאמרת בתגובה הראשונה שהגבתי לך).
3. אתה צודק, זה לא היה במקום. התלבטתי עם לערוך את ההשוואה הזאת (כי בכל זאת יש כמה קווי דימיון) אבל אני מסכים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 05 ספטמבר 2015, 13:27

שמואל1 כתב:1. אולי לך לא אכפת, אבל יש מדינות שלהן כן אכפת. גרמניה מאוד סבלנית כלפי מהגרים למשל ולכן רוב הפליטים מעדיפים להגיע לגרמניה. כל מדינה והמדיניות שלה.
האם המדיניות הזאת מוצדקת או לא? ימים יגידו. הם טוענים שיש להם כלכלה מספיק חזקה ויציבה כדי להכיל את הפליטים. מצד שני, יכול להיות שהמדיניות הסבלנית נובעת מפצעי מלחמת העולם השנייה שעדיין לא הגלידו. אני לא מספיק מבין בזה כדי לדעת.
2. שוב, אלו ספוקלציות. אף אחד לא יודע מה יקרה בעתיד. אולי יהיה להם טוב והם ישתלבו בחברה? אולי לא? אני לא יודע. אני רק יודע שבנקודת הזמן הנוכחית אין להם שום כוונות להשתלט על כל העולם כמו שחלק חושבים (וזה למעשה בדיוק מה שאמרת בתגובה הראשונה שהגבתי לך).
3. אתה צודק, זה לא היה במקום. התלבטתי עם לערוך את ההשוואה הזאת (כי בכל זאת יש כמה קווי דימיון) אבל אני מסכים.

1. בגלל זה אני אומר שהן מדינות מטומטמות שפועלות מתוך כל מיני עקרונות שלא מחזיקים מים בעולם המציאותי. בפועל לא כל בני האדם שווים, יש טובים יותר ויש פחות, עובדתית. זה שהכלכלה שלך מאוד חזקה לא אומר שאתה צריך לעשות פעולה אקטיבית כמו קליטת פליטים על מנת להחליש אותה. להפך, תשתמש בפלטפורמה הזאת כדי לחזק את עצמך עוד יותר.

2. זה לא ספקולציות זו המציאות בשטח בכל אותן מדינות שהזכרתי. מן הסתם זה לא תקף לגביי כל המהגרים אבל גם אם זה תקף רק לגביי 20% מהם בעוד השאר יהיו סתם עניים חסרי תועלת שנתמכים ע"י כספי ציבור, אז כבר מדובר בתוצאה הרסנית. בנוסף, לא מדובר בשאלה של ''או שכן או שלא". אין פה סיכויים שווים של חמישים חמישים! לאורך ההיסטוריה הוכח שאנשים ממעמד נמוך נוטים לפנות לקיצוניות, ואצל המוסלמים זה מקבל משנה תוקף.

3. לא אני אומר שהם רוצים להשליט את האסלאם על העולם אלא הם אומרים את זה קבל עם ועדה.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ספטמבר 2015, 14:03

בוז'י קורא לממשלה לקלוט פליטים מסוריה.
אידיוט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 05 ספטמבר 2015, 14:08

כשהליצן העלוב הזה הרצוג ודומיו הם מייצגי פני האלטרנטיבה, אנחנו צפויים לקבל את ביבי עוד הרבה זמן כראש ממשלה (כושל).
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2015, 14:09

שמואל, אני לא הכי מבין עם מה אתה מתווכח.
המציאות באירופה (ונדמה לי שיצא לך לבקר שם לאחרונה) היא ברורה והיא נמצאת מול עיננו.
ראינו גם את הסרט של צבי יחזקאלי עד כמה זה חי ובועט ועד כמה זה מסוכן.

ישנו הבדל משמעותי, בין המדיניות של הממשלה בנושא, לבין מה שחושבים האזרחים.
הממשלה מחוייבת לקודים כאלה ואחרים, אבל האזרחים הם אלה שסובלים בסופו של דבר.
אצלנו בת"א המהגרים והמסתננים הרסו אזור שלם, שהפך להיות ביב שופכין אחד גדול. ראינו כבר את חולדאי הופך איזור מטוש ומוזנח אחד בת"א
לפנינה של ממש (נווה צדק), ואני מניח שהוא היה עושה את זה גם בדרום ת"א אם היה יכול, אבל נכון לעכשיו אין שום טעם.
תחשוב עד כמה זה גורר את הכלכלה שלנו למטה, ועוד ישראל היא באמת יחסית מדינה עם מדיניות נוקשה, ולא כל אחד שרוצה יכול לקבל
קצבה ותושבות.
בגרמניה ובאירופה בכלל זה ממש לא ככה.

עובדתית, האנשים האלה הם לא רק חסרי השכלה וכישורים, אלא שגם אין להם שום רצון ומוטיבציה להפוך למשכילים ובעלי כישורים.
למה להם?
הם יעשו עוד ועוד ילדים, יקבלו קצבה יותר ויותר גבוהה, וחוזר חלילה. כמובן שבסוף זה מביא פשע, שנאה ולאומניות, שמייצרים ומתדלקים
אירגונים כמו דעא"ש.

כמו שהתנין אמר - it's not our fucking problem. ברגע שבאירופה יפנימו את זה, הם יימנעו את האסון הגדול הבא שבא לפתחם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 ספטמבר 2015, 17:24

כתבה מעניינת שמתקשרת לדיון שאנו מנהלים כאן:

הדרך למקלט: מהגרים נוטשים את האיסלאם
זרם הפליטים לאוסטריה נמשך ועשרת אלפים צפויים לחצות עד סוף היום לגרמניה. בתוך כך, לא מעט מהגרים מוסלמים ממירים את דתם לנצרות כדי להגדיל את הסיכוי לקבל מקלט. ויש גם את אלה שהמלחמות גרמו לאיבוד האמונה: "כנוצרים אנחנו מרגישים חופשיים יותר"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4697617,00.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2015, 20:44

שמואל1 כתב:כתבה מעניינת שמתקשרת לדיון שאנו מנהלים כאן:

הדרך למקלט: מהגרים נוטשים את האיסלאם
זרם הפליטים לאוסטריה נמשך ועשרת אלפים צפויים לחצות עד סוף היום לגרמניה. בתוך כך, לא מעט מהגרים מוסלמים ממירים את דתם לנצרות כדי להגדיל את הסיכוי לקבל מקלט. ויש גם את אלה שהמלחמות גרמו לאיבוד האמונה: "כנוצרים אנחנו מרגישים חופשיים יותר"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4697617,00.html

אשרי המאמין...
אתה לא באמת יכול לדעת מה הולך לאנשים בראש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ספטמבר 2015, 23:05

ראיתי כתבה מעניינת שאומרת שרוב המהגרים לאירופה הם לאו דווקא העניים והחלשים, אלא מעמד הביניים-גבוה של אנשים יותר משכילים. זה הגיוני כי צריך לא מעט כסף בשביל להגיע לאירופה, ונראה שרובם גם יודעים אנגלית. הסורים בגדול הם די חילונים וזה דווקא הגיוני בשביל אירופה לקלוט רופאים ומהנדסים אם יש כאלה.

הבעיה הגדולה הם אלו שבאים בלי כישורים כי להם אין סיכוי להשתלב בשוק העבודה הגרמני ואז באה האבטלה הכרונית וההקצנה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ספטמבר 2015, 23:07

MTA2311 כתב:בוז'י קורא לממשלה לקלוט פליטים מסוריה.
אידיוט.

זו טיפשות שנשגבת מבינתי. כאילו הבנאדם נהנה לירות לעצמו ברגל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2015, 23:23

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:בוז'י קורא לממשלה לקלוט פליטים מסוריה.
אידיוט.

זו טיפשות שנשגבת מבינתי. כאילו הבנאדם נהנה לירות לעצמו ברגל.

הוא חושב על לקושש כמה קולות במגזר הערבי. זה מה שמעניין אותו כנראה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ספטמבר 2015, 23:24

jol9 כתב:הוא חושב על לקושש כמה קולות במגזר הערבי. זה מה שמעניין אותו כנראה

אל תיתן לו קרדיט. הוא טיפש.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר