03 ספטמבר 2015, 19:02
roy1000 כתב:jol9 כתב:הבעיה היא שהם מביאים איתם הרבה מדי דברים לא טובים, שמדינה שפויה לא אמורה לרצות לקבל.
זה לא הגיוני מבחינת גרמניה לקבל אליה מאות אלפי פליטים סורים, לדאוג להם ולשלם להם וולפייר. זה פשוט לא הגיוני. זה יכול להביא לתסיסה ולמיתון,
ותוצאות של אלה כבר ראינו ב1933.
זה הרבה יותר גרוע מזה. אין עבודות בשבילם באירופה. גם ככה אירופה נימצאת במיתון עם רמת אבטלה מאות גבוהה (בעיקר בקרב הצעירים). אין עבודות בכלכלה האירופאית בשביל אנשים בלי כישורים. הם סתם ישבו מובטלים ויקבלו תשלומי רווחה. זה יביא לתסיסה עצומה בגרמניה. פשוט טמטום בלתי מוסבר.
03 ספטמבר 2015, 19:28
03 ספטמבר 2015, 19:46
my man כתב:לא אמורים לטשטש תמונות של גופות?...זו חתיכת צמרמורת לראות את זה...
יוני היית יכול לכתוב איזושהי אזהרת צפייה...
05 ספטמבר 2015, 11:16
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:מי יבחר להגיע למצרים כשהוא יכול להיות חלק מההשתלטות המוסלמית על אירופה?
אף אחד לא מהגר לאירופה כדי להשתלט עליה, מדובר באנשים חסרי כל. הדבר היחיד שהם רוצים זה לחיות חיים נורמליים.
05 ספטמבר 2015, 12:21
התנין כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:מי יבחר להגיע למצרים כשהוא יכול להיות חלק מההשתלטות המוסלמית על אירופה?
אף אחד לא מהגר לאירופה כדי להשתלט עליה, מדובר באנשים חסרי כל. הדבר היחיד שהם רוצים זה לחיות חיים נורמליים.
הצחקת אותי. מדובר באנשים שמנצלים את המסכנות שלהם על מנת להיכנס בשערי אירופה ובבוא העת, כשהאבטלה תמאס ומצבם יחמיר יבוא שלב החזרה בתשובה לזרועות האסלאם ועמו הרצון להנחיל את האסלאם גם בקרב לא מוסלמים. זה בדיוק, אבל בדיוק מה שקורה בצרפת, בלגיה, שוודיה וכו'. מדינות מטומטמות והזויות שחופרות לעצמן בור עמוק מידי.
אז נכון שהם מסכנים, אבל האירופאים המטומטמים האלה פשוט מכניסים לביתם קן צרעות שלא יוכלו להיפטר ממנו.
05 ספטמבר 2015, 12:21
05 ספטמבר 2015, 12:41
05 ספטמבר 2015, 12:46
MTA2311 כתב:הוכח עשרות פעמים לאורך ההיסטוריה שקושי כלכלי , מלחמות, קשיים תרבותיים וכו' גורמים למוסלמים להתקרב יותר לאסלאם הפונדמליסטי. הם מגיעים לאירופה, מבינים שאין להם כישורי שפה או עבודה בשביל להצליח שם, אז הם מגיעים למסגדים, ששם הדעוה חוגגת.
05 ספטמבר 2015, 12:50
שמואל1 כתב:סלח לי אז אתה לא מכיר בכלל את המצב כאוטי ששורר במקומות שממנו הם באים. הדבר האחרון שהם חושבים עכשיו זה להשתלט על יבשת אירופה.
אני לא אוהב את ההשוואות לשואה, אבל דברים כאלו אמרו גם על היהודים. לא לשכוח מאיפה באנו ומה עברנו.
אין ספק שיש כאן בעייתיות וצריך למצוא פתרון טוב יותר, אבל לתת להם לגווע ברעב ולמות מקור בשערי אירופה זה בטח לא הפתרון. שוב, מדובר באנשים חסרי כל שברחו מהתופת ורוצים חיים נורמליים.
05 ספטמבר 2015, 13:08
התנין כתב:שמואל1 כתב:סלח לי אז אתה לא מכיר בכלל את המצב כאוטי ששורר במקומות שממנו הם באים. הדבר האחרון שהם חושבים עכשיו זה להשתלט על יבשת אירופה.
אני לא אוהב את ההשוואות לשואה, אבל דברים כאלו אמרו גם על היהודים. לא לשכוח מאיפה באנו ומה עברנו.
אין ספק שיש כאן בעייתיות וצריך למצוא פתרון טוב יותר, אבל לתת להם לגווע ברעב ולמות מקור בשערי אירופה זה בטח לא הפתרון. שוב, מדובר באנשים חסרי כל שברחו מהתופת ורוצים חיים נורמליים.
1. אני יודע בדיוק איזה מצב כאוטי שורר במדינותיהם, ועדיין - למי פאקינג אמור להיות איכפת? זה שרע לאנשים באפריקה, למשל, אומר שאני צריך להביא אותם לפה כדי שגם לי יהיה רע? העולם לא מושלם וכל אחד בסופו של דבר צריך לדאוג לאינטרס של עצמו מעל הכל. כמו שמדינת ישראל לא צריכה לדאוג לפליטים מסכנים מסודאן, גם מדינות אירופה לא צריכות לדאוג לפליטים מסכנים - ובעיקר מוסלמים - מאסיה ומאפריקה.
2. נכון לעכשיו מה שעומד לנגד עיניהם זה לחיות חיים טובים יותר, אבל אתה מתעקש משום מה להסתכל על הטווח הקצר בלבד. במבט לרחוק עולה תמונה קודרת לפיה תוך כמה שנים הם יבינו שהם בתחתית החברה הגרמנית (טבעי לחלוטין לנוכח חוסר השכלתם), מבודדים בשכונות "משלהם" וחווים קשיי קליטה וקשיים תרבותיים. דבר שבאופן טבעי מעודד נטייה להיאחז בקרנות האסלאם ובאנשי הדת הקיצוניים. זה בדיוק מה שקורה בבריטניה, שוודיה, דנמרק וכו'.
3. אל תשווה שום דבר לשואה. נקודה. עוד לא היה רצח עם שיטתי שבמסגרתו מדינה שלמה פעלה לכבוש שטחים נרחבים מעבר לטריטוריה החוקית שלה (כלומר - כל אירופה) ולהשמיד באובססיביות מחרידה עם מסוים השוכן באותם שטחים כבושים. שום דבר בהיסטוריה לא מתקרב לזוועה הזאת. בנוסף היהודים היו אנשים מאוד משכילים (או לפחות בעלי בשכלה וכישורים בסיסיים) שיכולים לתרום בכל מדינה שתקלוט אותם.
ועדיין, במידה ורוב האוכלוסייה היהודית של אז היתה דומה יותר לשוכני השטעטלים הנידחים בפולין שבאופן אובייקטיבי יהוו עול על מדינות קולטות, הייתי בהחלט יכול להבין את אותן מדינות שמסרבות לסייע בקליטתם. וכשמדובר בפליטים מוסלמים אדוקים ובהכרח אלימים יותר ממקביליהם היהודים, אז על אחת כמה וכמה.
05 ספטמבר 2015, 13:27
שמואל1 כתב:1. אולי לך לא אכפת, אבל יש מדינות שלהן כן אכפת. גרמניה מאוד סבלנית כלפי מהגרים למשל ולכן רוב הפליטים מעדיפים להגיע לגרמניה. כל מדינה והמדיניות שלה.
האם המדיניות הזאת מוצדקת או לא? ימים יגידו. הם טוענים שיש להם כלכלה מספיק חזקה ויציבה כדי להכיל את הפליטים. מצד שני, יכול להיות שהמדיניות הסבלנית נובעת מפצעי מלחמת העולם השנייה שעדיין לא הגלידו. אני לא מספיק מבין בזה כדי לדעת.
2. שוב, אלו ספוקלציות. אף אחד לא יודע מה יקרה בעתיד. אולי יהיה להם טוב והם ישתלבו בחברה? אולי לא? אני לא יודע. אני רק יודע שבנקודת הזמן הנוכחית אין להם שום כוונות להשתלט על כל העולם כמו שחלק חושבים (וזה למעשה בדיוק מה שאמרת בתגובה הראשונה שהגבתי לך).
3. אתה צודק, זה לא היה במקום. התלבטתי עם לערוך את ההשוואה הזאת (כי בכל זאת יש כמה קווי דימיון) אבל אני מסכים.
05 ספטמבר 2015, 14:03
05 ספטמבר 2015, 14:08
05 ספטמבר 2015, 14:09
05 ספטמבר 2015, 17:24
05 ספטמבר 2015, 20:44
שמואל1 כתב:כתבה מעניינת שמתקשרת לדיון שאנו מנהלים כאן:
הדרך למקלט: מהגרים נוטשים את האיסלאם
זרם הפליטים לאוסטריה נמשך ועשרת אלפים צפויים לחצות עד סוף היום לגרמניה. בתוך כך, לא מעט מהגרים מוסלמים ממירים את דתם לנצרות כדי להגדיל את הסיכוי לקבל מקלט. ויש גם את אלה שהמלחמות גרמו לאיבוד האמונה: "כנוצרים אנחנו מרגישים חופשיים יותר"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4697617,00.html
05 ספטמבר 2015, 23:05
05 ספטמבר 2015, 23:07
MTA2311 כתב:בוז'י קורא לממשלה לקלוט פליטים מסוריה.
אידיוט.
05 ספטמבר 2015, 23:23
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:בוז'י קורא לממשלה לקלוט פליטים מסוריה.
אידיוט.
זו טיפשות שנשגבת מבינתי. כאילו הבנאדם נהנה לירות לעצמו ברגל.
05 ספטמבר 2015, 23:24
jol9 כתב:הוא חושב על לקושש כמה קולות במגזר הערבי. זה מה שמעניין אותו כנראה