toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:לא עשו ממנו אל הוא אחד השחקנים הישראלים הבכירים שיש, אחד משני הישראלים ששיחקו בnba, לקח ממכבי פעמיים אליפות עם הרבה תרומה מהצד שלו. במקום להסתכל על התקשורת אני הייתי מסתכל למה יש כאן התכחשות לעובדות מהצד שלכם.אולי דווקא כי יש דברים בגו, ואתה יודע הוא לקח ממכבי אליפויות בצורה הפגנתית משהו ולא שם את עצמו כשטיח בפני הרגליים של מכבי בעבר, וכי הוא לכאורה אדום למרות שגדל ושיחק במועדון בעבר, אז זה נורא צפוי ובנאלי משהו להתנגד לגל מקל.
והגישה החתרנית והמרדנית שלך היא נכונה, כי?
בצד שלך אגב, יש הרבה יותר התכחשות לעובדות.
היא לא מרדנית, היא מרדנית רק ביחס לדעות של כמה אנשים מהפורום שהם "הגרעין" שלו אם אפשר לקרוא לזה כך, ושהם תמיד מתואמים אחד עם השני בדעות שלהם וקובעים את האופנה ואת הלך רוח הדעות בפורום, את הדעה הפופלרית. ביחס לאוהדי מכבי באופן כללי, אני מניח שהדעה שלי בנאלית ורגילה כי אותי ואותם מעניין שהקבוצה שלי התחזקה בשחקן ישראלי בכיר שיעזור לנו מאוד.בלי שטויות מהצד.
אני לא מתכחש לעובדות, אני יודע מה מקל שווה כי הוא כבר הוכיח את זה, לא מעניין אותי שהוא העדיף את הnba או לפחות קיווה לזה על פני מכבי, למרות שלדעתי זה לא היה צעד נכון, אין לי בעיה עם האישיות שלו, לא חושב שהוא אדום או צהוב, הוא פשוט שחקן כדורסל שרוצה להצליח ולא מתרשם מהגיחה הקצרה שלו בכוכב האדום והרמה שהוא שיחק שם אחרי זמן מה של חלודה ותנאים לא נוחים שיצרה הקבוצה שלו. הוא הנהיג פעמיים קבוצות לאליפות בארץ, הצליח להשתחל לnba למרות שיש ספק אם הוא מתאים לשם, מה שרק מוכיח על האופי והוינריות שלו.
לפני שנייה אמרת שזה צפוי ובנאלי להתנגד להחתמה של מקל, ועכשיו אתה אומר שזה ככה רק בקרב מספר אנשים מצומצם בפורום. עזוב, זאת טרמינולוגיה מיותרת, ולא ברור למה היית צריך להיכנס לזה בכלל.
טוב לשמוע שזה ששחקן שיחק אולי 15 משחקים במצטבר ב3 השנים האחרונות זה "שטויות מהצד". מה אתה יודע, לשחק כדורסל בפועל, זה קריטריון שולי כשאתה בוחן התאמה של שחקן כדורסל לקבוצה שלך.
כן, ביחד לאוהדי מכבי באופן כללי כנראה שהדעה שלך מאוד פופולארית. אלה אותם אנשים שרק שומעים "צביון ישראלי" או "שחקן בית" ועומד להם הזין. אז מה אם הוא לא שיחק כדורסל 3 שנים. ואז מה אם הוא לא עשה שום דבר ביורוליג. או ביורוקאפ. או בכל מקום שהוא לא גליל עליון\חיפה.
זה שאתה מודע לכל הדברים האלה שציינת, והם פשוט לא מעניינים אותך, זאת התכחשות לעובדות. זאת ההגדרה המדוייקת האמת.
אני לפחות עוד אתמול כתבתי שיש גם צדדים חיוביים בהחתמה הזאת. ואני נחשב למאוד נחרץ בדעות שלי בדרך כלל.