roy1000 כתב:התנין כתב:ימים יגידו. אני עדיין חושב שזו עוד אחת מהפעמים שאתה קובע עובדות נחרצות ללא אחיזה בשום דבר מציאותי. נחכה שנה מהיום, נראה מי צודק.
אתה לחלוטין מתמקד בתפל. יכול להיות אני טועה והם איכשהו יצאו מזה. זה לא מה שמעניין. הקמפיין הזה היה טעות ועבר כל גבול סביר. זה עצוב שאתה חושב שסימון שמאלנים וקמפיין שקורא להם "בוגדים" (וכן, "שתולים" = "בוגדים") זה דבר לגיטימי. בדמוקרטיה יש מקום לכל מגוון הדעות וזכותו של כל אחד לתמוך בדרך שנראית לו נכונה. ברגע שאתה מקבל את הקמפיין הזה, מחר גם יכול להופיע השם שלך בכל מיני רשימות ושלטי חוצות.
שוב, יש טענות לגיטימיות כלפי חלק מעמותות השמאל שהן למעשה מנסות לעקוף את הדמוקרטיה הישראלית ולקדם אג'נדה זרה של מדינות אירופה, אבל בין זה לבין לסמן כל אחד שתומך בשמאל המרחק ארוך מאוד. הקמפיין הזה עבר כל קו אדום אפשרי.
אני לא מתמקד בתפל, אלא בדברים שאתה אומר. אני לא נכנס לעניין השאלה האם זה ראוי או לא ראוי (בעיניי כן, וזכותך לחשוב אחרת ממני), אלא על ההשפעה של המעשים הללו על המשך דרכו של ארגון "אם תרצו". אתה טענת שזה סופו של הארגון כיוון שהוא איבד לגיטימציה, ואני חולק על כך.
אתה אומר שאין רוב לימין הקיצוני במדינה, ואתה צודק. אבל בהחלט יש רוב לימין על פני השמאל. מה שמשותף לכל הימנים כמעט (המתונים והקיצוניים) הוא התיעוב הקיצוני כלפיי ארגוני השמאל הקיצוני. אגב, יש רבים שמחזיקים בדעות יותר ימניות מהרב כהנא ז"ל, ועדיין מצביעים למפלגות מרכז, כיוון שהן משקפות דעות יותר פרקטיות. אני כזה למשל. דהיינו שהתיעוב כלפיי ארגוני השמאל הקיצוני הוא מאוד מאוד מאוד רחב, ולכן עבור נתח עצום של אנשים במדינה הזאת, פעילות אם תרצו נעה בין אדישות ברף התחתון ובין שמחה ורינה ברף העליון (אני ברף העליון למען הסר ספק).
ואמנם השם שלי עדיין לא הופיע בעיתונות ובשלטי חוצות, אבל שמותיהם של פוליטיקאים ואנשי צבא שמואשמים ע"י ארגוני השמאל הקומוניסטי דווקא כן. הסתה מהצד השמאלי על המפה חיה ובועטת כבר שנים רבות. אם תירצו רק משיבים מלחמה באותה טקטיקה בדיוק, וכל זמן שזה נעשה כלפיי האורגנים או נציגים של אותם ארגונים מתועבים (להבדיל מאדם פרטי), שמסמנים אחרים (ובכלל זה גם אוכלוסיות שלמות) בשל דעותיהם, אזי שזה כשר, רצוי ואף משמח.