בארץ

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בארץ

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2016, 04:57

jol9 כתב:אני לא חושב שמישהו קרא להם בוגדים.
בסה"כ הציגו את הקשר בין אמנים שונים, לבין ארגוני השמאל הקיצוני.

אם תרצו חזרו בהם מהקמפיין הזה, אבל לא נראה לי ששוברים שתיקה וחבריהם יחזרו בהם מהדברים שהם עושים ובעיקר פגיעה
מתמדת בישראל ובאזרחיה.

בוא לא ניתמם. הקמפיין של אם תרצו יוצא נגד אמנים בגלל הדעות הפוליטיות שלהם. אתה לא יכול לסמן אנשים פרטיים במדינה דמוקרטית בגלל שאתה לא מסכים עם הדעות הפוליטיות שלהם. לא יכול להיות שיעשו רשימות של ״שמאלנים״. זה קו אדום.

אני לא מבין למה אתה קושר את זה לאגודות השמאל? שרץ אחד מכשיר את השני? שוברים שתיקה זה ארגון שמקבל כסף משבדיה, בלגיה ושות' בשביל להשמיץ את צהל ומדינת ישראל. זה עסק כלכלי. מה הקשר בין זה לקמפיין ההזוי והמופרע של אם תרצו?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2016, 05:00

MTA2311 כתב:כרגיל, במדינה הזאת מותר רק לצד אחד לדבר איך שבא לו. כשהימין פותח את הפה, אז הוא פאשיסט.

אם תרצו הם חבורה של מפגרים, אבל הקמפיין שלהם לגיטימי. לא מאוד אינטיליגנטי, אבל לגיטימי.

מה לגיטימי? לעשות רשימות של שמאלנים זה לגיטימי עכשיו? לתקוף בנאדם פרטי בגלל הדעות הפוליטיות שלו זה לגיטימי? זה ההגדרה של פאשיזם.

אין שום קשר למה שעושה הצד השני.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2016, 14:23

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא חושב שמישהו קרא להם בוגדים.
בסה"כ הציגו את הקשר בין אמנים שונים, לבין ארגוני השמאל הקיצוני.

אם תרצו חזרו בהם מהקמפיין הזה, אבל לא נראה לי ששוברים שתיקה וחבריהם יחזרו בהם מהדברים שהם עושים ובעיקר פגיעה
מתמדת בישראל ובאזרחיה.

בוא לא ניתמם. הקמפיין של אם תרצו יוצא נגד אמנים בגלל הדעות הפוליטיות שלהם. אתה לא יכול לסמן אנשים פרטיים במדינה דמוקרטית בגלל שאתה לא מסכים עם הדעות הפוליטיות שלהם. לא יכול להיות שיעשו רשימות של ״שמאלנים״. זה קו אדום.

אני לא מבין למה אתה קושר את זה לאגודות השמאל? שרץ אחד מכשיר את השני? שוברים שתיקה זה ארגון שמקבל כסף משבדיה, בלגיה ושות' בשביל להשמיץ את צהל ומדינת ישראל. זה עסק כלכלי. מה הקשר בין זה לקמפיין ההזוי והמופרע של אם תרצו?

למה אני קושר? כי אותם אמנים קשורים באופן כזה או אחר לאגודות האלה.
אתה צודק ששרץ אחד לא מצדיק את השני, אבל אתה לא שם לב לצביעות של התקשורת? הקמפיין הזה נמצא בראש החדשות בכל מקום, בעוד הפעילות
הלא לגיטימית של ארגוני השמאל לא מדווחת לציבור באופן חד וברור.
וברגע שבא מישהו מטעם התקשורת וחושף דברים (כמו עזרא נאווי), אז אותם אנשי התקשורת מוקצים וחוטפים ביקורת מכל כיוון כי העזו
להראות את פניו האמיתיים של השמאל? (http://www.israelhayom.co.il/article/346419)

זה מה שמפריע לי בעיקר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2016, 17:29

jol9 כתב:למה אני קושר? כי אותם אמנים קשורים באופן כזה או אחר לאגודות האלה.
אתה צודק ששרץ אחד לא מצדיק את השני, אבל אתה לא שם לב לצביעות של התקשורת? הקמפיין הזה נמצא בראש החדשות בכל מקום, בעוד הפעילות
וברגע שבא מישהו מטעם התקשורת וחושף דברים (כמו עזרא נאווי), אז אותם אנשי התקשורת מוקצים וחוטפים ביקורת מכל כיוון כי העזו

זה מה שמפריע לי בעיקר.

זכותם של האנשים האלה להחזיק בדעות פוליטיות (גם אם קיצוניות) באופן פרטי. אתה לא יכול לפרסם רשימות של אנשים שמחזיקים בדעה פוליטית מסויימת. ממש לא.

לגבי התקשורת - לא קשור בעליל. לא חסרים עיתונאים וכלי תקשורת ימניים כמו ישראל היום, NRG וכו'. אז העיתנאים השמאלנים בכו על פרשת נאווי והעיתנאים הימנים חגגו. התקשורת זה לא מקשה אחת.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 30 ינואר 2016, 19:19

צביעות במיטבה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 30 ינואר 2016, 20:17

אותם אנשים שמעודדים ולוקחים חלק בארגונים נאלחים שמסמנים אנשים אחרים (בעיקר אנשי צבא) וחושפים אותם לאפשרות ממשית של העמדה לדין במדינות זרות ואף להסתה לאלימות מצד אנרכיסטיים מהשמאל, הם האחרונים שיבואו בטענות על כך שאחרים מסמנים אותם. ואין בכך כדי לחלוק על כך שזו זכותם המלאה של הנבלות לפעול כך. אבל תמיד טוב שיש משקל שכנגד. וכל זמן שאני רואה את כל השמאל במדינה עומד על הרגליים, ממש מתעצבן, הרי זה מבורך.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2016, 21:17

roy1000 כתב:
jol9 כתב:למה אני קושר? כי אותם אמנים קשורים באופן כזה או אחר לאגודות האלה.

זה מה שמפריע לי בעיקר.

זכותם של האנשים האלה להחזיק בדעות פוליטיות (גם אם קיצוניות) באופן פרטי. אתה לא יכול לפרסם רשימות של אנשים שמחזיקים בדעה פוליטית מסויימת. ממש לא.

לגבי התקשורת - לא קשור בעליל. לא חסרים עיתונאים וכלי תקשורת ימניים כמו ישראל היום, NRG וכו'. אז העיתנאים השמאלנים בכו על פרשת נאווי והעיתנאים הימנים חגגו. התקשורת זה לא מקשה אחת.

עד כמה שאני מבין, החשיפות הם לא של אנשים שמחזיקים בדעות פוליטיות, אלא שהם פעילים בעצמם וקשורים באופן ברור לאירגונים האלה.
כלומר, אם לצורך העניין, יוגב אוחיון הוא איש שמאל קיצוני, הוא לא יהיה ברשימה הזאת, אלא אם הוא מקושר באופן ברור לארגונים האלה.
למשל, אם הוא רשום בהם כחבר, או כל דבר בסגנון הזה.
כלומר צריך להיות קשר ברור בין אותם אומנים לבין הארגונים, ולא סתם הבאת תמיכה בפומבי או שלא בפומבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 31 ינואר 2016, 00:07

jol9 כתב:עד כמה שאני מבין, החשיפות הם לא של אנשים שמחזיקים בדעות פוליטיות, אלא שהם פעילים בעצמם וקשורים באופן ברור לאירגונים האלה.
כלומר, אם לצורך העניין, יוגב אוחיון הוא איש שמאל קיצוני, הוא לא יהיה ברשימה הזאת, אלא אם הוא מקושר באופן ברור לארגונים האלה.
למשל, אם הוא רשום בהם כחבר, או כל דבר בסגנון הזה.
כלומר צריך להיות קשר ברור בין אותם אומנים לבין הארגונים, ולא סתם הבאת תמיכה בפומבי או שלא בפומבי.

אתה לא יכול לעשות רשימות של פעילים פוליטיים. ואם מישהו חבר מפלגת הליכוד, אז אפשר לעשות כרזות עם השם שלו? במדינה דמוקרטית לא עושים שיוך של אנשים פרטיים לפי הדעות הפוליטיות שלהם. זה טאבו מוחלט. יוגב אוחיון וכל בנאדם יכולים להירשם כחבר בכל ארגון פוליטי (חוקי) בלי חשש שיקראו להם בוגד (או "שתול").

הקמפיין הזה עבר גבול כל כך ברור, שאפילו בנט יצא נגד זה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 31 ינואר 2016, 00:08

התנין כתב:אותם אנשים שמעודדים ולוקחים חלק בארגונים נאלחים שמסמנים אנשים אחרים (בעיקר אנשי צבא) וחושפים אותם לאפשרות ממשית של העמדה לדין במדינות זרות ואף להסתה לאלימות מצד אנרכיסטיים מהשמאל, הם האחרונים שיבואו בטענות על כך שאחרים מסמנים אותם. ואין בכך כדי לחלוק על כך שזו זכותם המלאה של הנבלות לפעול כך. אבל תמיד טוב שיש משקל שכנגד. וכל זמן שאני רואה את כל השמאל במדינה עומד על הרגליים, ממש מתעצבן, הרי זה מבורך.

השמאל במדינה לא מתעצבן. להיפך, הוא חוגג את השטות שעשו אם תרצו. זה הסוף של הארגון הזה.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 31 ינואר 2016, 00:16

כן בטח, ממש לא מתעצבן. יוצא מגדרו זו הגדרה יותר מדויקת. קריאות להכרזה על הגוף כהתארגנות בלתי מותרת, קריאות "פאשיזם", ניסיונות פתטיים להוכיח כי הם "אוהבים את המדינה לא פחות" וכיו"ב.

ואתה שוב יוצא באמירות נחרצות. "זה הסוף של הארגון הזה", לא פחות. הירגע ידידי, מי שאהב אותם עד היום אוהב אותם יותר, וכך גם לגביי שונאיהם, רק הפוך.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 31 ינואר 2016, 07:09

התנין כתב:כן בטח, ממש לא מתעצבן. יוצא מגדרו זו הגדרה יותר מדויקת. קריאות להכרזה על הגוף כהתארגנות בלתי מותרת, קריאות "פאשיזם", ניסיונות פתטיים להוכיח כי הם "אוהבים את המדינה לא פחות" וכיו"ב.

ואתה שוב יוצא באמירות נחרצות. "זה הסוף של הארגון הזה", לא פחות. הירגע ידידי, מי שאהב אותם עד היום אוהב אותם יותר, וכך גם לגביי שונאיהם, רק הפוך.

אתה כל כך טועה. השמאל רוכב על הגל, מכה באם תרצו ונהנה מכל רגע. התנועה הזו קבורה ותהפוך לכל היותר למשהו בשוליים. אחרי הקמפיין הזה יעיפו אותם מאוניברסיטאות ומכל מקום שבו יש להם נוכחות. הם סיימו את הסיפור.

אין פה עניין של מי "שאהב אותם". הייתה להם תמיכה לא קטנה בקרב צעירים במיינסטרים והתמיכה הזו לא תמשיך. הקמפיין הזה לוקח אותם חזק לימין הקיצוני ובניגוד למה שאתה חושב, הימין הקיצוני, זו קבוצה קטנה בלבד. רועשת, אך קטנה.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 31 ינואר 2016, 08:30

ימים יגידו. אני עדיין חושב שזו עוד אחת מהפעמים שאתה קובע עובדות נחרצות ללא אחיזה בשום דבר מציאותי. נחכה שנה מהיום, נראה מי צודק.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 31 ינואר 2016, 09:37

התנין כתב:ימים יגידו. אני עדיין חושב שזו עוד אחת מהפעמים שאתה קובע עובדות נחרצות ללא אחיזה בשום דבר מציאותי. נחכה שנה מהיום, נראה מי צודק.

אתה לחלוטין מתמקד בתפל. יכול להיות אני טועה והם איכשהו יצאו מזה. זה לא מה שמעניין. הקמפיין הזה היה טעות ועבר כל גבול סביר. זה עצוב שאתה חושב שסימון שמאלנים וקמפיין שקורא להם "בוגדים" (וכן, "שתולים" = "בוגדים") זה דבר לגיטימי. בדמוקרטיה יש מקום לכל מגוון הדעות וזכותו של כל אחד לתמוך בדרך שנראית לו נכונה. ברגע שאתה מקבל את הקמפיין הזה, מחר גם יכול להופיע השם שלך בכל מיני רשימות ושלטי חוצות.

שוב, יש טענות לגיטימיות כלפי חלק מעמותות השמאל שהן למעשה מנסות לעקוף את הדמוקרטיה הישראלית ולקדם אג'נדה זרה של מדינות אירופה, אבל בין זה לבין לסמן כל אחד שתומך בשמאל המרחק ארוך מאוד. הקמפיין הזה עבר כל קו אדום אפשרי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 31 ינואר 2016, 10:18

roy1000 כתב:
התנין כתב:ימים יגידו. אני עדיין חושב שזו עוד אחת מהפעמים שאתה קובע עובדות נחרצות ללא אחיזה בשום דבר מציאותי. נחכה שנה מהיום, נראה מי צודק.

אתה לחלוטין מתמקד בתפל. יכול להיות אני טועה והם איכשהו יצאו מזה. זה לא מה שמעניין. הקמפיין הזה היה טעות ועבר כל גבול סביר. זה עצוב שאתה חושב שסימון שמאלנים וקמפיין שקורא להם "בוגדים" (וכן, "שתולים" = "בוגדים") זה דבר לגיטימי. בדמוקרטיה יש מקום לכל מגוון הדעות וזכותו של כל אחד לתמוך בדרך שנראית לו נכונה. ברגע שאתה מקבל את הקמפיין הזה, מחר גם יכול להופיע השם שלך בכל מיני רשימות ושלטי חוצות.

שוב, יש טענות לגיטימיות כלפי חלק מעמותות השמאל שהן למעשה מנסות לעקוף את הדמוקרטיה הישראלית ולקדם אג'נדה זרה של מדינות אירופה, אבל בין זה לבין לסמן כל אחד שתומך בשמאל המרחק ארוך מאוד. הקמפיין הזה עבר כל קו אדום אפשרי.

אני חושב שרוב האנשים מסכימים היום שהקמפיין הזה הוא לא לגיטימי (שמעתי היום אחת מהמייסדים של אם תרצו אומר את זה גם).
אבל יש כאן שתי בעיות מהותיות:
1 - הביקורת והשיח הציבורי שמונהג ע"י התקשורת, איננו מאוזן בעליל
2 - הארגון הזה, שאיננו ארגון ימני קיצוני איך שלא נסתכל על זה, מיד מקוטלג ככזה. הם עשו טעות, אבל השפיטה שלהם והעלאתם
על מוקד, היא מהירה וחדה מדי, וחסרת פרופורציה לחלוטין.

אם אנחנו מסכימים על שתי הנקודות האלה, אז למעשה אין ביננו מחלוקת אמיתית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 31 ינואר 2016, 12:25

jol9 כתב:אני חושב שרוב האנשים מסכימים היום שהקמפיין הזה הוא לא לגיטימי (שמעתי היום אחת מהמייסדים של אם תרצו אומר את זה גם).
אבל יש כאן שתי בעיות מהותיות:
1 - הביקורת והשיח הציבורי שמונהג ע"י התקשורת, איננו מאוזן בעליל
2 - הארגון הזה, שאיננו ארגון ימני קיצוני איך שלא נסתכל על זה, מיד מקוטלג ככזה. הם עשו טעות, אבל השפיטה שלהם והעלאתם
על מוקד, היא מהירה וחדה מדי, וחסרת פרופורציה לחלוטין.

אם אנחנו מסכימים על שתי הנקודות האלה, אז למעשה אין ביננו מחלוקת אמיתית.

אני שמח שאתה מסכים שהקמפיין הזה הוא לא לגיטימי. לפחות יש תקווה.

1 - התקשורת ממש אינה מקשה אחת. יש תקשורת ימנית ויש תקשורת שמאלנית. אתה מתעלם מקיום ערוצי התקשורת של הימין כמו ישראל היום, מקור ראשון וערוץ 20. אין ספק שיש הטיה שמאלית חזקה בערוץ 10 וערוץ 2, קצת בידיעות וכמובן בהארץ, אבל לא חסרה גם מדיה ימנית.

2 - הארגון הזה היה נראה לי די לגיטימי עד שהם עשו את הקמפיין האחרון. לפעמים הם היו קצת אלימים מדי, אבל הטענות הבסיסיות שלהם היו מאוד לגיטימיות. הקמפיין האחרון שלהם היה הזוי לחלוטין ועבר כל גבול סביר. העליהום מוצדק לחלוטין (דרך אגב - גם קמפיין "בשתול הזה כבר טיפלו" עובר את הגבול למרות ששם אין שמות של אנשים).

הבעיה בארץ היא שבשנים האחרונות כל צד מנסה לעשות דה-לגיטימציה לצד השני. השמאל (הקיצוני) טוען שהימין זה פושעי מלחמה והימין (הקיצוני) טוען שהשמאלנים הם בוגדים. הדברים האלה מחלחלים למיינסטרים. דמוקרטיה מבוססת על שכנוע, לא דה-לגיטימציה של כל מי שלא חושב כמוך.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 31 ינואר 2016, 15:11

roy1000 כתב:

אני לא מתמקד בתפל, אלא בדברים שאתה אומר. אני לא נכנס לעניין השאלה האם זה ראוי או לא ראוי (בעיניי כן, וזכותך לחשוב אחרת ממני), אלא על ההשפעה של המעשים הללו על המשך דרכו של ארגון "אם תרצו". אתה טענת שזה סופו של הארגון כיוון שהוא איבד לגיטימציה, ואני חולק על כך.

אתה אומר שאין רוב לימין הקיצוני במדינה, ואתה צודק. אבל בהחלט יש רוב לימין על פני השמאל. מה שמשותף לכל הימנים כמעט (המתונים והקיצוניים) הוא התיעוב הקיצוני כלפיי ארגוני השמאל הקיצוני. אגב, יש רבים שמחזיקים בדעות יותר ימניות מהרב כהנא ז"ל, ועדיין מצביעים למפלגות מרכז, כיוון שהן משקפות דעות יותר פרקטיות. אני כזה למשל. דהיינו שהתיעוב כלפיי ארגוני השמאל הקיצוני הוא מאוד מאוד מאוד רחב, ולכן עבור נתח עצום של אנשים במדינה הזאת, פעילות אם תרצו נעה בין אדישות ברף התחתון ובין שמחה ורינה ברף העליון (אני ברף העליון למען הסר ספק).

ואמנם השם שלי עדיין לא הופיע בעיתונות ובשלטי חוצות, אבל שמותיהם של פוליטיקאים ואנשי צבא שמואשמים ע"י ארגוני השמאל הקומוניסטי דווקא כן. הסתה מהצד השמאלי על המפה חיה ובועטת כבר שנים רבות. אם תירצו רק משיבים מלחמה באותה טקטיקה בדיוק, וכל זמן שזה נעשה כלפיי האורגנים או נציגים של אותם ארגונים מתועבים (להבדיל מאדם פרטי), שמסמנים אחרים (ובכלל זה גם אוכלוסיות שלמות) בשל דעותיהם, אזי שזה כשר, רצוי ואף משמח.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 31 ינואר 2016, 15:16

אגב, שלא יהיה לכם ספק ש-99% מה"ציקצוקים" המגיעים מהצד הימני הם אינם אלא בבחינת מס שפתיים וממלכתיות מאולצת.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2016, 15:21

התנין כתב:אגב, שלא יהיה לכם ספק ש-99% מה"ציקצוקים" המגיעים מהצד הימני הם אינם אלא בבחינת מס שפתיים וממלכתיות מאולצת.

שזה מאכזב בפני עצמו.
במה הקמפיין הזה שונה מההסתה היום יומית של אותם ארגוני שמאל שמופיעים בקמפיין הזה?
הגינויים האלה מיותרים מאוד בעיני.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 31 ינואר 2016, 15:25

MTA2311 כתב:
התנין כתב:אגב, שלא יהיה לכם ספק ש-99% מה"ציקצוקים" המגיעים מהצד הימני הם אינם אלא בבחינת מס שפתיים וממלכתיות מאולצת.

שזה מאכזב בפני עצמו.
במה הקמפיין הזה שונה מההסתה היום יומית של אותם ארגוני שמאל שמופיעים בקמפיין הזה?
הגינויים האלה מיותרים מאוד בעיני.

מנקודת מבט אובייקטיבית, לא שונה בכלל. אבל אם עד היום הדעה בתקשורת השמאלנית היתה שפעילותם של הקומוניסטים הנבזיים מהשמאל היא לגיטימית, אז אל להם להתעורר היום.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 31 ינואר 2016, 16:13

התנין כתב:אני לא מתמקד בתפל, אלא בדברים שאתה אומר. אני לא נכנס לעניין השאלה האם זה ראוי או לא ראוי (בעיניי כן, וזכותך לחשוב אחרת ממני), אלא על ההשפעה של המעשים הללו על המשך דרכו של ארגון "אם תרצו". אתה טענת שזה סופו של הארגון כיוון שהוא איבד לגיטימציה, ואני חולק על כך.

אתה אומר שאין רוב לימין הקיצוני במדינה, ואתה צודק. אבל בהחלט יש רוב לימין על פני השמאל. מה שמשותף לכל הימנים כמעט (המתונים והקיצוניים) הוא התיעוב הקיצוני כלפיי ארגוני השמאל הקיצוני. אגב, יש רבים שמחזיקים בדעות יותר ימניות מהרב כהנא ז"ל, ועדיין מצביעים למפלגות מרכז, כיוון שהן משקפות דעות יותר פרקטיות. אני כזה למשל. דהיינו שהתיעוב כלפיי ארגוני השמאל הקיצוני הוא מאוד מאוד מאוד רחב, ולכן עבור נתח עצום של אנשים במדינה הזאת, פעילות אם תרצו נעה בין אדישות ברף התחתון ובין שמחה ורינה ברף העליון (אני ברף העליון למען הסר ספק).

ואמנם השם שלי עדיין לא הופיע בעיתונות ובשלטי חוצות, אבל שמותיהם של פוליטיקאים ואנשי צבא שמואשמים ע"י ארגוני השמאל הקומוניסטי דווקא כן. הסתה מהצד השמאלי על המפה חיה ובועטת כבר שנים רבות. אם תירצו רק משיבים מלחמה באותה טקטיקה בדיוק, וכל זמן שזה נעשה כלפיי האורגנים או נציגים של אותם ארגונים מתועבים (להבדיל מאדם פרטי), שמסמנים אחרים (ובכלל זה גם אוכלוסיות שלמות) בשל דעותיהם, אזי שזה כשר, רצוי ואף משמח.

אבל כל השאלה היא סביב הלגיטימיות של הקמפיין הזה. ההשפעה ארוכת הטווח על "אם תרצו" הרבה פחות מעניינת כי תמיד אפשר להחליף אותם בארגון אחר.

אתה מנסה שוב ושוב להכשיר את השרץ בזה שאתה אומר "הם התחילו". עמותות השמאל הן בעייתיות כי חלק גדול מהאנשים שמנהלים את העסק הזה לא פועלים מתוך אמונה במה שהם עושים אלא כי הם מקבלים כסף ממדינות עויינות בעבור הפעילות הזו. אז כמו שאמרתי, זה לגיטימי לקרוא למי שמריץ (בתשלום) את "שוברים שתיקה" "בוגד" או "שתול" כי בת'כלס זה מה שהם. זה לא לגיטימי להריץ קמפיין נגד רבקה מיכאלי או עמוס עוז או שאנן סטריט שהם אנשים פרטיים שלא מקבלים כסף מהארגונים האלה ופועלים במסגרת האמונה הפוליטית הפרטית שלהם. אף אחד מהאנשים שהקמפיין יועד נגדם אינו אורגן של הארגונים האלה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים