ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA - פיצוץ בשיחות, סכנה לביטול עונה

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 נובמבר 2011, 06:56

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:לדעתי בשני המקרים. כבר הסברנו מדוע.

אם השביתה נגמרת שחקנים כמו איליאסובה,פקוביץ',רודי,איבאקה,גלינארי וכו' עוזבים ושחקנים כמו נוביצקי,הווארד,דוראנט וכו' לא מגיעים..
הנזק שייגרם לנו מעזיבתו של פארמר לא יהיה עצום כמו הנזק שייגרם אם פארמר יישאר וכל מי שהזכרתי יישאר+יגיע..

את בטוחה? אני לא.
ראינו איך מכבי נראתה בשבוע האחרון בלי פארמר.

אני דווקא כן בטוח. אני לא חושב שהיכולת הזאת משקפת. עם לאנגפורד קצת יותר בעניינים, עם פאפאס שיקבל יותר דקות (ואוחיון פחות), ואולי גם פרקינס, יהיה נזק, אבל הפערים יהיו קטנים יותר מאשר הפערים שיהיו עם פארמר וכספי מול כוכבי NBA

בוא נעשה השוואה:

עובדות:
1 - פארמר הוא השחקן הכי חשוב במכבי. הוא מה שנקרא - ברומטר קלאסי. מכבי התקשתה ברוב המשחקים בהם לא שיחק, היה מוגבל או שהיה רע.
מנגד, כשהוא היה מצויין או סתם טוב, מכבי עשתה כמה ניצחונות גדולים.
2 - כספי יגיע למכבי בינואר. אין הרבה שיתווכחו על העובדה שכספי שחקן טוב יותר מסמית' ומפניני.
3 - אף אחד בקו האחורי של מכבי לא פוגע, פרט לפארמר

הנחות:
1 - לאנגפורד יתחבר לקבוצה ויהפוך להיות שחקן דומיננטי ומשמעותי
2 - פאפאס יעלה את הרמה שלו ויישחק בכל משחק כמו ששיחק מול מילאנו
3 - פרקינס יחתום ויהיה חלק משמעותי בקבוצה
4 - כוכבי על בNBA יגיעו ויחזקו את כל היריבות של מכבי

איך שזה נראה לי, אתה מסתמך רק על הנחות, גם אם חלקן סבירות, ומתעלם מהעובדות.
אני בכלל לא בטוח שאם השביתה תתממש, אנחנו נראה נהירה של כוכבי על מהNBA לקבוצות הבכירות שמתחרות ישירות מול מכבי.
אני בינתיים לא רואה אף כוכב NBA שמשחק בקבוצת יורוליג רצינית (למעט קירילנקו, שהוא לא נחשב לכוכב NBA גדול).
אני עוד פחות בטוח שלאנגפורד ופאפאס יוכלו להביא את מכבי למשהו רציני ביורוליג, בלי שחקן דומיננטי ומוביל כמו פארמר.

:thumbup
פוסט נהדר, יוני.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2011, 07:19

אגב, אחרי יומיים של שיחות יצאו הצדדים ליום מנוחה בגלל חג ההודיה וצפויים לשוב למו"מ ביום שישי. עד עכשיו לא השתתף בשיחות דרק פישר, בגלל סיבה טכנית לפיה ארגון השחקנים כבר לא קיים ואין לו תפקיד פורמלי המאפשר את השתתפותו (בניגוד לבילי האנטר, שהוא עו"ד, ומשתתף בשיחות כחלק מצוות הפרקליטים של השחקנים), אולם לאור בקשת שני הצדדים הוא כנראה יצטרף לשיחות ביום שישי. כמו שציינתי קודם, מטרת הצדדים היא להגיע להבנות עוד במהלך סוף השבוע הקרוב בכדי שהמשחקים יפתחו בחג המולד ואז תהיה עונה של בין 60 ל-66 משחקים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2011, 07:28

asafb96 כתב:אגב, לגבי הביטוח, אם זה 4-5% מהחוזה, אני ממש לא מבין איך הגעתם לסכומים האלה. אם וויד סתם לדוגמא, שמקבל 15 מיליון דולר, הביטוח אמור ליהיות פחות ממיליון דולר. מיליון דולר יהיה למי שיושב על חוזה של 20 מיליון. ככה שהגאסולים, וויד, האוורד, דוראנט, וכל השאר, יהיו בטווח המחירים של הגדולות ביבשת. גם נוביצקי אמר שהוא יחפש לעצמו קבוצה, ומן הסתם הוא ימצא כזאת, גם אם יעלה הרבה.

4%-5% מהחוזה כולו, לא התשלום השנתי. ווייד מקבל 15 מליון לעונה, אבל יש לו חוזה של 90 מליון ל- 5 השנים הבאות. הביטוח הוא על כל החוזה, כי אם השחקן נפצע, קבוצת ה- NBA שלו עדיין צריכה לשלם את כל ה- 5 שנים. לדרון וויליאמס יש חוזה לעונה אחת בלבד ובגלל זה הביטוח שלו היה הרבה יותר זול.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 24 נובמבר 2011, 07:37

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:אגב, לגבי הביטוח, אם זה 4-5% מהחוזה, אני ממש לא מבין איך הגעתם לסכומים האלה. אם וויד סתם לדוגמא, שמקבל 15 מיליון דולר, הביטוח אמור ליהיות פחות ממיליון דולר. מיליון דולר יהיה למי שיושב על חוזה של 20 מיליון. ככה שהגאסולים, וויד, האוורד, דוראנט, וכל השאר, יהיו בטווח המחירים של הגדולות ביבשת. גם נוביצקי אמר שהוא יחפש לעצמו קבוצה, ומן הסתם הוא ימצא כזאת, גם אם יעלה הרבה.

4%-5% מהחוזה כולו, לא התשלום השנתי. ווייד מקבל 15 מליון לעונה, אבל יש לו חוזה של 90 מליון ל- 5 השנים הבאות. הביטוח הוא על כל החוזה, כי אם השחקן נפצע, קבוצת ה- NBA שלו עדיין צריכה לשלם את כל ה- 5 שנים. לדרון וויליאמס יש חוזה לעונה אחת בלבד ובגלל זה הביטוח שלו היה הרבה יותר זול.

אהה, הבנתי
ובכל זאת זה לא מה שימנע מכוכבים להגיע. אז אולי לא לברון או וויד, אבל שחקנים עם חוזים נמוכים יותר/לקראת סיום חוזה, וסטארים אירופאים ככל הנראה כן יגיע. הרבה אמרו בתקשורת שיגיעו אם השביתה תשבית את כל העונה, וקבוצות כמו ריאל, בארסה, פנר, פילזן, ושאר העשירות, יתחילו להשתולל.
האוורד סתם דוגמא, מסיים חוזה בשנה הבאה, ואמר שיגיע לאירופה. דוראנט מחפש קבוצה, נוביצקי אמר שיגיע, כנ"ל האחים גאסול... אולי מכבי תוכל להגיע לפיינל פור, אבל שם יהיה כמעט בלתי אפשרי להתמודד מול הקבוצות המפלצתיות שיהיו
התחריש הכי טוב בשביל מכבי לדעתי, זה סיום השביתה לקראת סוף שלב הבתים/בפגרה בין שלב הבתים לטופ 16. אני מאוד אוהב את פארמר, וגם שכולם קברו אותו אחרי המשחק מול מילאנו אמרתי שהוא שחקן מצוין וצריך לתת לו זמן, אבל הוא לא ברמה של הכוכבים האלה, ושהקבוצה תתחיל להתגבש והשחקנים יחזרו לכושר הנורמלי שלהם, הפגיעה תיהיה יותר קטנה לדעתי ממה שנראה עכשיו, ונוכל להתמודד מול כל קבוצה ביבשת
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 24 נובמבר 2011, 09:37

בדיוק כמו שאפמן שיחק בטורונטו משחקים בודדים ונפצע פציעה חמורה שגמרה לו את הקריירה אבל הביטוח נאלץ לשלם לו את את מלוא החוזה (3 שנים...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 24 נובמבר 2011, 10:04

בגלל זה אין מצב שנראה פה את אמארה?
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2011, 10:59

er79 כתב:בגלל זה אין מצב שנראה פה את אמארה?

את אמארה אין מצב לראות בגלל שאף חברת ביטוח לא מוכנה לבטח אותו (דווקא בגלל העין - לא הברכיים). זו הסיבה שבגללה אמארה לא יכל לשחק עם נבחרת ארה"ב באוליפיאדה. גם לשחקנים כמו ווייד וקובי יש בעיות בנושא של ביטוח וזה לא פשוט. לכן באמת מי שיותר סביר שיגיע זה שחקנים עם חוזים קצרים יותר כמו ווליאמס (בשיקטש), רוז, הווארד, והאחרים גאסול. זה גם מסביר למה שחקנים כמו ברגניאני עדיין לא מצאו קבוצה באירופה. זה גם מסביר למה הרבה מהשחקנים שהגיעו הם שחקנים על חוזי רוקי.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 24 נובמבר 2011, 11:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי where is the love? » 24 נובמבר 2011, 11:06

אם הליגה בNBA תחזור זה יהיה טוב מאוד, בלי שום קשר למכבי , הצב שנוצר באירופה הוא לא בריא לכדורסל, ולגבי מכבי היא תסתדר ואם לא תסתדר אז לא נורא, עדיף שתהיה קבוצה אמיתית ובריאה, גם במחיר הפסדים. האוהדים רוצים להזדהות אם הקבוצה ואי אפשר ככה במצב הזה.

סיום שביתת הNBA בסופ"ש אם תהיה וכבר קשה להאמין שיגיעו להסכם אני מנסה לא להתייחס לזה כדי שאני לא שוב אתאכזב, אבל אם זה יהיה, זה יהיה טוב למכבי ולאירופה, זה יהיה טוב מעבר לנצחונות ולתארים, זה חשוב לכדורסל שאותו אנחנו אוהבים.

גם האוהדים שאמריקה יכולו להנות ואנשים יחזרו לעבודה שלהם, זה חשוב מאוד.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2011, 11:10

קודי כתב:אגב, אחרי יומיים של שיחות יצאו הצדדים ליום מנוחה בגלל חג ההודיה וצפויים לשוב למו"מ ביום שישי. עד עכשיו לא השתתף בשיחות דרק פישר, בגלל סיבה טכנית לפיה ארגון השחקנים כבר לא קיים ואין לו תפקיד פורמלי המאפשר את השתתפותו (בניגוד לבילי האנטר, שהוא עו"ד, ומשתתף בשיחות כחלק מצוות הפרקליטים של השחקנים), אולם לאור בקשת שני הצדדים הוא כנראה יצטרף לשיחות ביום שישי. כמו שציינתי קודם, מטרת הצדדים היא להגיע להבנות עוד במהלך סוף השבוע הקרוב בכדי שהמשחקים יפתחו בחג המולד ואז תהיה עונה של בין 60 ל-66 משחקים.

לפי הדיוויחים האחרונים השחקנים פיטרו את אחד מעו"ד שלהם (קסלר) שסבל מיחסים לא טובים עם הבעלים ושכרו במקומו עו"ד אחר (קווין) שיש לו יחסים יותר טובים עם הבעלים והוא גם העו"ד שהביא לסיום השביתה ב- 99. המגעים ככל הנראה יתחדשו ביום שני בנסיון אחרון לשחק בחג המולד. אחרי כל כך הרבה תהפוכות באמת קשה לדעת איך זה ייגמר, אבל נראה שיש רצון משני הצדדים להגיע לעסקה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 24 נובמבר 2011, 11:23

אני חושב שמכבי תצטרך לנצל את זה שיהיו שחקנים טובים שינופו במחנות ולהחתים אותם על חוזים ארוכי טווח(אני יודע שאין עוד כסף אבל מדובר בהשקעה לטווח ארוך כך שבסופו של דבר מכבי רק תרוויח מזה והם יורידו את ההוצאות השנה מהתקציב של השנה/השנים הבאות)במיוחד הייתי מביא שחקן בעמדה 3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2011, 11:41

rc4991 כתב:אני חושב שמכבי תצטרך לנצל את זה שיהיו שחקנים טובים שינופו במחנות ולהחתים אותם על חוזים ארוכי טווח(אני יודע שאין עוד כסף אבל מדובר בהשקעה לטווח ארוך כך שבסופו של דבר מכבי רק תרוויח מזה והם יורידו את ההוצאות השנה מהתקציב של השנה/השנים הבאות)במיוחד הייתי מביא שחקן בעמדה 3

אלו שחקנים שמתאימים לקבוצות בליגת קופל. לא למכבי. עברו הימים שמכבי מביאה שחקנים ממחנות ה- NBA כשחקנים מרכזיים. בטח שלא בחוזים ארוכי טווח.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 24 נובמבר 2011, 11:57

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אני חושב שמכבי תצטרך לנצל את זה שיהיו שחקנים טובים שינופו במחנות ולהחתים אותם על חוזים ארוכי טווח(אני יודע שאין עוד כסף אבל מדובר בהשקעה לטווח ארוך כך שבסופו של דבר מכבי רק תרוויח מזה והם יורידו את ההוצאות השנה מהתקציב של השנה/השנים הבאות)במיוחד הייתי מביא שחקן בעמדה 3

אלו שחקנים שמתאימים לקבוצות בליגת קופל. לא למכבי. עברו הימים שמכבי מביאה שחקנים ממחנות ה- NBA כשחקנים מרכזיים. בטח שלא בחוזים ארוכי טווח.

1)אני מניח שיהו שחקנים נחמדים שלא יתקבלו ואז בגלל הסיטואציה המוזרה יהיו מוכנים לחתום גם בקבוצות אחרות,הם לא יהיו מהטופ אבל הם יהי שחקני יורליג טובים
2)אולי גם יהיו שחקנים טובים יותר שלא יתקבלו בגלל כושר משחק,השמנה וכו' ומכבי תוכל להביא אותם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2011, 17:23

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:קודם כל, אל תכניס לי מילים לפה.
אמרתי שפאפאס ישחק כמו מול מילאנו כל משחק? אני חזרתי ואמרתי שהוא שחקן טוב, ויכול לתרום, אבל גם אחרי המשחק מול מילאנו אמרתי בפירוש שאני בטוח שהוא לא ישחק ככה כל העונה. אבל את התרומה שלו הוא יתן
אמרתי שפרקינס יהיה חלק משמעותי? לא. אם הוא יחזור ויראה יכולת סבירה, גם אם יתן 10 דקות של מלחמה ואתלטיות (או מה שנשאר ממנה) זה בסדר. אוחיון ופאפאס יסגרו את שאר הדקות בעמדה 1, ולאנגפורד עם כמה דקות מסמית' ואולי בורשטיין במקרים נואשים יסגרו את העמדה 2.
אז אל תכניס לי מילים לפה סתם
לגבי השאר, אתה אומר שמכבי נראתה רע בלי פארמר. זה נכון, אבל זה לא משקף. אם מסתכלים לעומק, זה לא הסיבה היחידה. גם סופו לא פוגע, ופניני וסמית' נראים רע מאוד בהתקפה, ולאנגפורד לא מחובר, ואוחיון מקבל ים של דקות, וג'יימס פצוע, וסופו וסמית' היו חולים, וכו' וכו'..
זה נכון שהוא משדרג את מכבי, אבל עם הקבוצה תתאחד ותגבש את ההרכב, אפשר להסתדר גם בלעדיו.
לגבי כוכבי הNBA, זה ממש לא הנחה. נובציקי אמר שהוא יחזור לאירופה בוודאות אם לא תיהיה עונה. כנ"ל הגאסולים. האוורד אמר שהוא ככל הנראה ימצא קבוצה חלופית, וגם וויד. ודוראנט גם דיבר על זה, ויכול מאוד ליהיות ששחקנים אירופאים כמו טורקוגלו, בארניאני, וכו' יחזרו לאירופה (זה כן הנחה, אבל זה קרוב לוודאי יקרה), ואל תשכח את השחקנים הנוכחיים כמו קירי, גאלינרי, רודי, איבקה, איליאסבוה, וכו', שמשדרגים מאוד את הקבוצות שלהם.
סך הכל, לדעתי אין למכבי סיכוי אם לא תיהיה עונה. זה אומר שניהיה פייבוריטים אם פארמר יעזוב? לא. אבל הסיכויים יגדלו, כמו מול סטארים כאלה, אין כמעט סיכוי

לא הכנסתי לך מילים לפה, אלא פשוט חידדתי את מה שאתה אומר. 10 דקות של פרקינס, ומשחק אחד טוב של פאפאס מתוך 5, זה לא מספיק טוב.
אם אתה רוצה שחסרונו של פארמר לא יורגש, אתה צריך את פאפאס טוב ברוב המשחקים, ואת פרקינס חוזר לכושר סביר פלוס.

אין דבר כזה "10 דקות של מלחמה ואתלטיות". אתה לא יכול להחליף כוכב ושחקן מוביל ב-3 קבלני משנה שיתחלקו בדקות שלו שווה בשווה. בסיכום של התרומה, אתה תראה שאותו שחקן בודד שמשחק 30
דקות, תורם הרבה יותר מהשלושה שמשחקים עשר דקות כל אחד.

לגבי כוכבי הNBA - כספי הוא עובדה, כי הוא חתם על חוזה. כל השאר זה שמועות והנחות. חלקן הנחות בסבירות גבוהה, אבל הן עדיין הנחות.
כמו שאמרתי, אף כוכב רציני מהNBA, עדיין לא הגיע לקבוצת יורוליג גדולה. תקרא את שרוי כתב לגבי הביטוח.
לשחקנים שמשתכרים עשרות מליונים בNBA יש ביטוח שעולה המון כסף. לא כל קבוצה יכולה לשלם את זה. ואם ריאל וברסה יכולות, אז שיבושם להם.

אני חושב שפרט לקירי, שהוא ליגה בפני עצמו, פארמר יכול להסתכל לכל שחקן NBA שמשחק היום באירופה, בלבן של העיניים בלי בושה, כי הוא לא פחות טוב מאף אחד מהם.

אז אל תחדד את מה שאני אומר, סבבה? אתה רוצה לצטט אותי, תצטט, אל תעצים את מה שאני כותב ותכניס לי מילים שלא אמרתי.
פאפאס מתחילת העונה, כל זמן שהוא על המגרש, הוא טוב. ברור שהוא לא יכול להצטיין ב5 דקות... אבל אם ישחק 15-20 דקות כל משחק, אני מאמין שנראה תפוקה מצוינת שלו, כי הוא הראה העונה שהוא יכול לתרום כל עוד הוא משחק.
למה אין דבר כזה? אם אני לא רואה סיבה שאם פרקינס יחזור לכושר סביר לקראת ינואר, הוא לא יוכל לתת כמה דקות ויביא את האיכויות שלו. אל תשכח שמבי נראת חלש בתקופה האחרונה שפאפאס בקושי משחק, אוחיון זוכה להמון המון דקות, ולאנגפורד לא מחובר. שזה יסתדר בסוף, וזה יסתדר, הכל יראה טוב יותר. אם סמית' ופניני יחזרו לעצמם, וסופו יחזור ליהיות אותו שחקן דורסני, הכל יהיה בסדר.
אגב, לגבי הביטוח, אם זה 4-5% מהחוזה, אני ממש לא מבין איך הגעתם לסכומים האלה. אם וויד סתם לדוגמא, שמקבל 15 מיליון דולר, הביטוח אמור ליהיות פחות ממיליון דולר. מיליון דולר יהיה למי שיושב על חוזה של 20 מיליון. ככה שהגאסולים, וויד, האוורד, דוראנט, וכל השאר, יהיו בטווח המחירים של הגדולות ביבשת. גם נוביצקי אמר שהוא יחפש לעצמו קבוצה, ומן הסתם הוא ימצא כזאת, גם אם יעלה הרבה.
ככה שסך הכל, בלי פארמר מכבי אולי תיפגע קצת, אבל שאר הקבוצות יפגעו לא פחות. אתה יכול לתאר לעצמך את ההבדלים של ריאל לדוגמא עם רודי, איבקה, ועוד איזה נוביצקי כזה, לעומת ריאל בלעדיהם? הבדלים של שמיים וארץ. כנ"ל בארסה על הגאסולים, צסק"א עם קירי, וכו' וכו'...

פרט לטעות שלך לגבי הביטוח, אני פשוט לא מצליח להבין איך עוד 10 דק' של פאפאס ושל פרקינס, מחפים על השחקן היחיד בסגל של מכבי שיכול לחדור לסל.
לאנגפורד הוא לא שחקן מחבר. הוא סקורר, ומכבי צריכה להשתמש בו כסקורר, אבל זה שפתאום אחרי שפארמר יילך, הוא יהפוך להיות סוג של פארמר. זה לא יקרה
גם אם הוא יחזור לכושר אישי טוב.

הדוגמאות שהבאת לא טובות. בארסה קבוצה מצויינת גם בלי הגאסולים, ושוב - לא בטוח בכלל שיגיעו. ריאל באמת תיפגע בלי רודי, אבל סמוך עליהם
שדי מהר הם יביאו תחליף הולם. רוב הסיכויים שקירילנקו בכלל לא יעזוב את צסקא.

היום יותר מתמיד, אני מקווה שלא תהיה עונת NBA, וזה בניגוד גמור לDNA שלי ולרצון שלי לראות את הסלטיקס מניפים עוד אליפות... :tongue1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 24 נובמבר 2011, 17:29

jol9 כתב:היום יותר מתמיד, אני מקווה שלא תהיה עונת NBA, וזה בניגוד גמור לDNA שלי ולרצון שלי לראות את הסלטיקס מניפים עוד אליפות... :tongue1

אם לא תהיה עונת NBA, זאת אומרת שלא נראה יותר את KG וריי אלן בירוק (מסיימים את החוזה בסוף העונה) :cry3
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2011, 17:31

misha כתב:
jol9 כתב:היום יותר מתמיד, אני מקווה שלא תהיה עונת NBA, וזה בניגוד גמור לDNA שלי ולרצון שלי לראות את הסלטיקס מניפים עוד אליפות... :tongue1

אם לא תהיה עונת NBA, זאת אומרת שלא נראה יותר את KG וריי אלן בירוק (מסיימים את החוזה בסוף העונה) :cry3

זה קטע מבאס. אולי אחרי מנוחה של שנה, ייתנו להם לנסות עוד פעם ויחתימו את כולם לעוד שנה.

או. יש לי רעיון. אולי נביא את ריי אלן למכבי....
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 24 נובמבר 2011, 17:35

דני איינג' אמר שבקיץ של 2012 מתחילים בנייה מחדש ויש סיכוי טוב שKG יפרוש (דיבר על זה פה ושם. לא נראה לי שהוא רוצה להיות שחקן משלים). בכסף שיתפנה ינסו להחתים סופרסטאר על חוזה מקסימום (הרבה אנשים רוצים את הווארד אבל קשה לי להאמין שזה יקרה).
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2011, 17:41

misha כתב:דני איינג' אמר שבקיץ של 2012 מתחילים בנייה מחדש ויש סיכוי טוב שKG יפרוש (דיבר על זה פה ושם. לא נראה לי שהוא רוצה להיות שחקן משלים). בכסף שיתפנה ינסו להחתים סופרסטאר על חוזה מקסימום (הרבה אנשים רוצים את הווארד אבל קשה לי להאמין שזה יקרה).

נו יאללה. עונת פרישה עם האוורד, רונדו, פירס, ריי וגארנט...
אני בטוח שאת ריי ריי ואת גארנט אפשר לשכנע לשחק עונה אחת בעבור משכורת צנועה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2011, 17:42

misha כתב:דני איינג' אמר שבקיץ של 2012 מתחילים בנייה מחדש ויש סיכוי טוב שKG יפרוש (דיבר על זה פה ושם. לא נראה לי שהוא רוצה להיות שחקן משלים). בכסף שיתפנה ינסו להחתים סופרסטאר על חוזה מקסימום (הרבה אנשים רוצים את הווארד אבל קשה לי להאמין שזה יקרה).

בוסטון תצטרך לבנות מחדש דרך הדראפט. לא יגיע שום סופרסטאר בשביל לשחק עם רונדו ובלי אף אחד אחר.
החדשות הטובות הן שאולי לא נצטרך לראות את KG יותר בכלל. הבנאדם הופך להיות יותר ויותר בלתי נסבל מעונה לעונה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2011, 17:55

roy1000 כתב:

בוסטון תצטרך לבנות מחדש דרך הדראפט. לא יגיע שום סופרסטאר בשביל לשחק עם רונדו ובלי אף אחד אחר.
החדשות הטובות הן שאולי לא נצטרך לראות את KG יותר בכלל. הבנאדם הופך להיות יותר ויותר בלתי נסבל מעונה לעונה.

עדיין יש את פירס. חוץ מזה בוסטון הוא אחלה מקום לשחק בו כדורסל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 24 נובמבר 2011, 17:57

jol9 כתב:

נו יאללה. עונת פרישה עם האוורד, רונדו, פירס, ריי וגארנט...
אני בטוח שאת ריי ריי ואת גארנט אפשר לשכנע לשחק עונה אחת בעבור משכורת צנועה.

גם אני חשבתי על זה ששניהם ישחקו עבור משכורת מינימום (עשו כבר מספיק כסף בקריירה) אם כי יהיה להם ביקוש גם בגיל הזה (למשל אני רואה את מיאמי מציעה את ה-MLE למישהו כמו אלן).

roy1000 כתב:

רונדו, פירס ( חתום ל3 שנים ועוד יכול לתת כמה עונות טובות), ג'ף גרין, ביג בייבי, דלונטה, אולי גם KG ואלן תמורת גרושים לעונת פרישה, MLE עבור שחקן רוטציה מועיל. תוסיף לזה את DH ויש לך מועמדת לאליפות.
חוץ מזה, לבוסטון בדרך כלל לא היה מזל בדראפט וזה לוקח זמן. הרבה שחקנים ישמחו לשחק עם שחקן כמו רונדו ואפשר להוסיף מישהו בטרייד כמו שעשו לפני הבאת הביג3.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־19 אורחים