jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:לדעתי בשני המקרים. כבר הסברנו מדוע.
אם השביתה נגמרת שחקנים כמו איליאסובה,פקוביץ',רודי,איבאקה,גלינארי וכו' עוזבים ושחקנים כמו נוביצקי,הווארד,דוראנט וכו' לא מגיעים..
הנזק שייגרם לנו מעזיבתו של פארמר לא יהיה עצום כמו הנזק שייגרם אם פארמר יישאר וכל מי שהזכרתי יישאר+יגיע..
את בטוחה? אני לא.
ראינו איך מכבי נראתה בשבוע האחרון בלי פארמר.
אני דווקא כן בטוח. אני לא חושב שהיכולת הזאת משקפת. עם לאנגפורד קצת יותר בעניינים, עם פאפאס שיקבל יותר דקות (ואוחיון פחות), ואולי גם פרקינס, יהיה נזק, אבל הפערים יהיו קטנים יותר מאשר הפערים שיהיו עם פארמר וכספי מול כוכבי NBA
בוא נעשה השוואה:
עובדות:
1 - פארמר הוא השחקן הכי חשוב במכבי. הוא מה שנקרא - ברומטר קלאסי. מכבי התקשתה ברוב המשחקים בהם לא שיחק, היה מוגבל או שהיה רע.
מנגד, כשהוא היה מצויין או סתם טוב, מכבי עשתה כמה ניצחונות גדולים.
2 - כספי יגיע למכבי בינואר. אין הרבה שיתווכחו על העובדה שכספי שחקן טוב יותר מסמית' ומפניני.
3 - אף אחד בקו האחורי של מכבי לא פוגע, פרט לפארמר
הנחות:
1 - לאנגפורד יתחבר לקבוצה ויהפוך להיות שחקן דומיננטי ומשמעותי
2 - פאפאס יעלה את הרמה שלו ויישחק בכל משחק כמו ששיחק מול מילאנו
3 - פרקינס יחתום ויהיה חלק משמעותי בקבוצה
4 - כוכבי על בNBA יגיעו ויחזקו את כל היריבות של מכבי
איך שזה נראה לי, אתה מסתמך רק על הנחות, גם אם חלקן סבירות, ומתעלם מהעובדות.
אני בכלל לא בטוח שאם השביתה תתממש, אנחנו נראה נהירה של כוכבי על מהNBA לקבוצות הבכירות שמתחרות ישירות מול מכבי.
אני בינתיים לא רואה אף כוכב NBA שמשחק בקבוצת יורוליג רצינית (למעט קירילנקו, שהוא לא נחשב לכוכב NBA גדול).
אני עוד פחות בטוח שלאנגפורד ופאפאס יוכלו להביא את מכבי למשהו רציני ביורוליג, בלי שחקן דומיננטי ומוביל כמו פארמר.

פוסט נהדר, יוני.