הסגל שלכם לעונת 2016-2017

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונת 2016-2017

הודעהעל ידי er79 » 15 אוגוסט 2016, 22:23

roy1000 כתב:
er79 כתב:שטויות במרינדה. השנאה האישית שלך כלפי מקל מעוורת אותך. אני חוזר ואומר, השחקנים של מכבי היו זוועתיים לפניו וזוועתיים אחריו. אין לו אשמה באיך שהם נראו, שום דבר כבר לא היה מסתדר בקבוצה של העונה שעברה. וההשוואה לאוחיון מיותרת מהסיבות שנקבתי, לא אחזור על זה שוב. את מקל אשפוט בסוף העונה הזאת, אחרי שתהיה לו עונת יורוליג מלאה בקבוצה חדשה כמעט לגמרי. מציע גם לך לעשות את זה ולהתנתק מהשנאה שלך כלפיו ולשים אותה בצד

אני אתקשה לנהל דיון איתך אם אנחנו מתכחשים לעובדות סטטסיטיות. השחקנים של מכבי היו זוועתיים לפני מקל ויותר זועתיים אחריו. זו עובדה שלא ניתן להתכחש אליה.

רוצה לתת לו עוד עונה יורוליג - סבבה. אני חושב שהשילוב של מקל-גאודלוק-ווימס הוא שילוב נוראי עוד יותר מפארמר-רוצ'סטי. אף אחד מהשחקנים האלה לא בנוי לשחק בלי הכדור ואני לא רואה איך אדלשיין מצליח להשתלט על ערימת האגו הזו. אני יכול להבטיח לך שגאודלוק לא פשוט יצפה בהבנה במקל מכדרר 20 שניות ואז הולך אחד על חמש לסל והוא גם לא יצפה בו בהבנה בנסיונות שלו לשבור את החישוק עם הכדור מקו השלוש כמו שעשה רוצ'סטי. גם ווימס לא יקבל את זה בהבנה שקיבלו את זה רנדל וסמית' (כששיחק).

בשבילי, היחס של אגו לכדורסל אצל מקל הוא הרבה מעל למה שאני מוכן לסבול, אבל בוא נראה שהוא יצליח להשיג משהו במכבי ואז נדבר.

לא בא לי לדבר על סטטיסטיקה. סטטיסטיקה גם אומרת שמקל יש לו נתונים טובים יותר מאוחיון, אבל אתה לא מאמין בזה, נכון? אז איך אתה נהיית חסיד של סטטיסטיקה? לא נצליח לשכנע אחד את השני שמדובר בקבוצה זוועתית, בלי קשר לנוכחות של מקל או לאו. אני אשפוט אותו בסוף העונה הזאת
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 אוגוסט 2016, 22:27

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:עריכה: למען הסר ספק, אני לא חושב שמקל הוא שחקן "גרוע". הוא יכול להיות שחקן מצויין לקבוצה כמו ירושלים או חיפה. הבעיה איתו שיכולות האישיות שלו (שמבוססות בעיקר על הפיזיות שלו) לא מספיק טובות לרמת היורוליג ואין לו יכולת אמיתי לשחק ללא הכדור. מקל הוא בערך השחקן הכי פחות מתאים לציוות עם שחקנים כמו ווימס וגאודלוק.

ווימס וגאודלוק יחיו מצויין בלי הכדור ביד אם מקל ישים להם אותו במקומות שהם אוהבים. הוא יכול לעשות את זה, והם הרבה פחות בול-הוגס ממה שחלקכם חושבים. ווימס בוודאות.

לדעתי את חי בסרט אם אתה חושב שווימס וגאודלוק וסכימו לקחת back seat לפאקינג גל מקל. זה לא צסקא פה שלכל שחקן יש מחליף. לא ווימס ולא גאודלוק באו לעמוד בפינה ולצפות בגל מקל מכדרר 20 שניות.

מה בק סיט בזה שמישהו ימסור לך למצבי הקליעה בסט אופנס או במתפרצת?
מקל לא יכדרר 20 שניות כמו שבנבחרת ישראל הוא לא מכדרר 20 שניות. כשיש עם מי ולמי למסור הוא יעשה את זה.

ווימס וגאודלוק מסוכנים מאוד בתנועה בלי הכדור. ווימס יותר במשחק המעבר, גאודלוק יותר במשחק העומד. באמצע אתה שם איזה קרנף כמו צירבס שמושך אש בפוסט ו4 שמרווח את ההגנה.

תקביל את מכבי הזאת לנבחרת. לא לדלות הכשרון שראית במכבי של השנה שעברה או בכוכב האדום.
גם אני ממש לא החזקתי מגל מקל עד היורובאסקט. הוא נתן לי שם בראש והפתיע אותי מאוד, בעיקר בקלאץ' ומול איטליה, כשלכולם רעדו הביצים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אוגוסט 2016, 22:29

er79 כתב:לא בא לי לדבר על סטטיסטיקה. סטטיסטיקה גם אומרת שמקל יש לו נתונים טובים יותר מאוחיון, אבל אתה לא מאמין בזה, נכון? אז איך אתה נהיית חסיד של סטטיסטיקה? לא נצליח לשכנע אחד את השני שמדובר בקבוצה זוועתית, בלי קשר לנוכחות של מקל או לאו. אני אשפוט אותו בסוף העונה הזאת

למקל יש יכולות אישיות טובות משל אוחיון. לא נראה לי שיש מישהו שמפקפק בזה. הבעיה של מקל זה לא שהיכולות האישיות שלו גרועות (כמו שאמרתי פה שוב ושוב), אלא שיש פער עצום בין היכולות האמיתיות שלו לבין הצורה שהוא תופס את עצמו. כשיש פער כזה, גם שחקנים עם יכולות טובות יכולים להיות מאוד מזיקים.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 15 אוגוסט 2016, 22:33

roy1000 כתב:
er79 כתב:לא בא לי לדבר על סטטיסטיקה. סטטיסטיקה גם אומרת שמקל יש לו נתונים טובים יותר מאוחיון, אבל אתה לא מאמין בזה, נכון? אז איך אתה נהיית חסיד של סטטיסטיקה? לא נצליח לשכנע אחד את השני שמדובר בקבוצה זוועתית, בלי קשר לנוכחות של מקל או לאו. אני אשפוט אותו בסוף העונה הזאת

למקל יש יכולות אישיות טובות משל אוחיון. לא נראה לי שיש מישהו שמפקפק בזה. הבעיה של מקל זה לא שהיכולות האישיות שלו גרועות (כמו שאמרתי פה שוב ושוב), אלא שיש פער עצום בין היכולות האמיתיות שלו לבין הצורה שהוא תופס את עצמו. כשיש פער כזה, גם שחקנים עם יכולות טובות יכולים להיות מאוד מזיקים.

זה מה שמפריע לך? זו צריכה להיות ה"צרה" הפחותה שלך בהרכב שיש בו שחקנים עם פי מאה טון אגו ממנו: ווימס, גאודלוק, מילר (אם בכלל יחזור לשחק העונה) ואולי ראד. יש לו אופי של אדם זחוח, אבל לדעתי אתה שופט לחומרה ולא באופן הכי סובייקטיבי. הוא לא עילוי אבל גם לא כזה גרוע. אני מציע שנראה איך המשחק שלו בא לידי ביטוי לצד גאודלוק, ווימס וצירבס, אח"כ נסיק מסקנות.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אוגוסט 2016, 22:34

החציל האצטקי כתב:מה בק סיט בזה שמישהו ימסור לך למצבי הקליעה בסט אופנס או במתפרצת?
מקל לא יכדרר 20 שניות כמו שבנבחרת ישראל הוא לא מכדרר 20 שניות. כשיש עם מי ולמי למסור הוא יעשה את זה.

ווימס וגאודלוק מסוכנים מאוד בתנועה בלי הכדור. ווימס יותר במשחק המעבר, גאודלוק יותר במשחק העומד. באמצע אתה שם איזה קרנף כמו צירבס שמושך אש בפוסט ו4 שמרווח את ההגנה.

תקביל את מכבי הזאת לנבחרת. לא לדלות הכשרון שראית במכבי של השנה שעברה או בכוכב האדום.
גם אני ממש לא החזקתי מגל מקל עד היורובאסקט. הוא נתן לי שם בראש והפתיע אותי מאוד, בעיקר בקלאץ' ומול איטליה, כשלכולם רעדו הביצים.

לא להחזיק בכדור זה לקחת בק סיט וזה לא עומד לקרות. גאודלוק זה לא שחקן של קאטץ' אנד שוט. זה שחקן שמסדר לעצמו את הזריקה. ווימס הוא פליימייקר - אתה לא תהפוך אותו באירופה לשחקן שנע בלי הכדור.

בנבחרת הוא לא כדרר בלי סוף? פשוט היו שם את כספי ואליהו שלא הייתה להם שום בעיה לתת למקל את המפתחות וזה די התפרק מול קבוצות ברמה יותר גבוהה. גם ביורובאסקט היה אפשר לראות בברור שמקל מצויין מול הקבוצות הפחות טובות, אבל מול קבוצות ברמה יותר גבוהה אין לו ממש מה למכור. ביצים יש לו ותמיד היו, אבל ביצים בפני עצמן לא עושות שחקן.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 אוגוסט 2016, 22:44

roy1000 כתב:לא להחזיק בכדור זה לקחת בק סיט וזה לא עומד לקרות. גאודלוק זה לא שחקן של קאטץ' אנד שוט. זה שחקן שמסדר לעצמו את הזריקה. ווימס הוא פליימייקר - אתה לא תהפוך אותו באירופה לשחקן שנע בלי הכדור.

בנבחרת הוא לא כדרר בלי סוף? פשוט היו שם את כספי ואליהו שלא הייתה להם שום בעיה לתת למקל את המפתחות וזה די התפרק מול קבוצות ברמה יותר גבוהה. גם ביורובאסקט היה אפשר לראות בברור שמקל מצויין מול הקבוצות הפחות טובות, אבל מול קבוצות ברמה יותר גבוהה אין לו ממש מה למכור. ביצים יש לו ותמיד היו, אבל ביצים בפני עצמן לא עושות שחקן.

אני חושב שהרושם שיש לך גם על מקל, גם על גאודלוק ועל ווימס, גם על הכדורסל בנבחרת (והכדורסל של אדלשטיין בכלל)- כולו לא לגמרי מדוייק.
אין ממש טעם בדיון כזה כי הרושם שלי אחר לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 16 אוגוסט 2016, 02:02

במידה וראד חותם הסגל שלנו:

1. מקל , אוחיון
2.גאדולוק, סילי, לאנדסברג, (ר'וציסטי)
3. וימס, סמית, פניני
4.ראד, אלכסנדר, (מילר)
5.צירבס, הנדריקס/סנטר אחר, שגב

נראה ממש טוב לטעמי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 16 אוגוסט 2016, 02:44

roy1000 כתב:אתה סתם מתפרץ בלי שום קשר למה שאני אמרתי. אני אמרתי עובדה אחת פשוטה מאוד - כל השחקנים (שהיו כבר גרועים) ירדו סטטיסטית אחרי שמקל הגיע. על מה אתה רוצה להתווכח פה?

אמרת הרבה יותר מזה. טענת שמקל אגואיסט, מחרב, ומה לא, והתוצאה של כל זה היא ש"כל השחקנים (שהיו כבר גרועים) ירדו סטטיסטית אחרי שמקל הגיע". זאת הטענה שלך במלואה, ולא רק ה"עובדה" שבקצה שלה.

אולי השחקנים ירדו ביכולתם בגלל ההגעה של טבק? או מהרגע שאיבדנו סיכוי בעונה הזאת? יש לך דרך להוכיח שזה מקל, או שבלעדיו למכבי היה יותר טוב בשארית העונה?
(למרות שכאמור שגב נתן את שלו גם אחרי שמקל הגיע, ואולי ביתר שאת...)

עכשיו, להבדיל ממך, אני אשכרה צפיתי (כמעט) בכל משחק, גם במשעממים ובדוחים שבהם בליגה המקומית, ואני אומר לך שמקל הציל לנו את התחת. לא מנע מאף אחד את הפוטנציאל שלו, לא חירב, לא סילסט, אלא ממש הציל. בנקודות, בקשיחות, באחוזים, בקבוצתיות, בלהוביל את הקבוצה וכמדומני את כל הליגה באסיסטים וכו'. אני לא מכיר יותר מדי דרכים טובות יותר לעשות את החברים שלך טובים יותר מלמסור להם במקום הנכון ובזמן הנכון. עד כדי כך שאני לא בטוח שהיינו מסיימים איפה שסיימנו בלעדיו. זה אולי נשמע מגוחך, אבל ראיתי את הזוועות במו עיניי (עוד סיבה למה ברור לי שהדיון התיאורטי על הדימוי העצמי שלו הוא מנת חלקם של אלה ששונאים אותו על רקע אישי).

roy1000 כתב:אתה רוצה באמת לדבר איתי על מה שהיה בגליל ובחיפה? זה מעניין מישהו? ה"שחקן" הזה ישב ביציע קרוב ל- 3 שנים לפני ששיחק איזה כמה משחקים בניז'ני והועף לקיבינימט מהכוכב.

כשאתה מדבר איתי על זה שאוחיון הוא חלק מקבוצה שמגיעה להצלבה, אנחנו יודעים שאתה לא מדבר על עונה שעברה. אז אתה מדבר איתי על מה שאוחיון "עשה" לפני 3-4 שנים. אז מה, לך "מותר" ולי "אסור"?
אתה בכלל מודע לזה שאוחיון לא הגיע לממוצע של דאבל פיגרס בליגה שלנו כבר 7 שנים? כן, גם לא בהפועל ירושלים.

roy1000 כתב:אין לי בעיה שתגיד שאוחיון גרוע, אבל איך שלא תהפוך את זה, אין שום עדות לזה שהוא הופך את השחקנים לידו לפחות טובים כמו שמקל עושה.
לא הבנתי מה לא נכון עובדתית? יש לך עדויות שאוחיון הופך שחקנים שלידו לפחות טובים? שמכבי יותר טובה בלעדיו? מקל לא הצליח בשום קבוצה מעבר לרמת הליגה. ניז'ני רק נחלשה מהרגע שהוא הגיע ומהכוכב הוא נזרק אחרי שחירב להם את המשחק.

יש לא פחות משיש על מקל. כל השנים האלה בהן בלית ברירה הוא היה על המגרש, כידרר יותר מדי, זרק את הג'אמפים הדפוקים שלו בסוף שעון ואיבד את הכדור, זה בדיוק מה שעשה את הקבוצה לגרועה יותר. ואני לא לוקח ממנו את זה שהיה טוב בהגנה. ההבדל היחידי הוא ברעש שאתה ואחרים עושים סביב מקל, לעומת הצרצרים שאני שומע בכל פעם שאוחיון מחרב לנו את המשחק, זה הכל. היום הוא אפילו לא בריא ויציב מספיק כדי להיות על המגרש את הדקות האלה.

ולגבי הצלחה - אוחיון לא הצליח כמו מקל לא בזירה המקומית ולא באירופאית, וגם לא בנבחרת, אז גם בהשוואה הזו מקל מוביל.
וזה לא משהו ספציפי נגד אוחיון, גם לאנדסברג, למשל, לא הצליח לטעמי בזירה האירופית, אפילו שהיה בסגל של מכבי כשזו הגיעה להצלבה ואף זכתה ביורוליג.

roy1000 כתב:אני מציע שתיקח כמה נשימות לפני שאתה מגיב ותנסה להגיב לדברים שאני אומר, לא דברים שאתה חושב שאני אומר.

ואני מציע לך להפסיק עם התגובות הארסיות-מתנשאות שלך. תצביע על דבר אחד שכתבתי וייחסתי לך שמעולם לא טענת, ואני הראשון שיודה בטעותו. מהזווית שלי אני רואה שבכל פעם שלא מסכימים איתך אתה מציע לאנשים לשתות מים, לנשום ושאר ירקות. מכיוון שבפועל היחיד שיוצא משלוותו בכל פעם מחדש זה אתה, אז להבא כשבא לך לתת איזו עצה אינטליגנטית על מים, אוויר ושאר יסודות טבע - יישם אותה קודם כל על עצמך!

roy1000 כתב:עריכה: למען הסר ספק, אני לא חושב שמקל הוא שחקן "גרוע". הוא יכול להיות שחקן מצויין לקבוצה כמו ירושלים או חיפה. הבעיה איתו שיכולות האישיות שלו (שמבוססות בעיקר על הפיזיות שלו) לא מספיק טובות לרמת היורוליג ואין לו יכולת אמיתי לשחק ללא הכדור. מקל הוא בערך השחקן הכי פחות מתאים לציוות עם שחקנים כמו ווימס וגאודלוק.

אין ספק שהיכולות הפיזיות שמספיקות לליגה הישראלית לא מספיקות ליורוליג ולכן הוא נראה פחות טוב, על זה אנחנו מסכימים.

---

roy1000 כתב:בנבחרת הוא לא כדרר בלי סוף? פשוט היו שם את כספי ואליהו שלא הייתה להם שום בעיה לתת למקל את המפתחות וזה די התפרק מול קבוצות ברמה יותר גבוהה. גם ביורובאסקט היה אפשר לראות בברור שמקל מצויין מול הקבוצות הפחות טובות, אבל מול קבוצות ברמה יותר גבוהה אין לו ממש מה למכור. ביצים יש לו ותמיד היו, אבל ביצים בפני עצמן לא עושות שחקן.

=))
הוא נתן 13, 14, 18, 18, 20. היחיד שתיפקד מול איטליה. בטורניר הזה הוא הוכיח סופית את מעמדו בכדורסל הישראלי.

16 נק' ו-4.5 אס' לרכז נבחרת ישראל באליפות אירופה. רצית שיהפוך את ליאור ואת עומרי לכרמלו ודוראנט?
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jay » 16 אוגוסט 2016, 02:59

toja27 כתב:במידה וראד חותם הסגל שלנו:

1. מקל , אוחיון
3. וימס, סמית, פניני
4.ראד, אלכסנדר, (מילר)

נראה ממש טוב לטעמי.

חסר לי שחקן הגנתי ברמה מאוד גבוהה בקו הקידמי, וחסר לי מישהו ליד מקל, עדיף טוב ממנו, שיעזור בריכוז ברמות הגבוהות של היורוליג. אני מקווה שסילי יהיה הפתעה נעימה במובן הזה, אבל סיכוי קלוש.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 16 אוגוסט 2016, 03:07

jay כתב:
toja27 כתב:במידה וראד חותם הסגל שלנו:

1. מקל , אוחיון
3. וימס, סמית, פניני
4.ראד, אלכסנדר, (מילר)

נראה ממש טוב לטעמי.

חסר לי שחקן הגנתי ברמה מאוד גבוהה בקו הקידמי, וחסר לי מישהו ליד מקל, עדיף טוב ממנו, שיעזור בריכוז ברמות הגבוהות של היורוליג. אני מקווה שסילי יהיה הפתעה נעימה במובן הזה, אבל סיכוי קלוש.

מסכים עם שחקן הגנתי. גם אני הייתי שמח אם יגיע מישהו כזה. רק אוסיף שלפי דעתי גם שגב יתרום קצת באספקט הזה. אני דווקא חושב שאחד כמו אוחיון שתפקידו זה בעיקר לשרוט קצת, ללחוץ ולתת אנרגיה זה דבר טוב. אין לנו אחד כזה בסגל חוץ ממנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוגוסט 2016, 04:34

er79 כתב:זה מה שמפריע לך? זו צריכה להיות ה"צרה" הפחותה שלך בהרכב שיש בו שחקנים עם פי מאה טון אגו ממנו: ווימס, גאודלוק, מילר (אם בכלל יחזור לשחק העונה) ואולי ראד. יש לו אופי של אדם זחוח, אבל לדעתי אתה שופט לחומרה ולא באופן הכי סובייקטיבי. הוא לא עילוי אבל גם לא כזה גרוע. אני מציע שנראה איך המשחק שלו בא לידי ביטוי לצד גאודלוק, ווימס וצירבס, אח"כ נסיק מסקנות.

המשפט המודגש זה בדיוק מה שאני אומר...
"הצרה" היא שהשחקנים האחרים שמכבי הביאה לא יסכימו לראות אותו מכדרר 20 שניות ולוקח כמות דו-ספרתית של זריקות. בדיוק כמו בשנה שעברה, הרכיבו סגל משחקנים שלא מתאימים אחד לשני. מקל לא מתאים להיו מוביל כדור לצד גאודלוק וווימס.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 16 אוגוסט 2016, 08:14

אל תדאג בקשר לזה, ווימס וגאודלוק לא יאפשרו לו להקפיץ 20 שניות גם אם ירצה. לא רואה שום תסריט בעולם שזה יקרה. מקל יצטרך להתאים עצמו לשחקנים המשחקים לצדו, אחרת הוא ימצא עצמו מהר בסספל וארז יתחיל לעשות ניסיונות עם יוגב ועם סילי. אני מאמין שמקל יסתגל וייראה טוב או סביר+. נמתין ונראה.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוגוסט 2016, 10:09

er79 כתב:אל תדאג בקשר לזה, ווימס וגאודלוק לא יאפשרו לו להקפיץ 20 שניות גם אם ירצה. לא רואה שום תסריט בעולם שזה יקרה. מקל יצטרך להתאים עצמו לשחקנים המשחקים לצדו, אחרת הוא ימצא עצמו מהר בסספל וארז יתחיל לעשות ניסיונות עם יוגב ועם סילי. אני מאמין שמקל יסתגל וייראה טוב או סביר+. נמתין ונראה.

ההבדל הוא שאתה חושב שזה ייגמר בזה שמקל יסתגל ואני חושב שזה ייגמר בצורה קצת פחות טובה. מקל לא יכול לשחק בלי הכדור ביד.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 16 אוגוסט 2016, 10:24

מי אמר שהכדור לא יהיה ביד שלו? like it or not, הוא הרכז שלך. הוא יוביל את ההתקפה. אני אומר דבר אחר, לא תהיה לו ברירה והוא יצטרך להסתגל לשיטה חדשה שבה הוא קודם כל מקצץ את השניות שהוא מחזיק בכדור, לפחות ב-5 שניות ממה שהוא מחזיק בדרך כלל, והוא יצטרך להבין שהוא לא יהיה היד המסיימת בהתקפה כי יש שחקנים התקפיים טובים ממנו בחמישייה. עונה שעברה הוא סיים התקפות כי שיחקו לידו קונוסים. אני מאמין שהוא יידע לעשות את הסוויץ'. ואם לא הוא ייזרק לספסל. יש לו יכולות ניהול משחק ומסירה טובות מאוחיון, לא רואה סיבה שלא יצליח להסתגל.
er79

הודעהעל ידי maccabix » 16 אוגוסט 2016, 10:36

גם במקרה שמקל לא יסתגל לחמישייה שכוללת את ראד ווימס וגאודלוק לארז יש הרבה אופציות אחרות : אוחיון , סילי , או שינוי של החמיישיה באופן שבו גאודלוק הוא הרכז הפותח (חמיישיה בלי ישראלי :( ) בכל מקרה אני מעדיף את אוחיון בתור רכז פותח ביורוליג כי הוא רול פלייר שבדרך כלל לא פוגע בשאר השחקנים שלידו, יכול להפעיל גבוהים טוב ( משהו שחשוב אצל צירבס ) יודע לשחק ליד שחקנים עם אגו (עושה את זה כבר כמה שנים די טוב) ישמור ישרוט ויעשה את הדברים הקטנים. ומנגד מקל יוכל להיות בעל הבית כשהוא מגיע מהספסל , סילי סמית ואלכסנדר שחקנים עם אופי נוח שצריכים מישהו שיפעיל אותם ומקל מושלם לסיטואציה הזאת , אני חושב שבקלות הוא יכול להיות אחד מהשחקנים ה6 הטובים באירופה
maccabix

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אוגוסט 2016, 10:50

רוי
המשחקים של הנבחרת מהיורובאסקט האחרון פתוחים ביוטיוב אם רק תרצה להזכר.
מקל לא מכדרר 15 שניות. הוא דוחף את הקבוצה למשחק מהיר, משלב את ליאור, כספי ולימונד בניהול המשחק ולוקח פחות זריקות ובאחוזים טובים.
הוא מניח כדור אצל הפורוורדים והולך להתמקם עם הגב לסל בפוסט- שם מעט מאוד גארדים יותר חזקים ממנו.
ארז עובד איתו כבר שנים. אוניברסיאדה, נבחרת... הוא יוציא ממנו את כל המיץ.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 16 אוגוסט 2016, 11:10

אני חושב שעדיף לפתוח עם יוגי יחד עם גאודלוק...אבל זה בחיים לא יקרה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי איתי-שגב » 16 אוגוסט 2016, 11:11

ולדעתי גם צריך להביא 5 יותר אתלטי (תומאס רובינסון זה חלום - אבל משהו דומה) ולפתוח יוגב-גוואדלוק-ווימס-ראד-5 אתלטי, כדי שמקל יוכל לעלות מהספסל ולעבוד עם צירבס. סתם מחשבה.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי my man » 16 אוגוסט 2016, 11:17

איתי-שגב כתב:ולדעתי גם צריך להביא 5 יותר אתלטי (תומאס רובינסון זה חלום - אבל משהו דומה) ולפתוח יוגב-גוואדלוק-ווימס-ראד-5 אתלטי, כדי שמקל יוכל לעלות מהספסל ולעבוד עם צירבס. סתם מחשבה.

בדיוק מה שחשבתי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי איתי-שגב » 16 אוגוסט 2016, 11:20

ואז.. בתכלס יהיה גוואדלוק-ווימס-ראד שיעשו את רוב העבודה בהתקפה, כשיוגב והגבוה ההגנתי יעשו בעיקר הגנה וינסו לא להפריע יותר מדי בהתקפה, והחמישייה מהספסל תיראה משהו כמו מקל-סילי (או סילבן, תלוי מי בכושר יותר טוב)-סמית-אלכסנדר-זירביץ שזה חמישייה עם גבוה מוכשר מאוד התקפית מתחת לסל, רכז כמו מקל שבחמישייה פחות כשרונית כזו יכול לקחת את הפיקוד יותר טוב ו3 שחקנים שבעיקר ינסו לרווח את המשחק..
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־22 אורחים