15 אוגוסט 2016, 22:23
roy1000 כתב:er79 כתב:שטויות במרינדה. השנאה האישית שלך כלפי מקל מעוורת אותך. אני חוזר ואומר, השחקנים של מכבי היו זוועתיים לפניו וזוועתיים אחריו. אין לו אשמה באיך שהם נראו, שום דבר כבר לא היה מסתדר בקבוצה של העונה שעברה. וההשוואה לאוחיון מיותרת מהסיבות שנקבתי, לא אחזור על זה שוב. את מקל אשפוט בסוף העונה הזאת, אחרי שתהיה לו עונת יורוליג מלאה בקבוצה חדשה כמעט לגמרי. מציע גם לך לעשות את זה ולהתנתק מהשנאה שלך כלפיו ולשים אותה בצד
אני אתקשה לנהל דיון איתך אם אנחנו מתכחשים לעובדות סטטסיטיות. השחקנים של מכבי היו זוועתיים לפני מקל ויותר זועתיים אחריו. זו עובדה שלא ניתן להתכחש אליה.
רוצה לתת לו עוד עונה יורוליג - סבבה. אני חושב שהשילוב של מקל-גאודלוק-ווימס הוא שילוב נוראי עוד יותר מפארמר-רוצ'סטי. אף אחד מהשחקנים האלה לא בנוי לשחק בלי הכדור ואני לא רואה איך אדלשיין מצליח להשתלט על ערימת האגו הזו. אני יכול להבטיח לך שגאודלוק לא פשוט יצפה בהבנה במקל מכדרר 20 שניות ואז הולך אחד על חמש לסל והוא גם לא יצפה בו בהבנה בנסיונות שלו לשבור את החישוק עם הכדור מקו השלוש כמו שעשה רוצ'סטי. גם ווימס לא יקבל את זה בהבנה שקיבלו את זה רנדל וסמית' (כששיחק).
בשבילי, היחס של אגו לכדורסל אצל מקל הוא הרבה מעל למה שאני מוכן לסבול, אבל בוא נראה שהוא יצליח להשיג משהו במכבי ואז נדבר.
15 אוגוסט 2016, 22:27
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:עריכה: למען הסר ספק, אני לא חושב שמקל הוא שחקן "גרוע". הוא יכול להיות שחקן מצויין לקבוצה כמו ירושלים או חיפה. הבעיה איתו שיכולות האישיות שלו (שמבוססות בעיקר על הפיזיות שלו) לא מספיק טובות לרמת היורוליג ואין לו יכולת אמיתי לשחק ללא הכדור. מקל הוא בערך השחקן הכי פחות מתאים לציוות עם שחקנים כמו ווימס וגאודלוק.
ווימס וגאודלוק יחיו מצויין בלי הכדור ביד אם מקל ישים להם אותו במקומות שהם אוהבים. הוא יכול לעשות את זה, והם הרבה פחות בול-הוגס ממה שחלקכם חושבים. ווימס בוודאות.
לדעתי את חי בסרט אם אתה חושב שווימס וגאודלוק וסכימו לקחת back seat לפאקינג גל מקל. זה לא צסקא פה שלכל שחקן יש מחליף. לא ווימס ולא גאודלוק באו לעמוד בפינה ולצפות בגל מקל מכדרר 20 שניות.
15 אוגוסט 2016, 22:29
er79 כתב:לא בא לי לדבר על סטטיסטיקה. סטטיסטיקה גם אומרת שמקל יש לו נתונים טובים יותר מאוחיון, אבל אתה לא מאמין בזה, נכון? אז איך אתה נהיית חסיד של סטטיסטיקה? לא נצליח לשכנע אחד את השני שמדובר בקבוצה זוועתית, בלי קשר לנוכחות של מקל או לאו. אני אשפוט אותו בסוף העונה הזאת
15 אוגוסט 2016, 22:33
roy1000 כתב:er79 כתב:לא בא לי לדבר על סטטיסטיקה. סטטיסטיקה גם אומרת שמקל יש לו נתונים טובים יותר מאוחיון, אבל אתה לא מאמין בזה, נכון? אז איך אתה נהיית חסיד של סטטיסטיקה? לא נצליח לשכנע אחד את השני שמדובר בקבוצה זוועתית, בלי קשר לנוכחות של מקל או לאו. אני אשפוט אותו בסוף העונה הזאת
למקל יש יכולות אישיות טובות משל אוחיון. לא נראה לי שיש מישהו שמפקפק בזה. הבעיה של מקל זה לא שהיכולות האישיות שלו גרועות (כמו שאמרתי פה שוב ושוב), אלא שיש פער עצום בין היכולות האמיתיות שלו לבין הצורה שהוא תופס את עצמו. כשיש פער כזה, גם שחקנים עם יכולות טובות יכולים להיות מאוד מזיקים.
15 אוגוסט 2016, 22:34
החציל האצטקי כתב:מה בק סיט בזה שמישהו ימסור לך למצבי הקליעה בסט אופנס או במתפרצת?
מקל לא יכדרר 20 שניות כמו שבנבחרת ישראל הוא לא מכדרר 20 שניות. כשיש עם מי ולמי למסור הוא יעשה את זה.
ווימס וגאודלוק מסוכנים מאוד בתנועה בלי הכדור. ווימס יותר במשחק המעבר, גאודלוק יותר במשחק העומד. באמצע אתה שם איזה קרנף כמו צירבס שמושך אש בפוסט ו4 שמרווח את ההגנה.
תקביל את מכבי הזאת לנבחרת. לא לדלות הכשרון שראית במכבי של השנה שעברה או בכוכב האדום.
גם אני ממש לא החזקתי מגל מקל עד היורובאסקט. הוא נתן לי שם בראש והפתיע אותי מאוד, בעיקר בקלאץ' ומול איטליה, כשלכולם רעדו הביצים.
15 אוגוסט 2016, 22:44
roy1000 כתב:לא להחזיק בכדור זה לקחת בק סיט וזה לא עומד לקרות. גאודלוק זה לא שחקן של קאטץ' אנד שוט. זה שחקן שמסדר לעצמו את הזריקה. ווימס הוא פליימייקר - אתה לא תהפוך אותו באירופה לשחקן שנע בלי הכדור.
בנבחרת הוא לא כדרר בלי סוף? פשוט היו שם את כספי ואליהו שלא הייתה להם שום בעיה לתת למקל את המפתחות וזה די התפרק מול קבוצות ברמה יותר גבוהה. גם ביורובאסקט היה אפשר לראות בברור שמקל מצויין מול הקבוצות הפחות טובות, אבל מול קבוצות ברמה יותר גבוהה אין לו ממש מה למכור. ביצים יש לו ותמיד היו, אבל ביצים בפני עצמן לא עושות שחקן.
16 אוגוסט 2016, 02:02
16 אוגוסט 2016, 02:44
roy1000 כתב:אתה סתם מתפרץ בלי שום קשר למה שאני אמרתי. אני אמרתי עובדה אחת פשוטה מאוד - כל השחקנים (שהיו כבר גרועים) ירדו סטטיסטית אחרי שמקל הגיע. על מה אתה רוצה להתווכח פה?
roy1000 כתב:אתה רוצה באמת לדבר איתי על מה שהיה בגליל ובחיפה? זה מעניין מישהו? ה"שחקן" הזה ישב ביציע קרוב ל- 3 שנים לפני ששיחק איזה כמה משחקים בניז'ני והועף לקיבינימט מהכוכב.
roy1000 כתב:אין לי בעיה שתגיד שאוחיון גרוע, אבל איך שלא תהפוך את זה, אין שום עדות לזה שהוא הופך את השחקנים לידו לפחות טובים כמו שמקל עושה.
לא הבנתי מה לא נכון עובדתית? יש לך עדויות שאוחיון הופך שחקנים שלידו לפחות טובים? שמכבי יותר טובה בלעדיו? מקל לא הצליח בשום קבוצה מעבר לרמת הליגה. ניז'ני רק נחלשה מהרגע שהוא הגיע ומהכוכב הוא נזרק אחרי שחירב להם את המשחק.
roy1000 כתב:אני מציע שתיקח כמה נשימות לפני שאתה מגיב ותנסה להגיב לדברים שאני אומר, לא דברים שאתה חושב שאני אומר.
roy1000 כתב:עריכה: למען הסר ספק, אני לא חושב שמקל הוא שחקן "גרוע". הוא יכול להיות שחקן מצויין לקבוצה כמו ירושלים או חיפה. הבעיה איתו שיכולות האישיות שלו (שמבוססות בעיקר על הפיזיות שלו) לא מספיק טובות לרמת היורוליג ואין לו יכולת אמיתי לשחק ללא הכדור. מקל הוא בערך השחקן הכי פחות מתאים לציוות עם שחקנים כמו ווימס וגאודלוק.
roy1000 כתב:בנבחרת הוא לא כדרר בלי סוף? פשוט היו שם את כספי ואליהו שלא הייתה להם שום בעיה לתת למקל את המפתחות וזה די התפרק מול קבוצות ברמה יותר גבוהה. גם ביורובאסקט היה אפשר לראות בברור שמקל מצויין מול הקבוצות הפחות טובות, אבל מול קבוצות ברמה יותר גבוהה אין לו ממש מה למכור. ביצים יש לו ותמיד היו, אבל ביצים בפני עצמן לא עושות שחקן.
16 אוגוסט 2016, 02:59
toja27 כתב:במידה וראד חותם הסגל שלנו:
1. מקל , אוחיון
2.גאדולוק, סילי, לאנדסברג, (ר'וציסטי)
3. וימס, סמית, פניני
4.ראד, אלכסנדר, (מילר)
5.צירבס, הנדריקס/סנטר אחר, שגב
נראה ממש טוב לטעמי.
16 אוגוסט 2016, 03:07
jay כתב:toja27 כתב:במידה וראד חותם הסגל שלנו:
1. מקל , אוחיון
2.גאדולוק, סילי, לאנדסברג, (ר'וציסטי)
3. וימס, סמית, פניני
4.ראד, אלכסנדר, (מילר)
5.צירבס, הנדריקס/סנטר אחר, שגב
נראה ממש טוב לטעמי.
חסר לי שחקן הגנתי ברמה מאוד גבוהה בקו הקידמי, וחסר לי מישהו ליד מקל, עדיף טוב ממנו, שיעזור בריכוז ברמות הגבוהות של היורוליג. אני מקווה שסילי יהיה הפתעה נעימה במובן הזה, אבל סיכוי קלוש.
16 אוגוסט 2016, 04:34
er79 כתב:זה מה שמפריע לך? זו צריכה להיות ה"צרה" הפחותה שלך בהרכב שיש בו שחקנים עם פי מאה טון אגו ממנו: ווימס, גאודלוק, מילר (אם בכלל יחזור לשחק העונה) ואולי ראד. יש לו אופי של אדם זחוח, אבל לדעתי אתה שופט לחומרה ולא באופן הכי סובייקטיבי. הוא לא עילוי אבל גם לא כזה גרוע. אני מציע שנראה איך המשחק שלו בא לידי ביטוי לצד גאודלוק, ווימס וצירבס, אח"כ נסיק מסקנות.
16 אוגוסט 2016, 08:14
16 אוגוסט 2016, 10:09
er79 כתב:אל תדאג בקשר לזה, ווימס וגאודלוק לא יאפשרו לו להקפיץ 20 שניות גם אם ירצה. לא רואה שום תסריט בעולם שזה יקרה. מקל יצטרך להתאים עצמו לשחקנים המשחקים לצדו, אחרת הוא ימצא עצמו מהר בסספל וארז יתחיל לעשות ניסיונות עם יוגב ועם סילי. אני מאמין שמקל יסתגל וייראה טוב או סביר+. נמתין ונראה.
16 אוגוסט 2016, 10:24
16 אוגוסט 2016, 10:36
16 אוגוסט 2016, 10:50
16 אוגוסט 2016, 11:10
16 אוגוסט 2016, 11:11
16 אוגוסט 2016, 11:17
איתי-שגב כתב:ולדעתי גם צריך להביא 5 יותר אתלטי (תומאס רובינסון זה חלום - אבל משהו דומה) ולפתוח יוגב-גוואדלוק-ווימס-ראד-5 אתלטי, כדי שמקל יוכל לעלות מהספסל ולעבוד עם צירבס. סתם מחשבה.
16 אוגוסט 2016, 11:20