toja27 כתב:אני רק אתקן, הכישלון היחידי שהיה אצלו זה היה בכוכב האדום, שם הוא קיבל את הקבוצה מתחילת העונה ובאמת לא היה טוב, שמועות מספרות אגב שהיו לו כמה מכשולים מהצד אבל מי יודע. בניז'ני היה בסדר גמור, לא הצטיין ולא כיכב ומכבי של שנה שעברה לטעמי זה לא מדד לכלום סלח לי, זאת הייתה קבוצה מפורקת שהוא הגיע אליה. אז אני לא הייתי מסיק ממקרה יוצא מין הכלל על הכלל. הדבר הנכון לטעמי לעשות זה להסתכל על התמונה הגדולה ולהסתכל על הכלל. מההיסטוריה שלו אני מסיק שמדובר בשחקן שיש לו אחוז גבוה להצליח גם העונה. אנחנו לא מסכימים כאן אבל זה בסדר.
בניז'ני הקבוצה נכשלה באופן גורף ושיחקה הרבה פחות טוב אחרי שמקל הגיע. המספרים שלו על פניו נראים סבירים, אבל אי אפשר להתעלם מזה שמהרגע שהוא הגיע לניז'ני, הקבוצה עשה 1 - 5. אני לא מסיק ממקרה אחד, אני רואה תבנית של שחקן שמחזיק המון בכדור בכל מקום שבו הוא משחק ולוקח כמות מאוד גדולה של זריקות בכל מקום שבו הוא משחק, ושהקבוצות שלו לא מנצחות.
אז אפשר לקחת כל מקרה ולנתח אותו ולהסביר מה קרה אד-הוק, אבל כשזה חוזר על עצמו במקומות שונים, זה הופך קשה יותר להאשים את המזל.
אני חושב שהסיכויים של מקל להצליח במסגרת הסגל של מכבי בעונה הבאה הם לא מאוד גדולים. אני חושב שהשחקנים שהביאו סביבו לא מתאימים לו, ואני חושב שהסיפור הזה יתפוצץ ברצף ההפסדים הראשון. לדעתי, אם אוחיון בריא, יש סיכוי טוב שהוא יפתח בחמישייה בשלב מסויים, ואם לא אז אולי גאודלוק/סילי.