27 אוגוסט 2016, 15:01
toja27 כתב:אני רק אתקן, הכישלון היחידי שהיה אצלו זה היה בכוכב האדום, שם הוא קיבל את הקבוצה מתחילת העונה ובאמת לא היה טוב, שמועות מספרות אגב שהיו לו כמה מכשולים מהצד אבל מי יודע. בניז'ני היה בסדר גמור, לא הצטיין ולא כיכב ומכבי של שנה שעברה לטעמי זה לא מדד לכלום סלח לי, זאת הייתה קבוצה מפורקת שהוא הגיע אליה. אז אני לא הייתי מסיק ממקרה יוצא מין הכלל על הכלל. הדבר הנכון לטעמי לעשות זה להסתכל על התמונה הגדולה ולהסתכל על הכלל. מההיסטוריה שלו אני מסיק שמדובר בשחקן שיש לו אחוז גבוה להצליח גם העונה. אנחנו לא מסכימים כאן אבל זה בסדר.
27 אוגוסט 2016, 15:09
roy1000 כתב:toja27 כתב:אני רק אתקן, הכישלון היחידי שהיה אצלו זה היה בכוכב האדום, שם הוא קיבל את הקבוצה מתחילת העונה ובאמת לא היה טוב, שמועות מספרות אגב שהיו לו כמה מכשולים מהצד אבל מי יודע. בניז'ני היה בסדר גמור, לא הצטיין ולא כיכב ומכבי של שנה שעברה לטעמי זה לא מדד לכלום סלח לי, זאת הייתה קבוצה מפורקת שהוא הגיע אליה. אז אני לא הייתי מסיק ממקרה יוצא מין הכלל על הכלל. הדבר הנכון לטעמי לעשות זה להסתכל על התמונה הגדולה ולהסתכל על הכלל. מההיסטוריה שלו אני מסיק שמדובר בשחקן שיש לו אחוז גבוה להצליח גם העונה. אנחנו לא מסכימים כאן אבל זה בסדר.
בניז'ני הקבוצה נכשלה באופן גורף ושיחקה הרבה פחות טוב אחרי שמקל הגיע. המספרים שלו על פניו נראים סבירים, אבל אי אפשר להתעלם מזה שמהרגע שהוא הגיע לניז'ני, הקבוצה עשה 1 - 5. אני לא מסיק ממקרה אחד, אני רואה תבנית של שחקן שמחזיק המון בכדור בכל מקום שבו הוא משחק ולוקח כמות מאוד גדולה של זריקות בכל מקום שבו הוא משחק, ושהקבוצות שלו לא מנצחות.
אז אפשר לקחת כל מקרה ולנתח אותו ולהסביר מה קרה אד-הוק, אבל כשזה חוזר על עצמו במקומות שונים, זה הופך קשה יותר להאשים את המזל.
אני חושב שהסיכויים של מקל להצליח במסגרת הסגל של מכבי בעונה הבאה הם לא מאוד גדולים. אני חושב שהשחקנים שהביאו סביבו לא מתאימים לו, ואני חושב שהסיפור הזה יתפוצץ ברצף ההפסדים הראשון. לדעתי, אם אוחיון בריא, יש סיכוי טוב שהוא יפתח בחמישייה בשלב מסויים, ואם לא אז אולי גאודלוק/סילי.
27 אוגוסט 2016, 16:42
שמואל1 כתב:כן וכל זה אך ורק בגלל גל מקל?
אין שום קשר לכך שהרמה בטופ 16 הרבה יותר גבוהה והקבוצות שניז'ני שיחקה מולן היו הרבה יותר טובות?
27 אוגוסט 2016, 17:20
27 אוגוסט 2016, 17:23
jol9 כתב:ג'יי וטוז'ה...
בסופו של דבר זה ניחוש נגד ניחוש. מאוד יכול להיות שהקבוצה תצליח להתחבר, ותיראה מעולה.
מצד שני, יכול להיות גם שלא.
מקל לא סתם מעורר אנטגוניזם מסויים. הרי זה לא קשור לזה שהוא צולם ביציע של אוסישקין,
אלא לסגנון המשחק שלו.
סגנון שהוא יותר מדי ריכוזי, שהכל סובב סביבו וממוקד סביבו, בערך כמו רכזי העל שהכרנו בעבר.
אם יצליח להוציא קצת את הכדור מהיד, ולתת לאחרים לנהל התקפות ולקבל החלטות, אז אני מאמין
שיהיה בסדר.
27 אוגוסט 2016, 17:43
27 אוגוסט 2016, 18:03
27 אוגוסט 2016, 18:08
roy1000 כתב:toja27 כתב:בניז'ני הקבוצה נכשלה באופן גורף ושיחקה הרבה פחות טוב אחרי שמקל הגיע. המספרים שלו על פניו נראים סבירים, אבל אי אפשר להתעלם מזה שמהרגע שהוא הגיע לניז'ני, הקבוצה עשה 1 - 5. אני לא מסיק ממקרה אחד, אני רואה תבנית של שחקן שמחזיק המון בכדור בכל מקום שבו הוא משחק ולוקח כמות מאוד גדולה של זריקות בכל מקום שבו הוא משחק, ושהקבוצות שלו לא מנצחות.
אז אפשר לקחת כל מקרה ולנתח אותו ולהסביר מה קרה אד-הוק, אבל כשזה חוזר על עצמו במקומות שונים, זה הופך קשה יותר להאשים את המזל.
אני חושב שהסיכויים של מקל להצליח במסגרת הסגל של מכבי בעונה הבאה הם לא מאוד גדולים. אני חושב שהשחקנים שהביאו סביבו לא מתאימים לו, ואני חושב שהסיפור הזה יתפוצץ ברצף ההפסדים הראשון. לדעתי, אם אוחיון בריא, יש סיכוי טוב שהוא יפתח בחמישייה בשלב מסויים, ואם לא אז אולי גאודלוק/סילי.
27 אוגוסט 2016, 18:21
27 אוגוסט 2016, 18:44
החציל האצטקי כתב:בואנ'ה jay, נכנסת הקיץ בפול פאוור אה?
איפה היית כל השנים?
27 אוגוסט 2016, 18:54
27 אוגוסט 2016, 18:57
27 אוגוסט 2016, 19:22
jay כתב:החציל האצטקי כתב:בואנ'ה jay, נכנסת הקיץ בפול פאוור אה?
איפה היית כל השנים?
אתה אומר את זה בקטע של https://www.youtube.com/watch?v=jbeT35w ... u.be&t=59s?
השתתפתי מעט, אבל בעיקר צפיתי מהצד ונאנחתי בקול. לילות חמישי שלמים בהן בנות הזוג שלי חשבו שאני צורך פורנו באובסיסיביות במקום לבלות איתן.
אגיד לך את האמת, להפריך את הטענות של רוי דורש משאבים - הרטוריקה שלו מכתיבה סוג של מירוץ שבו אתה כל הזמן צריך להוכיח שאין לך (או למקל) אחות.
זה עורר אצלי סלידה ודיי הוציא לי את החשק מלהשתתף. ברגע שטוז'ה יסיים אתם התשלומים, אני כנראה שוב אעלם למחשכים, יחד עם חוש הצדק המפותח ובדיחות הקרש המאולצות...
28 אוגוסט 2016, 10:32
roy1000 כתב:stalking
[staw-king]
28 אוגוסט 2016, 10:33
28 אוגוסט 2016, 10:36
28 אוגוסט 2016, 11:02
איתי-שגב כתב:היה היום אימון כושר בהדר יוסף. יש סרטון של 17 דקות בפייסבוק.
28 אוגוסט 2016, 11:29
28 אוגוסט 2016, 11:31
28 אוגוסט 2016, 11:54