ת'רד ההכנה לעונת 16/17- ‎maccabi1617‬#

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ההכנה לעונת 16/17- ‎maccabi1617‬#

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אוגוסט 2016, 15:01

toja27 כתב:אני רק אתקן, הכישלון היחידי שהיה אצלו זה היה בכוכב האדום, שם הוא קיבל את הקבוצה מתחילת העונה ובאמת לא היה טוב, שמועות מספרות אגב שהיו לו כמה מכשולים מהצד אבל מי יודע. בניז'ני היה בסדר גמור, לא הצטיין ולא כיכב ומכבי של שנה שעברה לטעמי זה לא מדד לכלום סלח לי, זאת הייתה קבוצה מפורקת שהוא הגיע אליה. אז אני לא הייתי מסיק ממקרה יוצא מין הכלל על הכלל. הדבר הנכון לטעמי לעשות זה להסתכל על התמונה הגדולה ולהסתכל על הכלל. מההיסטוריה שלו אני מסיק שמדובר בשחקן שיש לו אחוז גבוה להצליח גם העונה. אנחנו לא מסכימים כאן אבל זה בסדר.

בניז'ני הקבוצה נכשלה באופן גורף ושיחקה הרבה פחות טוב אחרי שמקל הגיע. המספרים שלו על פניו נראים סבירים, אבל אי אפשר להתעלם מזה שמהרגע שהוא הגיע לניז'ני, הקבוצה עשה 1 - 5. אני לא מסיק ממקרה אחד, אני רואה תבנית של שחקן שמחזיק המון בכדור בכל מקום שבו הוא משחק ולוקח כמות מאוד גדולה של זריקות בכל מקום שבו הוא משחק, ושהקבוצות שלו לא מנצחות.

אז אפשר לקחת כל מקרה ולנתח אותו ולהסביר מה קרה אד-הוק, אבל כשזה חוזר על עצמו במקומות שונים, זה הופך קשה יותר להאשים את המזל.

אני חושב שהסיכויים של מקל להצליח במסגרת הסגל של מכבי בעונה הבאה הם לא מאוד גדולים. אני חושב שהשחקנים שהביאו סביבו לא מתאימים לו, ואני חושב שהסיפור הזה יתפוצץ ברצף ההפסדים הראשון. לדעתי, אם אוחיון בריא, יש סיכוי טוב שהוא יפתח בחמישייה בשלב מסויים, ואם לא אז אולי גאודלוק/סילי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אוגוסט 2016, 15:09

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני רק אתקן, הכישלון היחידי שהיה אצלו זה היה בכוכב האדום, שם הוא קיבל את הקבוצה מתחילת העונה ובאמת לא היה טוב, שמועות מספרות אגב שהיו לו כמה מכשולים מהצד אבל מי יודע. בניז'ני היה בסדר גמור, לא הצטיין ולא כיכב ומכבי של שנה שעברה לטעמי זה לא מדד לכלום סלח לי, זאת הייתה קבוצה מפורקת שהוא הגיע אליה. אז אני לא הייתי מסיק ממקרה יוצא מין הכלל על הכלל. הדבר הנכון לטעמי לעשות זה להסתכל על התמונה הגדולה ולהסתכל על הכלל. מההיסטוריה שלו אני מסיק שמדובר בשחקן שיש לו אחוז גבוה להצליח גם העונה. אנחנו לא מסכימים כאן אבל זה בסדר.

בניז'ני הקבוצה נכשלה באופן גורף ושיחקה הרבה פחות טוב אחרי שמקל הגיע. המספרים שלו על פניו נראים סבירים, אבל אי אפשר להתעלם מזה שמהרגע שהוא הגיע לניז'ני, הקבוצה עשה 1 - 5. אני לא מסיק ממקרה אחד, אני רואה תבנית של שחקן שמחזיק המון בכדור בכל מקום שבו הוא משחק ולוקח כמות מאוד גדולה של זריקות בכל מקום שבו הוא משחק, ושהקבוצות שלו לא מנצחות.

אז אפשר לקחת כל מקרה ולנתח אותו ולהסביר מה קרה אד-הוק, אבל כשזה חוזר על עצמו במקומות שונים, זה הופך קשה יותר להאשים את המזל.

אני חושב שהסיכויים של מקל להצליח במסגרת הסגל של מכבי בעונה הבאה הם לא מאוד גדולים. אני חושב שהשחקנים שהביאו סביבו לא מתאימים לו, ואני חושב שהסיפור הזה יתפוצץ ברצף ההפסדים הראשון. לדעתי, אם אוחיון בריא, יש סיכוי טוב שהוא יפתח בחמישייה בשלב מסויים, ואם לא אז אולי גאודלוק/סילי.

כן וכל זה אך ורק בגלל גל מקל?
אין שום קשר לכך שהרמה בטופ 16 הרבה יותר גבוהה והקבוצות שניז'ני שיחקה מולן היו הרבה יותר טובות?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אוגוסט 2016, 16:42

שמואל1 כתב:כן וכל זה אך ורק בגלל גל מקל?
אין שום קשר לכך שהרמה בטופ 16 הרבה יותר גבוהה והקבוצות שניז'ני שיחקה מולן היו הרבה יותר טובות?

לפני שהוא הגיע, הם ניצחו יותר משחקים והיו יותר טובים באופן כללי (גם בסיבוב הראשון של הטופ 16 מול בדיוק אותן קבוצות).

בכל מקרה, כבר אמרתי שלכל אחד מהכשלונות שלו ו/או של הקבוצות שלו אפשר למצוא הסברים טובים - הבעיה היא שהסיפור חוזר על עצמו שוב ושוב. מקל מגיע לקבוצה (ניז'ני/מכבי) והקבוצה משחקת פחות טוב. מקל עוזב קבוצה (הכוכב) והקבוצה משחקת יותר טוב. אני לא בא להתדיין על מה בדיוק קרה בכל מקום, אבל אני חושב שחובת ההוכחה על מקל שהוא יכול להפוך שחקנים לידו ליותר טובים. זה עדיין לא קרה בשום מקום שמקל שיחק בו בשנים האחרונות וזה מה שנדרש מהרכז של מכבי בעונה הבאה. אין למכבי צורך ברכז שייקח 15 זריקות למשחק או יחזיק בכדור 20 שניות וינסה ליצור בעצמו בכל התקפה. מכבי, בסגל הנוכחי, צריכה רכז שיודע לשחרר כדור, להניע את ההתקפה וגם לשחק בלי הכדור בחלק גדול של המשחק. אני לא חושב שגל מקל זה השחקן שיכול או רוצה למלא את התפקיד הזה.

לדעתי, המפתח הכי גדול לעונה של מכבי נמצא בזה שגל מקל ייקח פחות מזריקה אחת ל- 3 דקות. אם זה יקרה, יש למכבי סיכוי טוב להצליח. אם לא, זה חושב שהולך להיות חורף ארוך וקשה שיכלול כרגיל פיטורי מאמנים, רכבות זרים וכל מה שאנחנו מכירים מהשנים האחרונות.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 27 אוגוסט 2016, 17:20

עד סוף דצמבר מקל , סילי , רד , ציברס ....כבר לא יהיו כאן....

אולי פשוט נחכה שהעונה תתחיל ואז נדע יותר טוב ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jay » 27 אוגוסט 2016, 17:23

jol9 כתב:ג'יי וטוז'ה...
בסופו של דבר זה ניחוש נגד ניחוש. מאוד יכול להיות שהקבוצה תצליח להתחבר, ותיראה מעולה.
מצד שני, יכול להיות גם שלא.

מקל לא סתם מעורר אנטגוניזם מסויים. הרי זה לא קשור לזה שהוא צולם ביציע של אוסישקין,
אלא לסגנון המשחק שלו.
סגנון שהוא יותר מדי ריכוזי, שהכל סובב סביבו וממוקד סביבו, בערך כמו רכזי העל שהכרנו בעבר.
אם יצליח להוציא קצת את הכדור מהיד, ולתת לאחרים לנהל התקפות ולקבל החלטות, אז אני מאמין
שיהיה בסדר.

לא ראית אותי אומר שהוא בטוח יצליח, למעשה אני סבבה לגמרי עם "לדעתי הוא לא יצליח כי לא מתאים למרקם / צריך את הכדור ביד / לא מספיק מוכשר לרמות הכי גבוהות באירופה". אני בעצמי חושש שייכשל, ואמרתי לא אחת שהייתי מעדיף שיביאו רכז זר בכיר שיחלוק איתו עמדה במקום אוחיון האובר-מוערך, האובר-דומה-לו והאובר-פציע. את רוי לעומת זאת ראית אומר שהוא שחקן של לכל היותר 30-40% מהשדה ביורוליג - בוודאות, ומשום מה זה לא מטריד אותך (זכותך כמובן).

מבחינתי זו אמירה שיקרית ואני לא רואה בה "ניחוש כנגד ניחוש". מספיק לציין את כל החסרונות האובייקטיביים שלו, בלי לפלפל את הטיעון כל פעם ב"עובדות" היסטוריות שגויות עד כדי שיקריות. ובנוסף, אני חותם לך שאם מקל, שכבר עשה 50% בכמה מסגרות כולל היורוליג, יעשה הפעם 45% (לא וואו) ביורוליג, לא תשמע מרוי שום סוג של "לקיחת אחריות". וכשאלה ה"חוקים", זה מקשה על דיון שפוי. והלוואי שזה היה נקודתי - אני קורא את מה שרוי כותב כבר שנים, ולצערי בכל פעם שהוא נהיה אמוציונאלי ו/או כשהוא מסמן מטרה ו/או "נדחק לפינה", הוא שוזר אמת ושקר שתי וערב.

אתן דוגמה אחרת - מפריע לי גם שהוא אומר שדני פדרמן לוקח משכר השחקנים כדי להשקיע בניתוחים של החברה הפרחה שלו, ואי אפשר להאשים אותי שיש לי איזושהי סימפטיה לפדרמן (להבדיל ממקל). חוץ מלסלוד מהסגנון של רוי, יש לי פחות על מה להתווכח איתו במקרה הזה, כי לא אני ולא הוא לא יודעים את האמת. אבל מקל לעומת זאת כבר עשה 50% בכמה מסגרות, כולל היורוליג - לא בקבוצה חזקה, ללא זמן חסד, מול קבוצות חזקות, בטופ 16, בציוות עם שחקן שאוהב את הכדור (רוצ'סטי), מבלי שזה ייפגע ברמה הגבוהה של אותו שחקן (כמו שלצערנו קרה עונה שעברה).

לגבי נושא האנטגוניזם, זה נעוץ לדעתי בתחום הפסיכולוגי הרבה יותר מהסטטיסטי. תחושת הבטן שלי אומרת שהסטטיסטיקה מעוררת אנטגוניזם רק אצל מיעוט מהאנשים, ואילו לרוב מפריעים דברים כמו "העבר האדום שלו", שהוא "חושב את עצמו", שהוא נראה כמו "דוגמן", שהוא לא נשאר כמה עונות במקום אחד, שגם הפועל ירושלים נלחמה עליו, שהוציא ממכבי חוזה גדול וכו'.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 27 אוגוסט 2016, 17:43

אתם מנמקים את הדעות שלכם בצורה מאוד יפה, הכל מבוסס על סטטיסטיקות ועובדות ויש היגיון מאחורי הדברים וזה קצת מקשה על הדיון מבחינתי.. למה פשוט לא להגיד שלמקל תהיה עונה טובה ולסגור את הפינה הזאת ? :D
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוגוסט 2016, 18:03

בואנ'ה jay, נכנסת הקיץ בפול פאוור אה?
איפה היית כל השנים?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jay » 27 אוגוסט 2016, 18:08

roy1000 כתב:
toja27 כתב:בניז'ני הקבוצה נכשלה באופן גורף ושיחקה הרבה פחות טוב אחרי שמקל הגיע. המספרים שלו על פניו נראים סבירים, אבל אי אפשר להתעלם מזה שמהרגע שהוא הגיע לניז'ני, הקבוצה עשה 1 - 5. אני לא מסיק ממקרה אחד, אני רואה תבנית של שחקן שמחזיק המון בכדור בכל מקום שבו הוא משחק ולוקח כמות מאוד גדולה של זריקות בכל מקום שבו הוא משחק, ושהקבוצות שלו לא מנצחות.

הנה דוגמה, לא מושלמת, אבל נחמדה:

ברור שהוא לא צפה באף אחד מהמשחקים האלה של מקל בניז'ני, הוא לא יודע ש"הקבוצה שיחקה הרבה פחות טוב אחרי שמקל הגיע". הוא רואה את המאזן השלילי, מסיק מסקנה ומציג אותה כעובדה לכולם. המספרים של מקל בשום צורה לא "על פניו נראים סבירים", הם על פניו נראים מצוינים, והבאתי מספרים ודוגמאות קונקרטיות. אם לא היה לי ויכוח איתו על מקל בנבחרת ישראל באליפות אירופה האחרונה, אז גיליתי שהוא לא ראה בכלל את המשחקים ועדיין טען בלהט שמקל היה גרוע מול הגדולות (הצטיין), הייתי נותן לו להינות מהספק, אבל הוא מרשה לעצמו להתנסח ולהשאר באותו טון סמכותי גם כשהוא קלולס.

ואני מסכים במאה אחוז עם שמואל, זה ברור שמה שקרה זה שניז'ני פשוט הייתה פחות טובה בכל מקרה בשלבים המכריעים של העונה. אנחנו לא נולדנו אתמול, זו ניז'ני למען השם. מה גם, שאם מקל היה מחרב - הוא היה יושב על הספסל, בדיוק כמו שאיזה סימונס(?) הגיע אלינו עונה שעברה, קיבל כמה אימונים וכמה דקות, ראינו שזה לא זה, ישב על הספסל ושלום.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 27 אוגוסט 2016, 18:21

Jay הוא הרוצח השכיר של עולם הפורומים. מישהו משלם כסף כדי לחסל מטרה , jay נכנס לעניינים ותוך שבועיים הסיפור גמור. הבחור יודע לעשות את העבודה :)
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 27 אוגוסט 2016, 18:44

החציל האצטקי כתב:בואנ'ה jay, נכנסת הקיץ בפול פאוור אה?
איפה היית כל השנים?

אתה אומר את זה בקטע של https://www.youtube.com/watch?v=jbeT35w ... u.be&t=59s?

השתתפתי מעט, אבל בעיקר צפיתי מהצד ונאנחתי בקול. לילות חמישי שלמים בהן בנות הזוג שלי חשבו שאני צורך פורנו באובסיסיביות במקום לבלות איתן.
אגיד לך את האמת, להפריך את הטענות של רוי דורש משאבים - הרטוריקה שלו מכתיבה סוג של מירוץ שבו אתה כל הזמן צריך להוכיח שאין לך (או למקל) אחות.
זה עורר אצלי סלידה ודיי הוציא לי את החשק מלהשתתף. ברגע שטוז'ה יסיים את התשלומים, אני כנראה שוב אעלם למחשכים, יחד עם חוש הצדק המפותח ובדיחות הקרש המאולצות...
נערך לאחרונה על ידי jay בתאריך 27 אוגוסט 2016, 22:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אוגוסט 2016, 18:54

stalking
[staw-king]

noun
1. the act or an instance of stalking, or harassing another in an aggressive, often threatening and illegal manner:
Stalking is now a crime in many states.

adjective
2. of or relating to the act of pursuing or harassing: Stalking laws have alleviated some problems for famous people.
Origin of stalking Expand
stalk2(verb) + -ing1
Related forms Expand
stalkingly, adverb
stalk2
[stawk]
Spell Syllables

verb (used without object)
1. to pursue or approach prey, quarry, etc., stealthily.
2. to walk with measured, stiff, or haughty strides: He was so angry he stalked away without saying goodbye.
3. to proceed in a steady, deliberate, or sinister manner: Famine stalked through the nation.
4. Obsolete. to walk or go stealthily along.

Origin
1250-1300; Middle English stalken (v.), representing the base of Old English bestealcian to move stealthily, stealcung stalking (gerund); akin to steal
Related forms
stalkable, adjective
stalker, noun
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 אוגוסט 2016, 18:57

האמת מפחיד מה שקורה פה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 27 אוגוסט 2016, 19:22

jay כתב:
החציל האצטקי כתב:בואנ'ה jay, נכנסת הקיץ בפול פאוור אה?
איפה היית כל השנים?

אתה אומר את זה בקטע של https://www.youtube.com/watch?v=jbeT35w ... u.be&t=59s?

השתתפתי מעט, אבל בעיקר צפיתי מהצד ונאנחתי בקול. לילות חמישי שלמים בהן בנות הזוג שלי חשבו שאני צורך פורנו באובסיסיביות במקום לבלות איתן.
אגיד לך את האמת, להפריך את הטענות של רוי דורש משאבים - הרטוריקה שלו מכתיבה סוג של מירוץ שבו אתה כל הזמן צריך להוכיח שאין לך (או למקל) אחות.
זה עורר אצלי סלידה ודיי הוציא לי את החשק מלהשתתף. ברגע שטוז'ה יסיים אתם התשלומים, אני כנראה שוב אעלם למחשכים, יחד עם חוש הצדק המפותח ובדיחות הקרש המאולצות...

abort abort! נחשפנו!
אני שולח נ.צ למטרה חדשה :D
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 28 אוגוסט 2016, 10:32

תמונה
roy1000 כתב:stalking
[staw-king]
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אוגוסט 2016, 10:33

הערב אימון ראשון של ארז
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי איתי-שגב » 28 אוגוסט 2016, 10:36

היה היום אימון כושר בהדר יוסף. יש סרטון של 17 דקות בפייסבוק.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אוגוסט 2016, 11:02

איתי-שגב כתב:היה היום אימון כושר בהדר יוסף. יש סרטון של 17 דקות בפייסבוק.

מרתק.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2016, 11:29

הערב ב- 19:00 אימון ראשון של מכבי בהדרכת ארז אדלשטיין. יש שידור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2016, 11:31

אדלשטיין, היורוליג והחתונה: לחצו והאזינו לראיון פתיחת עונה עם גל מקל
למה הוא חזר לסיפרה 9 על הגב, למה ועד כמה הוא רוצה להוכיח את עצמו העונה, ואיך תיראה מכבי של אדלשטיין? הרכז הצהוב עם כמה ציטוטים שיעניינו אתכם מאוד. תהנו
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=55 ... ocMlq.dpbs

תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי 0ved1212 » 28 אוגוסט 2016, 11:54

איפה יש שידור??
0ved1212

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר