אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי ankram » 12 דצמבר 2011, 09:54

jol9 כתב:
ankram כתב:אני מבין שזה באופנה היום לרדת על סמית' , אני מבין את זה , ה"תרומה" שלו למשחק ההתקפה היא מינורית , עם זאת , אי אפשר להתעלם מהתרומה של כל הקלעים , בלי יוצא מין הכלל , אין שום סיכוי שזה לא קשור אחד לשני.
סמית' הוא לא שחקן שיוצר לעצמו , לא על המשבצת הזאת הוא הובא , להזכירכם , שהוא הוחתם , פארגו היה סגור ונעול , והיו דיונים מתקדמים עם הלפרין , שני שחקנים שיודעים למסור , בפועל כולנו רואים מה קרה.
אם הטענות שלכם הם על זה שהוא לא 3 שיכול לייצר מצב קליעה לעצמו , אתם צודקים ,אבל גם צריך להיות הוגנים איתו עקב בניית הסגל.

גם אם ליאור היה מוחתם לצד סנטר בינוני שלא מרכז אלו את ההגנה סטייל סופו , הוא לא היה בא לידי ביטוי.

זה לא נכון מה שאתה אומר.
ליאור הצטיין גם ליד סנטר בינוני כמו פישר, וגם ליד סנטרים גדולים כמו ניקו, סופו ובאראץ'.
הפעם היחידה שבה הוא הועלם היתה כשבקבוצה שיחק מוריס שחווה רנסנס מאוחר, ודחק את ליאור מהרוטציה בצדק.

אני לא חושב שאתה צודק בתירוצים האלה לטובתו של סמית'. הוא לא הובא לקבוצה כשוטר בלבד. אם זה היה ידוע שהוא רק כזה, אז למה להביא אותו לקבוצה בה יש כבר
את פניני ואת בלו, שהם בדיוק כאלה?
אני חושב שהכוונה היתה שהוא יוכל לעשות פחות או יותר את מה שאידסון עשה, וברור שזה אפילו לא קרוב.כלומר, מילא שהוא לא קולע, כי נניח שאין מישהו שימסור לו, אבל למה הוא לא עושה עוד דברים? לעמוד בפינה ולמסור לסופו, גם אני יכול, והעבודה ההגנתית שהוא עושה,
לא מצדיקה את הנוכחות שלו על הפרקט כ"כ הרבה דקות, כי עם כל הכבוד הוא לא פרקינס ולא הנפלד.

לבלאט יש עונה בינונית , אבל אני בטוח שגם הוא ידע מה הוא מביא. הוא פשוט חשב שיהיו יותר יוצרים במכבי , מה שאין לו היום.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 12 דצמבר 2011, 09:57

אגב, איפה כל האופטימיים שאמרו לפני חודש-חודשיים שחייבים לסמוך על ההנהלה ושהיא יודעת מה היא עושה עם פרמאר ונערכת בצורה רצינית ליום שהוא יעזוב (מה שגם אמר דני פדרמן)? איפה כל אלה שאמרו ששבוע אחרי שיודיעו על סיום השביתה ינחת כאן שחקן ושבוע-שבועיים לאחר מכן הוא כבר יהיה בעניינים?
בפועל, כבר עברו שבועיים וחצי מאז ההכרזה על סיום השביתה וכפי שאמר אתמול בלאט אין עדיין מועמד לחיזוק. פשוט מדהים. רק לחשוב מה היה קורה אם ההימור המטורף של ההנהלה היה נפסק חודש קודם, בתחילת משחקי היורוליג או מעט אחרי, ואיך בסיטואציה כזו היינו מתמודדים היום עם שרלרואה על המקום החמישי בבית. מישהו עוד באמת חושב שמנהלי מכבי ידעו מה שהם עשו? מישהו עוד חושב שהיום הם יודעים מה שהם עושים?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 12 דצמבר 2011, 09:59

קודי כתב:אגב, איפה כל האופטימיים שאמרו לפני חודש-חודשיים שחייבים לסמוך על ההנהלה ושהיא יודעת מה היא עושה עם פרמאר ונערכת בצורה רצינית ליום שהוא יעזוב (מה שגם אמר דני פדרמן)? איפה כל אלה שאמרו ששבוע אחרי שיודיעו על סיום השביתה ינחת כאן שחקן ושבוע-שבועיים לאחר מכן הוא כבר יהיה בעניינים?
בפועל, כבר עברו שבועיים וחצי מאז ההכרזה על סיום השביתה וכפי שאמר אתמול בלאט אין עדיין מועמד לחיזוק. פשוט מדהים. רק לחשוב מה היה קורה אם ההימור המטורף של ההנהלה היה נפסק חודש קודם, בתחילת משחקי היורוליג או מעט אחרי, ואיך בסיטואציה כזו היינו מתמודדים היום עם שרלרואה על המקום החמישי בבית. מישהו עוד באמת חושב שמנהלי מכבי ידעו מה שהם עשו? מישהו עוד חושב שהיום הם יודעים מה שהם עושים?

התשובה היא "לא". האמת שאני לא האמנתי שלהנהלה יש תכנית פעולה - זה היה ברור שאין להם. אני אישית קיוויתי שפארמר יישאר.
ונראה לי שזאת גם היתה התקווה של ההנהלה. זה שאין להם שום תכנית זה היה ברור כבר אז.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 דצמבר 2011, 10:03

ankram כתב:
jol9 כתב:
ankram כתב:אני מבין שזה באופנה היום לרדת על סמית' , אני מבין את זה , ה"תרומה" שלו למשחק ההתקפה היא מינורית , עם זאת , אי אפשר להתעלם מהתרומה של כל הקלעים , בלי יוצא מין הכלל , אין שום סיכוי שזה לא קשור אחד לשני.
סמית' הוא לא שחקן שיוצר לעצמו , לא על המשבצת הזאת הוא הובא , להזכירכם , שהוא הוחתם , פארגו היה סגור ונעול , והיו דיונים מתקדמים עם הלפרין , שני שחקנים שיודעים למסור , בפועל כולנו רואים מה קרה.
אם הטענות שלכם הם על זה שהוא לא 3 שיכול לייצר מצב קליעה לעצמו , אתם צודקים ,אבל גם צריך להיות הוגנים איתו עקב בניית הסגל.

גם אם ליאור היה מוחתם לצד סנטר בינוני שלא מרכז אלו את ההגנה סטייל סופו , הוא לא היה בא לידי ביטוי.

זה לא נכון מה שאתה אומר.
ליאור הצטיין גם ליד סנטר בינוני כמו פישר, וגם ליד סנטרים גדולים כמו ניקו, סופו ובאראץ'.
הפעם היחידה שבה הוא הועלם היתה כשבקבוצה שיחק מוריס שחווה רנסנס מאוחר, ודחק את ליאור מהרוטציה בצדק.

אני לא חושב שאתה צודק בתירוצים האלה לטובתו של סמית'. הוא לא הובא לקבוצה כשוטר בלבד. אם זה היה ידוע שהוא רק כזה, אז למה להביא אותו לקבוצה בה יש כבר
אני חושב שהכוונה היתה שהוא יוכל לעשות פחות או יותר את מה שאידסון עשה, וברור שזה אפילו לא קרוב.כלומר, מילא שהוא לא קולע, כי נניח שאין מישהו שימסור לו, אבל למה הוא לא עושה עוד דברים? לעמוד בפינה ולמסור לסופו, גם אני יכול, והעבודה ההגנתית שהוא עושה,
לא מצדיקה את הנוכחות שלו על הפרקט כ"כ הרבה דקות, כי עם כל הכבוד הוא לא פרקינס ולא הנפלד.

לבלאט יש עונה בינונית , אבל אני בטוח שגם הוא ידע מה הוא מביא. הוא פשוט חשב שיהיו יותר יוצרים במכבי , מה שאין לו היום.

אבל סמית' היה עלוב גם כשפארמר כן שיחק.

אני בטוח שדובר אז על אידסון זול, ועוד הדגישו את הכינוי המטופש שלו - פרופסור.

זה מה שבלאט אמר על סמית' כשהחתימו אותו:

בעקבות העזיבה של צ'אק אידסון, שהיה שחקן משמעותי שלנו, היינו חייבים לפעול בצורה מהירה וחכמה, ועשינו זאת עם ההחתמה של דווין סמית'. הוא שחקן עם חוכמת משחק, בגרות, ואופי נהדר. יש לו המון ניסיון באירופה, קליעה מצוינת גם מחצי מרחק וגם מחוץ לקשת, וייתן לנו גם משחק עם הגב לסל ויעזור לנו גם בריבאונד. אין לי ספק שהוא ישתלב בקבוצה שלנו בצורה מהירה וחלקה, בזכות המשחק האינטליגנטי שלו והאופי הנהדר

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=102115&lang=HE

תגיד לי אתה עכשיו, מה אפשר להבין מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 12 דצמבר 2011, 10:08

jol9 כתב:אנקראם, אני באמת מנסה להבין למה אתה מגן על שחקן כמו סמית' שלא הראה כלום מתחילת השנה, פרט למשחק אחד טוב מול ריאל,
ועוד כמה סבירים.

זה לא שחקן זר ברמה מספיק גבוהה עבור מכבי, ובטח לא עבור כ"כ הרבה דקות שהוא משחק. הוא לא יותר כמעט מאף SF בליגת קופל,
אז מה בעצם צריך אותו כאן?

אין לי שום אינטרס בלהגן על סמית' , תאמין לי אין לי שום מניות בבנק שלו , גם אני ציפיתי ליותר מעמדה מספר 3 , וגם על הדרך מעמדות 1 2 ו4
שהקבוצה נראית חרא , כולם נראים חרא , גם בתקופתו של פיני , שהקבוצה היתה חרא ונוצחה מול נמושות כמו מארוסי , אידסון נראה הרבה פחות טוב מטימי באוורס.
שהקבוצה משחקת כמו קבוצה , ובעיקר רצה , אז גם סמית' נראה כמו מול ריאל , אוחיון מספק רבע מהאגדות , אפילו בורשטיין תורם כמו נגד פילזן.

יותר מזה , שהקבוצה נראית רע , מי שגורם הכי הרבה נזק זה סופו , אליהו ,אוחיון , סמית ובלו , כל אחד מסיבותיו הוא ומי שפורח זה לנגפורד והנדריקס , אחד כי ככה הוא רגיל והשני כי הוא חיי מהאסל.

ובשורה התחתונה , אין לי שום כוונה להיות הסניגור של סמית' שהקבוצה נראית כמו הצרות שלי , אני לא דון קישוט ולא מתאבד , ברור לי שיש קונצנזוס נגדו בפורום , ואני מכבד את זה.
כל מה שנותר לנו זה לקוות שיותם הגארד המוביל ביורוקאפ נכון להיום יגיע , וישחזר את ימיו כקדם כגארד המוביל של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 12 דצמבר 2011, 10:10

קודי כתב:אגב, איפה כל האופטימיים שאמרו לפני חודש-חודשיים שחייבים לסמוך על ההנהלה ושהיא יודעת מה היא עושה עם פרמאר ונערכת בצורה רצינית ליום שהוא יעזוב (מה שגם אמר דני פדרמן)? איפה כל אלה שאמרו ששבוע אחרי שיודיעו על סיום השביתה ינחת כאן שחקן ושבוע-שבועיים לאחר מכן הוא כבר יהיה בעניינים?

ומה אתה ממליץ? לפטר את ההנהלה? להחליף אותה בהנהלה אחרת?
זה לא מספיק לבוא בטענות , צריך גם לתת פתרונות , אתה באמת חושב שלהביא את מאלט יציל את העונה הזאת?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 12 דצמבר 2011, 10:12

jol9 כתב:
ankram כתב:
jol9 כתב:

זה לא נכון מה שאתה אומר.

אבל סמית' היה עלוב גם כשפארמר כן שיחק.

אני בטוח שדובר אז על אידסון זול, ועוד הדגישו את הכינוי המטופש שלו - פרופסור.

זה מה שבלאט אמר על סמית' כשהחתימו אותו:

בעקבות העזיבה של צ'אק אידסון, שהיה שחקן משמעותי שלנו, היינו חייבים לפעול בצורה מהירה וחכמה, ועשינו זאת עם ההחתמה של דווין סמית'. הוא שחקן עם חוכמת משחק, בגרות, ואופי נהדר. יש לו המון ניסיון באירופה, קליעה מצוינת גם מחצי מרחק וגם מחוץ לקשת, וייתן לנו גם משחק עם הגב לסל ויעזור לנו גם בריבאונד. אין לי ספק שהוא ישתלב בקבוצה שלנו בצורה מהירה וחלקה, בזכות המשחק האינטליגנטי שלו והאופי הנהדר

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=102115&lang=HE

תגיד לי אתה עכשיו, מה אפשר להבין מזה.

שבלאט הוא דיפלומט כפי שהוא התבטא שפאפאס הגיע.
מה רצית שהוא יגיד? "עקב עזיבתו של אידסון נאלצנו להתפשר על שחקן ב 500k שחיי על קליעה מבחוץ"
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 12 דצמבר 2011, 10:14

ankram כתב:
jol9 כתב:אנקראם, אני באמת מנסה להבין למה אתה מגן על שחקן כמו סמית' שלא הראה כלום מתחילת השנה, פרט למשחק אחד טוב מול ריאל,
ועוד כמה סבירים.

זה לא שחקן זר ברמה מספיק גבוהה עבור מכבי, ובטח לא עבור כ"כ הרבה דקות שהוא משחק. הוא לא יותר כמעט מאף SF בליגת קופל,

אין לי שום אינטרס בלהגן על סמית' , תאמין לי אין לי שום מניות בבנק שלו , גם אני ציפיתי ליותר מעמדה מספר 3 , וגם על הדרך מעמדות 1 2 ו4
שהקבוצה נראית חרא , כולם נראים חרא , גם בתקופתו של פיני , שהקבוצה היתה חרא ונוצחה מול נמושות כמו מארוסי , אידסון נראה הרבה פחות טוב מטימי באוורס.
שהקבוצה משחקת כמו קבוצה , ובעיקר רצה , אז גם סמית' נראה כמו מול ריאל , אוחיון מספק רבע מהאגדות , אפילו בורשטיין תורם כמו נגד פילזן.

יותר מזה , שהקבוצה נראית רע , מי שגורם הכי הרבה נזק זה סופו , אליהו ,אוחיון , סמית ובלו , כל אחד מסיבותיו הוא ומי שפורח זה לנגפורד והנדריקס , אחד כי ככה הוא רגיל והשני כי הוא חיי מהאסל.

ובשורה התחתונה , אין לי שום כוונה להיות הסניגור של סמית' שהקבוצה נראית כמו הצרות שלי , אני לא דון קישוט ולא מתאבד , ברור לי שיש קונצנזוס נגדו בפורום , ואני מכבד את זה.
כל מה שנותר לנו זה לקוות שיותם הגארד המוביל ביורוקאפ נכון להיום יגיע , וישחזר את ימיו כקדם כגארד המוביל של מכבי.

מסכים עם מה שאתה אומר בניקוי המשפט הציני האחרון.

מה הפתרון לדעתך למצב הזה?
אני אישית לא בטוח שהפתרון האוטומטי הוא להביא שחקן חדש.

כמו שאמרתי כבר לפני איזה שבוע, יש צורך לעשות מחשבה מחדש, סידור מחדש וחשיבה מחדש. גם סגנון המשחק, גם השחקנים המובילים
וגם התפקידים העיקריים צריכים לקבל איזשהו עדכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 דצמבר 2011, 10:16

ankram כתב:
מה רצית שהוא יגיד? "עקב עזיבתו של אידסון נאלצנו להתפשר על שחקן ב 500k שחיי על קליעה מבחוץ"

שיגיד מה שהוא רוצה, אבל אם הוא אומר לא אמת, אז בסופו של דבר זה יחזור אליו.
הנה - המניה שנקראת "בחירת השחקנים של בלאט" מקבלת מכה כואבת כששחקנים כמו סמית' משחקים במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 12 דצמבר 2011, 10:20

jol9 כתב:
ankram כתב:

הנה - המניה שנקראת "בחירת השחקנים של בלאט" מקבלת מכה כואבת כששחקנים כמו סמית' משחקים במכבי.

אני נותן לבלאט הנחה מאד גדולה עקב האדריאטית , לדעתי למכבי חסרים המון אימונים כדי לזהות את הDNA של הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 12 דצמבר 2011, 10:27

ankram כתב:
jol9 כתב:
ankram כתב:

אני נותן לבלאט הנחה מאד גדולה עקב האדריאטית , לדעתי למכבי חסרים המון אימונים כדי לזהות את הDNA של הקבוצה.

זה נכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 12 דצמבר 2011, 10:27

ankram כתב:

ומה אתה ממליץ? לפטר את ההנהלה? להחליף אותה בהנהלה אחרת?
זה לא מספיק לבוא בטענות , צריך גם לתת פתרונות , אתה באמת חושב שלהביא את מאלט יציל את העונה הזאת?

את הפתרון שלי אמרתי כבר לפני כמה חודשים והוא שהמחליף של פרמאר ירוץ איתנו מהיום הראשון (או שיגיע מעט לאחר פתיחת העונה אבל בטח לא לחכות עד לדצמבר). דיברתי שוב ושוב על זה אבל שחטו אותי כאילו הייתי אויב האומה. הרי אפילו אם הייתי מביא מאלט כזה, ואני בטח לא הייתי ממליץ עליו בתחילת העונה, היה עולה לך פחות להחזיק אותו כאן עוד חודשיים-שלושה מאשר לשלם את הביי אאוט על שחרורו ובדרך הוא גם היה הופך לחלק אינטגרלי מהקבוצה. במשך כל הזמן הזה אמרתי שלא רק שיווצר בור ענק עם עזיבתו של פרמאר אלא שגם השוק יהיה מאוד בעייתי כשהוא יעזוב וזו בדיוק המציאות שיש בפנינו היום. כמו שנאמר - סוף מעשה במחשבה תחילה. פתרון להיום? להכניס את היד לכיס ולהביא לכאן גארד איכותי, כי צריך בסופו של דבר לשלם על טעויות.
לפטר את ההנהלה? ממש לא , גם כי אי אפשר מאחר שמדובר בבעלים. אבל לא כל דבר צריך לגרור פיטורים, בדיוק כמו שטעות של בלאט בהבאת סמית, אי שיתוף פאפאס או עונה אחת לא טובה לא צריכים לגרום לפיטוריו. אני רק משוכנע שאם לפדרמן היה מנכ"ל שכיר באחת החברות שלו שהיה מנהל אותה כך הוא כבר מזמן היה בבית.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 12 דצמבר 2011, 10:32

אגב, בהמשך לדברים של יוני על מחשבה מחודשת ובניה מחודשת, גם אם זה בדצמבר. הייתי מנסה בכל הכוח להביא את יותם ואז אפשר לשים לידו גארד זר ולא מאוד יקר שבונים עליו לטווח ארוך דוגמת פולן ובמקביל משחרר את פאפאס לקבוצה עם כסף (אומרים שריאל מדריד מחפשת רכז נוסף) שתיקח את כל חוזהו ואולי אפילו תוסיף כמה גרושים. כך שאם מוציאים כסף זה יהיה לפחות עם קצת מחשבה קדימה.
קודי

הודעהעל ידי ankram » 12 דצמבר 2011, 10:33

jol9 כתב:
ankram כתב:
ועוד כמה סבירים.

מסכים עם מה שאתה אומר בניקוי המשפט הציני האחרון.

מה הפתרון לדעתך למצב הזה?
אני אישית לא בטוח שהפתרון האוטומטי הוא להביא שחקן חדש.

כמו שאמרתי כבר לפני איזה שבוע, יש צורך לעשות מחשבה מחדש, סידור מחדש וחשיבה מחדש. גם סגנון המשחק, גם השחקנים המובילים
וגם התפקידים העיקריים צריכים לקבל איזשהו עדכון.

יוני,

לא רק לך מותר להיות ציני (כשאתה מדבר על סמית' או אוחיון) גם לי מותר , הלאה.
הפיתרון?
כל עוד מכבי תשחק ב 3 מסגרות , היא לא תהיה הקבוצה שאנו משתוקקים לראות , לא רק בגלל העייפות והנסיעות , אלא בעיקר שזאת קבוצה חצי מאומנת.
בלאט הוא מאמן שיטטי קפדן , שיודע להקנות שיטה , וקבוצתיות , הוא לא חיית משחק סטייל פיני , אלא יותר מתודי ששחקנים יודעים אצלו את תפקידם.
שים אותו בקבוצה (כרגע אני לא מתייחס לבלאגן שפארגו ייצר) שמשחקת ב3 מסגרות , הוא אפקטיבי ב 50%. מעטים הם אלו שיעשו את זה ברמה גבוהה.

אני עדיין לא סתמתי את הגולל על העונה הזאת , למרות שזה מאד אופנתי ומפתה.
במידה ופאפא נשאר , יש לתת לו את המפתחות כרכז פותח , לידו לצוות את לנגפורד שהכדור בידיים של פאפא , סמית'\פניני ב 3 , אליהו וסופו , אליהו חייב לפתוח , ובלו חייב לעלות מהספסל.
מחליף של פאפא זה אוחיון , מחליף של לנגפורד זה שאייר\פניני בקונסטלציות כאלו ואחרות , סמית'\לנגפורד יכולים להיות מוצרחים בניהם , בשום אופן לא לתת ללנגפורד לנהל את ההתקפה.
אפשר בכיף לשחק עם ג'יימס והנדריקס ביחד , זה שילוב לא רע , יש לנצל יותר את הציוות שלהם ביחד להגנה אישית וחילופים.
הייתי עובד הרבה על חדירה והוצאה לקלעים , מכבי כמעט ולא עושה את זה.

גם את האדריאטית וגם את הליגה הישראלית אני לא סופר , שישחקו שם אלו שלא משחקים הרבה , אני בכלל לא הייתי מטיס לחורים האלו באדריאטית שחקנים מרכזיים.

בשום אופן לא הייתי מביא שחקן למערכת , גם ככה היא צפופה מדי ובינונית מדי , מחכה לשנה הבאה , זר לא יתרום בשלב הזה.

בשנה הבאה בלי אדריאטית , תראה קבוצה טובה יותר , אני בטוח , בכל מקרה רק 2 ליגות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 12 דצמבר 2011, 10:35

הפחד הכי גדול שלי הוא שבלאט לא ימשיך לעונה הבאה , הוא לא בעונש , אם זה קורה , צפו לעשור סטייל שנות ה 90
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 12 דצמבר 2011, 10:40

אנקראם, הפתרון שלך בעייתי משתי סיבות עיקריות:
1. אוחיון, פאפאס ולנגפורד (הסקורר היחיד בקו האחורי) יקרסו עוד חודשיים מהעומס.
2. אתה מציע שמכבי תוותר על העונה כבר עכשיו, גם אם אתה טוען אחרת. אתה יודע היטב שהסגל הזה לא יגיע לכלום וויתור כזה כבר עכשיו הוא יריקה בפרצוף לא רק של האוהדים (ממילא ישלפו איזה גימיק בקיץ הבא וימכרו את כל המנויים) אלא גם של הספונסרים ושל הערוץ המשדר. מכבי היא קבוצה שתלויה לחלוטין בהכנסות והנהלה שמוותרת באמצע העונה לבריח ממנה ספונסרים בשנים הבאות וגם תגרום לכך שזכויות השידור (שהחוזה לגביהן מסתיים בקיץ הקרוב) יימכרו במחירים נמוכים בהרבה מהנוכחיים.

אני לא חושב שחיזוק בינוני היום ישפר בהרבה אבל לפחות יקטין מעט מהעומס, מה עוד שאני ממש לא חושב שצריך להביא לכאן שחקן בינוני אלא לכל הפחות שחקן יורוליג טוב, גם אם זה אומר שהבעלים, שלקחו סיכון מטורף, יצטרכו לשאת קצת בתוצאות של ההימור הזה.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 12 דצמבר 2011, 10:44

ankram כתב:הפחד הכי גדול שלי הוא שבלאט לא ימשיך לעונה הבאה , הוא לא בעונש , אם זה קורה , צפו לעשור סטייל שנות ה 90

הבעיה היא שזה מאוד לא יפתיע אם זה יגיע לשם. בלאט מאמן בעל שם גדול באירופה והוא יכול להרוויח הרבה יותר בקבוצות הצמרת ביבשת, אשר מרביתן ישמחו לקלוט אותו. נראה שהשנה, בניגוד לשנה שעברה, הוא גם לא ממש נהנה מהעבודה שלו וקשה להסתיר את אי ההסכמות שיש לו עם הבעלים (לפעמים הוא גם לא מנסה להסתיר אותן). אם ההנהלה תעשה את מה שאתה מציע ולא תחזק עכשיו את הקבוצה, אין ספק שזה כבר יהיה אצל בלאט בבחינת הקש ששבר את גב הגמל ואני לא רואה איך במצב כזה הוא יסכים להישאר. אני חושב שזו תהיה לא פחות מקטסטרופה אם הוא יעזוב, כי אל תשכח מתי התחילה הפריחה המחודשת של הקבוצה - בדיוק כשבלאט הגיע והביא לכאן בגרושים שחקנים כמו האפמן ומקדונלד - וזה לא קרה במקרה.

ואיך שאני כותב על בלאט פתאום מופיעה הכתבה הזו:
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1884567
קודי

הודעהעל ידי ankram » 12 דצמבר 2011, 10:47

קודי כתב:אנקראם, הפתרון שלך בעייתי משתי סיבות עיקריות:
1. אוחיון, פאפאס ולנגפורד (הסקורר היחיד בקו האחורי) יקרסו עוד חודשיים מהעומס.
2. אתה מציע שמכבי תוותר על העונה כבר עכשיו, גם אם אתה טוען אחרת. אתה יודע היטב שהסגל הזה לא יגיע לכלום וויתור כזה כבר עכשיו הוא יריקה בפרצוף לא רק של האוהדים (ממילא ישלפו איזה גימיק בקיץ הבא וימכרו את כל המנויים) אלא גם של הספונסרים ושל הערוץ המשדר. מכבי היא קבוצה שתלויה לחלוטין בהכנסות והנהלה שמוותרת באמצע העונה לבריח ממנה ספונסרים בשנים הבאות וגם תגרום לכך שזכויות השידור (שהחוזה לגביהן מסתיים בקיץ הקרוב) יימכרו במחירים נמוכים בהרבה מהנוכחיים.

אני לא חושב שחיזוק בינוני היום ישפר בהרבה אבל לפחות יקטין מעט מהעומס, מה עוד שאני ממש לא חושב שצריך להביא לכאן שחקן בינוני אלא לכל הפחות שחקן יורוליג טוב, גם אם זה אומר שהבעלים, שלקחו סיכון מטורף, יצטרכו לשאת קצת בתוצאות של ההימור הזה.

1. כמובן שיש לחלק את העומס , מה שלא עשו עד כה , גם במחיר של הפסדים באדריאטית , לא היה מזיק להריץ את שאייר 30 דקות באדריאטית איזה 3 משחקים לראות אם הוא בכלל בכיוון , שון ג'יימס יכול לראות יותר דקות , בטח פניני , ולהוריד מהעומס של סמית' , אוחיון , ולנגפורד. אבל זה גם מצריך התבגרות של 2 גופים , הנהלת מכבי והצורך המגוחך שלה לנצח בכל משחק ויהיה מה , ואוהדי מכבי שיפסיקו לעשות פה יום כיפורים מכל הפסד , היות ו2 הגופים האלו לא ישתנו (לדעתי לעולם) לבלאט אין ברירה אלא תמיד לעלות עם השחקנים המובילים שלו , מה שיגרום קרוב לוודאי בקריסה בטופ16.
2. שחקן חדש לא יציל לך את העונה ועד אמצע ינואר הוא בכלל לא יידע את השמות של השחקנים , יכניס הרבה רעש למערכת , ויפול עליו תיק , שהוא אפילו לא ציפה לו.
צריכים לעבוד על הסגל הקיים ולהפיק ממנו את המירב , למרות כל הגיחוכים , השמחה לאיד , והתסכול שצץ פה בכל פינה , מכבי עדיין לא מיצתה 30% ממה שיש לה כבר עכשיו , שהיא תמצא יותר , נראה קבוצה טובה הרבה יותר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 12 דצמבר 2011, 10:49

קודי כתב:
ankram כתב:הפחד הכי גדול שלי הוא שבלאט לא ימשיך לעונה הבאה , הוא לא בעונש , אם זה קורה , צפו לעשור סטייל שנות ה 90

הבעיה היא שזה מאוד לא יפתיע אם זה יגיע לשם. בלאט מאמן בעל שם גדול באירופה והוא יכול להרוויח הרבה יותר בקבוצות הצמרת ביבשת, אשר מרביתן ישמחו לקלוט אותו. נראה שהשנה, בניגוד לשנה שעברה, הוא גם לא ממש נהנה מהעבודה שלו וקשה להסתיר את אי ההסכמות שיש לו עם הבעלים (לפעמים הוא גם לא מנסה להסתיר אותן). אם ההנהלה תעשה את מה שאתה מציע ולא תחזק עכשיו את הקבוצה, אין ספק שזה כבר יהיה אצל בלאט בבחינת הקש ששבר את גב הגמל ואני לא רואה איך במצב כזה הוא יסכים להישאר. אני חושב שזו תהיה לא פחות מקטסטרופה אם הוא יעזוב, כי אל תשכח מתי התחילה הפריחה המחודשת של הקבוצה - בדיוק כשבלאט הגיע והביא לכאן בגרושים שחקנים כמו האפמן ומקדונלד - וזה לא קרה במקרה.

ואיך שאני כותב על בלאט פתאום מופיעה הכתבה הזו:
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1884567

עוד דבר מסממני הלחץ בפורום הזה , אולי כבר מספיק להביא לפה לינקים של אתר שחרט על דגלו להתנגח במכבי גם ע"ח האמת?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי יוסי22 » 12 דצמבר 2011, 10:58

בחיי שאני לא מבין מה נדבקת לשחקן הזה ? בוא נמדוד את התרומה שלו בשבועיים האחרונים לעומת "כוכבים" אחרים שמתחרים איתו על העמדה .

במשחקי היורוליג -
סמית עם 12 נקודות , 5 ריבאונד ואסיסט במשחק נגד פרטיזן ו-7 נקודות , 3 ריבאונד ו-0 אסיסטים במשחק נגד ריאל ב-28 דקות בממוצע.
בלו עם 4 נקודות , ריבאונד ו-0 אסיסטים נגד פרטיזן ו-0 בכל הקטגוריות נגד ריאל ב-24 דקות בממוצע.
פניני עם 5 נקודות ו-2 ריבאונד נגד פרטיזן ו-3 נקודות , 2 ריבאונד ו-0 אסיסטים נגד ריאל ב-14 דקות בממוצע.

במשחקי האדריאטית -
סמית עם 10 נקודות , 5 ריבאונד -0 אסיסטים נגד צ'דוויטה ו12 נקודות , 2 ריבאונד ואסיסט במשחק נגד זאגרב ב-22 דקות בממוצע.
בלו לא שיחק שבוע שעבר והשבוע נגד זאגרב הוא עם 7 נקודות ו-3 ריבאונד ב-25 דקות .
פניני עם 0 נקודות , 3 ריבאנד ו-0 אסיסטים נגד צ'דוויטה ותרומה מאופסת ב-3 הקטגוריות נגד זאגרב ב-21 דקות בממוצע .

בליגה הישראלית -
סמית לא שיחק נגד חיפה ותרם 15 נקודות , 0 ריבאונד ואסיסט נגד חולון ב-15 דקות.
בלו עם 13 נקודות , 12 ריבאונד ואסיסט נגד חיפה ו -6 נקודות , 8 ריבאונד ואסיסט נגד חולון ב-37 דקות בממוצע.
פניני עם 8 נקודות , 5 ריבאונד ואסיסט אחד נגד חיפה ו-6 נקודות , ריבאונד אחד ו-3 אסיסטים נגד חולון.
לסיכום - סמית תורם בשבועיים האחרונים הרבה יותר מהמתחרים שלו לעמדה וגם אם התרומה שלו היא בהחלט לא מספקת לאחרונה בהתחשב באלטרנטיבות ובכושרם הנוכחי הוא כרגע הרע במיעוטו ובהתחשב בבחירה הגאונית של בלאט לשחק בלי רכז שכולם נפגעים ממנה אפשר לראות שהוא נפגע פחות.

ואם כבר סטטיסטיקה הנה התרומה של זה שבלאט בונה עליו כרכז ראשון של מכבי אבל לצערנו לשים לייאפ בפנים זו משימה מורכבת מידי עבורו :
ביורוליג - 2 נקודות , 2.5 ריבאונד ו-1.5 אסיסטים ב-21 דקות בממוצע .
באדריאטית- 8 נקודות , 2.5 ריבאונד ו-3 אסיסטים ב-24 דקות בממוצע.
בליגה הוא עוד סביר עם 6.5 נקודות , 2 ריבאונד ו-3.5 אסיסטים ב-21 דקות בממוצע למשחק.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־14 אורחים