jol9 כתב:ankram כתב:אני מבין שזה באופנה היום לרדת על סמית' , אני מבין את זה , ה"תרומה" שלו למשחק ההתקפה היא מינורית , עם זאת , אי אפשר להתעלם מהתרומה של כל הקלעים , בלי יוצא מין הכלל , אין שום סיכוי שזה לא קשור אחד לשני.
סמית' הוא לא שחקן שיוצר לעצמו , לא על המשבצת הזאת הוא הובא , להזכירכם , שהוא הוחתם , פארגו היה סגור ונעול , והיו דיונים מתקדמים עם הלפרין , שני שחקנים שיודעים למסור , בפועל כולנו רואים מה קרה.
אם הטענות שלכם הם על זה שהוא לא 3 שיכול לייצר מצב קליעה לעצמו , אתם צודקים ,אבל גם צריך להיות הוגנים איתו עקב בניית הסגל.
גם אם ליאור היה מוחתם לצד סנטר בינוני שלא מרכז אלו את ההגנה סטייל סופו , הוא לא היה בא לידי ביטוי.
זה לא נכון מה שאתה אומר.
ליאור הצטיין גם ליד סנטר בינוני כמו פישר, וגם ליד סנטרים גדולים כמו ניקו, סופו ובאראץ'.
הפעם היחידה שבה הוא הועלם היתה כשבקבוצה שיחק מוריס שחווה רנסנס מאוחר, ודחק את ליאור מהרוטציה בצדק.
אני לא חושב שאתה צודק בתירוצים האלה לטובתו של סמית'. הוא לא הובא לקבוצה כשוטר בלבד. אם זה היה ידוע שהוא רק כזה, אז למה להביא אותו לקבוצה בה יש כבר
את פניני ואת בלו, שהם בדיוק כאלה?
אני חושב שהכוונה היתה שהוא יוכל לעשות פחות או יותר את מה שאידסון עשה, וברור שזה אפילו לא קרוב.כלומר, מילא שהוא לא קולע, כי נניח שאין מישהו שימסור לו, אבל למה הוא לא עושה עוד דברים? לעמוד בפינה ולמסור לסופו, גם אני יכול, והעבודה ההגנתית שהוא עושה,
לא מצדיקה את הנוכחות שלו על הפרקט כ"כ הרבה דקות, כי עם כל הכבוד הוא לא פרקינס ולא הנפלד.
לבלאט יש עונה בינונית , אבל אני בטוח שגם הוא ידע מה הוא מביא. הוא פשוט חשב שיהיו יותר יוצרים במכבי , מה שאין לו היום.