אתה עדיין מספר 1 שלנו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אתה עדיין מספר 1 שלנו

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אפריל 2012, 15:39

felix_r כתב:
jol9 כתב:אני לא בטוח שההנהלה מיישרת כאן קו עם האוהדים.
ההנהלה בוחרת להיטפל למאמן באיזשהו נושא שיחסית קל לעשות את זה.

נדמה לי שירין אמר כאן דבר מאוד נכון, איך זה שההנהלה בוחרת לבוא בטענות דווקא בנושא הזה (שצריך להודות על האמת, הוא יחסית שולי),
ולא בוחרת לתת לו קרדיט על ההצלחה המקצועית של הקבוצה, על הקידום של אוחיון, על ההתמודדות בשלוש מסגרות, על ההתגברות על הבלתמים ועל עוד דברים.

זהו סוג של אמבוש, וסוג של להראות לכולם מי כאן הגבר. תכלס, לבלאט אין חוזה, ואם פדרמן לא רוצה, אז שלא ייחדש לו אותו. האוהדים לא מטומטמים,
ומבינים מה קורה, כך שאם בלאט יעזוב, פדרמן לא ייצא מזה נקי - הוא ייקבל את הביקורת שתגיע לו בצדק בנושא הזה.

על איזו בדיוק הצלחה מקצועית אתה מדבר?
על זה שהינו במרחק של סל אחד של באזילה בן ה-37 מלא לעלות להצלבה?
על זה שלא הצלחנו לעבור את פאו שבקייץ שיחררה חצי מהכוכבים שלה ושיחקה עם 2 וחצי שחקנים נורמאלים גם הם לקראת הפנסיה?

פיי, איזה זילזול..
אתה ממש לא אובייקטיבי שנושא בלאט..

פאו ששיחררה את כל הכוכבים שלה (בסך הכל שניים שנתנו עונה מזוויע השנה) היא עדיין 2 רמות מעל מכבי וניצחו הרבה בעזרתם של השופטים בנקודה אחת בלבד את הסדרה..
מכבי איבדה יותר שחקנים מפאו ואתה יודע את זה וגם חתמה עם שחקנים פחות טובים משפאו חתמה איתם בקיץ האחרון..

הורג אותי שבנאדם לא מסוגל לפרגן לקבוצה שהוא פאקינג אוהד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 29 אפריל 2012, 17:04

ראיון די מטריד הערב של בלאט ב- 103. בלאט אמנם נשמע מפוייס כלפי פדרמן ואמר שהיתה להם שיחה טובה אחרי הפרשה הזו. אבל בתשובה לשאלה של קופמן האם יכול להיות שבעונה הבאה הוא לא יאמן את מכבי בלאט אמר ש״הכל יכול להיות״ ובתשובה לשאלה האם יש חילוקי דיעות רציניים באשר לחוזה בלאט ענה שאין כלל חילוקי דיעות, ברומזו שיש כנראה דברים הרבה יותר עקרוניים שמפרידים בין הצדדים. 
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 אפריל 2012, 17:09

חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:זה אולי חסר תקדים בפומביות שלו, אבל לא במהות, כי ההנהלה בהחלט לא בפעם הראשונה לוקחת צד של שחקנים. זה קרה בעונת שרף האחרונה
כשחלק מהשחקנים הציבו אוליטימטום , או הם או שרף, ההנהלה העדיפה אותם.

לא זוכר כמה זה קרה וכמדומני, דברים כאלו קרו בהחלטות שהתקבלו בקיץ ולא בדברים שקרו תוך כדי העונה.

זכור לי שגם אז זה היה בראיון של פדרמן (אאל"ט ביציע העיתונות), שאמר שאם היו משאירים את שרף אז יש שחקנים מסוימים שלא היו נשארים ולא כל כך ענה כשחברי הפאנל שאלו האם מדובר באליהו....
אבל זה באמת היה כבר בקיץ אחרי שהוחלט להיפרד משרף, לא בזמן ששרף עוד היה המאמן והיה רצון להאריך את החוזה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 29 אפריל 2012, 17:14

felix_r כתב:

נדמה לי שירין אמר כאן דבר מאוד נכון, איך זה שההנהלה בוחרת לבוא בטענות דווקא בנושא הזה (שצריך להודות על האמת, הוא יחסית שולי),
ולא בוחרת לתת לו קרדיט על ההצלחה המקצועית של הקבוצה, על הקידום של אוחיון, על ההתמודדות בשלוש מסגרות, על ההתגברות על הבלתמים ועל עוד דברים.

זהו סוג של אמבוש, וסוג של להראות לכולם מי כאן הגבר. תכלס, לבלאט אין חוזה, ואם פדרמן לא רוצה, אז שלא ייחדש לו אותו. האוהדים לא מטומטמים,
ומבינים מה קורה, כך שאם בלאט יעזוב, פדרמן לא ייצא מזה נקי - הוא ייקבל את הביקורת שתגיע לו בצדק בנושא הזה.

על זה שלא הצלחנו לעבור את פאו שבקייץ שיחררה חצי מהכוכבים שלה ושיחקה עם 2 וחצי שחקנים נורמאלים גם הם לקראת הפנסיה?

אני לא חושב שבאמת צריך לענות לתגובה כל הזויה
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אפריל 2012, 17:18

פדרמן: טוב שהאוהדים מעודדים את דייויד בלאט. גם אני בעדו(הכותרת מטעה)
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19864.html
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 29 אפריל 2012, 17:35

rc4991 כתב:פדרמן: טוב שהאוהדים מעודדים את דייויד בלאט. גם אני בעדו(הכותרת מטעה)
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19864.html

לומר על בלאט שהוא ״בעדו״ ושהוא מאמן ״מוצלח״ נשמע לי קצת מלאכותי ובעיקר כדי לצאת ידי חובה.
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2012, 17:50

jol9 כתב:
felix_r כתב:

הקבוצה הזאת לא שווה פיינל פור ובלאט הביא אותה ממש על סף הפיינל פור. הוא לקח גביע, נמצא בגמר האדריאטית, ונראה מה יהיה בליגה.
כרגע הוא במסלול הנכון.

גם אולימפיאקוס וגם פאו לא כל כך שוות פיינל פור.
לגבי שאר הדברים, אתה יודע מצוין שזה לא ממש מדד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2012, 18:45

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

הקבוצה הזאת לא שווה פיינל פור ובלאט הביא אותה ממש על סף הפיינל פור. הוא לקח גביע, נמצא בגמר האדריאטית, ונראה מה יהיה בליגה.
כרגע הוא במסלול הנכון.

פאו שווה פיינל פור...
חוץ מזה, אתה יודע מצויין, שפיינל פור, הרבה פעמים זה עניין של מזל. מכבי הוגרלה עם בארסה בטופ 16, ובבית המקביל קיבלה את פאו. אם היתה מקבלת את סיינה בבית המקביל
יש מצב שהיינו מדברים על חבילות הכל כלול לאיסטנבול...

לדעתי העונה הזאת היא ממש לא כשלון, כמו שאתה מנסה להציג, ושוב בפעם האלף, אנחנו לא יודעים אם דייויד היה בוחר בדרך אחרת, שהתוצאות היו טובות יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2012, 19:08

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

כרגע הוא במסלול הנכון.

פאו שווה פיינל פור...
חוץ מזה, אתה יודע מצויין, שפיינל פור, הרבה פעמים זה עניין של מזל. מכבי הוגרלה עם בארסה בטופ 16, ובבית המקביל קיבלה את פאו. אם היתה מקבלת את סיינה בבית המקביל
יש מצב שהיינו מדברים על חבילות הכל כלול לאיסטנבול...

לדעתי העונה הזאת היא ממש לא כשלון, כמו שאתה מנסה להציג, ושוב בפעם האלף, אנחנו לא יודעים אם דייויד היה בוחר בדרך אחרת, שהתוצאות היו טובות יותר.

כשלון? לא. לא אמרתי כשלון, וחבל שגם אתה התחלת להכניס לי מילים לפה.
אבל גם אם זה לא כשלון, עדיין אין הרבה על מה לתפוח על השכם.
וכמו שזה לא כשלון זה ממש לא הצלחה מקצועית.
איך אפשר בכלל לקרוא לזה הצלחה מקצועית כאשר הקבוצה משחקת הרבה יותר גרוע משנה שעברה?
איך אפשר לקרוא לזה הצלחה מקצועית אם הקבוצה לא השתפרה משנה שעברה או לפחות לא שמרה על אותה הרמה?
אז נכון, העונה יש הרבה סיבות מקלות, שהפריעו לקבוצה להצליח כמו בשנה שעברה.
נכון, יש הרבה דברים שבלאט ממש לא אשם בהם. אבל עדיין זו לא הצלחה מקצועית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2012, 19:31

felix_r כתב:
איך אפשר בכלל לקרוא לזה הצלחה מקצועית כאשר הקבוצה משחקת הרבה יותר גרוע משנה שעברה?
איך אפשר לקרוא לזה הצלחה מקצועית אם הקבוצה לא השתפרה משנה שעברה או לפחות לא שמרה על אותה הרמה?

בדיוק - הרבה נסיבות מקלות.
כוכב שבא לשליש עונה, שחקן סופר משמעותי שרק אחרי 3 חודשים התחבר לקבוצה, כוכב גדול שנפצע ולא חוזר לעצמו, 3 ליגות, עייפות מנטלית,...

פיני על פחות מזה איבד שליטה בקבוצה, נפל בהצלבה מול קבוצה נחותה, עם יתרון ביתיות, כמעט והודח ברבע הגמר ע"י דן שמיר ולבסוף הפסיד את האליפות בגמר לגליל.

אני בסה"כ אומר, שאין בכלל מה לבוא בטענות לדייויד על העונה הזאת. אם זאת לא הצלחה מקצועית, אז זה קרוב לזה, ואם מכבי תזכה גם באדריאטית וגם בליגה, אז בהחלט העונה
הזאת תיחשב כהצלחה מקצועית פר אקסלנס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 אפריל 2012, 19:41

jol9 כתב:פיני על פחות מזה איבד שליטה בקבוצה, נפל בהצלבה מול קבוצה נחותה, עם יתרון ביתיות, כמעט והודח ברבע הגמר ע"י דן שמיר ולבסוף הפסיד את האליפות בגמר לגליל.

גביע!! :x
חשוב לדייק בדברים האלה.

ואני חייבת קצת להסכים עם פליקס בעניין הזה.
אני לא נהניתי יותר מידי ממכבי העונה, וגם זה חלק מהעניין.
בניגוד לפליקס, אני כמובן מאוד אוהבת ומעריכה את בלאט ואני חושבת שהוא מאמן נהדר.
אבל זו לא היתה עונה גדולה שלו, בדיוק כמו שהעונה האחרונה של פיני לא היתה עונה טובה שלו, וכמו שגם לאוברודוביץ יש עונות פחות טובות.
זה לא מוריד בעיניי מההערכה המקצועית ששיש לי כלפי אותם מאמנים כי אני חושבת שלכל מאמן יש עונות פחות טובות, הם רק אנושיים.
אבל גם אני לא רואה את העונה הנוכחית כהצלחה מקצועית, לא של הההנהלה עם הטעויות שלה ולא של בלאט שגם עשה טעויות.

לא קרה כלום שהיתה עונה קצת פחות מוצלחת, ובטח שזה לא אומר שצריך לצאת על המאמן שלך בעיתון.
צריך ללמוד מהטעויות ולקוות שעונה הבאה תהיה טובה יותר.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2012, 19:44

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:פיני על פחות מזה איבד שליטה בקבוצה, נפל בהצלבה מול קבוצה נחותה, עם יתרון ביתיות, כמעט והודח ברבע הגמר ע"י דן שמיר ולבסוף הפסיד את האליפות בגמר לגליל.

חשוב לדייק בדברים האלה.

אבל זו לא היתה עונה גדולה שלו, בדיוק כמו שהעונה האחרונה של פיני לא היתה עונה טובה שלו, וכמו שגם לאוברודוביץ יש עונות פחות טובות.
זה לא מוריד בעיניי מההערכה המקצועית ששיש לי כלפי אותם מאמנים כי אני חושבת שלכל מאמן יש עונות פחות טובות, הם רק אנושיים.
אבל גם אני לא רואה את העונה הנוכחית כהצלחה מקצועית, לא של הההנהלה עם הטעויות שלה ולא של בלאט שגם עשה טעויות.

לא קרה כלום שהיתה עונה קצת פחות מוצלחת, ובטח שזה לא אומר שצריך לצאת על המאמן שלך בעיתון.

OK, כשמציגים את זה ככה, אז באמת שקשה לא להסכים, למרות שמשהו בי עדיין אומר שבלאט היה בסדר גמור העונה, ומעבר לכל, צריך להמשיך להיות מאמן מכבי עוד הרבה זמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 אפריל 2012, 19:49

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

חשוב לדייק בדברים האלה.

OK, כשמציגים את זה ככה, אז באמת שקשה לא להסכים, למרות שמשהו בי עדיין אומר שבלאט היה בסדר גמור העונה, ומעבר לכל, צריך להמשיך להיות מאמן מכבי עוד הרבה זמן.

על זה אין בכלל וויכוח!! ;)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2012, 20:23

jol9 כתב:
felix_r כתב:

בדיוק - הרבה נסיבות מקלות.
כוכב שבא לשליש עונה, שחקן סופר משמעותי שרק אחרי 3 חודשים התחבר לקבוצה, כוכב גדול שנפצע ולא חוזר לעצמו, 3 ליגות, עייפות מנטלית,...

פיני על פחות מזה איבד שליטה בקבוצה, נפל בהצלבה מול קבוצה נחותה, עם יתרון ביתיות, כמעט והודח ברבע הגמר ע"י דן שמיר ולבסוף הפסיד את האליפות בגמר לגליל.

אני בסה"כ אומר, שאין בכלל מה לבוא בטענות לדייויד על העונה הזאת. אם זאת לא הצלחה מקצועית, אז זה קרוב לזה, ואם מכבי תזכה גם באדריאטית וגם בליגה, אז בהחלט העונה
הזאת תיחשב כהצלחה מקצועית פר אקסלנס.

פה אני לא מסכים איתך. לדעתי בלאט עשה לא פחות שגיאות מההנהלה.

להזכירך, בעונה שעברה הקבוצה נבנתה ב 90% על ידי ההנהלה כמעט ללא שום השתתפות של בלאט עצמו שהיה עסוק עם נבחרת רוסיה כמעט עד תחילת העונה. את איידסון ופרקינס בלאט קיבל בירושה מגרשון, את סופו ההנהלה הביאה לבלאט בכוח אפשר לומר. לדעתי גם להחתמת פארגו בלאט לא היה שותף מרכזי, כי בניגוד להנהלה בלאט לא ראה את פארגו בגליל במשך עונה שלמה. בלאט לקח את מה שהביאו לו, התרכז בעבודת האימון ועשה עבודה נהדרת. פשוט נהדרת. וגם ההנהלה עשתה עבודה נהדרת בבניית הקבוצה.

אתה לא יכול להפיל את הכל על ההנהלה בקשר לעונה הזאת. בכל זאת יש לאנשים האלה קבלות לאורך עשרות שנים.

אז האדריאטית מאוד הקשתה על השחקנים. נכון מאוד. אבל מישהו אסר על בלאט לשחק באדריאטית עם פאפאס, בורשטיין, פניני (שהתחיל בכושר רע מאוד) וג'יימס במשך 30 דקות בכל משחק? אף אחד לא אסר עליו, אבל בלאט בחר לנצל את ריבוי המשחקים לגיבוש התאום הקבוצתי ושיחק הרבה עם השחקנים המובילים. בסדר. החלטה הגיונית ומקובלת. אבל מה? הבעיה היא שבניגוד לכל ההיגיון, למרות מספר הרב שלך המשחקים מכבי לא הצליחה לגבש לא צורת משחק ברורה כלשהי ולא תיאום. מי אשם בזה? ההנהלה?... אולי כבר שכחת אבל במשך חצי עונה כמעט בלאט התעקש לשחק את הגנת הלחץ שהצליחה בשנה שעברה... אחרי שסופסוף הבין שזה לא עובד, בלאט עבר להגנת החילופים האוטומאטיים שמטריפה את השכל לרוב החברים כאן. בגלל ההגנה הזאת באטיסט היה מוצא את עצמו פעם אחר פעם מול אוחיון מתחת לסל. אם באטיסט הקשיש יקבל הקייץ חוזה חדש בפאו, לפחות חצי מהכסף של החוזה הוא צריך לשלם לבלאט, שעשה הכל כדי לתת לבאטיסט למצטיין למרות שהשחקן כבר לא יכול לגבור על אף סנטר סביר אחד על אחד...

אלו היו רק כמה דוגמאות בהן בלאט נכשל, בהן אי אשפר לאשים את ההנהלה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 אפריל 2012, 04:58

הקשבתי לראיון של בלאט ברדיו.

קודם כל הוא יצא גדול עם זה שהוא אמר שהוא מקבל חלק מהביקורת של פדרמן, חייבים לציין את זה לטובתו. למרות שהוא מציין כמובן שהבמה לביקורת הייתה שגוייה .

דבר שני - הוא אומר שאין מחלוקות לגבי החוזה לשנה הבאה במכבי. אני מפרש את זה בכך שאולי יש לו הצעות ממקומות אחרים והוא שוקל אותן, אבל אולי אני טועה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2012, 05:21

העונה הזאת מכבי עמדה בציפיות מבחינת ההישגים . הצלבה , גביע אדריאטי (סביר להניח) וקופליג זה בהחלט הצפוי בעונה הזאת .
מה שאפשר לומר עליו כשלון הוא סגנון המשחק הלא יפה לעין כמו שהורגלנו ובחירת שחקנים לא טובה .
הסיבות לכך הם כנראה לא תמיד בגלל בלאט אלא בגלל אילוצים תקציביים .
אני בטוח שאף שחקן מבין הזרים שהוחתמו הם היו האופציה הראשונה של בלאט , אבל אני בטוח שהם הוחתמו לפי בקשתו ובידיעתו .
פליקס , אני לא קונה את כל תאוריות הקונספירציה לגבי העונה הקודמת שבלאט לא היה מעורב בבניית הקבוצה .
אין סיכוי ששחקן הוחתם בלי ידיעתו/הסכמתו/בקשתו של בלאט וזה כולל את סופו ופארגו . (כמו שאתה ראית משחקים מהליגה הרוסית העונה כך גם בלאט יכל לראות את פארגו בגליל ואפילו בצורה קלה הרבה יותר...)

אם אחרי עונה כזאת מכבי בוחרת שלא להחתים את בלאט זו פשוט שערוריה !!!! זה די ברור שפדרמן מנסה לחסוך כסף וינחית פה מאמן בפחות מחצי מהסכום של בלאט....
אין שום סיבה מיקצועית/חברתית/כלכלית/יו ניים איט ....לשחרר את בלאט וזו יכולה להיות פגיעה תדמיתית גדולה מאוד למעודון גם מבחינת שחקנים שירצו לבוא לפה וגם מבחינת מאמנים גדולים בעתיד...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי gandya » 30 אפריל 2012, 07:09

כמובן שאלו דברי הבל ממדרגה ראשונה, פאו לא שווה פינלפור? יש לך איזה נימוקים לכך? הסגל שלהם לא שונה בהרבה מזה שלקח את הגביע לפני שנה, נכון הם לא שווים זכייה, כי יש את ברצלונה, ובעיקר צסק"א, אבל להגיד שהקבוצה לא שווה פיינלפור זה כמובן דברי הבל.

רוצה לגלות לנו על איזה חצי קבוצה אתה מדבר? (או שאולי זה מידע מסווג?)
תן לי לעזור לך, מדובר בדיוק בשני שחקנים:אנטוניס פוטסיס, דרו-ניקולאס. אכן מדובר בשני שחקנים שמהווים אבדה לקבוצה, אבל בטח שלא מדובר ב"חצי קבוצה", אחרת היינו רואים משהו ממילאנו של השנה לא כך?

בניגוד לכך למכבי של השנה אין זכר לקבוצה הנפלאה של שנה שעברה(שבהחלט הייתה בין 4 הגדולות), מכבי של השנה לא שווה כלום, את ההישגים אפשר לזכות רק לשני גורמים הגרלות נוחות(זה דבר שלמכבי יש בו המון מזל בשנים האחרונות), ומאמן ייסודי הביא קבוצה של נגרים כמעט לפיינלפור. את האמת שחוץ מסמית(שכולם כאן יורדים עליו), אולי הנדריקס(וגם וזה רק בסכום סביר) הבסיס הישראלי(כולל בלו)\- טל, לא הייתי משאיר כאן אף-אחד, לא יהיה כאן משהו אחד שהשאיר במועדון איזו חותמת, או רושם מיוחד, כולם נגרים מוגבלים בכשרון, ושחורצי גמור, וזה כולל גם את לנגפורד(זה שהוא השחקן הכי מגוון בקבוצה, זו ממש תעודת עניות, הבחור יחסית מוגבל ולא שווה את הסכומים שהוא דורש, אם כי זה כנראה טעון לוויכוח, אבל אני משווה אותו לשחקנים בסגנון פארגו\בו-מקלאב והוא בפרוש נותן פחות), אני לא אתגעגע לאף זר שלא יהיה כאן עונה הבאה(אולי פרט לסופו- אבל זה בגלל הנוסטלגיה ההתחברות עם האוהדים, ולא בגלל היכולת).

"השחקן" הכי מוכח של מכבי השנה הוא המאמן, ממשיך כאן שנה שנייה ברצף, וסוף-סוף הצליח לייצב את המועדון, אני לא אומר שבלאט הוא המאמן הכי טוב בעולם, אבל הוא בטח עדיף על כל מאמן שהיה כאן מאז סיום תקופת השושלת(אולי פרט לצביקה, שגם ממנו ההנהלה דאגה להיפטר).

אין שום בעיה עם פדרמן("ורוב ההנהלה", ברשות פרדי ובניו), ועצם היותם לא מרוצים משרותיו של בלאט הוא דבר בהחלט לגיטימי, כמו כמובן פיטוריו של מאמן.
מה שלא לא היה לגיטימי זה אותו הראיון שאדון פדרמן העניק, אין-אף מועדון ספורט מצליח שתשמע את בעליו נותן ראיון הזוי שכזה לתקשורת, מעדונים שעולים בנסיבות כאלה לכותרות, בד"כ זו הסיבה היחידה שהם מגעים לכותרות(כי הישגים אין למעדונים כאלה).

מאחר ופדרמן פתח את הפה(במקום פשוט לפטר את המאמן), וכנראה שלא נראה את בלאט ממשיך כאן שנה הבאה, אם ההנהלה לא תדאג להביא לכאן מאמן מינימום בקליבר של בלאט(ואני לא יודע על מאמן פנוי כזה בשוק, שאשכרה יסכים להגיע לכאן בסכום שפוי, במונחים של מכבי, בטח אחרי סקנדל שכזה, אבל היי- זו לא הבעיה שלי), זו תהיה סיבה טובה מאוד להחרים את הקבוצה מבחינתי, קבוצה שכך מתנהלים ראשיה לא מגיעה לה קהל מלא ביציעים. אם לפחות ההנהלה תדע לכפות על הטעיות שלה, ותעמיד מאמן ראוי בעונה הבאה, אולי(רק אולי) יהיה אפשר לסלוח על הסקנדל הזה.
gandya

הודעהעל ידי oferhac » 30 אפריל 2012, 08:01

אני במקום פדרמן הייתי הולך לסגל הבא, מוזיל עלויות, נשען על כמה קרובי משפחה ומחזיר כמה שחקנים מפרישה:

פוינט גארדים: בוב גריפין (דוד של בלייק) רועי ברקוביץ', גלעד כץ

שוטינג: עמי ביטון, וילי סימס (בן דוד של סוני ווימס), אנטונלו ריבה

סמול פורודים: גור, אלי דריקס

פאוור פורורדים: איציק כהן (מהגמר נגד מילאנו), איציק כהן (מבנות פסיה)

סנטרים: שונדוב, מגמדוב

מאמן: שמעון מזרחי

ע' מאמן: יוסי מזרחי

מחלק מגבות: עזאם עזאם

אפשר לסגור הכל בתקציב של חניה + מחסן באיזורי חן.

אפשר גם להצטרף לליגה הגיאורגית ולהרוויח עוד כמה פרוטות מהגמר נגד מכבי טביליסי.

נ.ב. אם שחורציון אכן עוזב ניתן להחתים את רן בן שמעון או לירון פנאן תמורת כמה נקניקיות ולחזק את אזור הצבע, מה אתם אומרים?
oferhac

הודעהעל ידי michael » 30 אפריל 2012, 09:07

הרגת אותי מצחוק :bigsmile2
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2012, 10:27

אולי פדרמן בונה על חזרה של ספאחיה למכבי ??
אין היום מאמן ישראלי שהייתי רוצה פה לפני בלאט ומבחינת מאמן זר , אין אף אחד ברמת המחירים הזו שיגיע למכבי ובוודאות יצליח פה עם תקציב זעום , יותר מבלאט .
אסור לשכוח שהחוקים בקופליג שגורמים לקח שחייבים לפחות 5 ישראלים בסגל נותנים יתרון למאמן ישראלי שמכיר את השחקנים הישראלים .
אני בכלל לא בטוח אם אוברדוביץ' או מסינה היו מצליחים יותר עם הסגל הנוכחי של מכבי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים