29 אפריל 2012, 15:39
felix_r כתב:jol9 כתב:אני לא בטוח שההנהלה מיישרת כאן קו עם האוהדים.
ההנהלה בוחרת להיטפל למאמן באיזשהו נושא שיחסית קל לעשות את זה.
נדמה לי שירין אמר כאן דבר מאוד נכון, איך זה שההנהלה בוחרת לבוא בטענות דווקא בנושא הזה (שצריך להודות על האמת, הוא יחסית שולי),
ולא בוחרת לתת לו קרדיט על ההצלחה המקצועית של הקבוצה, על הקידום של אוחיון, על ההתמודדות בשלוש מסגרות, על ההתגברות על הבלתמים ועל עוד דברים.
זהו סוג של אמבוש, וסוג של להראות לכולם מי כאן הגבר. תכלס, לבלאט אין חוזה, ואם פדרמן לא רוצה, אז שלא ייחדש לו אותו. האוהדים לא מטומטמים,
ומבינים מה קורה, כך שאם בלאט יעזוב, פדרמן לא ייצא מזה נקי - הוא ייקבל את הביקורת שתגיע לו בצדק בנושא הזה.
על איזו בדיוק הצלחה מקצועית אתה מדבר?
על זה שהינו במרחק של סל אחד של באזילה בן ה-37 מלא לעלות להצלבה?
על זה שלא הצלחנו לעבור את פאו שבקייץ שיחררה חצי מהכוכבים שלה ושיחקה עם 2 וחצי שחקנים נורמאלים גם הם לקראת הפנסיה?
29 אפריל 2012, 17:04
29 אפריל 2012, 17:09
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:זה אולי חסר תקדים בפומביות שלו, אבל לא במהות, כי ההנהלה בהחלט לא בפעם הראשונה לוקחת צד של שחקנים. זה קרה בעונת שרף האחרונה
כשחלק מהשחקנים הציבו אוליטימטום , או הם או שרף, ההנהלה העדיפה אותם.
לא זוכר כמה זה קרה וכמדומני, דברים כאלו קרו בהחלטות שהתקבלו בקיץ ולא בדברים שקרו תוך כדי העונה.
29 אפריל 2012, 17:14
felix_r כתב:jol9 כתב:אני לא בטוח שההנהלה מיישרת כאן קו עם האוהדים.
נדמה לי שירין אמר כאן דבר מאוד נכון, איך זה שההנהלה בוחרת לבוא בטענות דווקא בנושא הזה (שצריך להודות על האמת, הוא יחסית שולי),
ולא בוחרת לתת לו קרדיט על ההצלחה המקצועית של הקבוצה, על הקידום של אוחיון, על ההתמודדות בשלוש מסגרות, על ההתגברות על הבלתמים ועל עוד דברים.
זהו סוג של אמבוש, וסוג של להראות לכולם מי כאן הגבר. תכלס, לבלאט אין חוזה, ואם פדרמן לא רוצה, אז שלא ייחדש לו אותו. האוהדים לא מטומטמים,
ומבינים מה קורה, כך שאם בלאט יעזוב, פדרמן לא ייצא מזה נקי - הוא ייקבל את הביקורת שתגיע לו בצדק בנושא הזה.
על זה שלא הצלחנו לעבור את פאו שבקייץ שיחררה חצי מהכוכבים שלה ושיחקה עם 2 וחצי שחקנים נורמאלים גם הם לקראת הפנסיה?
29 אפריל 2012, 17:18
29 אפריל 2012, 17:35
rc4991 כתב:פדרמן: טוב שהאוהדים מעודדים את דייויד בלאט. גם אני בעדו(הכותרת מטעה)
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19864.html
29 אפריל 2012, 17:50
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:אני לא בטוח שההנהלה מיישרת כאן קו עם האוהדים.
הקבוצה הזאת לא שווה פיינל פור ובלאט הביא אותה ממש על סף הפיינל פור. הוא לקח גביע, נמצא בגמר האדריאטית, ונראה מה יהיה בליגה.
כרגע הוא במסלול הנכון.
29 אפריל 2012, 18:45
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:אני לא בטוח שההנהלה מיישרת כאן קו עם האוהדים.
הקבוצה הזאת לא שווה פיינל פור ובלאט הביא אותה ממש על סף הפיינל פור. הוא לקח גביע, נמצא בגמר האדריאטית, ונראה מה יהיה בליגה.
כרגע הוא במסלול הנכון.
גם אולימפיאקוס וגם פאו לא כל כך שוות פיינל פור.
לגבי שאר הדברים, אתה יודע מצוין שזה לא ממש מדד
29 אפריל 2012, 19:08
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:אני לא בטוח שההנהלה מיישרת כאן קו עם האוהדים.
כרגע הוא במסלול הנכון.
לגבי שאר הדברים, אתה יודע מצוין שזה לא ממש מדד
פאו שווה פיינל פור...
חוץ מזה, אתה יודע מצויין, שפיינל פור, הרבה פעמים זה עניין של מזל. מכבי הוגרלה עם בארסה בטופ 16, ובבית המקביל קיבלה את פאו. אם היתה מקבלת את סיינה בבית המקביל
יש מצב שהיינו מדברים על חבילות הכל כלול לאיסטנבול...
לדעתי העונה הזאת היא ממש לא כשלון, כמו שאתה מנסה להציג, ושוב בפעם האלף, אנחנו לא יודעים אם דייויד היה בוחר בדרך אחרת, שהתוצאות היו טובות יותר.
29 אפריל 2012, 19:31
felix_r כתב:
כשלון? לא. לא אמרתי כשלון, וחבל שגם אתה התחלת להכניס לי מילים לפה.
אבל גם אם זה לא כשלון, עדיין אין הרבה על מה לתפוח על השכם.
וכמו שזה לא כשלון זה ממש לא הצלחה מקצועית.
איך אפשר בכלל לקרוא לזה הצלחה מקצועית כאשר הקבוצה משחקת הרבה יותר גרוע משנה שעברה?
איך אפשר לקרוא לזה הצלחה מקצועית אם הקבוצה לא השתפרה משנה שעברה או לפחות לא שמרה על אותה הרמה?
אז נכון, העונה יש הרבה סיבות מקלות, שהפריעו לקבוצה להצליח כמו בשנה שעברה.
נכון, יש הרבה דברים שבלאט ממש לא אשם בהם. אבל עדיין זו לא הצלחה מקצועית.
29 אפריל 2012, 19:41
jol9 כתב:פיני על פחות מזה איבד שליטה בקבוצה, נפל בהצלבה מול קבוצה נחותה, עם יתרון ביתיות, כמעט והודח ברבע הגמר ע"י דן שמיר ולבסוף הפסיד את האליפות בגמר לגליל.
29 אפריל 2012, 19:44
חנו'ש כתב:jol9 כתב:פיני על פחות מזה איבד שליטה בקבוצה, נפל בהצלבה מול קבוצה נחותה, עם יתרון ביתיות, כמעט והודח ברבע הגמר ע"י דן שמיר ולבסוף הפסיד את האליפות בגמר לגליל.
גביע!!![]()
חשוב לדייק בדברים האלה.
ואני חייבת קצת להסכים עם פליקס בעניין הזה.
אני לא נהניתי יותר מידי ממכבי העונה, וגם זה חלק מהעניין.
בניגוד לפליקס, אני כמובן מאוד אוהבת ומעריכה את בלאט ואני חושבת שהוא מאמן נהדר.
אבל זו לא היתה עונה גדולה שלו, בדיוק כמו שהעונה האחרונה של פיני לא היתה עונה טובה שלו, וכמו שגם לאוברודוביץ יש עונות פחות טובות.
זה לא מוריד בעיניי מההערכה המקצועית ששיש לי כלפי אותם מאמנים כי אני חושבת שלכל מאמן יש עונות פחות טובות, הם רק אנושיים.
אבל גם אני לא רואה את העונה הנוכחית כהצלחה מקצועית, לא של הההנהלה עם הטעויות שלה ולא של בלאט שגם עשה טעויות.
לא קרה כלום שהיתה עונה קצת פחות מוצלחת, ובטח שזה לא אומר שצריך לצאת על המאמן שלך בעיתון.
צריך ללמוד מהטעויות ולקוות שעונה הבאה תהיה טובה יותר.
29 אפריל 2012, 19:49
jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:פיני על פחות מזה איבד שליטה בקבוצה, נפל בהצלבה מול קבוצה נחותה, עם יתרון ביתיות, כמעט והודח ברבע הגמר ע"י דן שמיר ולבסוף הפסיד את האליפות בגמר לגליל.
גביע!!![]()
חשוב לדייק בדברים האלה.
ואני חייבת קצת להסכים עם פליקס בעניין הזה.
אני לא נהניתי יותר מידי ממכבי העונה, וגם זה חלק מהעניין.
בניגוד לפליקס, אני כמובן מאוד אוהבת ומעריכה את בלאט ואני חושבת שהוא מאמן נהדר.
אבל זו לא היתה עונה גדולה שלו, בדיוק כמו שהעונה האחרונה של פיני לא היתה עונה טובה שלו, וכמו שגם לאוברודוביץ יש עונות פחות טובות.
זה לא מוריד בעיניי מההערכה המקצועית ששיש לי כלפי אותם מאמנים כי אני חושבת שלכל מאמן יש עונות פחות טובות, הם רק אנושיים.
אבל גם אני לא רואה את העונה הנוכחית כהצלחה מקצועית, לא של הההנהלה עם הטעויות שלה ולא של בלאט שגם עשה טעויות.
לא קרה כלום שהיתה עונה קצת פחות מוצלחת, ובטח שזה לא אומר שצריך לצאת על המאמן שלך בעיתון.
צריך ללמוד מהטעויות ולקוות שעונה הבאה תהיה טובה יותר.
OK, כשמציגים את זה ככה, אז באמת שקשה לא להסכים, למרות שמשהו בי עדיין אומר שבלאט היה בסדר גמור העונה, ומעבר לכל, צריך להמשיך להיות מאמן מכבי עוד הרבה זמן.
29 אפריל 2012, 20:23
jol9 כתב:felix_r כתב:
כשלון? לא. לא אמרתי כשלון, וחבל שגם אתה התחלת להכניס לי מילים לפה.
אבל גם אם זה לא כשלון, עדיין אין הרבה על מה לתפוח על השכם.
וכמו שזה לא כשלון זה ממש לא הצלחה מקצועית.
איך אפשר בכלל לקרוא לזה הצלחה מקצועית כאשר הקבוצה משחקת הרבה יותר גרוע משנה שעברה?
איך אפשר לקרוא לזה הצלחה מקצועית אם הקבוצה לא השתפרה משנה שעברה או לפחות לא שמרה על אותה הרמה?
אז נכון, העונה יש הרבה סיבות מקלות, שהפריעו לקבוצה להצליח כמו בשנה שעברה.
נכון, יש הרבה דברים שבלאט ממש לא אשם בהם. אבל עדיין זו לא הצלחה מקצועית.
בדיוק - הרבה נסיבות מקלות.
כוכב שבא לשליש עונה, שחקן סופר משמעותי שרק אחרי 3 חודשים התחבר לקבוצה, כוכב גדול שנפצע ולא חוזר לעצמו, 3 ליגות, עייפות מנטלית,...
פיני על פחות מזה איבד שליטה בקבוצה, נפל בהצלבה מול קבוצה נחותה, עם יתרון ביתיות, כמעט והודח ברבע הגמר ע"י דן שמיר ולבסוף הפסיד את האליפות בגמר לגליל.
אני בסה"כ אומר, שאין בכלל מה לבוא בטענות לדייויד על העונה הזאת. אם זאת לא הצלחה מקצועית, אז זה קרוב לזה, ואם מכבי תזכה גם באדריאטית וגם בליגה, אז בהחלט העונה
הזאת תיחשב כהצלחה מקצועית פר אקסלנס.
30 אפריל 2012, 04:58
30 אפריל 2012, 05:21
30 אפריל 2012, 07:09
30 אפריל 2012, 08:01
30 אפריל 2012, 09:07
30 אפריל 2012, 10:27