גם אולימפיאקוס וגם פאו לא כל כך שוות פיינל פור.
כמובן שאלו דברי הבל ממדרגה ראשונה, פאו לא שווה פינלפור? יש לך איזה נימוקים לכך? הסגל שלהם לא שונה בהרבה מזה שלקח את הגביע לפני שנה, נכון הם לא שווים זכייה, כי יש את ברצלונה, ובעיקר צסק"א, אבל להגיד שהקבוצה לא שווה פיינלפור זה כמובן דברי הבל.
על זה שלא הצלחנו לעבור את פאו שבקייץ שיחררה חצי מהכוכבים שלה ושיחקה עם 2 וחצי שחקנים נורמאלים גם הם לקראת הפנסיה?
רוצה לגלות לנו על איזה חצי קבוצה אתה מדבר? (או שאולי זה מידע מסווג?)
תן לי לעזור לך, מדובר בדיוק בשני שחקנים:אנטוניס פוטסיס, דרו-ניקולאס. אכן מדובר בשני שחקנים שמהווים אבדה לקבוצה, אבל בטח שלא מדובר ב"חצי קבוצה", אחרת היינו רואים משהו ממילאנו של השנה לא כך?
בניגוד לכך למכבי של השנה אין זכר לקבוצה הנפלאה של שנה שעברה(שבהחלט הייתה בין 4 הגדולות), מכבי של השנה לא שווה כלום, את ההישגים אפשר לזכות רק לשני גורמים הגרלות נוחות(זה דבר שלמכבי יש בו המון מזל בשנים האחרונות), ומאמן ייסודי הביא קבוצה של נגרים כמעט לפיינלפור. את האמת שחוץ מסמית(שכולם כאן יורדים עליו),
אולי הנדריקס(וגם וזה רק בסכום סביר) הבסיס הישראלי(כולל בלו)\- טל, לא הייתי משאיר כאן אף-אחד, לא יהיה כאן משהו אחד שהשאיר במועדון איזו חותמת, או רושם מיוחד, כולם נגרים מוגבלים בכשרון, ושחורצי גמור, וזה כולל גם את לנגפורד(זה שהוא השחקן הכי מגוון בקבוצה, זו ממש תעודת עניות, הבחור יחסית מוגבל ולא שווה את הסכומים שהוא דורש, אם כי זה כנראה טעון לוויכוח, אבל אני משווה אותו לשחקנים בסגנון פארגו\בו-מקלאב והוא בפרוש נותן פחות), אני לא אתגעגע לאף זר שלא יהיה כאן עונה הבאה(אולי פרט לסופו- אבל זה בגלל הנוסטלגיה ההתחברות עם האוהדים, ולא בגלל היכולת).
"השחקן" הכי מוכח של מכבי השנה הוא המאמן, ממשיך כאן שנה שנייה ברצף, וסוף-סוף הצליח לייצב את המועדון, אני לא אומר שבלאט הוא המאמן הכי טוב בעולם, אבל הוא בטח עדיף על כל מאמן שהיה כאן מאז סיום תקופת השושלת(אולי פרט לצביקה, שגם ממנו ההנהלה דאגה להיפטר).
אין שום בעיה עם פדרמן("ורוב ההנהלה", ברשות פרדי ובניו), ועצם היותם לא מרוצים משרותיו של בלאט הוא דבר בהחלט לגיטימי, כמו כמובן פיטוריו של מאמן.
מה שלא לא היה לגיטימי זה אותו הראיון שאדון פדרמן העניק, אין-אף מועדון ספורט מצליח שתשמע את בעליו נותן ראיון הזוי שכזה לתקשורת, מעדונים שעולים בנסיבות כאלה לכותרות, בד"כ זו הסיבה היחידה שהם מגעים לכותרות(כי הישגים אין למעדונים כאלה).
מאחר ופדרמן פתח את הפה(במקום פשוט לפטר את המאמן), וכנראה שלא נראה את בלאט ממשיך כאן שנה הבאה, אם ההנהלה לא תדאג להביא לכאן מאמן
מינימום בקליבר של בלאט(ואני לא יודע על מאמן פנוי כזה בשוק, שאשכרה יסכים להגיע לכאן
בסכום שפוי, במונחים של מכבי, בטח אחרי סקנדל שכזה, אבל היי- זו לא הבעיה שלי), זו תהיה סיבה טובה מאוד להחרים את הקבוצה מבחינתי, קבוצה שכך מתנהלים ראשיה לא מגיעה לה קהל מלא ביציעים. אם לפחות ההנהלה תדע לכפות על הטעיות שלה, ותעמיד מאמן ראוי בעונה הבאה, אולי(רק אולי) יהיה אפשר לסלוח על הסקנדל הזה.