על ידי Cobra » 21 יולי 2023, 11:00
תקשיבו, ראיתי את קליבלנד גם בליגה האוסטרלית וגם בגי ליג וגם השנה בליגה, השנה בליגה הוא פחות הביא את היכולות ההגנתיות שלו כי הוא בא לספק נקודות ולהציל את הקבוצה מחרידה ועשה זאת.
בשנים שלו באוסטרליה , הוא נבחר שלו לשחקן ההגנה המצטיין (אגב גם ג’סטין סיימון שחתם עכשיו בהרצליה זכה בשחקן ההגנה המצטיין בליגה האוסטרלית ונתן מספרים לא פחות טובים ממנו שם, רק כסיימון לקח אליפות וקליבלנד היה בתחתית, תסיקו מזה מה שאתם רוצים)
קליבלנד שומר טוב מאוד אבל בעיקרון אין פה הרבה מעבר את החדירות שלו יהיה לו קשה מאוד לעשות ביורוליג כי הוא בכלל לא יאיים משלוש וזאת הבעיה .
אנגולה קלעי הרבה הרבה יותר טוב מקליבלנד ונכון שקליבלנד קלע השנה ב40 אחוז אבל זה חרטה, בתור מי שראה אותו לאורך כל הקריירה זה חרטה, אנגולה גם עם 30 אחוז אבל שהוא עם נפח זריקות הרבה יותר גדולה, קליבלנד לאורך קריירה 30 אחוז מהשלוש, 65 אחוז מהקו זה אומר שגם אם ילך לקו לא בטוח שזה האיש שיקלע משם והוא קולע לאורך קריירה 0.7 שלשות למשחק זאת אומרת פחות משלשה וזה בקבוצות שקיבל הרבה יותר דקות ורול יותר גדול זאת אומרת שפה רוב הסיכוים הוא בכלל לא יתן שלשה במשחק.
לדבר האחרון, אני בעד להמר על שחקנים זולים עם אפסייד ועל כאלה שעברו בליגה ואני יודע שעברו באילת המון שחקנים טובים (בראיינט, ניבו, לויד) אבל ההבדל ביניהם שהם היו מאוד צעירים והם באו לשנה ראשונה באירופה ושלושתם היו מתחת לגיל 25-24 והיה להם אפסייד גדול , קליבלנד גם בן 29 וגם בלי אפסייד זה מה שיש לו וזה סט התכונות שלו זאת אומרת אין לו לאן להתפתח יותר ממה שהוא .
בקיצור זאת החתמה רעה מאוד גם אם עושים החתמה זולה יש שמות יותר טובים שכתבתי עליהם פה וחתמו בקבוצות דרג שני- שלישי באירופה וממשיכים לחתום וזה מאוד מבאס . באמת לא מבין מה אבי אבן עושה כל השנה ומה הקומבינה שם שאחרי כלכך הרבה שנים רעות וחוסר פגיעה בשמות הוא עוד מתקדם בתפקיד, פשוט בושה בעייני.
אם קליבלנד מזכיר לי מישהו זה דינדארה קיין וגם קצת קמרון טיילור. שניהם לא היו הצלחות גדולות במכבי בלשון המעטה.