שמואל1 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:omerk כתב:שמואל1 כתב:סורקין אוברפייד ברמה מוגזמת
בנוגע לסורקין, זה באמת סכום מוגזם. מחבב אותו מאד, אבל מה הוא כבר השיג בקריירה שזה מגיע לו? בלאט עם רקורד לא פחות מרשים ביורוליג, ובכדורסל הישראלי בכללי, מקבל 400. לא כ"כ מובן, במיוחד בשנה שמקוששים כל שקל.
אולי כי הוא גבוה וזה מצרך נדיר יותר בכדורסל הישראלי, אבל רוב הסיכויים שאני סתם מייחס חשיבה רציונית להנהלה וזה פשוט סתם שרירותי וטפשי.
מרגיש שמכבי זרקה סכומים במהלך העונה שהיא לא יכולה לעמוד בהם. אם סורקין נניח היה מקבל 300K נטו אז היה אפשר להביא סנטר במיליון נטו במקום חסיאל ריברו.
למה שסורקין יחתום על סכום כזה נמוך? גם ככה לדעתי הוא פספס קפיצת שכר מטורפת. איזה מזל שאתה לא מקבל החלטות במכבי.
כי זה לדעתי מה שהוא שווה היום.
במיוחד אם בלאט שהוא שחקן מוכח יותר מקבל 400.
סלח לי , אני ממש לא מבין את ההגיון שלך , אם בלאט שחקן מוכח , אז סורקין הוא האם אמא של השחקן המוכח , ועוד כסנטר. כולם יודעים שלבלאט יש תקרת זכוכית בינונית , הוא לעולם לא יגבה , הוא לעולם לא יהיה שחקן הגנה והוא לעולם לא יהיה חודר רציני לסל , הוא מביא לשולחן מסירה וקליעה ברמת יורוליג גבוהה , זה מביא אותו ל400K.
תקרת הזכוכית של סורקין הרבה יותר גבוהה , הוא ריבאונדר התקפה אדיר במונחי יורוליג , מגן על הטבעות ועכשיו גם יזרוק יותר מ 3 , ועם סיכוי להשתפר גם בתחום הזה.
אז לפי מה אתה קובע שלבלאט מגיע ככה ולסורקין פחות? זה פשוט לא מובן , לא הגיוני , וטוב מאד שמכבי לא חושבים כמוך.