שועל כתב:להחתים את לונדברג עד סוף הקריירה
לגבי בריסט אני לא חושב בכלל
בריסט עשה היום כמה מהלכים של ווינר בכלל סדרה טובה מאוד שלו, אבל צריך להביא עוד 3 עם קליעה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:להחתים את לונדברג עד סוף הקריירה
לגבי בריסט אני לא חושב בכלל
אנחנו מכבי ועודד קטש הוא המלך.Gevaudan כתב:סגל של 7 שחקנים כשירים ועוד אחד ספייר, עם הרכב זרים שכסדרו שווה (אולי) מקום 16 ביורוליג, ומרביצים להם 3-1 על הראש.
מנגד, קבוצה של 200 (אולי יותר) מיליון ש"ח, כמות זרים שיכולה למלא ליגיון, ולא יוצאת עם אף תואר ביד.
אנחנו מכבי.

Gevaudan כתב:בוא'נה, אתם קולטים שעופר שילם לראנדולף איזה מיליון דולר כדי לשבת ולראות את מכבי מניפה לו מעל הראש צלחת?
omerk כתב:גינת חתיכת פרחח אה?
האהבה אף פעם לא נכשלת

מרסר כתב:הפועל של ינאי לפחות בארץ היא כישלון ענקי, 0 תארים מתוך 6 אפשריים והפסד לדעתי בפעם הראשונה בבית במשחק מכריע על אלפיות, למרות שיד אליהו אף פעם לא יהיה באמת הבית של הפועל .

Gevaudan כתב:סגל של 7 שחקנים כשירים ועוד אחד ספייר, עם הרכב זרים שכסדרו שווה (אולי) מקום 16 ביורוליג, ומרביצים להם 3-1 על הראש.
מנגד, קבוצה של 200 (אולי יותר) מיליון ש"ח, כמות זרים שיכולה למלא ליגיון, ולא יוצאת עם אף תואר ביד.
אנחנו מכבי.
Avi1508 כתב:הגיע הזמן לגוון בליגה את השופטים
נמאס כבר לראות כל פעם את ספי שמש, עומר אסתרון ועמית בלק בכל משחק
מילא אם הם היו שופטים טובים
היו שתי בלתי ספורטיביות בסופי משחק, השני והרביעי ואת שתיהם הם השתפנו לקחת, וגם היום למרות שצוות השידור התעקש שזה לא בלתי, אני יודע שבחוקה כתוב שעבירה בלי ניסיון ללכת לכדור היא בלתי ומדר תפס ללונדברג את היד מעל המרפק
omerk כתב:תומר גינת צריך לקבל עונש הרחקה על חשבון עונה הבאה.
לא הבנתי את הקטע של הדביל הזה לנסות להתחיל מכות שנייה לפני טקס ההנפה.
הוא פשוט בנאדם אפס ובלתי נסבל אני לא מסוגל לראות את הפרצוף שלו. סמל הלוזריות של הפועל. מה הוא חשב שאם הוא יתחיל פה בלגן בגמר אז הקהל יסלח לו ויגיד "וואו איזה גבר הוא כזה שחקן נשמה"? נראה שזה בעיקר מה שמעניין אותו, במקום להתעסק בקבוצה שלו ובניצחון. זה המשך של הדחיפה שנתן לבריסט במשחק קודם רק כי הוא לא מסוגל לעמוד בטראש טוק שגרתי שיש בכל משחק כדורסל במעמדים האלו (שנגמר בשריקה שערורייתית של השופטים).
ניצלנו כשהוא בחר לא להגיע למכבי. ילד כאפות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Blazergun ו־73 אורחים