asafb96 כתב:misha כתב:לא הולכים להשוות, וולבס הציעו יותר ממה שסלטיקס יכולים לתת. סלטיקס כבר החתימו במקומו את ג'ייסון קולינס כסנטר שלישי/רביעי.
כן, האמת שהם גם לא ממש צריכים אותו. בחרו את פאב מלו וסאלינג'ר בדרפאט, שיהיו כנראה המחליפים של באס וגארנט.
האמת אני די אוהב את מה שהסלטיקס בנו הקיץ. התגברו על עזיבת אלן בעזרת טרי, שיחד עם רונדו, ברדלי, וקורטני לי שבא בעסקה מצוינת, יסגרו אחלה של קוו אחורי. גם החזרה של גרין תעזור מאוד לסלטיקס
סאלינג'ר כן, נראה טוב בליגת הקיץ וכנראה יקבל קרדיט על ההתחלה. מלו פחות, יש את ווילקוקס, שחזר מפציעה והוחתם מחדש, לפניו.
כן, השנה תהיה קבוצה עמוקה מאוד (לדעתי עוד גארד מנוסה יוחתם). בעונה שעברה, למרות שכמעט הדחנו את מיאמי, הגענו לישורת האחרונה עם רוטציה מאוד קצרה בגלל כל הפציעות. בעונה הקרובה נקבל הרבה יותר מהספסל ולא נצטרך לשחוק את הוותיקים.
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:misha כתב:לא הולכים להשוות, וולבס הציעו יותר ממה שסלטיקס יכולים לתת. סלטיקס כבר החתימו במקומו את ג'ייסון קולינס כסנטר שלישי/רביעי.
כן, האמת שהם גם לא ממש צריכים אותו. בחרו את פאב מלו וסאלינג'ר בדרפאט, שיהיו כנראה המחליפים של באס וגארנט.
האמת אני די אוהב את מה שהסלטיקס בנו הקיץ. התגברו על עזיבת אלן בעזרת טרי, שיחד עם רונדו, ברדלי, וקורטני לי שבא בעסקה מצוינת, יסגרו אחלה של קוו אחורי. גם החזרה של גרין תעזור מאוד לסלטיקס
דווקא הקו האחורי שלהם די בינוני ובנוי לרוחב, מילא אם רונדו היה שלם יותר התקפית, אבל הוא די מוגבל, לכן הם לא יכולים להרשות לעצמם קו אחורי שהוא בסך הכל "נחמד" עם טרי הדי מבוגר ועוד כמה שחקנים חמודים..
משחק ההתקפה זה לא רק לזרוק מהשלוש. כן, הוא לא קולע טוב מבחוץ, לכן יש לידו שחקנים אחרים שכן (טרי, לי, פירס, גרין..). בכל שאר האספקטים של המשחק הוא לפחות או באותה רמה או עולה על שאר הרכזים בליגה. טרי רק בן 34 (לא כזה מבוגר במונחי NBA. הוא מחליף יחד עם לי שחקן בן 37) יש לו עוד הרבה כדורסל, אין סיבה שלא ימלא את התפקיד הקבוע שלו מהספל לעוד כמה שנים. קורטני לי ייתן קליעה והגנה, בראדלי מתקדם מעונה לעונה ויגיע עוד שחקן אחד לפחות.