19 יולי 2012, 23:36
asafb96 כתב:מדברים על כך שהקאבס יכנסו בטרייד של האווארד, יקבלו את ביינום, ויעבירו את וורז'או וכמה בחירות דראפט לאורלנדו.
זה יכול מאוד להשתלם להם, אך רק במידה וביינום מאריך חוזה, כי שנה הבאה הוא פרי-אג'נט ויכול לעזוב אותם ללא תמורה.
20 יולי 2012, 00:33
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:מדברים על כך שהקאבס יכנסו בטרייד של האווארד, יקבלו את ביינום, ויעבירו את וורז'או וכמה בחירות דראפט לאורלנדו.
זה יכול מאוד להשתלם להם, אך רק במידה וביינום מאריך חוזה, כי שנה הבאה הוא פרי-אג'נט ויכול לעזוב אותם ללא תמורה.
בגלל זה עד עכשיו הטרייד היה תקוע..ביינום לא נתן לאורלנדו את ה-OK שהוא יחתום על הארכת חוזה
מעניין אם קליבלנד יסכימו להתפשר על ביינום לשנה בלי לדעת אם הוא יאריך או לא(קשה לי להאמין שהוא יאריך)
20 יולי 2012, 13:08
החציל האצטקי כתב:אני מת על ג'ונסון. שחקן באמת מגניב- יד טובה, מאוד אתלטי- אחד שיכול בקלות להפוך לכוכב באירופה.
אגב- הטרייד הזה לא ברור לגמרי. ליוסטון לגמרי אין מה לעשות לא עם ג'ונסון (על העמדה שלו משחקים דונאטאס מוטיאונס, פטריק פטרסון, מרקוס מוריס, רויס וויט וטרנס ג'ונס- כולם בחירות סיבוב ראשון), או עם מור (שם נמצאים "רק" ג'רמי לאמב, קווין מרטין וטוני דאגלס). דווקא לשון וויליאמס יש מה לחפש ברוקטס, אחרי שבעטו בקמבי ובדלמברט וישמחו לקבל איזה קפיץ שינקה את הצבע. יש מצב שהשניים יוצאי פרדו יסיימו ללא חוזה- אם כן, הייתי קופץ על הDUO!
20 יולי 2012, 22:45
22 יולי 2012, 19:49
22 יולי 2012, 19:52
23 יולי 2012, 05:43
23 יולי 2012, 14:05
er79 כתב:דונטה כריסמס מקבל צרור ברכות בטוויטר שלו בשעות האחרונות. ככל הנראה קיבל חוזה מובטח בסלטיקס. פטריק בברלי גם בירך אותו. כריסמס ענה לו תודה רבה, ואתה הבא בתור. אין לי מושג אם זה נובע מידע כלשהו, אבל בהחלט יש שמועות שיש לבברלי הצעה כלשהי משם.
23 יולי 2012, 14:42
23 יולי 2012, 16:19
23 יולי 2012, 18:53
23 יולי 2012, 20:43
23 יולי 2012, 20:51
misha כתב:לא הולכים להשוות, וולבס הציעו יותר ממה שסלטיקס יכולים לתת. סלטיקס כבר החתימו במקומו את ג'ייסון קולינס כסנטר שלישי/רביעי.
23 יולי 2012, 20:57
asafb96 כתב:misha כתב:לא הולכים להשוות, וולבס הציעו יותר ממה שסלטיקס יכולים לתת. סלטיקס כבר החתימו במקומו את ג'ייסון קולינס כסנטר שלישי/רביעי.
כן, האמת שהם גם לא ממש צריכים אותו. בחרו את פאב מלו וסאלינג'ר בדרפאט, שיהיו כנראה המחליפים של באס וגארנט.
האמת אני די אוהב את מה שהסלטיקס בנו הקיץ. התגברו על עזיבת אלן בעזרת טרי, שיחד עם רונדו, ברדלי, וקורטני לי שבא בעסקה מצוינת, יסגרו אחלה של קוו אחורי. גם החזרה של גרין תעזור מאוד לסלטיקס
23 יולי 2012, 21:11
asafb96 כתב:misha כתב:לא הולכים להשוות, וולבס הציעו יותר ממה שסלטיקס יכולים לתת. סלטיקס כבר החתימו במקומו את ג'ייסון קולינס כסנטר שלישי/רביעי.
כן, האמת שהם גם לא ממש צריכים אותו. בחרו את פאב מלו וסאלינג'ר בדרפאט, שיהיו כנראה המחליפים של באס וגארנט.
האמת אני די אוהב את מה שהסלטיקס בנו הקיץ. התגברו על עזיבת אלן בעזרת טרי, שיחד עם רונדו, ברדלי, וקורטני לי שבא בעסקה מצוינת, יסגרו אחלה של קוו אחורי. גם החזרה של גרין תעזור מאוד לסלטיקס
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:misha כתב:לא הולכים להשוות, וולבס הציעו יותר ממה שסלטיקס יכולים לתת. סלטיקס כבר החתימו במקומו את ג'ייסון קולינס כסנטר שלישי/רביעי.
דווקא הקו האחורי שלהם די בינוני ובנוי לרוחב, מילא אם רונדו היה שלם יותר התקפית, אבל הוא די מוגבל, לכן הם לא יכולים להרשות לעצמם קו אחורי שהוא בסך הכל "נחמד" עם טרי הדי מבוגר ועוד כמה שחקנים חמודים..
23 יולי 2012, 21:42
23 יולי 2012, 21:47
LIAV10 כתב:משחק התקפה זה ממש לא רק 3..
יש מצבים שהוא עומד באיזור קו העונשין ועדיין נותנים לו מטר..
רונדו שחקן ענק, כל שאר הקו האחורי בינוני..
23 יולי 2012, 21:53
LIAV10 כתב:משחק התקפה זה ממש לא רק 3..
23 יולי 2012, 21:55
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:משחק התקפה זה ממש לא רק 3..
לא מסכים בכלל. פירס עדיין שחקן אדיר. גם טרי שחקן מעולה. לי, בראדלי, וגרין הם גם אחלה שחקנים
23 יולי 2012, 21:58
asafb96 כתב:מדברים על כך שהקאבס יכנסו בטרייד של האווארד, יקבלו את ביינום, ויעבירו את וורז'או וכמה בחירות דראפט לאורלנדו.