NBA 2012/13

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2012/13 - מירוץ החימוש בעיצומו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יולי 2012, 23:36

asafb96 כתב:מדברים על כך שהקאבס יכנסו בטרייד של האווארד, יקבלו את ביינום, ויעבירו את וורז'או וכמה בחירות דראפט לאורלנדו.
זה יכול מאוד להשתלם להם, אך רק במידה וביינום מאריך חוזה, כי שנה הבאה הוא פרי-אג'נט ויכול לעזוב אותם ללא תמורה.

בגלל זה עד עכשיו הטרייד היה תקוע..ביינום לא נתן לאורלנדו את ה-OK שהוא יחתום על הארכת חוזה
מעניין אם קליבלנד יסכימו להתפשר על ביינום לשנה בלי לדעת אם הוא יאריך או לא(קשה לי להאמין שהוא יאריך)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יולי 2012, 00:33

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:מדברים על כך שהקאבס יכנסו בטרייד של האווארד, יקבלו את ביינום, ויעבירו את וורז'או וכמה בחירות דראפט לאורלנדו.
זה יכול מאוד להשתלם להם, אך רק במידה וביינום מאריך חוזה, כי שנה הבאה הוא פרי-אג'נט ויכול לעזוב אותם ללא תמורה.

בגלל זה עד עכשיו הטרייד היה תקוע..ביינום לא נתן לאורלנדו את ה-OK שהוא יחתום על הארכת חוזה
מעניין אם קליבלנד יסכימו להתפשר על ביינום לשנה בלי לדעת אם הוא יאריך או לא(קשה לי להאמין שהוא יאריך)

קשה לי לראות אותו מסכים להאריך אם אכן יעבור לקאבס השנה וישאר עם החוזה לשנה אחת. אחרי שיסיים חוזה, כל הNBA כנראה חוץ מהלייקרס שלהם יהיה את האווארד, ירצו אותו. ממש לא מאמין שהוא ישאר בקליבלנד שיש קבוצות הרבה יותר טובות שיהיו מעוניינות בו. אם הוא לא מאריך את החוזה, זה עסקה רעה לקאבס, כי בשנה הזאת הם לא יעשו יותר מדי כנראה. אבל אם כן, הם יכולים לבנות דבר יפה מאוד שם בשנים הבאות, עם ארווין וביינום כבסיס, יחד עם וויטרס, כספי, תומפסון וזלר.
asafb96

הודעהעל ידי misha » 20 יולי 2012, 13:08

בסוף כל השלושה עברו פלוס פבלוביץ' ובחירת סיבוב שני.

החציל האצטקי כתב:אני מת על ג'ונסון. שחקן באמת מגניב- יד טובה, מאוד אתלטי- אחד שיכול בקלות להפוך לכוכב באירופה.
אגב- הטרייד הזה לא ברור לגמרי. ליוסטון לגמרי אין מה לעשות לא עם ג'ונסון (על העמדה שלו משחקים דונאטאס מוטיאונס, פטריק פטרסון, מרקוס מוריס, רויס וויט וטרנס ג'ונס- כולם בחירות סיבוב ראשון), או עם מור (שם נמצאים "רק" ג'רמי לאמב, קווין מרטין וטוני דאגלס). דווקא לשון וויליאמס יש מה לחפש ברוקטס, אחרי שבעטו בקמבי ובדלמברט וישמחו לקבל איזה קפיץ שינקה את הצבע. יש מצב שהשניים יוצאי פרדו יסיימו ללא חוזה- אם כן, הייתי קופץ על הDUO!

כן, שניהם ייחתכו. ג'ונסון, לפי איך שהוא נשמע אתמול, נראה לי עדיין יחפש קבוצה בNBA וסביר להניח שיקבל צ'אננס. למור יש סיכוי לא רע להגיע לאירופה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 יולי 2012, 22:45

ה-NBA שוקלים בחיוב לתת לקבוצות למכור פירסום על המדים שלהם בשנת 2014\2013

הטיעון המטומטם שאולי זה לא יקרה זה מה קורה אם לשחקן יש חוזה פירסום עם חברה X וחברה מתחרה רוצה לפרסם על המדים של הקבוצה שלו
לרונאלדו יש חוזה פירסום עם נייק והוא לובש מדים של אדידס..נו ו?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 22 יולי 2012, 19:49

לינק לארהב נגד ארגנטינה?
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי misha » 22 יולי 2012, 19:52

tomerp כתב:לינק לארהב נגד ארגנטינה?

יש שידור בESPN.

viewtopic.php?f=9&t=1233
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי er79 » 23 יולי 2012, 05:43

דונטה כריסמס מקבל צרור ברכות בטוויטר שלו בשעות האחרונות. ככל הנראה קיבל חוזה מובטח בסלטיקס. פטריק בברלי גם בירך אותו. כריסמס ענה לו תודה רבה, ואתה הבא בתור. אין לי מושג אם זה נובע מידע כלשהו, אבל בהחלט יש שמועות שיש לבברלי הצעה כלשהי משם.
er79

הודעהעל ידי misha » 23 יולי 2012, 14:05

er79 כתב:דונטה כריסמס מקבל צרור ברכות בטוויטר שלו בשעות האחרונות. ככל הנראה קיבל חוזה מובטח בסלטיקס. פטריק בברלי גם בירך אותו. כריסמס ענה לו תודה רבה, ואתה הבא בתור. אין לי מושג אם זה נובע מידע כלשהו, אבל בהחלט יש שמועות שיש לבברלי הצעה כלשהי משם.

לפי רוב הדיווחים הוא קיבל חוזה לא מובטח (או חצי מובטח, שאפשר יהיה לשחררו תמורת פיצוי קטן) עד סוף המחנה הסופי, שם יצטרך להילחם על מקומו. לסלטיקס יש עוד 2 מקומות פנויים, כשכמעט בטוח יוחתם עוד וטרן סטייל פיאטרוס או דולינג.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 23 יולי 2012, 14:42

שבד חתם רשמית במינסוטה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יולי 2012, 16:19

האמת?
אני לא אתפלא אם זאת הסיבה לבחירת המספרים שלו..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 23 יולי 2012, 18:53

גם סטימסמה חתם במינסוטה, יש לסלטיקס 3 ימים להשוות את ההצעה.
נראה לי זה סוגר את הסיפור של ליאור והNBA, אלא אם הם יקחו אותו כשחקן שיקבל את הפירורים שמשאיר קווין לאב, ויתייבש על הספסל
asafb96

הודעהעל ידי misha » 23 יולי 2012, 20:43

לא הולכים להשוות, וולבס הציעו יותר ממה שסלטיקס יכולים לתת. סלטיקס כבר החתימו במקומו את ג'ייסון קולינס כסנטר שלישי/רביעי.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 23 יולי 2012, 20:51

misha כתב:לא הולכים להשוות, וולבס הציעו יותר ממה שסלטיקס יכולים לתת. סלטיקס כבר החתימו במקומו את ג'ייסון קולינס כסנטר שלישי/רביעי.

כן, האמת שהם גם לא ממש צריכים אותו. בחרו את פאב מלו וסאלינג'ר בדרפאט, שיהיו כנראה המחליפים של באס וגארנט.
האמת אני די אוהב את מה שהסלטיקס בנו הקיץ. התגברו על עזיבת אלן בעזרת טרי, שיחד עם רונדו, ברדלי, וקורטני לי שבא בעסקה מצוינת, יסגרו אחלה של קוו אחורי. גם החזרה של גרין תעזור מאוד לסלטיקס
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יולי 2012, 20:57

asafb96 כתב:
misha כתב:לא הולכים להשוות, וולבס הציעו יותר ממה שסלטיקס יכולים לתת. סלטיקס כבר החתימו במקומו את ג'ייסון קולינס כסנטר שלישי/רביעי.

כן, האמת שהם גם לא ממש צריכים אותו. בחרו את פאב מלו וסאלינג'ר בדרפאט, שיהיו כנראה המחליפים של באס וגארנט.
האמת אני די אוהב את מה שהסלטיקס בנו הקיץ. התגברו על עזיבת אלן בעזרת טרי, שיחד עם רונדו, ברדלי, וקורטני לי שבא בעסקה מצוינת, יסגרו אחלה של קוו אחורי. גם החזרה של גרין תעזור מאוד לסלטיקס

דווקא הקו האחורי שלהם די בינוני ובנוי לרוחב, מילא אם רונדו היה שלם יותר התקפית, אבל הוא די מוגבל, לכן הם לא יכולים להרשות לעצמם קו אחורי שהוא בסך הכל "נחמד" עם טרי הדי מבוגר ועוד כמה שחקנים חמודים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 23 יולי 2012, 21:11

asafb96 כתב:

סאלינג'ר כן, נראה טוב בליגת הקיץ וכנראה יקבל קרדיט על ההתחלה. מלו פחות, יש את ווילקוקס, שחזר מפציעה והוחתם מחדש, לפניו.

כן, השנה תהיה קבוצה עמוקה מאוד (לדעתי עוד גארד מנוסה יוחתם). בעונה שעברה, למרות שכמעט הדחנו את מיאמי, הגענו לישורת האחרונה עם רוטציה מאוד קצרה בגלל כל הפציעות. בעונה הקרובה נקבל הרבה יותר מהספסל ולא נצטרך לשחוק את הוותיקים.

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

דווקא הקו האחורי שלהם די בינוני ובנוי לרוחב, מילא אם רונדו היה שלם יותר התקפית, אבל הוא די מוגבל, לכן הם לא יכולים להרשות לעצמם קו אחורי שהוא בסך הכל "נחמד" עם טרי הדי מבוגר ועוד כמה שחקנים חמודים..

משחק ההתקפה זה לא רק לזרוק מהשלוש. כן, הוא לא קולע טוב מבחוץ, לכן יש לידו שחקנים אחרים שכן (טרי, לי, פירס, גרין..). בכל שאר האספקטים של המשחק הוא לפחות או באותה רמה או עולה על שאר הרכזים בליגה. טרי רק בן 34 (לא כזה מבוגר במונחי NBA. הוא מחליף יחד עם לי שחקן בן 37) יש לו עוד הרבה כדורסל, אין סיבה שלא ימלא את התפקיד הקבוע שלו מהספל לעוד כמה שנים. קורטני לי ייתן קליעה והגנה, בראדלי מתקדם מעונה לעונה ויגיע עוד שחקן אחד לפחות.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יולי 2012, 21:42

משחק התקפה זה ממש לא רק 3..
יש מצבים שהוא עומד באיזור קו העונשין ועדיין נותנים לו מטר..

רונדו שחקן ענק, כל שאר הקו האחורי בינוני..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 23 יולי 2012, 21:47

LIAV10 כתב:משחק התקפה זה ממש לא רק 3..

לא מסכים בכלל. פירס עדיין שחקן אדיר. גם טרי שחקן מעולה. לי, בראדלי, וגרין הם גם אחלה שחקנים
asafb96

הודעהעל ידי misha » 23 יולי 2012, 21:53

מאזורים האלה כבר לא נותנים מטר כי הוא מאוד השתפר מחצי מרחק וגם לא מפחד לזרוק משם. היו לו לא מעט משחקים העונה בהם קלע טוב מאוד.
ממש לא בינוני. קודם כל רונדו, שהוא אחד הרכזים הטובים בעולם, הוא חלק ממנו. אתה לא יכול להפריד אותו משם. שאר השחקנים מתאימים בתכונותיהם בדיוק למה שצריך ליד רונדו.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יולי 2012, 21:55

asafb96 כתב:

לא מסכים בכלל. פירס עדיין שחקן אדיר. גם טרי שחקן מעולה. לי, בראדלי, וגרין הם גם אחלה שחקנים

לא דיברתי על עמדה 3, פירס אכן באמת אדיר, כבר לא מפלצת, אבל שחקן מצויין..
בראדלי אם אתה לא זוכר או אף פעם לא שמת לב הוא שחקן שחפרתי עליו פה ובמקומות אחרים הרבה לפני הפריצה ולפני שהגיע גם לירושלים, אבל עדיים, לא מספיק טוב כדי להוביל את המועדון מספר אחת בכל הזמנים..
טרי ירד המון, לי שחקן חמוד, שוב לא מספיק, גרין לדעתי יותר (או לפחות צריך להיות יותר) PF..

לדעתי יש ירידה משנה שעברה באיכות הסגל (וגם הכוכבים של הקבוצה ירשדו ברמה, חוץ מרונדו שלא מפסיק לעלות) ומקבוצה כזאת הייתי מצפה ליותר, אבל מה אכפת לי? אני לא אוהד של הסלטיקס, יש לי יותר דאגות לגבי מכבי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 יולי 2012, 21:58

אני מקווה שזה לא יקרה .

שמחתי שנה שעברה כשהלייקרס נשארו עם פאו וביינום ולא עשו טריידים מפלצתיים , קצת התאכזבתי בסופו של דבר מהרכות המרגיזה שלהם מול אוקלהומה אבל זה בהחלט שווה עוד ניסיון , הפעם עם גיבוי של ג'יימסון וקו אחורי מחוזק עם סטיב נאש שאולי גם ידע למצוא טוב יותר את הגבוהים.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־7 אורחים