23 אוגוסט 2012, 11:45
jol9 כתב:yzafrir כתב:אני מניח שבלאט רצה אותם אבל לא כאופציה הראשונה שלו . הם יותר היוא ברירות מחדל כאשר האופציה הראשונה והשנייה והשלישית....לא הגיעו .
רצה?? לא נראה לי שלוגאן בכלל היה בפנקסים של בלאט בתחילת הקיץ. מורן רוט בטוח לא היה.
זה כבר חצי קו אחורי שבלאט כנראה לא ממש רצה. את היקמן הוא רצה כשחקן ספסל, וקיבל אותו כשחקן בכיר, ולאנדסברג היה כנראה אופציה שניה
ואולי אפילו שלישית לעמדת הישראלי הנוסף בקו האחורי במכבי.
23 אוגוסט 2012, 12:32
23 אוגוסט 2012, 12:38
jol9 כתב:כמה דברים בנוגע למה שדייויד אמר:
1 - הוא לא ממש מחזיק מהבנים של. הוא מאוד מעריך את האבות שלהם, אבל לא אותם.
2 - דייויד מאוד פייסני, שלו ובוגר (זה גם נאמר בכתבה ע"י המראיין). לדעתי מאחורי השלווה הזאת מסתתר הביטחון העצמי של דייויד, שיודע, שגם עונה רעה
במכבי לא תפגע בשמו ובמעמדו, ויודע שיש ויהיו לו אופציות רבות בהמשך.
אסתכן ואומר גם, שיכול להיות שזאת עונתו האחרונה של דייויד במכבי, ולכן גם אין לו עניין לייצר מהומות. מה שבטוח הוא שמקצוען כמוהו, וגם איש שאוהב את השליטה במה שקורה,
לא אמור לקבל את העובדה שכל מיני ילדים חסרי נסיון, בונים לו את הקבוצה, ושהוא רק צריך לאמן אותה אבל גם לקחת את האחריות במקרה של כשלון.
3 - לא סתם שמעון מזרחי הוא האיש שמרבית האוהדים, כולל כאן בפורום, מוציאים מחוץ לדיון הזה על הפאשלות של ההנהלה. מספיק לראות איך דייויד מדבר עליו, ולהכיר את פועלו
רב השנים, בשביל לדעת שרוב הדברים השליליים שקוראים, הם בניגוד לדעתו, ושהוא זה שעדיין מצליח לשמור על הרוח המכביסטית בתוך המועדון הזה, שהיה נעלם לו מזמן אם הוא היה פורש.
4 - למה תמיד צריך לדחוף את שאראס לכל עניין. יש מישהו באמת שהשאלה על שאראס עניינה אותו? האם לא הרבה יותר מעניין לשאול על מצ'באן למשל?
5 - בהמשך לנקודה 2, ניתן להבין מהדברים שדייויד לא ממש משתגע מהקבוצה שיש לו. הוא לא ענה על נושא רוט, ולא אמר שבמקום לאנגפורד, הנדריקס ואוחיון, הובאו שחקנים לא פחות טובים,
אלא פתר את זה ב"נבנה קבוצה". זה מחזק עוד במעט את התחושה שלי לגבי המשך דרכו של דייויד. אני רק מקווה שהלהט ומוסר העבודה שלו לא ייפגעו למרות כל זה.
23 אוגוסט 2012, 12:56
מתAMסרת כתב:jol9 כתב:כמה דברים בנוגע למה שדייויד אמר:
1 - הוא לא ממש מחזיק מהבנים של. הוא מאוד מעריך את האבות שלהם, אבל לא אותם.
2 - דייויד מאוד פייסני, שלו ובוגר (זה גם נאמר בכתבה ע"י המראיין). לדעתי מאחורי השלווה הזאת מסתתר הביטחון העצמי של דייויד, שיודע, שגם עונה רעה
במכבי לא תפגע בשמו ובמעמדו, ויודע שיש ויהיו לו אופציות רבות בהמשך.
אסתכן ואומר גם, שיכול להיות שזאת עונתו האחרונה של דייויד במכבי, ולכן גם אין לו עניין לייצר מהומות. מה שבטוח הוא שמקצוען כמוהו, וגם איש שאוהב את השליטה במה שקורה,
לא אמור לקבל את העובדה שכל מיני ילדים חסרי נסיון, בונים לו את הקבוצה, ושהוא רק צריך לאמן אותה אבל גם לקחת את האחריות במקרה של כשלון.
3 - לא סתם שמעון מזרחי הוא האיש שמרבית האוהדים, כולל כאן בפורום, מוציאים מחוץ לדיון הזה על הפאשלות של ההנהלה. מספיק לראות איך דייויד מדבר עליו, ולהכיר את פועלו
רב השנים, בשביל לדעת שרוב הדברים השליליים שקוראים, הם בניגוד לדעתו, ושהוא זה שעדיין מצליח לשמור על הרוח המכביסטית בתוך המועדון הזה, שהיה נעלם לו מזמן אם הוא היה פורש.
4 - למה תמיד צריך לדחוף את שאראס לכל עניין. יש מישהו באמת שהשאלה על שאראס עניינה אותו? האם לא הרבה יותר מעניין לשאול על מצ'באן למשל?
5 - בהמשך לנקודה 2, ניתן להבין מהדברים שדייויד לא ממש משתגע מהקבוצה שיש לו. הוא לא ענה על נושא רוט, ולא אמר שבמקום לאנגפורד, הנדריקס ואוחיון, הובאו שחקנים לא פחות טובים,
אלא פתר את זה ב"נבנה קבוצה". זה מחזק עוד במעט את התחושה שלי לגבי המשך דרכו של דייויד. אני רק מקווה שהלהט ומוסר העבודה שלו לא ייפגעו למרות כל זה.
מאד מסכימה עם מה שכתבת.
רק חושבת שדיוויד לא פייסני ושליו, כמו שהוא פשוט שבוז. נראה לי שפשוט נמאס לו מהמלחמות האלה, והוא כאילו אומר - לא רוצים את עזרתי ? - לא צריך ! תעשו מה שאתם רוצים, במילא, זה מה שאתם עושים.
עם כל שאר הדברים אני די מסכימה. גם אני שותפה לתחושה שספק אם הוא ימשיך פה מעבר לשנה הקרובה, וזה די מעציב, כי לא חושבת שנקבל פה מאמן מוכשר, מחוייב ואיכותי יותר.
חושבת שהלהט ומוסר העבודה שכ"כ מאפיינים את בלאט יהיו פה גם השנה, אחרת ... זה כבר לא יהיה בלאט (לפחות מקווה שזה יהיה המצב).
גם לי אין ספק שהוא לא שמח או שלם עם הסגל שנבנה כאן, ואני מאמינה שאם הקלפים היו בידיו הוא היה בונה טוב יותר, נכון יותר ומאוזן יותר, בטח בכל הקשור לבניה בקו האחורי.
מה שהכי בלט לי מתוך הראיון הזה, מעבר לשביזות, זה חילוקי הדיעות והקושי בעבודה המשותפת, וחבל..
במקום לעבוד בשיתוף פעולה, כשכולם מרגישים שווים ומוערכים, נדמה שהכל חורק והולך קשה מדי.
23 אוגוסט 2012, 20:29
jol9 כתב:
1. אתה פותר מאוד בקלות את הנהלת הקבוצה בכך שאתה אומר "דברים כאלה כבר היו". אוקיי, אולי היו, אבל אם אין סיבה אמיתית
(כמו איזשהו חוזה מטורף שמשלמים למאמן או שחקן שיושב בבית) אז למה יש ירידה בתקציב?
ולמה ההנהלה לא צריכה לשקף את זה לאוהדים? ולמה מעלים את מחירי המנויים?
תשים לב גם שההנהלה יצא במסע מאורגן היטב של ראיונות בתקשורת, שהמצב מעולם לא היה טוב יותר. לא דובר שם על שום ירידה בתקציב, ושום עונה פיננסית.
לי זה נראה קצת כמו זלזול באינטלגנציה...
jol9 כתב:2. אני לא זוכר מצב שבו מכבי בנתה קו אחורי בעלות של שחקן אחד בקו הקדמי. נכון, כסף זה לא הכל, אבל במקרה הזה, זה מוקצן.
jol9 כתב:3. לגבי הסגל של העונה שעברה. אז ראשית, בלאט אמר באופן ברור שהוא לא רוצה שחקנים זמניים בקבוצה. זאת היתה החתמה נטו של ההנהלה.
האמונה שפארמר יישאר עד סוף העונה אכן היתה, והיא היתה לא מוצדקת, ואתה צודק שבנק' זמן הזאת, הקו האחורי של שנה שעברה, היה גרוע מאוד (בלי לאנגפורד
ובידיעה שפארמר יעזוב). אבל בנק' זמן ההיא, לא ידענו שפארמר יעזוב, וגם חשבנו שיגיע עוד שחקן לקו האחורי (שאכן הגיע, וגם היה שחקן ברמה גבוהה מאוד).
נכון להיום, אין תקווה שיגיע עוד שחקן דומיננטי ומוביל לקו האחורי, ויש שחקנים שאנחנו יודעים די בוודאות, שיהיו פחות טובים מקודמיהם (לוגאן מלאנגפורד, רוט מאוחיון).
ככה שבנק' זמן הזאת, הקו האחורי הנוכחי שלנו הרבה הרבה פחות טוב מזה של שנה שעברה.
jol9 כתב:א - אני לא באמת יודע כי אין לי את הרשימה של בלאט, אבל אני כן יכול להניח ע"פ פרסומים בתקשורת. על לוגאן כמעט ולא דיברו והיו מועמדים לפניו כמו לאנגפורד,
גורדון, ג'קסון, פארמר ובברלי. אני לא זוכר את כל המועמדים לקו האחורי שהיו רציניים בהקשר של מכבי אבל כבר מהרשימה שהבאתי רואים שהוא היה שישי לכל היותר.
אני מאמין גם שאידסון, ואולי גם קופונן היו לפניו ברשימה.
jol9 כתב:ב - ההנהלה אשמה בכך שהיא מתנהלת בצורה לא רצינית. היא מציעה הצעות לא רלוונטיות ולעיתים אף מביכות, היא ממציאה כל מיני חוזים עם אופציות, דירוגים ושטויות אחרות,
היא מורחת את הדיונים עד שיוצא לכולם המיץ וכו'.
jol9 כתב:5 - אני מניח שבלאט מאוד היה רוצה לראות את פארמר, שבד או קירילנקו בקבוצה שלו. את היקמן הוא אולי רצה, ואולי אפילו גבוה ברשימה, אבל "מאוד" היא מילה קצת מחמיאה
מדי לשחקן שטרם שיחק משחק במסגרת אירופאית כלשהי.
אז היקמן הוא הימור גדול. לא משנה עד כמה בלאט תיכנן את זה. למה הימור? כי אי אפשר לדעת מה נקבל ממנו.
אני לא בטוח שבלאט רצה שיהיה כזה חוסר איזון בין הקו הקדמי לאחורי. למעשה, בטוח שהוא לא רצה את זה, כי עובדה שהוא רצה את לאנגפורד.
זה מצב שנכפה עליו.
jol9 כתב:ואלטרנטיבות? שוב, בהנחה ומדברים על שחקן חמישייה בקבוצה כמו מכבי, אז יש עשרות שחקנים אחרים בעלות של 500-600K שהיה אפשר להביא. אולי גם מעט יקרים
יותר מאחר והעלות של לוגאן היא לא יותר מחצי מליון.
jol9 כתב:וחביב - בלאט לא העדיף שחקנים פחות פופולרים. הוא רצה את הלפרין, הוא רצה את אוחיון, הוא רצה את לאנגפורד. בסוף נשארנו בלי שלושתם ועם שחקנים הרבה פחות
מוכחים וסימני שאלה מאוד גדולים.
24 אוגוסט 2012, 09:18
25 אוגוסט 2012, 12:24
jol9 כתב:1. אני לא מסכים איתך בנקודה הזאת. סורי.
א - אין סיבה לירידה בתקציב, בטח לא ירידה דרמטית
ב - גם אם יש ירידה בתקציב, אז הציפיות צריכות להיות בהתאם
ג - אני חושב שהדוגמאות הרלוונטיות צריכות להילקח מהשנים האחרונות ולא מלפני עשור ועשור וחצי, כי המצב השתנה מאז.
אני לא זוכר בעונות האחרונות בהן נבנה קו אחורי בעלות כוללת של למטה ממליון דולר. פשוט לא זוכר, וזה מצב כן חריג לשלילה לדעתי.
jol9 כתב:2. אתה כל הזמן חוזר על העניין, שזה מה שבלאט רצה. זה לא. בלאט רצה את לאנגפורד, לא את לוגאן.
jol9 כתב:4. לגבי שתי הנק'... אז דבר ראשון, אם השחקן שמכבי מצליחים להביא, נמצא כ"כ נמוך ברשימה, אז זה אומר רק דבר אחד, שהנהלת מכבי לא עשתה את מה שצריך
בשביל להביא שחקן שנמצא גבוה יותר בעדיפויות.
jol9 כתב:6. ואחרון.
אתה ממשיך לדחוף את שאראס לכל מקום.
jol9 כתב:וההנהלה בהחלט אשמה, לכל הפחות במקרה של אוחיון.
25 אוגוסט 2012, 13:06
25 אוגוסט 2012, 15:23
28 אוגוסט 2012, 16:30
jol9 כתב:קודי כתב:חביב אורנג'ד כתב:קודי כתב:
כשהגארד היקר ביותר של מכבי עולה 500 אלף דולר והבא אחריו 350 אלף, אז הפער במחירים ובאיכות בין הגארדים של מכבי לבין אלה של ירושלים (שרק לפני שנתיים שילמה יותר מ-300 אלף דולר לסולומון) לא מאוד משמעותי.
וראוי לציין שבעונת סולומון, הגארד היקר ביותר במכבי, עלה בערך כמו הגארד השני הכי יקר העונה.
לא ממש - אידסון, שבפועל תופקד כמעט כל העונה כגארד, עלה הרבה הרבה יותר. אבל אם אתה רוצה להסיק מכך שמאחר שבאותה עונה הגענו לגמר היורוליג עם קו אחורי זול אז נעשה זאת גם העונה - שיבושם לך. אין שום קשר אפילו קל שבקלים בין שני המקרים: באותה עונה היה בסגל גארד אחד מוכח (פרקינס, אחרי עונה מצויינת במכבי), הימור אחד שפרץ מעל ומעבר למצופה (פארגו) ועוד אחד שהיה אחד הטובים באירופה (אידסון). באמת שאין מה להשוות.
כבר כתבתי את זה לחביב רק לפני כמה ימים, ממש באותן המילים בדיוק, אבל הוא התעקש שהקו האחורי הוא בדיוק מה שדייויד בלאט רצה, ושזה שהוא קו אחורי זול, זה בכלל מצויין
כי זה עבד לנו בעבר...
לך תבין.
28 אוגוסט 2012, 17:00
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:קודי כתב:חביב אורנג'ד כתב:קודי כתב:
כשהגארד היקר ביותר של מכבי עולה 500 אלף דולר והבא אחריו 350 אלף, אז הפער במחירים ובאיכות בין הגארדים של מכבי לבין אלה של ירושלים (שרק לפני שנתיים שילמה יותר מ-300 אלף דולר לסולומון) לא מאוד משמעותי.
וראוי לציין שבעונת סולומון, הגארד היקר ביותר במכבי, עלה בערך כמו הגארד השני הכי יקר העונה.
לא ממש - אידסון, שבפועל תופקד כמעט כל העונה כגארד, עלה הרבה הרבה יותר. אבל אם אתה רוצה להסיק מכך שמאחר שבאותה עונה הגענו לגמר היורוליג עם קו אחורי זול אז נעשה זאת גם העונה - שיבושם לך. אין שום קשר אפילו קל שבקלים בין שני המקרים: באותה עונה היה בסגל גארד אחד מוכח (פרקינס, אחרי עונה מצויינת במכבי), הימור אחד שפרץ מעל ומעבר למצופה (פארגו) ועוד אחד שהיה אחד הטובים באירופה (אידסון). באמת שאין מה להשוות.
כבר כתבתי את זה לחביב רק לפני כמה ימים, ממש באותן המילים בדיוק, אבל הוא התעקש שהקו האחורי הוא בדיוק מה שדייויד בלאט רצה, ושזה שהוא קו אחורי זול, זה בכלל מצויין
כי זה עבד לנו בעבר...
לך תבין.
מי אמר שזה מצויין שהקו האחורי הוא זול?
ברמה העובדתית, סגל הגארדים של היום הוא יקר יותר משל העונה ההיא.
לוגאן יקר יותר מפרקינס, היקמן יקר יותר מפארגו ולדנסברג עולה בערך כמו בורשטיין. אילו העובדות, תהפכו אותם איך שנוח לכם.
הנסיון להפוך את אידסון לגארד, היא סתם דרך יצירתית ליצור ביקורת, למרות שאני לא יודע למי היא בדיוק מופנת.
לי מתחשק להפוך את פופס לגארד ועכשיו אימרו לי, איזה גארד אז היה יותר יקר ממנו? בעצם, אני לא צריך להפוף אותו לגארד, שהרי הוא יקר יותר מכל אחד ואחד מהשקנים שהיו כאן לפני שנתיים.
אני גם לא זוכר שפרקינס בזמנו באמת היה על תקן של "שחקן מוכח". ממה שזכור לי, אף אחד כאן לא רצה אותו כשחקן חמישיה והוא לבטח לא היה אז יותר "מוכח" ממה שלוגאן היום.
בכל אופן, הדיון כאן היה על כסף וכמו שזה נראה, הסגל של היום הוא יקר יותר מהסגל של אז.
28 אוגוסט 2012, 17:23
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:קודי כתב:חביב אורנג'ד כתב:וראוי לציין שבעונת סולומון, הגארד היקר ביותר במכבי, עלה בערך כמו הגארד השני הכי יקר העונה.
כי זה עבד לנו בעבר...
לך תבין.
מי אמר שזה מצויין שהקו האחורי הוא זול?
ברמה העובדתית, סגל הגארדים של היום הוא יקר יותר משל העונה ההיא.
לוגאן יקר יותר מפרקינס, היקמן יקר יותר מפארגו ולדנסברג עולה בערך כמו בורשטיין. אילו העובדות, תהפכו אותם איך שנוח לכם.
הנסיון להפוך את אידסון לגארד, היא סתם דרך יצירתית ליצור ביקורת, למרות שאני לא יודע למי היא בדיוק מופנת.
לי מתחשק להפוך את פופס לגארד ועכשיו אימרו לי, איזה גארד אז היה יותר יקר ממנו? בעצם, אני לא צריך להפוף אותו לגארד, שהרי הוא יקר יותר מכל אחד ואחד מהשקנים שהיו כאן לפני שנתיים.
אני גם לא זוכר שפרקינס בזמנו באמת היה על תקן של "שחקן מוכח". ממה שזכור לי, אף אחד כאן לא רצה אותו כשחקן חמישיה והוא לבטח לא היה אז יותר "מוכח" ממה שלוגאן היום.
בכל אופן, הדיון כאן היה על כסף וכמו שזה נראה, הסגל של היום הוא יקר יותר מהסגל של אז.
אתה כל הזמן אומר שעדיף שחקנים זולים לפני הפריצה שלהם מאשר שחקנים מוכחים שעולים יותר. אפילו הפרזת ואמרת שאתה מעדיף בקבוצה את היקמן ע"פ דיאמנטידיס...
משום מה כשמדובר בלוגאן שהוא שחקן שנמצא בירידה כבר שנתיים, זה לא תופס, אבל ניחה.
אני רק מזכיר שאידסון הגיע למכבי אחרי שעשה את העונה הטובה בקריירה שלו כרכז בכלל. הוא אולי לא גארד קלאסי, אבל במקרה של כשלון של אחד הגארדים
האחרים, הוא בהחלט היה בחשבון כשחקן שנכנס למשבצת הזאת. ולא רק "אמור" כי הוא גם עשה את זה בפועל עם פציעתו של פרקינס, ועשה את זה נהדר.
הקבוצה הזאת יקרה יותר מהקבוצה ההיא של העונה הראשונה של בלאט? בניקוי המשכורות המיותרות, כמו אלה של פיני, דרוקר, כדיר ואחרים, אני ממש לא חושב ככה.
אז באמת היתה הצדקה לירידה מסויימת בתקציב, ועדיין הגיע לכאן שחקן כמו סופו שהיה פוטנציאל עצום, הנדריקס שהיה אחד השחקנים הטובים בליגה הספרדית
והיה גם את אידסון שממש לא היה שחקן זול ושחקן יורוליג ברמה גבוהה יותר מכל מה שיש לנו היום.
מה שיש לך בקבוצה היום הוא בעל פוטנציאל מסויים להצליח, אבל גם להיכשל ובגדול, כי אין יותר מדי מנהיגים בקבוצה הזאת, וחשוב מכך, זאת קבוצה בלי שחקני הגנה טובים,
ובטח לא ברמות ההגנה של פרקינס (לפני הפציעה), אידסון והנדריקס. כלומר גם חבורה לוחמת ושורטת לא נראה כאן כנראה.
28 אוגוסט 2012, 17:36
28 אוגוסט 2012, 17:45
jol9 כתב:חביב, אין לי כח להיכנס לעוד סאגת התכתבויות ארוכה (זה גם קצת עונש לגולשים האחרים).
אומר במשפט אחד, שאני לא מסכים עם רוב הדברים שכתבת, במיוחד בקשר לדוגמאות של צמדי גארדים, כשמדברים על כל הקו האחורי ולא רק צמדים.
הנקודה שכן חשוב אולי להתעכב עליה היא נקודת הציפיות ושביעות הרצון מבניית הקבוצה. אפשר להשתמש במשפטים סתמיים כמו "גם פאפאלוקאס
היה שחקן מעבר לשיאו" או "מכבי אף פעם לא נוהגת להביא שחקנים יקרים" או משפטים מהסוג הזה, אבל אני מעדיף להסתכל על השחקנים שיש העונה ובמבט קדימה,
ואני לא רואה יותר מדי דברים מעודדים לצערי.
כמו שציינתי, שני פרמטרים חשובים - אחד פרמטר מנטלי (אופי ומנהיגות) ואחד מקצועי (הגנה אישית), בהם מכבי הזאת נראית לי די חלשה.
28 אוגוסט 2012, 17:53
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב, אין לי כח להיכנס לעוד סאגת התכתבויות ארוכה (זה גם קצת עונש לגולשים האחרים).
אומר במשפט אחד, שאני לא מסכים עם רוב הדברים שכתבת, במיוחד בקשר לדוגמאות של צמדי גארדים, כשמדברים על כל הקו האחורי ולא רק צמדים.
הנקודה שכן חשוב אולי להתעכב עליה היא נקודת הציפיות ושביעות הרצון מבניית הקבוצה. אפשר להשתמש במשפטים סתמיים כמו "גם פאפאלוקאס
היה שחקן מעבר לשיאו" או "מכבי אף פעם לא נוהגת להביא שחקנים יקרים" או משפטים מהסוג הזה, אבל אני מעדיף להסתכל על השחקנים שיש העונה ובמבט קדימה,
ואני לא רואה יותר מדי דברים מעודדים לצערי.
כמו שציינתי, שני פרמטרים חשובים - אחד פרמטר מנטלי (אופי ומנהיגות) ואחד מקצועי (הגנה אישית), בהם מכבי הזאת נראית לי די חלשה.
בסדר, את הטיעונים המקצועיים אני מקבל וגם מסכים עם חלקם.
אבל כל הנסיונות הבלתי נגמרים להפיל הכל על ההנהלה, זה כבר באמת עובר כל גבול.
לא אוהבים שחקן מסויים? זה בסדר, אבל אולי כדאי קודם לבקר את מי שרצה אותו וברוב המקרים, זה דוקא המאמן.
אולי לאנשים לא נראה הגיוני שבלאט העדיף את לוגאן ע"פ שחקן אחר אותו הם רצו ולכן הם מאשימים את ההנהלה. אבל כמו שזה נראה, בלאט די רצה את הקו האחורי שנבנה כאן.
28 אוגוסט 2012, 18:10
jol9 כתב:
אני אומר נראה לי שפעם האלף - בלאט רצה את אוחיון, לאנגפורד והלפרין. רצה ולא קיבל. כל השאר היו פשרה.
28 אוגוסט 2012, 18:43
28 אוגוסט 2012, 21:15
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:
אני אומר נראה לי שפעם האלף - בלאט רצה את אוחיון, לאנגפורד והלפרין. רצה ולא קיבל. כל השאר היו פשרה.
בלאט גם רצה את לקוביץ' בזמנו וקיבל את אודריך, בלאט רצה את טורנס וקיבל את פארגו, בלאט רצה גם את פולן וקיבל את מאלט, בלאט גם אמר שהוא היה מעדיף לקחת גארד במקום את מצב'אן ובהתחלה, גם לא השתגע על האופציה של סופו.
זה שהמאמן לא מקבל את המועמד מס' 1 ברשימה שלו, זה לא חדש ומסתבר, שגם לא כ"כ נורא. מה שחשוב, זה שהוא לא יקבל הנחתות על הראש ויקבל את השחקנים בהם הוא כן מעוניין תחת מגבלות התקציב.
חוץ מזה, גם דורון פרקינס האגדי היה פשרה כשחקן חמישיה, למה מטאטאים את זה מתחת לשטיח?
שוב, דברים כאלו הם לא בהכרח גרועים.
29 אוגוסט 2012, 05:27
מקובי כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:
בלאט גם רצה את לקוביץ' בזמנו וקיבל את אודריך, בלאט רצה את טורנס וקיבל את פארגו, בלאט רצה גם את פולן וקיבל את מאלט, בלאט גם אמר שהוא היה מעדיף לקחת גארד במקום את מצב'אן ובהתחלה, גם לא השתגע על האופציה של סופו.
זה שהמאמן לא מקבל את המועמד מס' 1 ברשימה שלו, זה לא חדש ומסתבר, שגם לא כ"כ נורא. מה שחשוב, זה שהוא לא יקבל הנחתות על הראש ויקבל את השחקנים בהם הוא כן מעוניין תחת מגבלות התקציב.
חוץ מזה, גם דורון פרקינס האגדי היה פשרה כשחקן חמישיה, למה מטאטאים את זה מתחת לשטיח?
שוב, דברים כאלו הם לא בהכרח גרועים.
יוני, אתה גם מדבר כאילו בלאט רצה את השחקנים האלה וההנהלה עשתה לו דווקא ולא החתימה אותו.
לגבי יותם מס הכנסה לא אמרו את הסכום המדויק כמו שגם יותם וגם מכבי הצהירו ואמרו מספר פעמים.
לגבי יוגב, לא מעט אנשים כאן בפורום החזיקו בדיעה שאין סיבה לשדרג לו את החוזה במאה אחוז אחרי עונה אחת טובה ושיש לו חוזה (לשיטת מכבי כמובן).
אם להנהלה יש אשמה מסוימת אז אולי זה באי הארכת החוזה של לאנגפורד- אני אישית קשה לי להאמין שהוא היה חותם במחיר האופציה, הוא הצהיר שזה עסק כלכלי ואני בטוח שהוא והסוכן שלו ידעו להעריך את הסכום שהוא שווה אם הוא לא יחתום תמורת האופציה, אבל כן, מכבי היתה צריכה להציע לו את האופציה כבר בסיום העונה ולא לחכות ולהציע סכומים פחותים יותר.
29 אוגוסט 2012, 12:05