ת'רד הסקאוטינג החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי yellowaura » 21 מאי 2013, 19:36

felix_r כתב:
yzafrir כתב:לא מדובר בשני שחקנים אלמונים שמסתכלים רק בסטטיסטיקה שלהם . מכיוון ששניהם שחקנים שאנחנו מכירים היטב אז אפשר לראות שקלאתס שחקן התקפה מגוון וטוב יותר מדאנקן . הסטט' פחות חשובה במקרה הזה , מה גם שקלאתס קולע יותר נק' ממנו ובקבוצה טובה יותר עם יותר כלים התקפיים...קלאתס גם שחקן יותר יציב מדאנקן .

כמובן שסטטיסטיקה פחות חשובה מהדעה הסובייקטיבית שלך.
נו באמת. אתה לא מצחיק את עצמך? כי אותי אתה פשוט מצחיק :)

אחרי שצחקנו, בוא ונחזור לעובדות.
נכון, קלאת'יס קולע 1.9 נקודות יותר, אבל הוא גם לוקח בממוצע 4.3 זריקות יותר מהשדה.
דאנקן שיחק בחלק גדול מהעונה ביחד עם 3 חולי אגו: סמית', פולן ופלס, והיה רק אופציה רביעית בהתקפה במקרה הטוב.

עכשיו בוא ונחזור לאופציה של מכבי.
א) האם נראה לך, שמכבי מחפשת שחקן זול שיזרוק הרבה זריקות באחוזים חלשים?
ב) או שמכבי מחפשת שחקן זול שינצל באחוזים טובים מספר קטן יחסית של זריקות?

אני בטוח, שגם אתה מבין שהאופציה הראשונה פשוט לא קיימת.

כתבי את אותו הדבר לפני שראיתי את זה.

אתה צודק במקרה הזה. מהפורוורד הזול יצפו לעשות עבודה שחורה + לקבל זריקות אחראיות כברירת מחדל. בלאט היה מרוצה לקבל 7-8 נק' למשחק ב% טובים + משחק הגנה טוב. היום אליהו נותן אותו דבר בהתקפה רק בלי הגנה ובעלות יקרה בהרבה.

אני חושב שקאלתיס מוכשר יותר התקפית מדאנקן אבל לא בטוח בכלל שהוא אחראי מספיק בהתקפה. עוד כמה דוגמאות: ארויו שחקן מוכשר ומגוון אולי אפילו מפארגו אבל לא הייתה לו אחריות והיו לו קבלת זריקות לא נכונה. כנ"ל לגבי פארמר.

בקיצור כישרון התקפי זה לא הפקטור היחידי בהתקפה בייחוד שמדובר בפורוורד זול שיקבל חופש פעולה מצומצם בהתקפה. אגב אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים אחד מהם ?
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 21 מאי 2013, 19:59

yellowaura כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:לא מדובר בשני שחקנים אלמונים שמסתכלים רק בסטטיסטיקה שלהם . מכיוון ששניהם שחקנים שאנחנו מכירים היטב אז אפשר לראות שקלאתס שחקן התקפה מגוון וטוב יותר מדאנקן . הסטט' פחות חשובה במקרה הזה , מה גם שקלאתס קולע יותר נק' ממנו ובקבוצה טובה יותר עם יותר כלים התקפיים...קלאתס גם שחקן יותר יציב מדאנקן .

כמובן שסטטיסטיקה פחות חשובה מהדעה הסובייקטיבית שלך.
נו באמת. אתה לא מצחיק את עצמך? כי אותי אתה פשוט מצחיק :)

אחרי שצחקנו, בוא ונחזור לעובדות.
נכון, קלאת'יס קולע 1.9 נקודות יותר, אבל הוא גם לוקח בממוצע 4.3 זריקות יותר מהשדה.
דאנקן שיחק בחלק גדול מהעונה ביחד עם 3 חולי אגו: סמית', פולן ופלס, והיה רק אופציה רביעית בהתקפה במקרה הטוב.

עכשיו בוא ונחזור לאופציה של מכבי.
א) האם נראה לך, שמכבי מחפשת שחקן זול שיזרוק הרבה זריקות באחוזים חלשים?
ב) או שמכבי מחפשת שחקן זול שינצל באחוזים טובים מספר קטן יחסית של זריקות?

אני בטוח, שגם אתה מבין שהאופציה הראשונה פשוט לא קיימת.

כתבי את אותו הדבר לפני שראיתי את זה.

אתה צודק במקרה הזה. מהפורוורד הזול יצפו לעשות עבודה שחורה + לקבל זריקות אחראיות כברירת מחדל. בלאט היה מרוצה לקבל 7-8 נק' למשחק ב% טובים + משחק הגנה טוב. היום אליהו נותן אותו דבר בהתקפה רק בלי הגנה ובעלות יקרה בהרבה.

אני חושב שקאלתיס מוכשר יותר התקפית מדאנקן אבל לא בטוח בכלל שהוא אחראי מספיק בהתקפה. עוד כמה דוגמאות: ארויו שחקן מוכשר ומגוון אולי אפילו מפארגו אבל לא הייתה לו אחריות והיו לו קבלת זריקות לא נכונה. כנ"ל לגבי פארמר.

בקיצור כישרון התקפי זה לא הפקטור היחידי בהתקפה בייחוד שמדובר בפורוורד זול שיקבל חופש פעולה מצומצם בהתקפה. אגב אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים אחד מהם ?

במצב של היום, כשמספר הזרים, שמותר לשתף בליגה, ירד ל 5 בלבד, אני ממש לא בטוח שמכבי תחליט לבזבז מקום אחד של זר על שחקן נחמד, שממש לא ברור מה יוכל לעשות ביורוליג.

לדעתי מכבי תבחר לצמצם את כמות הזרים, אבל להחתים שחקנים יקרים יותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 21 מאי 2013, 20:18

אגב אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים אחד מהם ?

כמו שכבר אמרתי כשהצעתי אותו,אני מעדיף 4 איכותי יחסית(אני ממש רוצה את גיסט)אבל אם הולכים על פורוורד זול אז דאנקן יכול להיות אופציה טובה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 מאי 2013, 20:24

איזה וויכוחים בין דאנקן לקלאטיס....
כאילו מינימום אנחנו מתלבטים בין טים דאנקן לדווין וויד.
כולה שני שחקני ליגה מסכנים שלא ישנו יותר מידי את מאזן הכוחות בין מכבי לשאר אירופה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 21 מאי 2013, 20:28

חנו'ש כתב:איזה וויכוחים בין דאנקן לקלאטיס....
כאילו מינימום אנחנו מתלבטים בין טים דאנקן לדווין וויד.
כולה שני שחקני ליגה מסכנים שלא ישנו יותר מידי את מאזן הכוחות בין מכבי לשאר אירופה.

כנראה שלא, אבל אי אפשר לדעת. לפעמים יש לנו מזל, ואנחנו מצליחים לדוג איזה מוריס או פארגו :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 21 מאי 2013, 22:37

אני עדיין טוען כמו אחרים פה שקאלתס מוכשר יותר התקפית . לגבי השאלה האם מכבי צריכה בכלל פאוורד התקפי או הגנתי אז אם היא צריכה הגנתי אז כנראה בגלל זה היא מכוונת על טיוס כך שקאלתס כנראה יגיע על תקן הפאוורד המוכשר התקפית .
אגב גם בסטטיסטיקה של דאנקן אפשר לראות שכשהוא שיחק עם החברה הדומיננטים בתחילת העונה אז גם הסטטיסטיקה שלו הייתה פחות טובה. זה לא שהחברה שקאלתס משחק איתם לא דומיננטים (סטול , סמית'...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מאי 2013, 23:02

yzafrir כתב:אני עדיין טוען כמו אחרים פה שקאלתס מוכשר יותר התקפית . לגבי השאלה האם מכבי צריכה בכלל פאוורד התקפי או הגנתי אז אם היא צריכה הגנתי אז כנראה בגלל זה היא מכוונת על טיוס כך שקאלתס כנראה יגיע על תקן הפאוורד המוכשר התקפית .
אגב גם בסטטיסטיקה של דאנקן אפשר לראות שכשהוא שיחק עם החברה הדומיננטים בתחילת העונה אז גם הסטטיסטיקה שלו הייתה פחות טובה. זה לא שהחברה שקאלתס משחק איתם לא דומיננטים (סטול , סמית'...)

אני לא חושב שהדרך חשיבה הזאת נכונה.
פורוורד אחד הגנתי ופורוורד אחד התקפי, כל עוד הפורוורד ההתקפי הוא בסך הכל נחמד (לא מדובר פה על טלטוביץ׳, אלא על שחקן מכבי חיפה) שווה לקחת שחקן פחות טוב התקפית (וגם זה שנוי במחלוקת) עם הגנה טובה יותר, ויותר שלם.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 21 מאי 2013, 23:21

yzafrir כתב:אני עדיין טוען כמו אחרים פה שקאלתס מוכשר יותר התקפית . לגבי השאלה האם מכבי צריכה בכלל פאוורד התקפי או הגנתי אז אם היא צריכה הגנתי אז כנראה בגלל זה היא מכוונת על טיוס כך שקאלתס כנראה יגיע על תקן הפאוורד המוכשר התקפית .

זה לא מצחיק אותך שאתה מבטל סטטיסטיקה של עונה שלמה של שני שחקנים באותה הליגה על סמך דעתך האישית מבלי שום הוכחה עובדתית? סבבה. אבל זאת היא בדיוק הגישה שגורמת לזלזול בדברים שאתה כותב.

כמובן שאני שופט שחקן לפי משחק אחד, כי רק לך יש ערוץ הספורט ורק אתה יכול לצפות במשחקי הקופליג

אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה. זכותך. אבל אם ברצונך לנהל ויכוח, תלמד לבסס את הדעה שלך ביסוס עובדתי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 22 מאי 2013, 06:25

felix_r כתב:

זה לא מצחיק אותך שאתה מבטל סטטיסטיקה של עונה שלמה של שני שחקנים באותה הליגה על סמך דעתך האישית מבלי שום הוכחה עובדתית? סבבה. אבל זאת היא בדיוק הגישה שגורמת לזלזול בדברים שאתה כותב.

כמובן שאני שופט שחקן לפי משחק אחד, כי רק לך יש ערוץ הספורט ורק אתה יכול לצפות במשחקי הקופליג

אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה. זכותך. אבל אם ברצונך לנהל ויכוח, תלמד לבסס את הדעה שלך ביסוס עובדתי.

אני לא מבטל שום סטטיסטיקה אלא לא מסכים עם הניתוח שלך לגבי הסטט' של השחקנים . שורה תחתונה האחוזים שלהם מ-2 כמעט זהים קשקאלתס זורק יותר וקולע יותר . משלוש אומנם קלאתס עם אחוזי קליע פחות טובים אבל הוא קלע הרבה יותר שלשות
על אותו משקל אני יכול להגיד שלפי הסטט' קלאתס שחקן הגנה יותר טוב כי הוא חוסם יותר ולוקח יותר ריבאונדים...
אבל שוב , פה אני בא להסביר שמכיוון שאנחנו מכירים טוב את שני השחקנים אני יודע שהוא פחות טוב מדאנקן בהגנה . יש דברים שלא רואים בסטט' כמו המהירות של השחקן ויכולת הורדת כדור לריצפה ובזה יש לקלאתס יתרון .
זה בדיוק כמו שהסטטיסטיקה של היקמן לא מלמדת על איזה שחקן אנוכי וטיפש הוא ...לפעמים סטט' זה לא הכל ובטח שלא בסיס עובדתי על איכות של שחקן , באיחוד שהם לא משחקים באותה רמה של קבוצה .
לגבי עניין הזילזול , אתה יכול לזלז במה שאתה רוצה אבל אופן ההתבטאות שלך היא הבעיה פה . אתה יכול להגיד שאתה לא מסכים עם משהו בדיוק כמו שלא הסכמתי איתך על וויז , הנדריקס , בלאט וכו' אבל לכתוב בצורה מזלזלת זה כבר סיפור אחר....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי סילבר » 22 מאי 2013, 06:29

לקלאיטיס אחוזים פחות טובים מהסיבה הפשוטה שהוא גארד גבוה שיודע לשים כדור על הרצפה. כלומר, הוא גארד גבוה שפיתח כישורים של גבוה ולא להיפך.
יש לו הוצאה מאוד מהירה של הכדור מהיד והוא קלעי(טיס) בחסד. ככזה, ברור שהאחוזים פליקס, יירדו. מצד שני, הגובה והמזג שלו מאפשרים לו להשתלט על מספר רב של כדורים חוזרים. המסה שלו מאפשרת לו להתמודד הגנתית עם מספרי 4.
צודקים אלו הטוענים שיכול לשחק גם ב 3. אני מאוד אוהב את קלאיטיס ודנקן, אפילו את רייט מראשון ואשמח אם אחד מהם ייקלט במכבי.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 מאי 2013, 06:34

איזה כישורים של גבוה הוא פיתח? קלעי בחסד???
הוא רחוק מלהיות חודר גדול.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 22 מאי 2013, 06:49

MTA2311 כתב:איזה כישורים של גבוה הוא פיתח? קלעי בחסד???

זה גם לא התפקיד שלו להיות חודר גדול....הוא משיג את הנקודות שלו בצורה מאוד מגוונת , בחדירות , מתפרצות , פוסטאפ ושלשות...
הוא ריבאונדר טוב מאוד וגם מוסר לא רע בכלל...
גם הניסיון שלו עדיף על של דאנקן , בכל זאת הוא שיחק בליגה קצת יותר טוב מהליגה שלנו כולל עונה תחת אוברדוביץ' ....

השאלה היא לא מי יותר טוב אלא מי יותר מתאים למכבי וליורוליג בכלל .
האם צריך ללכת על שחקן עם פוטנציאל התקפי טוב יותר או שחקן יותר הגנתי ?
מכיוון שאני מניח שטיוס יהיה במכבי והוא שחקן הגנתי באופי שלו אז הייתי מעדיף לראות שחקן מגוון יותר בהתקפה לידו ( הייתי רוצה שליאור ימלא את המשבצת הזאת אבל אני כבר לא הכי סומך עליו ) ולדעתי קלאתס מתאים יותר לתפקיד הזה במיוחד ביורוליג מאשר דאנקן .
באתר יורובאסקט יש את הדירוג (עם הכוכבים) של סקאוטים , ומה שמצחיק זה שדאנקן מקבל שם פחות כוכבים על ההגנה שלו מאשר על ההתקפה שלו . ובכלל פחות מקלאתס...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 מאי 2013, 08:41

גם שרמדיני שיחק בליגה טובה שלנו תחת אובראדוביץ׳, ובכל זאת זה לא אומר שהוא יותר טוב מטרנס מוריס.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 22 מאי 2013, 10:32

LIAV10 כתב:גם שרמדיני שיחק בליגה טובה שלנו תחת אובראדוביץ׳, ובכל זאת זה לא אומר שהוא יותר טוב מטרנס מוריס.

ולפני זה הוא שיחק גם במארוסי (ביורוליג ) וברודוס ....זה עדיין ניסיון טוב יותר מאשר דאנקן .

חבל על הויכוח , צריך לחכות ולראות איזה סוג של שחקן בלאט יעדיף כי בכל מקרה שניהם מעומדים טובים רק בסגנון אחר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 22 מאי 2013, 10:39

דאנקן אפילו לא הוזכר כמלפפון עד כה, קלאתיס כן, לדעתי דאנקן בכלל לא ברדאר של מכבי, וטוב שכך. יש אופציות זולות טובות ממנו.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 מאי 2013, 10:43

yzafrir כתב:

זה גם לא התפקיד שלו להיות חודר גדול....הוא משיג את הנקודות שלו בצורה מאוד מגוונת , בחדירות , מתפרצות , פוסטאפ ושלשות...
גם הניסיון שלו עדיף על של דאנקן , בכל זאת הוא שיחק בליגה קצת יותר טוב מהליגה שלנו כולל עונה תחת אוברדוביץ' ....

מכיוון שאני מניח שטיוס יהיה במכבי והוא שחקן הגנתי באופי שלו אז הייתי מעדיף לראות שחקן מגוון יותר בהתקפה לידו ( הייתי רוצה שליאור ימלא את המשבצת הזאת אבל אני כבר לא הכי סומך עליו ) ולדעתי קלאתס מתאים יותר לתפקיד הזה במיוחד ביורוליג מאשר דאנקן .
באתר יורובאסקט יש את הדירוג (עם הכוכבים) של סקאוטים , ומה שמצחיק זה שדאנקן מקבל שם פחות כוכבים על ההגנה שלו מאשר על ההתקפה שלו . ובכלל פחות מקלאתס...

ראיתי לא מעט משחקים שלו העונה, ולא זכור לי שראיתי אותו לוקח שחקן לסל באחד על אחד. פוסט אפ הוא בכלל לא עושה.
הוא קולע בסדר מבחוץ, הוא ריבאונדר טוב( קשה לדעת אם יהיה כזה גם ביורוליג) והוא די אינטיליגנט. בהגנה הוא רע מאוד. חושב שזה יעבור אצל בלאט?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 22 מאי 2013, 11:18

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:

ראיתי לא מעט משחקים שלו העונה, ולא זכור לי שראיתי אותו לוקח שחקן לסל באחד על אחד. פוסט אפ הוא בכלל לא עושה.
הוא קולע בסדר מבחוץ, הוא ריבאונדר טוב( קשה לדעת אם יהיה כזה גם ביורוליג) והוא די אינטיליגנט. בהגנה הוא רע מאוד. חושב שזה יעבור אצל בלאט?

דווקא את רוב הנקודות שלו הוא עושה בחדירה . הוא מנצל את היתרון שלו מבחינת יכולת כדרור ומהירות על השחקן ששומר עליו בעמדה 4 וחודר לסל . זה לא שהוא משחק בעמדת הגארד שהוא צריך לקחת שחקנים באחד על אחד לסל וזה לא שהוא סנטר שצריך לעשות הרבה מהלכי פוסאפ אבל הוא כן יודע וגם עושה את המהלכים האלו .
ביורליג הגובה שלו ביחס לעמדה 4 הוא גם יתרון אבל פחות מבליגה אבל הזריזות שלו ויכולת הורדת כדור שלו לריצפה היא יתרון גדול ביורוליג שיש פאוורדים קצת יותר כבדים מהגמדים בליגה שלנו .
לגבי רע מאוד בהגנה , זה יחסי . יחסית לליאור הוא שומר מצויין , יחסית לטיוס הוא שומר גרוע...שחקן שעושה את הכל ברמה גבוהה עולה הרבה והרי המטרה זה לחסוך בעמדה הזאת...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 מאי 2013, 11:56

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:גם שרמדיני שיחק בליגה טובה שלנו תחת אובראדוביץ׳, ובכל זאת זה לא אומר שהוא יותר טוב מטרנס מוריס.

ולפני זה הוא שיחק גם במארוסי (ביורוליג ) וברודוס ....זה עדיין ניסיון טוב יותר מאשר דאנקן .

חבל על הויכוח , צריך לחכות ולראות איזה סוג של שחקן בלאט יעדיף כי בכל מקרה שניהם מעומדים טובים רק בסגנון אחר...

חחח אתה מרים לי להנחתה.
גם שרמדיני שיחק בלובליאנה וקאנטו ביורוליג.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 22 מאי 2013, 13:51

LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:

חחח אתה מרים לי להנחתה.
גם שרמדיני שיחק בלובליאנה וקאנטו ביורוליג.

ובכל זאת הוא זכה ביורוליג .... ובכלל היה לא רע באולימפיאקוס במעט דקות שהוא קיבל....
במקרה שלו במכבי הייתי חושב יותר בכיוון של שביתה איטלקית מאשר שהוא שחקן גרוע . הוא כנראה התאכזב מבלאט והחליט שהוא לא רוצה לשחק יותר ...
אם כבר היית מזכיר את מדלי שהוא באמת אחד המיקרים המוזרים שניתקלתי אבל הוא בכל זאת יוצא דופן כי רוב השחקנים שהגיעו לפה מהליגות החזקות ( לאנגפורד מהרוסית , הנדריקס מהספרדית , סופו יוונית , האפמן ובסטון ספרדית....) די הצליחו פה ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי NY boy » 22 מאי 2013, 15:58

אם נכנסים כבר לדיון דאנקן והסטטיסטיקה שלו אז חייבים לציין את הסטטיסטיקה של הפלייאוף עד עכשיו. 20 נק' 8.5 ריב', 2.8 אס', ואחוזים לא נורמליים של 60% ל2, 57% מהשלוש, 87% מהעונשין. סה"כ מדד 28. שחקן שמעלה את הרמה שלו בפלייאוף זה תמיד סימן טוב.

לגביי הדיון קלאתס נגד דאנקן, לדעתי אין פה בכלל דיון. אם צריך 3-4 אז קלאתס מתאים יותר, אם צריך שחקן לעמדה 4 נטו ושישלים את השחקנים שכנראה בטוח יהיו במכבי בשנה הבאה (ג'יימס וטיוס) אז ברור לכל שדאנקן הרבה יותר מתאים. קלאתס הוא בין העמדות, אבל בין העמדות מצוין. אבל הוא לא 3 טוב מאד ולא 4 טוב מאד. אם צריך מישהו שיוכל לשחק ב2 העמדות אז הוא מתאים. אם מחפשים מישהו לעמדה 4, שיתן קליעה, קבלת החלטות טובות, סייז טוב ויכול להשתלב אז דאנקן מתאים הרבה יותר. השילוב של דאנקן עם טיוס כבר הוכח כהצלחה, השילוב שלו עם ג'יימס ילך יופי גם כן נראה לי. קלאתס לטעמי הרבה יותר 3 ברמות הגבוהות והחוסר פיזיות יקשה עליו מאד ביורוליג ולדעתי זה גם למה הוא לא השתלב. היתרון שלו הוא בליגה שלנו כשהוא משחק 4 ומנצל את ההגנות הרעות בליגה, חוסר הפיזיות וסייז ברוב המקרים. ביורוליג הוא יאבד את זה. דאנקן ביורוליג גם לא יעשה את הדברים שהוא עושה בליגה בגלל פיזיות וגודל, כשהוא משחק גם כ5 הרבה פעמים. אבל יש לו קליעה סופר יציבה מבחוץ ומאד נקייה ולצד שחקנים טובים וחכמים הוא יכול להתפתח לסוג של דייויד בלו שכזה.
NY boy

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים