התגובה של דני פדרמן בפייסבוק

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: התגובה של דני פדרמן בפייסבוק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2013, 16:14

שחף כתב:אני יכול להגיד שאני רוצה את בר רפאלי ואסתי גינזבורג, ודני פדרמן יכול להגיד שהוא ניהל מו''מ עם פארגו ואידסון. אז מה? בפועל שופטים תוצאות ולא דיבורים.

זה העניין והוא בעצם מתחלק לשניים

אני מאמינה לכל הכתבות שאומרות שפארגו, הוארטס, ספאנוליס ושות' רצויים במועדון, אני באמת באמת מאמינה לזה, אני רק לא מאמינה לרגע שהם אשכרה יגיעו הנה

זה העניין, הפכנו להיות אלה שרוצים אבל לא באמת יכולים
הרי כולנו יודעים שאם ספאנוליס והוארטס פנויים אז תהיה כתבה שרשום שמכבי רוצים אותם אבל שהם גם מבוקשים בקבוצה מספרד\טורקיה\רוסיה\ALL OF THE ABOVE והמשפט הזה באמת סוגר כל סיכוי קטנטן ככל שהיה שהם יגיעו הנה
אז על מי בדיוק אנחנו עובדים עם הכתבות האלה? אנחנו אמורים להתרשם שהציעו לפארגו 1.3 רק כי ידעו שהוא לא ייקח את זה כי כבר פורסם שהציעו לו 2.2(יורו)?

ככה בסוף מגיעים אלינו שחקנים כמו לוגאן, כי בתחילת הקיץ זורקים פה שמות שברור לכולם שאין מצב להביא אותם כי ההצעות של מכבי לא מתקרבות להצעות אחרות, ואז מגיע לפה שחקן כמו היקמן שמספרים שהוא ויתר על כסף מסיינה רק בשביל להגיע למכבי כי אנחנו כזה מועדון גדול

אני מצטערת אבל גם ליברפול עדיין נחשב מועדון גדול למרות שלא הייתה להם הצלחה כבר כמה שנים טובות
העניין הוא שהמוניטין שלהם מתחיל לשקוע והסיבה שהם לא-לא רלוונטים זה בגלל הצ'מפיונס שהם לקחו לפני כמה שנים שלהזכירכם היה באותה שנה כמו גביע אירופה אחרון של מכבי
אנחנו לא רחוקים מהיום שהמוניטין שלנו יתחיל להיעלם כי כמה אפשר להסתכל על ההיסטוריה? העבר הנוצץ מתחיל להיות יותר ויותר רחוק

העניין השני פה הוא שאפשר להגיד שלבלאט יש חלק כי הוא רצה את השחקנים שנמצאים פה
כמו שאמרת, אתה יכול להגיד שרצית את בר רפאלי ואסתי גינזבורג ובסוף קיבלת את בתיה עוזיאל ש''במקרה הכינותי מראש''
אפשר להפיל על בלאט את מה שרוצים אבל כשמוכרים לו בתחילת הקיץ שמאריץ' סגור(ואני חושבת שפה האשמה היא לא על בעלי מכבי אלא על הסוכן של מאריץ')ואז מתחילים משא ומתן עם וויוקאס, סוגרים עם פופס שנכשל בבדיקות הרפואיות ובסוף מגיעים הנה תומאס ופלאניניץ'..יש הבדל בין שחקן שמגיע הנה בלי שרצית אותו לבין שחקן שמגיע הנה כשרצית אותו כאופציה השביעית שלך
אז יופי, בואו נגיד שבלאט נתן אור ירוק לתומאס ונשכח להגיד שהוא נתן אור ירוק ל-6 שחקנים לפניו שלא הגיעו הנה

וואו זה היה ארוך :eek
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יוני 2013, 16:23

המון טעויות טיפשיות וחוסר מזל סובב את הקבוצה. חוסר המזל הזה הופך בשורה התחתונה לחוסר מקצועיות כשמגיעים הנה עב"מים כמו לוגאן.

פארגו חתם כבר במכבי. ברח באופן לא חוקי.
סופו חתם במכבי. עזב כי בחרו לשחרר אותו.
קארול סיכם במכבי. החוזה נפל בגלל טעות סוכן אומללה.

חסרות דוגמאות?

הקיץ היה חריג כי הרכש פשוט נכשל באופן כמעט מוחלט.
מדלי נראה על הנייר כמו רכש פנטסטי, שרמדיני נראה כמו הימור מושכל, פופס מוכר לכולנו כשחקן איכותי ומלהיב.
בסוף שלושתם מוצאים את עצמם בסוף העונה בחוץ אבל ניכר שמישהו חשב וניסה.

היקמן הוא גניבה, חד משמעית, של צוות הסקאוטינג כי הוא הגיע תמורת שקית בוטנים ונתן תפוקות יפות יותר מכל שחקן במכבי העונה.
לוגאן הוא רכש רע אבל נועד לשמש "תעודת ביטוח" למקרה שההימור ייכשל. על פלאניניץ' ותומאס אין לי מה לומר- רכש באמצע עונה לא מצליח אף פעם.

בסוף אם תסתכלו, תראו שהעונה הייתה קומדיה של טעויות ובשורה התחתונה הקבוצה לא התפרקה לחלוטין.
אם יסיקו מסקנות, יתנו לאנשים (הנכונים) לעשות את עבודתם ויבואו עם אותה נכונות כמו שבאו לכל קיץ עד כה- אנחנו נצליח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2013, 16:25

החציל האצטקי כתב:המון טעויות טיפשיות וחוסר מזל סובב את הקבוצה. חוסר המזל הזה הופך בשורה התחתונה לחוסר מקצועיות כשמגיעים הנה עב"מים כמו לוגאן.

חסרות דוגמאות?

מדלי נראה על הנייר כמו רכש פנטסטי, שרמדיני נראה כמו הימור מושכל, פופס מוכר לכולנו כשחקן איכותי ומלהיב.

היקמן הוא גניבה, חד משמעית, של צוות הסקאוטינג כי הוא הגיע תמורת שקית בוטנים ונתן תפוקות יפות יותר מכל שחקן במכבי העונה.
לוגאן הוא רכש רע אבל נועד לשמש "תעודת ביטוח" למקרה שההימור ייכשל. על פלאניניץ' ותומאס אין לי מה לומר- רכש באמצע עונה לא מצליח אף פעם.

בסוף אם תסתכלו, תראו שהעונה הייתה קומדיה של טעויות ובשורה התחתונה הקבוצה לא התפרקה לחלוטין.
אם יסיקו מסקנות, יתנו לאנשים (הנכונים) לעשות את עבודתם ויבואו עם אותה נכונות כמו שבאו לכל קיץ עד כה- אנחנו נצליח.

טעות סוכן? לפי כל מה שהיה כתוב בזמנו העניין נפל בגלל שמכבי סירבו לשלם 300 אלף יורו ביי-אאוט
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יוני 2013, 16:34

Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:המון טעויות טיפשיות וחוסר מזל סובב את הקבוצה. חוסר המזל הזה הופך בשורה התחתונה לחוסר מקצועיות כשמגיעים הנה עב"מים כמו לוגאן.

חסרות דוגמאות?

טעות סוכן? לפי כל מה שהיה כתוב בזמנו העניין נפל בגלל שמכבי סירבו לשלם 300 אלף יורו ביי-אאוט

האגדה מספרת שמכבי סיכמה עם ג'ייסי קארול. לקארול היה סעיף בחוזה שהוא יכול להשתחרר ממנו עד תאריך מסויים ללא ביי אווט. הסוכן לא שם לב / שכח , התאריך הנקוב בחוזה עבר ומכבי נאלצה לשלם עבורו ביי אווט. כאן העסקה נפלה כי מכבי לא הסכימה לשלם את הביי אווט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2013, 16:37

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

חסרות דוגמאות?

האגדה מספרת שמכבי סיכמה עם ג'ייסי קארול. לקארול היה סעיף בחוזה שהוא יכול להשתחרר ממנו עד תאריך מסויים ללא ביי אווט. הסוכן לא שם לב / שכח , התאריך הנקוב בחוזה עבר ומכבי נאלצה לשלם עבורו ביי אווט. כאן העסקה נפלה כי מכבי לא הסכימה לשלם את הביי אווט.

והיום כשמתסכלים עליו לא מבינים מה היה כל כך קשה להם לשלם 350K ביי-אאוט
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2013, 16:39

נתקלנו בהרבה סוכנים נוכלים\טיפשים בשנים האחרונות. אולי יש פה איזה משהו מעבר לזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2013, 16:40

MTA2311 כתב:נתקלנו בהרבה סוכנים נוכלים\טיפשים בשנים האחרונות. אולי יש פה איזה משהו מעבר לזה.

אני לא אומרת שאתה לא צודק באיזשהו מקום אבל סוכן רוצה כסף וכמה שיותר
רוב הסוכנים חושבים רק על טובתם האישית(אפילו לא של השחקנים שלהם)ונוכלים מלידה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יוני 2013, 16:42

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:נתקלנו בהרבה סוכנים נוכלים\טיפשים בשנים האחרונות. אולי יש פה איזה משהו מעבר לזה.

נכון, אבל אין מה לעשות זאת העבודה שלהם והם רוצים להרוויח ממנה כמה שיותר.
הבעיה היא בשחקנים, שלא מבינים בביזנס ונותנים לסוכן שלהם לנהל כל העסק ואז הם נפגעים כי הסוכנים מקדמים את האינטרסים של עצמם. למשל- מקרה יוגב אוחיון שנפל בפח של הסוכן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2013, 16:44

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

נכון, אבל אין מה לעשות זאת העבודה שלהם והם רוצים להרוויח ממנה כמה שיותר.
הבעיה היא בשחקנים, שלא מבינים בביזנס ונותנים לסוכן שלהם לנהל כל העסק ואז הם נפגעים כי הסוכנים מקדמים את האינטרסים של עצמם. למשל- מקרה יוגב אוחיון שנפל בפח של הסוכן.

אפשר להביא מצד שני את מקרה פרקינס
החליף באמצע העונה סוכן ובגלל שהסוכן החדש שלו לא היה מקבל אגורה מחידוש חוזה במכבי הוא התעקש לחפש לו קבוצות אחרות בשביל שיקבל כסף מהחוזה החדש למרות שפרקינס התחנן שינהל משא ומתן מול מכבי כי הוא רוצה להיות פה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2013, 17:13

חסרות דוגמאות?

טעויות טיפשיות וחוסר מזל זאת דרך אחת להגדיר את זה...

בוא נדבר שניה על הקו הקדמי - יש לך את אליהו ושון ג'יימס חתומים. למה להביא עוד שחקן יקר על המשבצת של אליהו? עמדה 4, היא לא בדיוק העמדה שקובעת גורלות, ועם זאת
העלות שלה העונה למכבי, היתה גבוהה יותר מעלותו של כל הקו האחורי...
ואיזה בדיוק הגיון היה בלמשוך את המו"מ עד לסוף האולימפיאדה, ובסוף להחתים שחקן פצוע, רק כדי שישוחרר? דווקא בקיץ הקודם היו אופציות לא רעות בעמדה 5...

ההחתמה של שרמדיני באמת נראתה טוב על הנייר, אבל בדיעבד גם שם היתה טעות די משמעותית, כשבעצם שון ג'יימס מציל אותנו מבזיון מוחלט (ואני מזכיר לך שההנהלה
רצתה להחליף את שון ג'יימס בסמית' של מגדל).
מכבי לא צריכה קו קדמי של 5 שחקנים. היא צריכה להחזיק ארבעה שחקנים טובים בקו האחורי ולא יותר.

גם אם נניח שהבנייה של הקו הקדמי היה בה איזשהו הגיון, אז מה תגיד על הקו האחורי, שהוא כנראה החלש ביותר שראינו במכבי מזה שנים רבות...
אוחיון הובא ברגע האחרון, ונתן עונה חלשה, רוט לא היה רלוונטי והיקמן ולוגאן עלו יחד למכבי הרבה פחות ממה ששני זרים צריכים לעלות, וגם נתנו תפוקה בהתאם.
כאן המחדל הוא של ההנהלה. לא חוסר מזל - מחדל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2013, 17:32

שחף כתב:אני יכול להגיד שאני רוצה את בר רפאלי ואסתי גינזבורג, ודני פדרמן יכול להגיד שהוא ניהל מו''מ עם פארגו ואידסון. אז מה? בפועל שופטים תוצאות ולא דיבורים.
בפועל הוויתור על לאנגפורד לא ממש הוכיח את עצמו, עם זה שמכבי גירדה בפוקס רבע גמר והודחה בו בבושת פנים(בלי להתייחס לגביע קופל, הלא הוא תואר האליפות)

ניהלת מו"מ עם אסתי? כמה היא ביקשה? :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellowaura » 15 יוני 2013, 17:54

Holiday_Armadillo כתב:
yellowaura כתב:
felix_r כתב:יש חלק מהדברים של דני פדרמן, שאני מסכים איתם וחלק לא.

הדברים שאני מסכים:

1) יש פה הרבה מאוד ילדים חוכמולוגים, שלא יודעים לנהל את דמי הכיס שלהם, אבל באים בעצות איך לנהל את מכבי.
2) העונה הרבה מאוד כסף בוזבז בצורה טיפשית: שרמאדיני, תומאס, מדלי, פלניניץ' - בכסף הזה היה אפשר לחזק את הקבוצה בצורה משמעותית אילו רק היו בוחרים את השחקנים הנכונים. מי אשם בזה? דני לא סיפר. והחשש של רובנו, שהוא עצמו אשם בזה.

הדברים שאני לא מסכים:

1) התקציב של מכבי לא תמיד היה באותה הרמה אפילו בעשור האחרון. אנחנו רואים את זה לפי המשכורות, שכל הזמן יורדות. בעונה של צביקה התקציב היה 25 מיליון.
2) נכון, מכבי אף פעם לא הייתה הקבוצה העשירה באירופה, לפחות לא מאז שנות ה-80, אבל היו שנים שהיא הייתה בין 3-5 המובילות, ולא בעשיריה השנייה כפי שהיא היום.
3) דני התעלם לחלוטין מן העובדה, שלמרות שהתקציב של מכבי נשאר אותו הדבר (כפי שהוא עצמו אומר) , מחיר המנויים עולה בכל שנה ושנה. משהו פה לא מסתדר. אם התקציב נשאר אותו הדבר, הגיוני שגם מחיר המנויים יישאר אותו הדבר.

מסכים ברמה העקרונית לגבי סעיף 3 ! . אני גם כתבתי לו את זה. זה ניסיון לעוות את המציאות. הרי הם בעצמם אמרו בזמנו שמשיקולי אינפלציה צריך לעלות את המחירים של המנויים אז מה לגבי העלאת העלויות (שלא לדבר על זה שראינו שלא רק שלא העלו גם הורידו משמעותית את התקציב שזה כבר סתם שקר).

לגבי הבזבוז... אני שוב לא שופט לפי מבחן התוצאה בלבד. שרמדיני ברמה העקרונית הייתה החתמה שמקובלת עלי. הוא עשה עונה טובה והיה מקובל על ההנהלה ועל הצוות המקצועי. כמו שפדרמן אמר קשה לפעמים לדעת לאן דברים יתגלגלו. לגבי תומאס, לוגן, פלניניץ' זה לא טעות בשיקול אלה טעויות של קמצנות אשר התוצאה הייתה ידועה מראש.

לגבי הערה שלך על ילדים חכמולוגים שלא יודעים לנהל את התקציב שלהם... אני לא הייתי מזלזל ככה באוהדי מכבי. לא מכיר אישית את צפריר ולא זוכר מה הוא עושה אבל יש לי הרגשה שמדובר באיש כספים לא רע בכלל. חוץ מזה יש כאן בוודאות הרבה אנשים בוגרים משכילים לפחות כמו דני (לי יש MBA של אונ' וניהלתי בעבר עסק ואני לא היחידי)

ברצינות? תמיד חשבתי שאתה בן 15-16..אין לי מושג למה
אופסי :unsure

רוצה להאמין שזה בגלל ההתלהבות המוגזמת...ושטויות שנפלטות פה ושם. :oops
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2013, 18:05

אין דבר רע ברוח נעורים
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 15 יוני 2013, 18:07

Holiday_Armadillo כתב:
yellowaura כתב:לדעתי מצריך נושא משלו. חבל שזה יבלע בשלל השיחות על ההנהלה. לא כל יום המנכ"ל של מכבי פונה לאוהד עם מחשבותיו. כל הכבוד לצפריר על הוצאת התגובה.

"ירון,
אני לא נוהג לעשות את זה אבל באמת שאני מרגיש צורך לענות לך לאור כמות הפוסטים והתגובות אנטי שלך כנגד המשפחה שלי.
ראשית, הקשבה לאוהדים קיימת במינונים גבוהים יותר משאתה משער לעצמך ולכן אין צורך לציין שקצת הקשבה לא תזיק. לא כל מה שאתה רואה זה מה שנעשה. לעומת זאת קצת כבוד לבעלים שמשקיעים מזמנם וכספם, במקרה שלך לפחות, לא קיים. אז אם אפשר לבקש הדדיות, קצת הערכה וכבוד בהתבטאויות מצידך לא יזיקו. איך כתבת? ״בכל זאת הכסף שלנו משמש אותך בעבודה״ אז בכל זאת הכסף מכיסנו הפרטי משמש לבניית קבוצה עבורך ועבור מאות אלפי אוהדים שיקרים לליבנו. אני מוכן להתחלף איתך בעלות המנוי שאתה רוכש לכמות הכסף שאנו משקיעים בחלקנו בהפסדי הקבוצה בכל שנה וזאת בלי קשר לעשרות המנויים וגם תאים שאנו רוכשים כל שנה באופן פרטי כאוהדים מהשורה.
לא ברור לי איזה ימים עם תקציב מאוזן של קבוצה שזוכה ביורוליג אתה מדבר? מעולם לא היו כאלו. לצערי מאז ומתמיד אנחנו מביאים כסף.
לאולימפיאקוס אין תקציב פי 3 מאיתנו אלא 30% גבוה משלנו ומלבד ספנוליס (וגם עליו יש חילוקי דעות) אין שחקן אחד שם שאילו היה נחתם בקיץ האחרון היית מקבל כהחתמה גדולה. יותר סביר שהיית גם אז אומר שמדובר בהחתמה בינונית וששוב עובדים על האוהדים... מציע לך לעבור על הסגל שלהם ולהיות כן עם עצמך מי היית חושב מלפני שנה שחייב להיות במכבי.
לידיעתך, למכבי יש תקציב להתמודד על הגעה לפיינל פור כל שנה, השאלה מה עושים עם אותו תקציב. התקציב של ימי השושלת היו זהים ואף מעט נמוכים מהתקציב של היום ומצבנו ביחס לקבוצות אחרות מבחינה כלכלית היה אף גרוע יותר. לפנרבחצה היה תקציב השנה לקנות את הזכייה וראית מה יצא... הבעיה שלנו לא תקציבית. הבעיה היא כיצד משתמשים בתקציב ולצערי כפי שאתה רואה אצלנו וגם אצל אחרות, אין ערובה שתמיד השימוש בתקציב יהיה נכון יעיל ומנצח. זאת מלאכה מורכבת יותר ממה שאתה אולי חושב אך תהיה בטוח שהרצון בניצחונות והכאב והדמעות מההפסדים אצלי, אצל משפחתי ושאר השותפים שווה לכל הפחות לשלך.

שבת שלום.
דני. "

עקיצה לבלאט?

זה הדבר אגב שהכי עצבן אותי בתגובה של פדרמן... ברור שזו עקיצה לבלאט. לומר כזה דבר על מאמן לאוהד שבכלל הוא לא מכיר זו טיפשות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2013, 19:03

הבעיה העיקרית שללי עם מה שדני אמר זה שהוא התייחס לעבר כאילו שאנחנו באותה סיטואציה היום . אני לא יודע אם אבא שלו עדכן אותו אבל החברה שלו על סף פשיטת רגל , והסכומים שדיויד יכל להביא מהבית לפני שלוש שנים ויותר כבר לא רלוונטים היום ולכן זה הזמן להיפרד .
מכבי לא יכולה להתנהל כעסק כי מדובר במועדון ספורט , וככזה היא לא נמדדת על הישגים כלכליים אלא על הישגים מקצועיים , וההנהלה היום לא מסוגלת לספק את התנאים להצליח .
אני מעדיף זכייה אחת ביורוליג ו5 פעמים פיינל פור ברצף עם תקציב של 20 מליון מאשר זכייה אחת ביורוליג ואפס הופעות נוספות בפיינלפור עם תקציב 6-7 מליון . נכון שכלכלית הוצאנו הרבה יותר כסף על הישג זהה (זכייה אחת ) אבל הופעות בפיינלפור שומרות את המותג בצמרת ולא הופכת אותנו לפרטיזן בלגרד ...

דבר נוסף שהוא אמר לי זה לגבי אולימפיאקוס , הוא שאל איזה שחקן שם מלבד ספאנוליס הייתי רוצה במכבי . אז נכון שלפני הזכייה הראשונה שלהם לא הייתי רוצה אף אחד (אני מדבר על הקיץ של אותה עונה...) אבל לאחר הזכייה הראשונה ברור לכולם שמדובר בשחקנים מצויינים ולא הייתי מתנגד לראות פה אנטיץ' , פרינצזיס , או אייסי לואו שהיום ברור לכולם שהם אנדרפייד והסיבה היחידה שהם נשארו זה בגלל שהם תחת חוזה וסירבו לשחררם .
אם הם חופשיים הקיץ , אני לא רואה את אולימפיאקוס משחזרת את הישג הזה עם סגל חדש שבנוי מהימורים חדשים (כמו מכבי...)

וכמובן יש את עניין התקציב לפני 10 שנים לעומת היום . כמו שכתבתי כבר , 10 מליון לפני 10 שנים זה לא 10 מליון של היום . אם לוקחים בחשבון את המדד ב-10 שנים האחרונות אז די ברור שהתציב של מכבי נמוך בהרבה מבחינת מה שהיא יכולה לעשות איתו . רק לחשוב על כמה בתים יכולתי לקנות אז וכמה אני יכול לקנות היום בסכום הזה...ואם לוקחים בחשבון את עלית מחיר המנוי ( יותר מהכפיל את עצמו ) אז בכלל אין מה לדבר על זה שהם מביאים כסף מהבית . גם אם הם מביאים , מדובר בסכום קטן יחסית ובטח לא מתקרב למה שקוה בקבוצות אחרות ביבשת...

ספציפית לגב החתמות בעונה הזאת אז דווקא שרמאנדיני היה החתמה לא רעה רק שכשהוא הוחתם , לא תכננו שהוא יהיה הסנטר המוביל ופה הייתה הטעות איתו . גם מדלי בא עם רזומה טוב , רק שאף אחד לא בדק כנראה את רמת ההתאמה שלו לשיטה של בלאט . אם היו רואים אותו בהרבה משחקים היו מבינים שהוא לא מתאים , ואני לא מדבר על זה שחבל היה להשקיע בשחקן כלכך יקר במושגים של היום בשחקן בעמדה 4 ....
היקמן הוא הימור שיכול להצליח ויכול להיכשל אבל זה הדרך המנחה של המועדון : שני הימורים ( היקמן , שרמאן ) , שני שחקנים מנוסים יותר ( לוגן , סמית' ) ועוד שחקן שהוא כביכול אמור להיות הימור בטוח ( מדלי ) כמו שהיה עם הנדריקס .
אם נשווה את זה לשנה של פרקינס ופארגו אז פארגו וסופו הם ההימורים , איידסון ופרקינס הם המנוסים כביכול , והנדריקס הוא ההימור הבטוח...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2013, 19:09

עוד נקודה חשובה , הוא אמר לי שהוא מוכן להתחלף איתי בכסף שאני קונה את המנוי לעומת הכסף שהם משקיעיםפ מכיסם בקבוצה . לי אישית אין את הסכומים האלו , אבל כבר ציינתי שאני מכיר מקרוב אוהד הקבוצה שנים בעל ממון שניסה להיכנס ולקנות חלק מהמניות ופדרמן בפרוש סרב . כך שאני לא קונה את הסיפור הזה שהוא מוכן לוותר כלכך בקלות .

הוא לא שואל את עצמו למה רוב הטענות הם אליו ואל משפחתו ולא אל רקאנטי למשל ? פשוט כי לרקאנטי יש מאיפה להביא את הכסף אם ידרש אבל נראה לי שכרגע פדרמן הוא זה שעוצר את העסק....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יוני 2013, 22:35

jol9 כתב:

חסרות דוגמאות?

טעויות טיפשיות וחוסר מזל זאת דרך אחת להגדיר את זה...

בוא נדבר שניה על הקו הקדמי - יש לך את אליהו ושון ג'יימס חתומים. למה להביא עוד שחקן יקר על המשבצת של אליהו? עמדה 4, היא לא בדיוק העמדה שקובעת גורלות, ועם זאת
העלות שלה העונה למכבי, היתה גבוהה יותר מעלותו של כל הקו האחורי...
ואיזה בדיוק הגיון היה בלמשוך את המו"מ עד לסוף האולימפיאדה, ובסוף להחתים שחקן פצוע, רק כדי שישוחרר? דווקא בקיץ הקודם היו אופציות לא רעות בעמדה 5...

ההחתמה של שרמדיני באמת נראתה טוב על הנייר, אבל בדיעבד גם שם היתה טעות די משמעותית, כשבעצם שון ג'יימס מציל אותנו מבזיון מוחלט (ואני מזכיר לך שההנהלה
רצתה להחליף את שון ג'יימס בסמית' של מגדל).
מכבי לא צריכה קו קדמי של 5 שחקנים. היא צריכה להחזיק ארבעה שחקנים טובים בקו האחורי ולא יותר.

גם אם נניח שהבנייה של הקו הקדמי היה בה איזשהו הגיון, אז מה תגיד על הקו האחורי, שהוא כנראה החלש ביותר שראינו במכבי מזה שנים רבות...
אוחיון הובא ברגע האחרון, ונתן עונה חלשה, רוט לא היה רלוונטי והיקמן ולוגאן עלו יחד למכבי הרבה פחות ממה ששני זרים צריכים לעלות, וגם נתנו תפוקה בהתאם.
כאן המחדל הוא של ההנהלה. לא חוסר מזל - מחדל.

מסכים לגמרי,במיוחד עם המשפט המודגש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2013, 23:11

לפי דעתי אתם פשוט מגזימים עם התגובה שלכם. המרמור שלכם על הבעלים עבר את גבול הטעם הטוב ממזמן. יש הרגשה כאן בפורום שפדרמן הוא שם נרדף לשטן שרק רוצה להרוס את הקבוצה. ולפי דעתי אתם רחוקים מהאמת. סה"כ לכל חברי ההנהלה אכפת מאוד מהקבוצה, תאמינו או לא אכפת להם יותר ממכם וממני, הלב שלהם נמצא במקום הנכון וגם הראש נמצא בד"כ במקום הנכון. כן הם עשו טעיות והמאמן עשה טעיות והייתה עונה קשה אבל מכאן לומדים. הם ילמדו מהטעיות כי יש להם רצון שהקבוצה תצליח לשם שביעות רצונם ולשם שביעות רצון הקהל. כשהקהל שמח זה עושה להם טוב על הלב.

תפסיקו עם ההתלהמות שלכם. מחאה שמחאה, כמעט את אף אחד זה לא מעניין, כי הקהל נהנה לבוא למגרשים, ולראות את הקבוצה שלו משחקת בטופ אירופה ורוב הפעמים גם עם שואו טוב.
יש מקום לביקורת אבל שתהיה מהמקום הנכון ולא התלהמות חסרת רסן.אפשר להשאיר יותר מקום בלב לאמונה ותקווה שאם עברנו עונה קשה כזאת ונשאר חזקים אולי גם יקרה נס שנה הבאה ומהנפילות הכי קשות באות הפריחות הכי יפות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2013, 23:18

toja27 כתב:לפי דעתי אתם פשוט מגזימים עם התגובה שלכם. המרמור שלכם על הבעלים עבר את גבול הטעם הטוב ממזמן. יש הרגשה כאן בפורום שפדרמן הוא שם נרדף לשטן שרק רוצה להרוס את הקבוצה. ולפי דעתי אתם רחוקים מהאמת. סה"כ לכל חברי ההנהלה אכפת מאוד מהקבוצה, תאמינו או לא אכפת להם יותר ממכם וממני, הלב שלהם נמצא במקום הנכון וגם הראש נמצא בד"כ במקום הנכון. כן הם עשו טעיות והמאמן עשה טעיות והייתה עונה קשה אבל מכאן לומדים. הם ילמדו מהטעיות כי יש להם רצון שהקבוצה תצליח לשם שביעות רצונם ולשם שביעות רצון הקהל. כשהקהל שמח זה עושה להם טוב על הלב.

תפסיקו עם ההתלהמות שלכם. מחאה שמחאה, כמעט את אף אחד זה לא מעניין, כי הקהל נהנה לבוא למגרשים, ולראות את הקבוצה שלו משחקת בטופ אירופה ורוב הפעמים גם עם שואו טוב.
יש מקום לביקורת אבל שתהיה מהמקום הנכון ולא התלהמות חסרת רסן.אפשר להשאיר יותר מקום בלב לאמונה ותקווה שאם עברנו עונה קשה כזאת ונשאר חזקים אולי גם יקרה נס שנה הבאה ומהנפילות הכי קשות באות הפריחות הכי יפות.

דבר ראשון, לא חושבת שיש פה מישהו שאמר שלא אכפת להם מהקבוצה
אני אישית מאמינה שאכפת להם(אפילו מאוד)אבל גם לי אכפת מהקבוצה, זה לא אומר שיש לי דרך להחזיק אותה בכבוד
אם הם לא מוכנים להוציא כסף אז שיהיה אכפת להם מהבית

''מכאן לומדים''? ''ילמדו מהטעויות''?
דבר ראשון, פדרמן סניור לא צריך ללמוד כלום כי הוא כבר הרבה שנים במכבי
דבר שני, אם הג'וניורים צריכים ללמוד אז שיעשו את הטעויות האלה על חשבון מישהו אחר ולא יביאו מישהו בלי נסיון רק כי הקבוצה הזאת עוברת בירושה בלי שום קבלות וכישורים

''הקהל נהנה לבוא למגרשים, ולראות את הקבוצה שלו משחקת בטופ של אירופה ורוב הפעמים גם עם שואו טוב''? הקהל לא נהנה לבוא השנה ליד אליהו, הקבוצה אולי הייתה ביורוליג אבל ממש לא בטופ של אירופה וממש לא עם שואו טוב

אף אחד פה לא כועס כי לא עברנו את ריאל או שהפסדנו אליפות במשחק אחד, כועסים כי רואים את הדרך שבה מכבי הולכת בשנים האחרונות וכל שנה זה נהיה יותר ויותר גרוע
אז אתה תישאר עם אמונה ותקווה בלב ואנחנו אשכרה נסתכל למציאות בעיניים, סבבה?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2013, 23:27

וואו, מי אתה וכמה שילמו לך בשביל הפוסט הזה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים