30 ספטמבר 2013, 13:21
קודי כתב:הדבר שהכי מטריד אותי היא ההתנהלות של אנשי מכבי וחוסר המודעות שלהם למצבם. הרי רק לפני שלושה ימים הם טענו שהסגל סגור ושהם לא ממש רוצים את בלו כי הוא יפגע בסגל הנפלא שנבנה. לא היה להם אז מושג שאין להם פאוור פורוורד בסגל (משהו שכל בר דעת רואה כבר חודשיים)?
30 ספטמבר 2013, 13:30
30 ספטמבר 2013, 13:48
30 ספטמבר 2013, 13:49
30 ספטמבר 2013, 13:51
yzafrir כתב:בלו לא יפתור שום בעיה , הוא רק יחזק נקודה שגם ככה כבר די חזקה בעמדה 4 שזה הקליעה מבחוץ . הבעיה שגם ליאור וגם בלו לא פותרים את הבעיה האמיתית בעמדה 4 שזה ההגנה .
כשטיוס על המגרש אז הגנתית הבעיה נפתרת הבעיה שהתקפית הוא לא איום ולכן זו עמדה מתה התקפית .
הנקודות היחידות שהוא עושה זה מריבאונד התקפה או ממסירות לאלי הופ או סלים קלים מתחת לסל הבעיה היא שהוא אופציה אחרונה בהתקפה ולכן גם את היכולת הזו לא ינצלו .
אין למכבי שחקן שיכול לתת תפוקה מאוזנת גם בהתקפה וגם בהגנה בעמדה 4 ולא בטוח שבלו יתן פתרון . יותר טוב ממה שיש אולי אבל לא כזה משמעותי ....
30 ספטמבר 2013, 13:53
אלמוג כתב:yzafrir כתב:בלו לא יפתור שום בעיה , הוא רק יחזק נקודה שגם ככה כבר די חזקה בעמדה 4 שזה הקליעה מבחוץ . הבעיה שגם ליאור וגם בלו לא פותרים את הבעיה האמיתית בעמדה 4 שזה ההגנה .
כשטיוס על המגרש אז הגנתית הבעיה נפתרת הבעיה שהתקפית הוא לא איום ולכן זו עמדה מתה התקפית .
הנקודות היחידות שהוא עושה זה מריבאונד התקפה או ממסירות לאלי הופ או סלים קלים מתחת לסל הבעיה היא שהוא אופציה אחרונה בהתקפה ולכן גם את היכולת הזו לא ינצלו .
אין למכבי שחקן שיכול לתת תפוקה מאוזנת גם בהתקפה וגם בהגנה בעמדה 4 ולא בטוח שבלו יתן פתרון . יותר טוב ממה שיש אולי אבל לא כזה משמעותי ....
בלות'נטל הוא אחלה של שחקן הגנה.
30 ספטמבר 2013, 13:54
yzafrir כתב:בלו לא יפתור שום בעיה , הוא רק יחזק נקודה שגם ככה כבר די חזקה בעמדה 4 שזה הקליעה מבחוץ . הבעיה שגם ליאור וגם בלו לא פותרים את הבעיה האמיתית בעמדה 4 שזה ההגנה .
30 ספטמבר 2013, 13:56
yzafrir כתב:אלמוג כתב:yzafrir כתב:בלו לא יפתור שום בעיה , הוא רק יחזק נקודה שגם ככה כבר די חזקה בעמדה 4 שזה הקליעה מבחוץ . הבעיה שגם ליאור וגם בלו לא פותרים את הבעיה האמיתית בעמדה 4 שזה ההגנה .
בלות'נטל הוא אחלה של שחקן הגנה.
מול שחקנים במידה שלו , אבל מול שחקנים בכירים ביותר בעמדה הזאת הוא לא אפקטיבי...
אולי עדיף לקחת סיכון ולנסות להסתדר ככה ולקדם קצת את כהן שממה שראיתי ממנו עד עכשיו הוא די כשרוני ויש לו ביצים...
30 ספטמבר 2013, 14:50
30 ספטמבר 2013, 15:00
rc4991 כתב:בלו שומר רע-בינוני
לא יודע איך יצא לו שם של שומר גדול
בלו אף מחזיק בהצעות נוספות מקבוצות באירופה, אך ההפסדים האחרונים חידדו אצל מכבי תל אביב את הרצון להחזירוץ לאחר ההפסד בטורניר גומלסקי אמר גורם בקבוצה
30 ספטמבר 2013, 15:26
דייויד בלאט כתב:אין לי הרבה מה לעדכן. אני יודע שדנים בזה. כרגע זה נמצא בין ההנהלה לבין דייויד. אישית, אני לא יודע יותר מדי ויעדכנו אותי
30 ספטמבר 2013, 15:30
roy1000 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4434851,00.htmlדייויד בלאט כתב:אין לי הרבה מה לעדכן. אני יודע שדנים בזה. כרגע זה נמצא בין ההנהלה לבין דייויד. אישית, אני לא יודע יותר מדי ויעדכנו אותי
לא ברור לי העניין. מי מקבל את ההחלטה אם להחתים את בלו? ההנהלה או המאמן? לפי בלאט, החזרת בלו זה בכלל החלטה של ההנהלה שאין לו קשר אליה. דווקא נשמע הגיוני.
30 ספטמבר 2013, 15:37
אלמוג כתב:rc4991 כתב:בלו שומר רע-בינוני
לא יודע איך יצא לו שם של שומר גדול
לא מסכים איתך בכלל.
בעונה האחרונה שלו במכבי, הוא השתפר פלאים בהגנה שלו והפך אותה להגנת יורוליג לגיטימית.
נכון, קשה לו לשמור על גורילות כמו באטיסט- אבל להתמודד עם 4 שהוא לא "סטאר" באירופה- הוא מצליח בצורה טובה (בשונה מהאלטרנטיביות שיש לנו כרגע בסגל).
נ.ב
לפי "ספורטאנדו" בלו קרוב לחתימה במכבי
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2681613בלו אף מחזיק בהצעות נוספות מקבוצות באירופה, אך ההפסדים האחרונים חידדו אצל מכבי תל אביב את הרצון להחזירוץ לאחר ההפסד בטורניר גומלסקי אמר גורם בקבוצה
תודה רבה לך אלכסנדר גומלסקי
30 ספטמבר 2013, 16:37
30 ספטמבר 2013, 16:45
קובי כתב:אני אגיד לכם משהו וישבור פה את הקונצנזוס - חבל שבלו חוזר מפרישה, כי אז מכבי היו מחתימים את ליאור.
30 ספטמבר 2013, 17:07
30 ספטמבר 2013, 17:32
קובי כתב:הסיפור של אוחיון היה גמור בהרבה משל ליאור ועדיין הוא מצא את עצמו בצהוב...
30 ספטמבר 2013, 17:37
30 ספטמבר 2013, 17:40
30 ספטמבר 2013, 17:45
NY boy כתב:החתמה מיותרת, לא כי בלו לא שחקן, הוא שחקן טוב והחתמה טובה לכל קבוצה. בעיקר כי זה יהיה האליבי לחבורת פרדמן לא לעשות שינויים נוספים או חיזוקים בבעיות האמיתיות. הם יגידו לעצמם "עשינו הכל" "אפילו הוצאנו עוד כסף מהכיס בשביל להביא את הבן האובד של בלאט בחזרה". עכשיו אם לא יצליח, זה בלאט, והרי אמרנו שבלאט הוא בעיה ובכלל אחרי איבוד האליפות היינו צריכים לשלוח אותו הביתה.
מפתיע שבלאט נכנס למלכודת הזאת.