קודי כתב:הדבר שהכי מטריד אותי היא ההתנהלות של אנשי מכבי וחוסר המודעות שלהם למצבם. הרי רק לפני שלושה ימים הם טענו שהסגל סגור ושהם לא ממש רוצים את בלו כי הוא יפגע בסגל הנפלא שנבנה. לא היה להם אז מושג שאין להם פאוור פורוורד בסגל (משהו שכל בר דעת רואה כבר חודשיים)?
זה לא שכל השנים היתה כאן התנהלות מושלמת (ואני מדבר גם אחורה אל שנות ה-90). העניין הוא שאחרי השיא שמכבי הגיעה אליו, הדרך חזרה אל שנות ה-90 היא
כואבת במיוחד.
המותג שהיה שחוק בשנות ה-90, ושוקם ע"י קבוצת פיני-האפמן-מקדונלד, הועלה לדרגה של אלוהות כמעט בתקופת שאראס-פארקר. מאז, זוהי חזרה
איטית ומתונה למה שהיה בהתחלה.
הבעיה בתהליך הזה היא שהמותג היום עדיין שווה הרבה, גם בדעת הקהל וגם בכסף. תקציב של 7-8 מליון שמעמידה כאן ההנהלה, לא תואם את הציפיות
של האוהדים, ואת שווי המותג.
ההתנהלות היא גרועה, בגלל חוסר נסיון, שחצנות וגישה, אבל אלה דברים שניתנים לתיקון, מה שיהיה הרבה יותר לתקן, זה את השחיקה, כי קשה לעצור כדור שלג שלילי.
הבעיה השניה והגדולה יותר היא שההנהלה מאוד מרוצה מעצמה. פדרמן האבא מתמוגג וכיף לו, פדרמן הבן משחק במשחק שגדול עליו כרגע בכמה מידות,
שמעון לא רלוונטי, ובלאט פוגע בתדמית שלו ומראה שהוא אמנם מאמן מצויין, אבל לבנות קבוצה הוא לא כ"כ יודע.
כמובן שהאוהדים נדחקו הצידה לגמרי, ואף אחד לא סופר אותם ואפילו לא מדבר בתקשורת (רק תיזכרו כמה ראיונות בתקשורת היו פעם לעומת היום).
אז עכשיו, בלו מגיע, והאוהדים צוהלים, וכאן אני דווקא מסכים עם חביב, רוי, יובל ואחרים שחושבים שמדובר במהלך סרק, שלא יישפר את המצב.
מעבר לזה, כמו שנאמר מדובר במהלך נואש וגם לא חכם במיוחד, שמראה על היסטריה. בפעם האחרונה במצב של היסטריה, לפחות הביאו את לאנגפורד,
שהפך להיות השחקן הכי טוב בקבוצה. הפעם מביאים שחקן ספסל שלא שיחק כדורסל שנה וחצי, וחוזר מפרישה בגלל שהוא צריך כסף...