אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי where is the love? » 23 אוגוסט 2011, 13:06

ל- ANKRAM :

"יש מעט מאד שחקנים שהייתי לוקח לפני פרקינס לקבוצה שלי , זה לא שחקן רגיל , זאת חיית משחק רצחנית שכל מה שמעניין אותה זה לנצח כל משחק ולאמלל כל יריב , אין יותר מדי שחקנים שיש להם את התשוקה הזאת , לפניני יש , לדרק יש גם לפרקינס יש. תן לי פרקינס אחד בריא , ואני מוותר על פארמר , אני חולה על שחקנים כאלו.
וכן , השתתחות על הפרקט היא לא קליעה מ 3 , אבל יש לה גם אפקט , לקחת ריבאונד בהתקפה על רגל אחת , זה לא כמו לרחף באויר כפי שפארגו עושה , למסור לבלו , שמחטיא כל המשחק , זאת לא חוכמה גדולה.

החוכמה היא לא לוותר כל המשחק , לא להסתכל על חדירה של פארגו אלא לרוץ לריבאונד , לנחות על רגל אחת סנטימטרים מהחוץ , ולמצוא לשבריר שניה את בלו על קו ה 3 שמנצח משחק בשניה האחרונה , כי זה מה שפרקינס עשה אשתקד , הוא עזר למכבי לנצח משחקים , בין אם קלע או לא. לוותר לעצמו הוא מעולם לא העז.

מקווה שמיצינו את הסיפור הזה , לראות את פרקינס חוזר לשחק כדורסל תחרותי זאת משאלת לב של כל אוהד כדורסל."

מה שכתבת כאן, כל כך נכון וכל כך מדוייק אני ממש מסכים איתך ואפילו נרגש במה שכתבת, ככה בדיוק אני מרגיש לגבי פרקינס, רק שאתה יכול לכתוב את זה בצורה יפה כל כך, צריך למסגר את מה שכתבת ולהקריא את זה לפרקינס שהוא יחזור לשחק, כל הכבוד לך אנקראם , אני שמח לדעת שיש אנשים שלא שוכחים!

ואנקראם אני אומר לך המשאלה שלנו תתגשם, דורון פרקינס יאללה דורון פרקינס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Chen » 23 אוגוסט 2011, 13:56

גם אני חושב שפרקינס שחקן ענק עם הרבה מוטיבציה וכדאי להשאיר אותו.

שאלה לא קשורה:
Daniel Ewing עדיין שחקן חופשי?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוגוסט 2011, 14:05

חביב אורנג'ד כתב:אנקראם, מכבי גם הפסידה למספר קבוצות בעונה שעבר, ושחקנים כמו נבארו, לאנגפורד ולוגאן (בחלק מהמשחקים), פרקינס לא רק שלא הצליח לרצוח, אלא גם לא הצליח לשמור אותם מתחת לממוצעיהם.
פרקינס הוא לא איזה ג'וקר או איזה באנקר שאתה יודע שכאשר תציב מולו כל שחקן ביבשת הוא "ירצח" אותו (כמו שנדב היה בזמנו), או יספק תרומה משמעותית יותר ממנו. למעשה, ב10 מתוך 18 המשחקים אותם שיחק פרקינס בעונה שעברה, השחקן אותו הוא שמר קלע יותר ממנו.

בכל מקרה, "רצחנות", לוחמנות, ועוד מושגים הלקוחים מעולם הנינג'יטסו ואמנויות הלחימה, אינם תנאים מספיקים לאיכותו של שחקן ואינם מעידים על כך שפרקינס הוא שחקן השייך לרמות הגבוהות ביותר של אירופה.
שחקן נמדד קודם כל בפרמטרים של כדורסל, ובחלק מפרמטרים אילו, פרקינס נמצא מתחת לממוצע (ולעיתים הרבה מתחת לממוצע).
חבל שבכוח מנסים להפוך את פרקינס לשחקן-על ברמות היורוליג, ולא מתבוננים במגרעות שלו, שחלקן הן משמעותיות ביותר, ולא בטוח שאותה לוחמנות ואופי מחפות עליהן.

חביב, הניתוח שלך הוא ממש ציני. כאילו אתה חי בעולם של מספרים ואין שום דבר מעבר לזה.
אם אתה רוצה להסתמך על סטטיסטיקה, אז לפחות תשווה נתונים סטטיסטיים רלוונטיים ולא כמה קלע זה שפרקינס שמר עליו. אני גם מזכיר לך שפרקינס שמר תמיד על יותר משחקן אחד, ואני מבטיח לך שבכל המשחקים שפרקינס שיחק, כל השחקנים שהוא שמר עליהם קלעו ביחד יותר ממנו. אבל זה נתון חסר משמעות לחלוטין.

אולי תעשה סטטיסטיקה של מספר האיבודים של היריבה לעומת הממוצע שלה. אולי של אחוזי הקליעה שלהם לעומת הממוצע. אולי את מספר הנקודות הכללי שהם קלעו לעומת הממוצע?
אלה מספרים שלפרקינס היתה השפעה ישירה ומכרעת עליהם, יותר מכל שחקן אחר במכבי.

משום מה יש לך רתייה משחקנים שהמשחק שלהם הוא קצת שונה מהשטאנץ המקובל. נכון שפרקינס לא משחק כדורסל מבריק כמו נבארו, אבל זה לא אומר שהוא לא שחקן טוב,
ושהוא לא יכול להיות שחקן מוביל בקבוצה גדולה. בעצם העובדה היא שהוא היה השחקן הכי מוביל שיש, בקבוצה השניה בטיבה באירופה בשנה שעברה.

לדעתי כל מה שאתה אומר נובע מהעובדה שמכבי הצליחה לשרוד גם אחרי הפציעה של פרקינס, וזה ממש לא ניתוח נכון לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 23 אוגוסט 2011, 14:21

אני מסכים, ואני אוסיף רק ששחקן לא נמדד רק על פי ביצועי השואו טיים שלו, היכולת שלו להטביע ב-360 מעלות, יכולת הקליעה שלו מבחוץ ומהעונשין, שחקן גם נמדד על אלמנטים אחרים, מה שנקרא אלמנטים אפורים. זה נכון, פרקינס שחקן אפור, פועל "שחור" (מבלי להעליב), אבל הלוואי על כל קבוצה כזה שחקן אפור. מישהו מכם לא היה רוצה לראות שחקן כמו הנפלד במכבי? שיהיה לו רק בריאות ושיחזור אלינו במהרה.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אוגוסט 2011, 14:42

er79 כתב:אני מסכים, ואני אוסיף רק ששחקן לא נמדד רק על פי ביצועי השואו טיים שלו, היכולת שלו להטביע ב-360 מעלות, יכולת הקליעה שלו מבחוץ ומהעונשין, שחקן גם נמדד על אלמנטים אחרים, מה שנקרא אלמנטים אפורים. זה נכון, פרקינס שחקן אפור, פועל "שחור" (מבלי להעליב), אבל הלוואי על כל קבוצה כזה שחקן אפור. מישהו מכם לא היה רוצה לראות שחקן כמו הנפלד במכבי? שיהיה לו רק בריאות ושיחזור אלינו במהרה.

הבעיה היא שבלי ההגנה של פרקינס הוא כן שחקן אפור..
שים לו את ההגנה והוא שחקן שכל קבוצה באירופה רוצה..
קח ממנו את ההגנה והוא לא קלעי מספיק טוב או רכז מספיק טוב..

אתה צריך לקחת בחשבון שהוא בגלל הפציעה הזאת איבד את ההגנה..אם הוא ישחזר חלק ממנה זה יהיה בונוס..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 23 אוגוסט 2011, 14:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 23 אוגוסט 2011, 14:44

לא יודע מה הדיון הזה רלוונטי לשאלת ''פרקינס במכבי בעונה הקרובה כן או לא''. אין עוררין שפרקינס שחקן מצויין כשהוא כשיר, אבל אף אחד לא יודע איך הוא יחזור מהפציעה הזו(שהיא פציעה קשה מאוד לכל שחקן כדורסל). אם הוא ברמה של השחקן שראינו פה אשתקד אני לא חושב שיש וויכוח על השארה שלו.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אוגוסט 2011, 14:47

יוני, אני שוב מדגיש שהניתוח שאני עושה מגיע המהתבוננות מעמיקה בכל הפרמטרים (ואם יש צורך גם אפרט כיצד בדיוק אני מנתח מצב זה), כאשר אני מגבה את אותו גם בנתונים סטטיסטיים.
אני גם נוטה להאמין שבכל זאת המספרים לא משקרים, והם בכל זאת נתונים גושפנקא חזקה יותר לאיכותו של שחקן, מאשר דברים שלא ניתן לאמוד באמצעיים סטטיסטיים.

אני חושב שהבריחה לאמירות מסוג "ישנם דברים שלא רואים בסטטסיטקה" והצדקת איכותוו של שחקן באמצעות תכונות שלא קשורות לכדורסל, מצביעה על מצב בעייתי.
אני נוטה להאמין שלשחקן באמת גדול, לא תהיה בעיה להתמודד גם מול המספרים, והאיכויות שלו יתבתטאו גם בהם.

אני שוב אציין, שבסה"כ דיברתי על יכולת וכשרון, ולא על תרומה סטטיסטית כלשהי. אני שוב אדגיש, שמבחינת כשרון ויכולת, אין לפרקינס את הכלים להיות גארד השייך לטופ האירופאי (והוא גם לעולם לא היה כזה), ולכן אנני מוצא אותו מתאים להיות שחקן מוביל בקבוצה השואפת לאיים על צמרת היורוליג.

אני גם לא קונה את הססמאות שאופי ולוחמנות הם חשובים כמו כשרון או אפילו יותר ממנו. בסופו של דבר, השחקנים הגדולים ביותר, היו השחקניים הכשרוניים ביותר והם גם הצדיקו זאת בדפי הסטטיסטיקה (למרות ששוב אדגיש, שאני לא מבסס את טענותי רק על מספרים).
שחקנים לא כשרוניים, המתבססים על לוחמנות ואופי, כמעט ואף פעם לא תפקודו כשחקנים מובילים בקבוצות על ורובם המכריע היה שחקני ספסל בקבוצה בכירה, או שחקנים מובילים בקבוצה בינונית ומטה.
אני מסכים עם כך שכל קבוצה צריכה פועלים שחורים, אבל לא כשחקנים מובילים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוגוסט 2011, 15:54

Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:אני מסכים, ואני אוסיף רק ששחקן לא נמדד רק על פי ביצועי השואו טיים שלו, היכולת שלו להטביע ב-360 מעלות, יכולת הקליעה שלו מבחוץ ומהעונשין, שחקן גם נמדד על אלמנטים אחרים, מה שנקרא אלמנטים אפורים. זה נכון, פרקינס שחקן אפור, פועל "שחור" (מבלי להעליב), אבל הלוואי על כל קבוצה כזה שחקן אפור. מישהו מכם לא היה רוצה לראות שחקן כמו הנפלד במכבי? שיהיה לו רק בריאות ושיחזור אלינו במהרה.

הבעיה היא שבלי ההגנה של פרקינס הוא כן שחקן אפור..
שים לו את ההגנה והוא שחקן שכל קבוצה באירופה רוצה..
קח ממנו את ההגנה והוא לא קלעי מספיק טוב או רכז מספיק טוב..

אתה צריך לקחת בחשבון שהוא בגלל הפציעה הזאת איבד את ההגנה..אם הוא ישחזר חלק ממנה זה יהיה בונוס..

מאיפה את יודעת מה הוא איבד ומה הוא לא איבד?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוגוסט 2011, 15:57

שחף כתב:לא יודע מה הדיון הזה רלוונטי לשאלת ''פרקינס במכבי בעונה הקרובה כן או לא''. אין עוררין שפרקינס שחקן מצויין כשהוא כשיר, אבל אף אחד לא יודע איך הוא יחזור מהפציעה הזו(שהיא פציעה קשה מאוד לכל שחקן כדורסל). אם הוא ברמה של השחקן שראינו פה אשתקד אני לא חושב שיש וויכוח על השארה שלו.

אז זהו, שנראה שיש כאן ויכוח.
אתה צודק שזה דיון לא ממש רלוונטי, ובכל זאת הוא התעורר, כי בגלל הפציעה שלו, כאילו כל התרומה שלו נשכחה והוא פתאום מוגדר כשחקן בינוני, מה שלי אישית מפריע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוגוסט 2011, 16:06

חביב אורנג'ד כתב:יוני, אני שוב מדגיש שהניתוח שאני עושה מגיע המהתבוננות מעמיקה בכל הפרמטרים (ואם יש צורך גם אפרט כיצד בדיוק אני מנתח מצב זה), כאשר אני מגבה את אותו גם בנתונים סטטיסטיים.
אני גם נוטה להאמין שבכל זאת המספרים לא משקרים, והם בכל זאת נתונים גושפנקא חזקה יותר לאיכותו של שחקן, מאשר דברים שלא ניתן לאמוד באמצעיים סטטיסטיים.

אני חושב שהבריחה לאמירות מסוג "ישנם דברים שלא רואים בסטטסיטקה" והצדקת איכותוו של שחקן באמצעות תכונות שלא קשורות לכדורסל, מצביעה על מצב בעייתי.
אני נוטה להאמין שלשחקן באמת גדול, לא תהיה בעיה להתמודד גם מול המספרים, והאיכויות שלו יתבתטאו גם בהם.

אני שוב אציין, שבסה"כ דיברתי על יכולת וכשרון, ולא על תרומה סטטיסטית כלשהי. אני שוב אדגיש, שמבחינת כשרון ויכולת, אין לפרקינס את הכלים להיות גארד השייך לטופ האירופאי (והוא גם לעולם לא היה כזה), ולכן אנני מוצא אותו מתאים להיות שחקן מוביל בקבוצה השואפת לאיים על צמרת היורוליג.

אני גם לא קונה את הססמאות שאופי ולוחמנות הם חשובים כמו כשרון או אפילו יותר ממנו. בסופו של דבר, השחקנים הגדולים ביותר, היו השחקניים הכשרוניים ביותר והם גם הצדיקו זאת בדפי הסטטיסטיקה (למרות ששוב אדגיש, שאני לא מבסס את טענותי רק על מספרים).
שחקנים לא כשרוניים, המתבססים על לוחמנות ואופי, כמעט ואף פעם לא תפקודו כשחקנים מובילים בקבוצות על ורובם המכריע היה שחקני ספסל בקבוצה בכירה, או שחקנים מובילים בקבוצה בינונית ומטה.
אני מסכים עם כך שכל קבוצה צריכה פועלים שחורים, אבל לא כשחקנים מובילים.

בוודאי שמספרים משקרים לפעמים. אלן אנדרסון הוא דוגמא מצויינת לכך. אתה מעדיף בקבוצה שלך שחקן כמו אנדרסון או שחקן כמו פרקינס??

אני חושב שאם העונה של מכבי היתה מסתיימת בדיוק כמו שהיא הסתיימה, רק ללא הפציעה של פרקינס, אז דווקא הוא זה שהיה נבחר לחמישייה השניה של היורוליג ולא פארגו.
פארגו קיבל את ההזדמנות ולקח אותה בשתי ידיים, ועל כך מגיע לו קרדיט גדול, אבל לאורך העונה, פרקינס היה שחקן יותר משמעותי מפארגו ויותר טוב מפארגו בעונה של מכבי.

לגבי הסיסמאות - אתה יכול לא לקנות אותן, אבל זה לא אומר שאתה צודק. אתה גם מתאר את פרקינס כנגר מוחלט, וזה רחוק מהמציאות שהיתה לפני הפציעה שלו.

לדעתי חוץ ממך ומפליקס, אין כאן אחד שלא היה רוצה לראות את פרקינס ממשיך כשחקן בכיר וחשוב אם הוא לא היה נפצע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 23 אוגוסט 2011, 16:08

jol9 כתב:
שחף כתב:לא יודע מה הדיון הזה רלוונטי לשאלת ''פרקינס במכבי בעונה הקרובה כן או לא''. אין עוררין שפרקינס שחקן מצויין כשהוא כשיר, אבל אף אחד לא יודע איך הוא יחזור מהפציעה הזו(שהיא פציעה קשה מאוד לכל שחקן כדורסל). אם הוא ברמה של השחקן שראינו פה אשתקד אני לא חושב שיש וויכוח על השארה שלו.

אז זהו, שנראה שיש כאן ויכוח.
אתה צודק שזה דיון לא ממש רלוונטי, ובכל זאת הוא התעורר, כי בגלל הפציעה שלו, כאילו כל התרומה שלו נשכחה והוא פתאום מוגדר כשחקן בינוני, מה שלי אישית מפריע.

בדיוק, בדיוק בדיוק בדיוק כל מילה נכונה!!!!!!!!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אוגוסט 2011, 16:59

חביב , התאוריה שלך לא מחזיקה מים . כל הדוגמאות האלו שהשחקנים שפרקינס שמר עליהם קלעו יותר הם לא רלוונטיים בעליל כי פרקינס לא שיחק 40 דקות וגם מכבי לא שמרה הגנה אישית כל המשחק כך שפרקינס לא שמר כל המשחק על אותם שחקנים . אולי הם קלעו את הנקדות שלהם כשפרקינס היה בחוץ ? אולי בזמן שמישהו אחר שמר עליהם ? אולי בכלל במצב שמכבי הובילה כבר מעל 20 וכל הקבוצה הורידה הילוך ?....בקיצור , אני מציעה לך לראות שוב את המשחקים של העונה האחרונה במקום לכתוב שטויות שמתבססות על מספרים יבשים .

זה נכון שאסור לבנות עליו כבר מעכשיו כשחקן מוביל אבל אין ספק שהוא יותר מראוי לקבל את הצ'אנס שלו לחזור לעצמו במכבי , ואם גם יחזור לכושר אז ללא ספק מכוח האנרציה הוא כבר יתפוס את המקום שלו כשחקן בכיר באופן טיבעי כמו שהיה בעונה הראשונה שלו שהדיח את וויז מתפקיד הרכז הבכיר (לצערך..) .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אוגוסט 2011, 17:04

כשרוב האנשים פוגשים בן אדם חדש ולא מקבלים ממנו פידבק חיובי הם אומרים ''למה הוא לא אוהב אותי? מה עשיתי לו?'' זאת אומרת,הם יוצאים מנקודת הנחה שכל בן אדם שאתה פוגש אוהב אותך עד שתעשה לו משהו רע..במקום לצאת מנקודת הנחה שכל בן אדם שאתה פוגש לא אוהב אותך ואתה צריך להרוויח את החיבה שלו..

אני יוצאת מנקודת הנחה שכתוצאה מהפציעה(המאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קשה)פרקינס איבד את ההגנה שלו ושהוא לא נשאר עם אותה רמה של הגנה,כי ברור לחלוטין שזה לא אפשרי..גם אם זה רק לתקופת הפציעה,הוא עדיין איבד את היכולת הזאת לכמה חודשים והוא צריך לשחזר אותה..
אם אני עושה את זה,אני רואה שבלי הגנה אין לו מה להציע ברמות הגבוהות של אירופה..
אתה יכול להגיד ''איך את יודעת שהוא איבד את ההגנה?''..איך אתה יודע שלא? אני מבחינתי מתנהגת לפרקינס כאילו הוא צריך לשחזר עכשיו את כל ההגנה שלו..עד שלא יוכח לי אחרת מבחינתי הפציעה הזאת גורמת לו לרדת כמה רמות עד שאני אראה אם ההגנה שלו באותה רמה או לא..

מבחינתי מכבי עושים בשכל שמחכים לפרקינס..לא מבחינה כלכלית אלא מבחינה של לראות איך הוא..
מצטערת..כנראה שאני לא רומנטיקנית חסרת תקנה כשזה מגיע לשחקן ששיחק פה כולה שנתיים(ולא לוקחת קרדיט ממה שהוא נתן)..מבחינתי אין דברים כאלה ''צריך להחתים אותו כי הוא עשה X ו-Y''..קודם לבדוק איך הוא,אחרי זה להחתים אם הוא בסדר..לא לתת לו ''ליהנות מהספק''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אוגוסט 2011, 17:27

שמעו, אני אוהב את פרקינס, ולא אתנגד אם יחתימו אותו (בשכר נמוך עם אופציות יציאה כמובן), אבל יש פה הודעות מוגזמות בטירוף
נתחיל בזה, פרקינס לא שחקן כישרוני (בטח לא בהתקפה) לרמות הגבוהות של אירופה. אין עוררין. חודר בינוני, קלעי די חלש ולא יציב, ולפעמים לוקח זריקות די קשות.
פרקינס לחלוטין לא השחקן הכי טוב במכבי (לא מדבר על משפיע וכל זה, מדבר על איכות). אין סרט כזה. הוא ממש לא שחקן כשרוני כמו פארגו, סופו ואליהו, וגם ממש לא קרוב לשאר הגארדים באירופה כמו נבארו, לאנגפורד, דיא וכו'.
גם בצד ההגנתי הוא מאוד אוברייטד. הפכו אותו לאיזה נדב הנפלד או רון ארטסט. הוא שחקן הגנה טוב, אפילו מצוין, אבל צאו מהסרט שהוא הגארד ההגנתי הטוב באירופה. דיאמנטידיס ומקאלב לדוגמא, שחקני הגנה טובים ממנו. ברמה ההגנתית הוא ברמה של שחקנים כמו לוקאס וג'מונט גורדון וכל אלה.. גם רוביו ופאפאס לדוגמא, לא נופלים ממנו
הוא קיבל הרבה שבחים על משחק ההגנה מול הקבוצות הרעות להחריד שמכבי קיבלו השנה, אבל מול בארסה (שהיא הקבוצה היחידה ברמה שהוא שיחק נגדה השנה) זה ממש לא עזר. גם מול קאחה בקאדר מלא הוא ממש לא התבלט, ושחקנים כמו הוארטס, נבארו, לאנגפורד ולוגאן ממש לא ספרו אותו.
התרומה שלו זה תרומה מעבר. הוא לא גארד שרואים כל יום. הוא שחקן מאוד מיוחד. הוא מביא את המלחמה הבלתי מתפשרת, עזרה בריבאונד ומשחק הגנה מצוין, אבל הגזימו פה בטירוף. אף אחד לא יודע איך הוא יחזור מהפציעה, לא סתם מכבי מחכים איתו
אני בעד להשאיר אותו, אבל לא כשחקן מרכזי או שחקן חמישיה (אלא אם הוא יוכיח שהוא חזר ואפילו שיפר). להביא שחקן נוסף במקום פארגו בהחלט צריך להילקח בחשבון, גם אם משאירים את דורון.
מה שכן, כמו שאמרתי בת'רד אחר, הוא יכול לשפר מאוד את הקליעה שלו בתקופה הזאת. יש לו ים של זמן עכשיו, ואם יעשה אימונים אינטנסיביים על האלמנט הזה, אולי נקבל אותו משופר
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אוגוסט 2011, 17:40

אני חושב שאנשים קצת מתבטאים באובר דרמטיות - רומנטיות לגבי פרקינס.
נכון, הוא שיחק כאן שנתיים והיה שחקן שהשקיע את כולו באופן מקצועני.( זה די מוזר לי ששחקנים צריכים לקבל קרדיט על היותם מקצוענים, אבל נניח לנקודה הזאת.)
אבל אסור לשכוח שמדובר בסך הכול בשכיר חרב רגיל שהיה יכול עזוב את מכבי בקלות לו היה נשאר בריא, הרי הוא לא בדיוק קיבל את ההצעה של מכבי באמצע שנה שעברה וחשב כבר על כסף גדול יותר.

בסופו של דבר מכבי היא קבוצה מקצוענית וזה הפרמטר היחידי שקובע לגבי שחקנים היום. אסור למכבי להיגרר למקומות רומנטיים כמו במקרה בורשטיין או גודס הפצועם שלא שיחזרו את יכולתם מלפני הפציעות ( כמובן שמקרה בורשטיין חמור יותר בגלל אורך החוזה וגודלו ).

זה מקרה של ONE -OFF פשוט . חזר ליכולתו המלאה - בפנים. ( בשכר סביר ולא כמחליף לפארגו ) לא חזר -בחוץ.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוגוסט 2011, 18:06

Holiday_Armadillo כתב:

כשרוב האנשים פוגשים בן אדם חדש ולא מקבלים ממנו פידבק חיובי הם אומרים ''למה הוא לא אוהב אותי? מה עשיתי לו?'' זאת אומרת,הם יוצאים מנקודת הנחה שכל בן אדם שאתה פוגש אוהב אותך עד שתעשה לו משהו רע..במקום לצאת מנקודת הנחה שכל בן אדם שאתה פוגש לא אוהב אותך ואתה צריך להרוויח את החיבה שלו..

אני יוצאת מנקודת הנחה שכתוצאה מהפציעה(המאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קשה)פרקינס איבד את ההגנה שלו ושהוא לא נשאר עם אותה רמה של הגנה,כי ברור לחלוטין שזה לא אפשרי..גם אם זה רק לתקופת הפציעה,הוא עדיין איבד את היכולת הזאת לכמה חודשים והוא צריך לשחזר אותה..
אם אני עושה את זה,אני רואה שבלי הגנה אין לו מה להציע ברמות הגבוהות של אירופה..
אתה יכול להגיד ''איך את יודעת שהוא איבד את ההגנה?''..איך אתה יודע שלא? אני מבחינתי מתנהגת לפרקינס כאילו הוא צריך לשחזר עכשיו את כל ההגנה שלו..עד שלא יוכח לי אחרת מבחינתי הפציעה הזאת גורמת לו לרדת כמה רמות עד שאני אראה אם ההגנה שלו באותה רמה או לא..

מבחינתי מכבי עושים בשכל שמחכים לפרקינס..לא מבחינה כלכלית אלא מבחינה של לראות איך הוא..
מצטערת..כנראה שאני לא רומנטיקנית חסרת תקנה כשזה מגיע לשחקן ששיחק פה כולה שנתיים(ולא לוקחת קרדיט ממה שהוא נתן)..מבחינתי אין דברים כאלה ''צריך להחתים אותו כי הוא עשה X ו-Y''..קודם לבדוק איך הוא,אחרי זה להחתים אם הוא בסדר..לא לתת לו ''ליהנות מהספק''

בדיוק כמו שאני לא יודע שהוא יחזור לאותה היכולת מלפני הפציעה, כך את לא יודעת שהוא לא יחזור.
את יכולה להגיד "לדעתי", ואז המשפט שלך הוא לגיטימי לחלוטין.

אני מסכים עם הפסקה האחרונה שלך, ואני לא רומנטיקן (אולי רק קצת). מכבי עושה בשכל שמחכה, אבל היא גם עושה בשכל שלא רצה ישר לקנות עוד ועוד שחקנים כמו שחלק מציעים כאן.
ועוד משהו לגבי רומנטיקה - הייחוד של קבוצה כמו מכבי, הוא שיש בה בכל זאת קצת רומנטיקה. דרק שארפ נשאר בה הרבה אחרי שהפסיק להתאים לה מבחינה מקצועית, טל בורשטיין הוחתם
לחוזה ארוך וכנראה ייקבל את סרט הקפטן, גיא פניני הוא אהוב האוהדים וההנהלה יודעת את זה ומאריכה לו את החוזה, וכו' וכו'.
ממש לא היה מפריע לי אם מכבי היתה מחתימה את פרקינס לעונת נסיון ומנסה לראות מה יקרה עם זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אוגוסט 2011, 18:15

בדיוק כמו שאני לא יודע שהוא יחזור לאותה היכולת מלפני הפציעה, כך את לא יודעת שהוא לא יחזור.

אני מסכים עם הפסקה האחרונה שלך, ואני לא רומנטיקן (אולי רק קצת). מכבי עושה בשכל שמחכה, אבל היא גם עושה בשכל שלא רצה ישר לקנות עוד ועוד שחקנים כמו שחלק מציעים כאן.
ועוד משהו לגבי רומנטיקה - הייחוד של קבוצה כמו מכבי, הוא שיש בה בכל זאת קצת רומנטיקה. דרק שארפ נשאר בה הרבה אחרי שהפסיק להתאים לה מבחינה מקצועית, טל בורשטיין הוחתם
לחוזה ארוך וכנראה ייקבל את סרט הקפטן, גיא פניני הוא אהוב האוהדים וההנהלה יודעת את זה ומאריכה לו את החוזה, וכו' וכו'.
ממש לא היה מפריע לי אם מכבי היתה מחתימה את פרקינס לעונת נסיון ומנסה לראות מה יקרה עם זה.

הדיון על פרקינס נמשך כמה חודשים טובים ואני כבר אמרתי שהדיון הזה הוא דיון של ספקולציות כי אף אחד לא באמת יודע מה המצב של פרקינס..אבל יש פה אנשים שרושמים ''הוא יחזור להיות מה שהוא היה!!!''..אני מנסה להחזיר אותם לקרקע שיכול להיות שגם לא..יכול להיות שכן אבל יכול להיות שלא..הודאות המזוייפת פה של האנשים שאומרים ''צריך להחתים אותו כי הוא יחזור למה שהיה'' זה מטריף אותי..

ד''א,אני לגמרי רומנטיקנית..אבל כשמגיעה הסיטואציה הנכונה..בין אם זה שארפ או פניני או וויצ'יץ'..
אבל פרקינס? כן,הוא נתן הכל מבחינה מקצועית(למרות שבחוזה שלו היה רשום שמותר לו רק 50% :rolleyes)אבל אסור לשכוח שמכבי רדפו אחריו 80% מהעונה בשביל שיחתום,נתנו לו הצעות מכובדות והוא לא רצה..למה? כי הוא ידע שיחכו לו הצעות יותר גדולות והוא יוכל ללכת לכסף הגדול..לגיטימי לחלוטין..אין לי שום תלונה פה לפרקינס..אבל זה כן מוריד מהרומנטיקה שזה מגיע אליו..
אני מזכירה לך שגם בורשטיין אילולא הפציעה שלו היה יוצא לאיטליה באותו קיץ..אז אני לא מרגישה חייבת לשניים איזשהו רגש אובר-סנטימנטלי מאשר ''תודה רבה על מה שעשיתם''..לא מעבר לזה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוגוסט 2011, 18:21

Holiday_Armadillo כתב:

הדיון על פרקינס נמשך כמה חודשים טובים ואני כבר אמרתי שהדיון הזה הוא דיון של ספקולציות כי אף אחד לא באמת יודע מה המצב של פרקינס..אבל יש פה אנשים שרושמים ''הוא יחזור להיות מה שהוא היה!!!''..אני מנסה להחזיר אותם לקרקע שיכול להיות שגם לא..יכול להיות שכן אבל יכול להיות שלא..הודאות המזוייפת פה של האנשים שאומרים ''צריך להחתים אותו כי הוא יחזור למה שהיה'' זה מטריף אותי..

ד''א,אני לגמרי רומנטיקנית..אבל כשמגיעה הסיטואציה הנכונה..בין אם זה שארפ או פניני או וויצ'יץ'..
אבל פרקינס? כן,הוא נתן הכל מבחינה מקצועית(למרות שבחוזה שלו היה רשום שמותר לו רק 50% :rolleyes)אבל אסור לשכוח שמכבי רדפו אחריו 80% מהעונה בשביל שיחתום,נתנו לו הצעות מכובדות והוא לא רצה..למה? כי הוא ידע שיחכו לו הצעות יותר גדולות והוא יוכל ללכת לכסף הגדול..לגיטימי לחלוטין..אין לי שום תלונה פה לפרקינס..אבל זה כן מוריד מהרומנטיקה שזה מגיע אליו..
אני מזכירה לך שגם בורשטיין אילולא הפציעה שלו היה יוצא לאיטליה באותו קיץ..אז אני לא מרגישה חייבת לשניים איזשהו רגש אובר-סנטימנטלי מאשר ''תודה רבה על מה שעשיתם''..לא מעבר לזה..

אני חושב שאת מתפרצת לדלת פתוחה. הדיון הזה מתנהל הרבה זמן (אני כנראה לא הייתי חלק ממנו). כל מה שאני רציתי זה שלא ידברו על השחקן הזה כאילו הוא לא היה שוס
גדול לפני הפציעה. נוטים לזלזל במה שהוא נתן ולהוריד מהחשיבות שלו לקבוצה, וזה מה שרציתי לתקן (וכפי שראית לא רק אני מרגיש ככה).

אבל זה לגמרי לא אומר שאני בטוח שהוא יחזור לעצמו, וגם לא כתבתי את זה בשום מקום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אוגוסט 2011, 18:25

אני חושב שאת מתפרצת לדלת פתוחה. הדיון הזה מתנהל הרבה זמן (אני כנראה לא הייתי חלק ממנו). כל מה שאני רציתי זה שלא ידברו על השחקן הזה כאילו הוא לא היה שוס
גדול לפני הפציעה. נוטים לזלזל במה שהוא נתן ולהוריד מהחשיבות שלו לקבוצה, וזה מה שרציתי לתקן (וכפי שראית לא רק אני מרגיש ככה).

זה לא היה מיועד אליך כל כך..זה בכללי היה למי שאומר את זה כי לא חסרים כאלה..

אני כנראה גם לא בצד של אלה שמפארים את מה שהוא היה לפני..
אני כן מודעת לשחקן שהוא היה לפני הפציעה ומה שהוא תרם למכבי..אבל אני מסתכלת גם על דברים אחרים ונתונים אחרים שלא אהודים פה על הצד שכן חושב שהוא היה השחקן הכי טוב במכבי..
יש פה שני צדדים ואני לא חושבת שהם אי פעם ייפגשו..נראה לי חבל על האנרגיות חחח
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אוגוסט 2011, 18:26

yzafrir כתב:חביב , התאוריה שלך לא מחזיקה מים . כל הדוגמאות האלו שהשחקנים שפרקינס שמר עליהם קלעו יותר הם לא רלוונטיים בעליל כי פרקינס לא שיחק 40 דקות וגם מכבי לא שמרה הגנה אישית כל המשחק כך שפרקינס לא שמר כל המשחק על אותם שחקנים . אולי הם קלעו את הנקדות שלהם כשפרקינס היה בחוץ ? אולי בזמן שמישהו אחר שמר עליהם ? אולי בכלל במצב שמכבי הובילה כבר מעל 20 וכל הקבוצה הורידה הילוך ?....בקיצור , אני מציעה לך לראות שוב את המשחקים של העונה האחרונה במקום לכתוב שטויות שמתבססות על מספרים יבשים .

זה נכון שאסור לבנות עליו כבר מעכשיו כשחקן מוביל אבל אין ספק שהוא יותר מראוי לקבל את הצ'אנס שלו לחזור לעצמו במכבי , ואם גם יחזור לכושר אז ללא ספק מכוח האנרציה הוא כבר יתפוס את המקום שלו כשחקן בכיר באופן טיבעי כמו שהיה בעונה הראשונה שלו שהדיח את וויז מתפקיד הרכז הבכיר (לצערך..) .

אני מאוד שמח שהעלת את הנושאים האילו, שהרי זאת היא הזדתמנות מצויינת להתבונן בעובדות.
בוא נראה מה קרה במשחק פתיחת העונה, פרקינס על כרכז ראשון, נותן כהרגלו משחק מאוד פושר ברמה ההתקפית, ובהגנה ממש לא מראה יכולת יוצאת דופן, וב18 וחצי דקות אשר הוא שיחק, הוא לא בדיוק מנע מלוגאן להגיע לשיא עונתי של 24 נקודות.
נעבור למשחק בחימקי. לארח אותו משחק פרקינס כבר זכה כאן לתארים של מפלצת הנגתיתי, חיית משחק, נינג'ה, קרטיסת ועוד סופרלטיבים מסוג זה.
מה באמת קרה באותו משחק? פרקינס שיחק 36 דקות בהן קלע בסה"כ 4 נקודות ב20% מהשדה והוסיף גם 3 איבודים (תפוקה פשוט נוראית לגארד). איך הוא היה בהגנה? האמת שממש לא רע. במהלך רוב המשחק הוא הופקד על לאנגפורד ולעיתים גם על פליניניץ'. למרות שהוא עשה עבודת הגנה לא רעה בכלל, גם לאנגפורד וגם פלניניץ' הנגר, סיימו את המשחק עם יותר מפי 2 נקודות מאשר לפרקינס (כ"א).
נרוץ קצת קדימה ונראה מה קרה כאשר מכבי אירחה את חימקי ביד-אליהו. המשחק אמנם לא קבע דבר, ומכבי ניצח אותו גם די בקלות, אבל בכל זאת, בוא נראה מה פרקינס עשה מול לאנגפורד.
גם במשחק זה פרקינס שיחק כמות נכבדה של דקות (קרוב ל32) שבורבם הוא הופקד על לאנגפורד. שוב, פרקינס כהרגלו נתן משחק התקפה פושר למדי, ובהגנה הוא ממש לא הפריע ללאנגפורד לתפור 20 נקודות (כמעט 5 נקודות מעל הממוצע שלו) והוא היה רחוק מלשתק או "לרצוח" אותו.

אומרים שחשיבותם של המשחקים בשלב הבתים הוא כקליפת השום, אז הבה נתבונן מה קרה בטופ 16 ואיך תפקד פרקינס מול קבוצה באמת גדולה.
לקראת המשחק הראשון בשלב הטופ 16, פרקינס כבר נישא על גל אהדת האוהדים, הכינוי "סטופר הגנתי" כבר הוצמד לו ממזמן, וכולם ציפו לראות מה יעשה מול נבארו האימתני.
הגיע לו המשחק מול ברצלונה ופרקינס הוצמד לנבארו. כבר בשלב מאוד מוקדם הבנו שזה פשוט לא כוחות. נבארו עשה מה שרק רצה והגיע לתצוגה שהיתה רק שניה משיאו העונתי, כאשר קלע 25 נקודות, רובם על ראשו פרקינס.
טוב, לאחר אותו הפסד כולנו חיכנו לגומלין וקיוונו שהפעם פרקינס יצא עם ידו על העליונה.
לצערנו, שוב טעינו. על אף משחק התקפי טוב של פרקינס וקליעות עונשין שהביאו את המשחק להערכה, נבארו שוב לא ספר פרקינס.
היו רגעים במשחק הזה, שפרקינס היה נראה חסר אונים, ולמרות נסיונות חוזרים ונשנים לעצור את הכשרון הספרדי, שוב פרקינס נכשל לעצור את נבארו, ששוב, קלע מעל ממוצעיו והביא את ברצלונה לנצחון שני על מכבי.

אז לפני שישפכו פה דברי חכמה, והססמאות הקבועות על דברים שאינים נראים בסטטיסטקה יחזרו ויעלו. אני ממליץ לכולם להתבונן שוב במשחקים האילו, ולראות שהדברים שכתבתי (לפחות בחלקם הגדול) הם פשוט עובדות, ועליהן אני לא מתכוון להתווכח.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 24 אוגוסט 2011, 00:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־4 אורחים