אביהוא כתב:נראה לי לקאבס ולווריורס יש את ההגנה וההתקפה הכי טובה בליגה.
אין בעד מה.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אביהוא כתב:נראה לי לקאבס ולווריורס יש את ההגנה וההתקפה הכי טובה בליגה.
שמואל1 כתב:ב 22:30 קליבלנד נגד הלייקרס . שידור ישיר בערוץ 5+ LIVE
אביהוא כתב:שמואל1 כתב:ב 22:30 קליבלנד נגד הלייקרס . שידור ישיר בערוץ 5+ LIVE
ידוע כבר אם לברון בחוץ?
שמואל1 כתב:אביהוא כתב:שמואל1 כתב:ב 22:30 קליבלנד נגד הלייקרס . שידור ישיר בערוץ 5+ LIVE
ידוע כבר אם לברון בחוץ?
לפי מה שהבנתי אמור לשחק, אבל לא וודאי. כנראה נדע רק בסמוך לשריקת הפתיחה.
Other than my parents, no one had a bigger influence on my life than Coach Smith. He was more than a coach – he was my mentor, my teacher, my second father. Coach was always there for me whenever I needed him and I loved him for it. In teaching me the game of basketball, he taught me about life. My heart goes out to Linnea and their kids. We’ve lost a great man who had an incredible impact on his players, his staff and the entire UNC family
MTA2311 כתב:אלוהים:Other than my parents, no one had a bigger influence on my life than Coach Smith. He was more than a coach – he was my mentor, my teacher, my second father. Coach was always there for me whenever I needed him and I loved him for it. In teaching me the game of basketball, he taught me about life. My heart goes out to Linnea and their kids. We’ve lost a great man who had an incredible impact on his players, his staff and the entire UNC family
אביהוא כתב:וקיירי למד להיות גארד..7 אסיסטים כבר אם אני לא טועה.
אביהוא כתב:כמה הספסל של קליבלנד עד עכשיו?? לדעתי תומפסון לא שייך לעמדת הסנטר.
my man כתב:אביהוא כתב:כמה הספסל של קליבלנד עד עכשיו?? לדעתי תומפסון לא שייך לעמדת הסנטר.
15...דלי לא קולע.. תומפסון עם 6..
my man כתב:לא מבין את ההשבתה של מריון ומילר...העונה ככ ארוכה בלאט הרי יצטרך אותם בכושר משחק..
אביהוא כתב:my man כתב:לא מבין את ההשבתה של מריון ומילר...העונה ככ ארוכה בלאט הרי יצטרך אותם בכושר משחק..
לא נראה אותם בקליבלנד אחרי שבוע האולסטאר..ניחוש שלי.אולי גם הרוטציות החזקות יבאו אחרי מנוחת האולסטאר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים