אביהוא כתב:נראה לי לקאבס ולווריורס יש את ההגנה וההתקפה הכי טובה בליגה.
אין בעד מה.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אביהוא כתב:נראה לי לקאבס ולווריורס יש את ההגנה וההתקפה הכי טובה בליגה.
שמואל1 כתב:ב 22:30 קליבלנד נגד הלייקרס . שידור ישיר בערוץ 5+ LIVE
אביהוא כתב:שמואל1 כתב:ב 22:30 קליבלנד נגד הלייקרס . שידור ישיר בערוץ 5+ LIVE
ידוע כבר אם לברון בחוץ?
שמואל1 כתב:אביהוא כתב:שמואל1 כתב:ב 22:30 קליבלנד נגד הלייקרס . שידור ישיר בערוץ 5+ LIVE
ידוע כבר אם לברון בחוץ?
לפי מה שהבנתי אמור לשחק, אבל לא וודאי. כנראה נדע רק בסמוך לשריקת הפתיחה.
Other than my parents, no one had a bigger influence on my life than Coach Smith. He was more than a coach – he was my mentor, my teacher, my second father. Coach was always there for me whenever I needed him and I loved him for it. In teaching me the game of basketball, he taught me about life. My heart goes out to Linnea and their kids. We’ve lost a great man who had an incredible impact on his players, his staff and the entire UNC family
MTA2311 כתב:אלוהים:Other than my parents, no one had a bigger influence on my life than Coach Smith. He was more than a coach – he was my mentor, my teacher, my second father. Coach was always there for me whenever I needed him and I loved him for it. In teaching me the game of basketball, he taught me about life. My heart goes out to Linnea and their kids. We’ve lost a great man who had an incredible impact on his players, his staff and the entire UNC family
אביהוא כתב:וקיירי למד להיות גארד..7 אסיסטים כבר אם אני לא טועה.
אביהוא כתב:כמה הספסל של קליבלנד עד עכשיו?? לדעתי תומפסון לא שייך לעמדת הסנטר.
my man כתב:אביהוא כתב:כמה הספסל של קליבלנד עד עכשיו?? לדעתי תומפסון לא שייך לעמדת הסנטר.
15...דלי לא קולע.. תומפסון עם 6..
my man כתב:לא מבין את ההשבתה של מריון ומילר...העונה ככ ארוכה בלאט הרי יצטרך אותם בכושר משחק..
אביהוא כתב:my man כתב:לא מבין את ההשבתה של מריון ומילר...העונה ככ ארוכה בלאט הרי יצטרך אותם בכושר משחק..
לא נראה אותם בקליבלנד אחרי שבוע האולסטאר..ניחוש שלי.אולי גם הרוטציות החזקות יבאו אחרי מנוחת האולסטאר.