הצלבה משחק 2: מכבי נגד פנרבחצ'ה - חמישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה משחק 2: מכבי נגד פנרבחצ'ה - חמישי 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2015, 00:51

rc4991 כתב:
toja27 כתב:חוץ מזה עם תקציב כזה תארו לכם איזה אמרקאים היינו יכולים להביא.

כבר אמרתי ואמרו פה אלף פעם שמספיק עוד 3-4 מיליון דולר בשביל לבנות פה קבוצת פיינל פור חזקה
רק חבל שכששאלו את רקאנטי על כך בראיון הוא דחה כניסה של בעלים נוספים

בדיוק כתבתי על זה בתרד של סמית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדם » 17 אפריל 2015, 02:31

toja27 כתב:אלכסנדר, פארגו ולינהרט(ואוחיון במשחק הראשון) היחידים שבאו להילחם בסדרה הזאת ולא נראים רכרוכים וסמרטוטים וקטני קומה.אני אוהב שאלכנדר מרים ראש לוסלי שמרביץ לכולם! אני אוהב את הטכנית של פארגו! זאת הגישה! תצאו מהקטנות שלכם, קחו ריבאונד,תרביצו להם.זאת מהות הסדרה! סופו, רנדל,סמית לא הגיעו לסדרה הזאת מצטער.
בתל אביב זה יהיה אחרת אני מבטיח לכם.

בדיוק מה שאני אמרתי ואומר ,לפחות אחד שלא נסחף ונגרר ומתלהב מהחרטבונה של פנר ואחרי הרעש ורואה את האמת בפרצוף ,זה פליאוף לא קייטנה,וגודס צריך להבין אם מי כן הולכים למלחמה ומי חושב שזה ליגת קיץ בלאס וגאס ,יש לנו שחקנים שרוצים ומחכים ,ודווקא אלא שחושבים שמגיע להם מקבלים מובן מאליו ולא נותנים כלום .
לגבי המאזן שלהם שזה 11 3 אז מה?????אם כל הכבוד מי הפך את אולימפיאקוס לאיזה יריבה יוצאת מהכלל?הנה עובדה ברצלונה קרעה אותם,אתה מתיחס רק למה שבא לך?אנחנו ניצחנו את ברצלונה ,הרי אם ככה אתה מסתכל על הדברים.
אין שום כלום במאזן שאתה מציג,לפעמים לקבוצה יש מצ אפ יותר טוב אם קבוצות מסוימות ,אפילו קבוצה קטנה כמו ריטאס וילנה בזמנו ,בגלל מצ אפ בעיתי שהיה לנו איתם לא היסתדרנו והינו קבוצה ענקית ,לא אומר כלום .
שום דבר לא ישנה את דעתי על פנר או יגרום לי להיסחף גם לא זכיה בתואר ,זה רק יגרום לי להיות מאוכזב ,אני חושב שיש לנו מספיק דברים גם אם כל החסרונות להיתמודד איתם יותר טוב גם בהמשך וגם במשחקים שהיו .
גם לגבי אוברדוביץ ,הוא לא עשה שום כלום בסדרה הזו,כל מה שקורה לטוב ולרע זה בהנהגת מכבי ,מכבי רכה ,מכבי לא שומרת ולא שורטת ,מכבי לא מגיבה נכון בהגנה ,מכבי עושה הכל כדי שפנר תגיע לזריקות פנויות ,כאילו כמה אפשר להיות מטומטמים ופשוט לתת לקבוצה לעשות אותו דבר ולראות שאתה חוטף בראש מזה במשך עונה ,גם לגבי סופו גם לגבי לאנדסברג ,ישר משחקים עליהם בהגנה ישר עוברים אותם ישר שוברים את כל ההגנה ונשארים שחקנים פנויים,מכבי עושה חילוף על כל דבר ,ובגלל כל זה פנר נראת איך שהיא נראת ,כי מכבי עושים הכל כדי שפנר תראה טוב ,שהכרחנו אותם לשחק כדורסל אמיתי ולבוא לידי ביטוי ולייצר נקודות ,אז ראינו מה הם שווים ב3 רבעים במשחק הראשון וגם פה ב2 3 רבעים האחרונים במשחק השני שהינו שווים להם והתחלנו להרביץ ולהילחם.
גם לא מובנת לי ההגנה הזו ,גם שלאנדסברג וסופו בחוץ ,יוצא שטיוס שמר על בוגדנוביץ או על איזה שחקן וישר באים לעזור לו ,למהה??מה הקטע למה לבוא לעזור למה להשאיר שחקן פנוי ,הגיע הזמן ואין סיבה שלא יצליחו להיתמודד,גם מכבי הרבה פעמים באה עזרה על גבוהים אוטומטית לא משנה מה,מזה ההרגלים האלה?תן לגבוהים שלהם להיתמודד ,שיוכיחו שיכולים לשים סל,הם לא הוכיחו את זה עד עכשיו ,אנחנו עוזרים להם ,ישר מביאים עזרה וישר הם מוסרים וזהו,הכל יותר קל ,לא רק בסדרה הזו הרבה פעמים סתם מביא דאבל אפ על גבוהים ,ובמיוחד בסדרה הזו ,אני רוצה שזוריץ וסבאס וארדן ינצחו אותי ,שיוכיחו שישימו סל במשחק גב סל ,בוא נראה אותם ,למה להקל עליהם?,הנה שאלכסנדר שמר 1 על 1 כמה פעמים את זוריץ ווסלי זה נגמר לטובתנו ,וגם שפארגו שמר את ביילצה וזוריץ זה נגמר טוב ,.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 17 אפריל 2015, 02:41

אגיד שוב למאזנ אין שום קשר ,במיוחד שלדעתי היה למכבי בית יותר קשה ואם לא אז שווה ,כן מכבי חטפה תבוסות נכון והשפלות ,מה לעשות ,גם סן אנטוניו ,בכל מקרה אם מסתכלים נכון ,לא היה רחוק שמכבי היתה מסימת באותו מאזן כמו פנר או קרוב ,הפסדנו לברלין פה ולבלגרד ,ולפנא שהמשחק כבר היה בידים שלנו ,שנים מתוך זה היה אצלנו כבר וקרה תקלה ,ולברלין בבית זה היה נאחס וגם שם לא הינו רחוקים בסוף לגנוב ,צריך להיסתכל על הדברים בצורה אמיתית וכנה ועמוקה.
ולהגיד שזה הישג להביא אותם לפיינל??זה בדיחה ,יש לו תקציב בלתי נגמר ,זה לא הישג זה חובה,אני בכלל לא מסתכל על הדברים שהוא מנצח קבוצה אם חצי תקציב ,כי זה לא הענין מבחינתי אנחנו צריכים לנצח אותםבלי קשר לתקציבים ,כסף לא משחק ,אבל אם אתה מדבר על הישג מבחינתם ,זה ממש לא זו חובה .
תאר לך גארד אחר במקום היינס שתורם ועושה דברים ,אז אם כל התקציב שלהם לנו חסר שחקן אחד שאולי יעשה הבדל .
גם אוחיון חיב להבין שהוא בעיה וגם רנדל ,הם חיבים להתחיל לזרוק וגם לקלוע ,כי אם לא שומרים אותנו 5 על 3 וזה פוגע בכל ההתקפה ,ככה סופו מקבל 3 שומרים וגם הרחבה צפופה לפארגו ,וזה לא נורמלי זה דברים קטנים שמשנים את כל המשחק ,יש לנו שחקנים שלא מהוים איום ואז אחרים סופגים את האש כי הם נראים רע ,שיש את סמית בלו היקמן וריס בחוץ ,הרבה יותר קשה לבוא לעזור על סופו,רנדל יש לו קליעה מחצי מרחק ושלא יפחד.
נערך לאחרונה על ידי אדם בתאריך 17 אפריל 2015, 02:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 17 אפריל 2015, 02:53

גם קבוצות ענקיות צריכות ניסים ,תראו את מיאמי ,אני לא חושב שניסים מורידים מהישג או משו להיפך .
בראיה לאחור אני בטוח שמכבי של שנה שעברה בין ה2 3 הקבוצות הטובות שהיו באירופה שנה שעברה כן ,מה לעשות צריכים ניסים והרבה דברים אבל בתוצאה לא גנבנו משחק אחד ,הוכחנו את זה לאורך תקופה ,להתחיל לחפש קסמים ומזג האויר שגרם למכבי להיראות טוב ולנצח במשך חודשיים זה סתם טיפשות ,אחד גונבים יותר מזה זו כבר דרך ,מה לא הבנתי הניצחונות בבית היו מהשמים?שלא לדבר ששנה שעברה במשך העונה הינו גם בחוץ וגם בבית כל כך קרובים לנצח אותם את ריאל וצסקא ,ובסוף הפסדנו בנקודה שנים ,כן אני זוכר שבחוץ חטפנו בראש מצסקא.

בכל מקרה ,אם תיסתכלו ,תראו שמכבי לא היתפלקה לפינל פור שנה שעברה ולא זכתה בו במקרה ,בראיה לאחור היה לנו בתקציב שלנו את אחד הסגלים הטובים ,היו 2 גארדים שאחד קורע את אירופה והשני שלא סבלנו התחיל למצוא את עצמו בפנר והתחיל להראות תוצרת ,והיה את הקלעי בין הגדולים בהיסטוריה של אירופה ואת סופו בעונה טובה ותחברו הכל ותראו שהגיע לנו וזכינו כי ברגע הנכון הוכחנו עליונות גם אם בעזרת מזל ,כולם צריכים מזל ,מה שחשוב זה לנצח במאני טיים ,רואים את זה גם באנביאי ,איך בפליאוף הכל משתנה.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אפריל 2015, 07:09

jol9 כתב:דבר ראשון אני בכלל לא בטוח שלפנר יש את התקציב הרביעי ביורוליג. מי כבר משחק שם? שחקן שנזרק מהNBA, שחקן יורוקאפ,
היקמן המושמץ, ילד צעיר עם הרבה כשרון ואפס קבלות, כמה נגרים, ושחקן אחד שהוא באמת משהו קרוב לטופ יורוליג (בייליצה),
וגם זה בלחץ.
זה בוודאי לא סגל רע, ומאוד מוכשר, אבל ממש לא סגל של כוכבים. אני מהמר שבתחילת העונה, אף אחד בפורום לא היה בוחר
אף שחקן של פנר למין נבחרת יורוליג שכזאת.

דבר שני, כמו שהתנין אמר, גם אם פנר הגיעה לאן שהיתה צריכה, זה לא אומר עדיין שמגיע קרדיט גדול למאמן שעשה עבודה טובה,
ועמד בציפיות?

רוני כבר ענה, אבל כל השחקנים שציינת הם שחקנים סופר יקרים. כל אחד מהם היה השחקן הכי יקר במכבי, כולל היקמן במשכורתו הנוכחית.

לגבי השאלה השניה - האם צריך לתת קרדיט לגודס שהביא את מכבי להצלבה? לא נראה לי שהאו מקבל יותר מדי קרדיט על זה. אני לא חושב שאוברדוביץ' ראוי לקרדיט גדול על זה שהקבוצה שלו נגיעה לפיינל פור. יש לו קבוצה יותר איכותית ממכבי ויש לו תקציב כפול. אם כבר השטויות שהוא עשה במשחק הראשון כמעט גרמו לזה שהם עפו.
roy1000

הודעהעל ידי itai7 » 17 אפריל 2015, 09:04

החציל האצטקי כתב:גודס עם הראיון הכי גדול שלו בתור מאמן מכבי
שאפו גיא

ּ3
itai7

הודעהעל ידי goshimon » 17 אפריל 2015, 10:15

השאלה היא למה התקציב שלנו הוא כל כך נמוך, מחירי המנויים שלנו הכי גבוהים, האולם sold-out, יש ספונסרים, יש חוזה טוב עם הטלויזיה. אולי שינוי בהנהלה יכול להביא לגיוס של יותר כסף? עם זרים של גרוש וחצי כמו רנדל ולינהארט אפשר להשיג משחק מלחמה מרשים, אבל מול קבוצות עם כישרון וגובה זה לא מספיק. חייבים בהנהלה גורמים שיכולים להביא כסף גדול, יש את כל התנאים לכך.
goshimon

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 אפריל 2015, 10:53

אסון מילאנו: ההשפעה השלילית של הזכייה ביורוליג על מכבי תל אביב
מהלך אחד מקרי בהצלבה בעונה שעברה הביא לאפקט דומינו במכבי תל אביב, שסופו מצג שווא לגבי מצבה ביחס לאריות אירופה והשתקה של כל ביקורת לגיטימית. האוזמן מסכם את ההפסד הנוסף לפנרבחצ'ה דרך האשליה של הצהובים, הכישלון של מחלקת הסקאוטינג וסוד הפשטות של אוברדוביץ'

http://sports.walla.co.il/item/2846845

טור מדהים של האוזמן. אומר בדיוק את מה שאני חושב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 17 אפריל 2015, 10:55

מסכים עם כל מילה. לא צריך תקציב כמו של צסקא בשביל להתחרות בצסקא,
אבל חצי או שליש מזה זה פשוט מעט מדי.
עוד 3-4 מליון שהיו מנחיתים פה את לאנגפורד ופארמר,
ואז אנחנו דורסים קבוצה כמו אולקר.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 אפריל 2015, 10:57

Allan Turing כתב:מסכים עם כל מילה. לא צריך תקציב כמו של צסקא בשביל להתחרות בצסקא,
אבל חצי או שליש מזה זה פשוט מעט מדי.
עוד 3-4 מליון שהיו מנחיתים פה את לאנגפורד ופארמר,
ואז אנחנו דורסים קבוצה כמו אולקר.

נכון, הבעיה שהצלחות לא ממש מעניינות את הבעלים שלנו.
המטרה המוצהרת היא להגיע להצלבה ולא מעבר לזה.
מידי פעם הסגל מתחבר ואז יש הבלחות לפיינל פור, אבל מכבי ת"א כבר לא שייכת לרמות הגבוהות ביותר של אירופה כל עוד הבעלים לא יעשו סוויץ' בראש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 17 אפריל 2015, 11:10

אני מבין שעכשיו זה הזמן לשחרר את כל הארס שהצטבר בשנה האחרונה אחרי שההנהלה הוכיחה שהיא הרבה יותר חכמה מכל יועצי האחיתופל , תהנו .

ברור שבמילאנו היה נס , אבל היה שם גם כדורסל טוב שהביא את מכבי למצב שנס יוכל לעזור ... גם לקבוצה של שארס ופארקר היה נס והיא עדיין היתה הקבוצה הטובה באירופה .

בנוסף מכבי פירקה את מילאנו פעמיים בבית ובסופו של דבר היתה הרבה יותר טובה ברוב הסידרה הזו .

אחר כך ניצחה את צסקא כשבאופן פילאי שחקני צסקא שבקו ברבע האחרון ,מול ריאל בכלל היה נס כשמכבי שיחקה טוב יותר מריאל ברוב שלבי המשחק אבל זה כאמור נס .. מי שמאמין בזה הוא סוג של מטומטם עם כל הכבוד.

השנה מכבי בנתה קבוצה סבירה פלוס עם נפילה אחת בעמדה של היינס וחוסר מזל עם הפציעות בטופ 16 שהביאו את מכבי להצלבה עם הלשון בחוץ , אני עדיין מאמין שמכבי תנצח את שני המשחקים בארץ אבל גם אם לא זו לא סיבה לשחרר את כל הארס , זה סתם נראה עלוב .
יוסי22

הודעהעל ידי my man » 17 אפריל 2015, 11:13

יוסי22 כתב:אני מבין שעכשיו זה הזמן לשחרר את כל הארס שהצטבר בשנה האחרונה אחרי שההנהלה הוכיחה שהיא הרבה יותר חכמה מכל יועצי האחיתופל , תהנו .

ברור שבמילאנו היה נס , אבל היה שם גם כדורסל טוב שהביא את מכבי למצב שנס יוכל לעזור ... גם לקבוצה של שארס ופארקר היה נס והיא עדיין היתה הקבוצה הטובה באירופה .

בנוסף מכבי פירקה את מילאנו פעמיים בבית ובסופו של דבר היתה הרבה יותר טובה ברוב הסידרה הזו .

אחר כך ניצחה את צסקא כשבאופן פילאי שחקני צסקא שבקו ברבע האחרון ,מול ריאל בכלל היה נס כשמכבי שיחקה טוב יותר מריאל ברוב שלבי המשחק אבל זה כאמור נס .. מי שמאמין בזה הוא סוג של מטומטם עם כל הכבוד.

השנה מכבי בנתה קבוצה סבירה פלוס עם נפילה אחת בעמדה של היינס וחוסר מזל עם הפציעות בטופ 16 שהביאו את מכבי להצלבה עם הלשון בחוץ , אני עדיין מאמין שמכבי תנצח את שני המשחקים בארץ אבל גם אם לא זו לא סיבה לשחרר את כל הארס , זה סתם נראה עלוב .

זה ארס שממש לא יוצא עכשיו רק, הוא יוצא בערך מאז שרענן כץ עזב את הקבוצה וההנהלה שלנו מסרבת בכל תוקף להכניס משקיע נוסף...תסביר לי את זה בצורה הגיונית, ויהיה אפשר לוותר להם על השטויות שהם עושים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי יוסי22 » 17 אפריל 2015, 11:21

כבר טחנו את זה בלי סוף ..

איזה שטויות הם עושים ? יש להם הצלחה פנומנלית ולקרוא לאליפות אירופה אסון זה השיא של תיאטרון האבסורד הזה .

אני מחכה לטור שיכתיר את הזכיה של ריאל באליפות אירופה האחרונה בכדורגל כאסון כי השנה הם עומדים לאבד את האליפות ובלה בלה בלה .. מכבי עשתה הישג שיא אבל בעיני הפרשן הגאון זה אסון כי זה הרס לו את התיאוריות .

שוב מכבי היא המועדון המצליח באירופה ב-15 שנים האחרונות והם דווקא מתחילים לשמור על שחקנים ועושים צעדים בכיוון הנכון , שנה שעברה היתה בעיה אובייקטיבית עם שמירת הסגל כי רייס קיבל 2.5 מיליון מחימקי ובלו החליט לפרוש ואת היקמן שאני אישית מאוד מעריך רוב האוהדים רצו לזרוק בחינם .. אז לשלם לו 1.5 מיליון ? כולם חכמים בדיעבד .

וכמובן שהכי נחמד זה למצוא את מספר השנים שיביא אותך למסקנה המבוקשת ... אני מציע שנמדוד הצלחה בחודשיים הראשונים של כל שנה אי זוגית , אולי זה יביא לנו מסקנות מפתיעות . מה זה הקשקוש הזה של מה מכבי עשתה בשני המשחקים הראשונים של כל סדרה ? מכבי שנה שעברה היתה טובה יותר ממילאנו בסידרה והפסידה משחק אחד שסופו לא שיחק בו .

אתם יודעים למה הוא לקח 7 שנים ... כי ב-8 יש שני גמרים וזכיה , הישג שכל קבוצה באירופה היתה חותמת עליו .

ב-10 שנים יש 2 זכיות ו-3 גמרים .

אבל הכי נוח לקחת 7 שנים .. למה ? כי זה מתאים לתיאוריה המופרכת .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2015, 11:41

שמואל1 כתב:אסון מילאנו: ההשפעה השלילית של הזכייה ביורוליג על מכבי תל אביב
מהלך אחד מקרי בהצלבה בעונה שעברה הביא לאפקט דומינו במכבי תל אביב, שסופו מצג שווא לגבי מצבה ביחס לאריות אירופה והשתקה של כל ביקורת לגיטימית. האוזמן מסכם את ההפסד הנוסף לפנרבחצ'ה דרך האשליה של הצהובים, הכישלון של מחלקת הסקאוטינג וסוד הפשטות של אוברדוביץ'

אני גם חושב שמדובר בטור טוב, אלא שאני לא חושב שמדובר באסון כמובן.
כולנו אוהדים את מכבי בדיוק בשביל הרגעים האלה, ואני לא מוכן לוותר על תואר יורוליג, גם אם הוא היה מקרי ועם המון מזל,
בשביל שההנהלה תתנהל נכון.
ואם נניח שמכבי היתה מודחת מול מילאנו... היינו רואים כאן קבוצה שונה? התנהלות שונה? אני די בטוח שלא.
היו אומרים לנו - זה מה יש, זה התקציב...
ואם נניח שההנהלה כן תשנה את דרכה, ותוביל את מכבי להצלחה מקצועית, האם אחרי זה היא לא תהפוך בדיוק לאותו הדבר
כמו שהיא עכשיו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 17 אפריל 2015, 11:56

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:אסון מילאנו: ההשפעה השלילית של הזכייה ביורוליג על מכבי תל אביב

אני גם חושב שמדובר בטור טוב, אלא שאני לא חושב שמדובר באסון כמובן.
כולנו אוהדים את מכבי בדיוק בשביל הרגעים האלה, ואני לא מוכן לוותר על תואר יורוליג, גם אם הוא היה מקרי ועם המון מזל,
בשביל שההנהלה תתנהל נכון.
ואם נניח שמכבי היתה מודחת מול מילאנו... היינו רואים כאן קבוצה שונה? התנהלות שונה? אני די בטוח שלא.
היו אומרים לנו - זה מה יש, זה התקציב...
ואם נניח שההנהלה כן תשנה את דרכה, ותוביל את מכבי להצלחה מקצועית, האם אחרי זה היא לא תהפוך בדיוק לאותו הדבר
כמו שהיא עכשיו
?

את זה לא הבנתי...שהיא תשנה את דרכה ותוביל אותנו להצלחה מקצועית זה לא מה שאנחנו מייחלים לו?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2015, 12:42

יש דברים נכונים שהוא כותב בטור, כמו זה שסירבו להחליף את היינס ואולי עוד כמה דברים, אבל אני חייב להגיד שאני לא אוהב את טורי הפרשנויות של שי האוזמן באופן כללי. הוא מאוד ביקורתי,מאוד נחרץ בשיפוט שלו גם כשלפי דעתי יש מקום להבין. אני מאוד לא אוהב שהוא מייחס פעם אחר פעם לכל מה שקרה בשנה שעברה כנס רק כי זה מחזק את הביקורתיות שלו כלפי ההנהלה. אז נכון גם אני חושב שהרבה פעמים ההנהלה שלנו יותר מדי עקשנית, כי הייתי רוצה מאוד שיכניסו שותף חדש שיכניס קצת יותר כסף כי לדעתי זה יכול לעזור בהרבה. אבל יש לי הרגשה שבטורים שלו ובאופן קבוע,הוא שם X אחד גדול על כל ההנהלה.ההנהלה שלנו לא מושלמת אבל עדייןהיא עשתה ועושה הרבה דברים טובים וחיוביים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2015, 13:49

לא אמור להציק לי, אבל זה בכל זאת כן, ראיתי מכמה תגובות כאן(יוני למשל) שאומרות משהו בסגנון שבגלל ששיתפנו יותר מחליפים במשחק השני וקיבלנו תבוסה אז זה אומר שניהול הרוטציה של גודס במשחק הראשון היה נכון או שזאת לא הסיבה העיקרית להפסד המשחק, או משהו בסגנון הזה(כמו שרוי טען). אז אני מזכיר לכם שגם את המשחק השני פתחנו עם החמישיה החזקה ובניגוד למשחק הראשון, פנר' עשתה דווקא עליה את הבליטץ שממנו מכבי כבר לא הצליחה לחזור, ולא משנה כמה מחליפים זרקו אחר כך. זאת הייתה פנר' אחרת שהגיעה למשחק ומכבי אחרת. וכל משחק לגופו. המשחק השני לא סותר את העובדה שבמשחק הראשון גיא גודס לא לקח פסק זמן ברגע המתאים(ראינו דרך אגב איך אוברדוביץ' עוצר כל מיני מומנטום), ולא הכניס מחליפים בזמן שהיו צריכים להיכנס. אני לא בטוח שהם היו עוצרים את הריצה של פנר' אבל זה כן היה הדבר המתבקש באותו רגע. אני גם אזכיר לכם, שעם כל הטעיות שלדעתי גודס עשה במשחק הראשון, אני לא חושב שפנר' הייתה יכולה לחזור למשחק אם לא האנרגיות של הקהל הביתי שדחפו אותם קדימה( וגם קצת עזרה מהשופטים חייבים להודות). אני מציע, שלפני שאנחנו שמים חותמת על זה שפנר' קבוצה הרבה יותר מוכשרת ממכבי כמו שטענו כאן, בואו נראה מה יהיה במשחקים ביד אליהו. ונראה אם מה שניצח להם בין היתר את שני המשחקים, זה פערי הכוחות בין הקבוצות או יתרון הביתיות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אפריל 2015, 14:16

toja27 כתב:לא אמור להציק לי, אבל זה בכל זאת כן, ראיתי מכמה תגובות כאן(יוני למשל) שאומרות משהו בסגנון שבגלל ששיתפנו יותר מחליפים במשחק השני וקיבלנו תבוסה אז זה אומר שניהול הרוטציה של גודס במשחק הראשון היה נכון או שזאת לא הסיבה העיקרית להפסד המשחק, או משהו בסגנון הזה(כמו שרוי טען). אז אני מזכיר לכם שגם את המשחק השני פתחנו עם החמישיה החזקה ובניגוד למשחק הראשון, פנר' עשתה דווקא עליה את הבליטץ שממנו מכבי כבר לא הצליחה לחזור, ולא משנה כמה מחליפים זרקו אחר כך. זאת הייתה פנר' אחרת שהגיעה למשחק ומכבי אחרת. וכל משחק לגופו. המשחק השני לא סותר את העובדה שבמשחק הראשון גיא גודס לא לקח פסק זמן ברגע המתאים(ראינו דרך אגב איך אוברדוביץ' עוצר כל מיני מומנטום), ולא הכניס מחליפים בזמן שהיו צריכים להיכנס. אני לא בטוח שהם היו עוצרים את הריצה של פנר' אבל זה כן היה הדבר המתבקש באותו רגע. אני גם אזכיר לכם, שעם כל הטעיות שלדעתי גודס עשה במשחק הראשון, אני לא חושב שפנר' הייתה יכולה לחזור למשחק אם לא האנרגיות של הקהל הביתי שדחפו אותם קדימה( וגם קצת עזרה מהשופטים חייבים להודות). אני מציע, שלפני שאנחנו שמים חותמת על זה שפנר' קבוצה הרבה יותר מוכשרת ממכבי כמו שטענו כאן, בואו נראה מה יהיה במשחקים ביד אליהו. ונראה אם מה שניצח להם בין היתר את שני המשחקים, זה פערי הכוחות בין הקבוצות או יתרון הביתיות.

TOJA, אני חושב שהציפיות שלך מוגזמות קצת. הייכל שווה למכבי הרבה נקודות, אבל אני כבר לא יודע אם הקבוצה מאמינה שהיא יכולה לנצח את הסדרה הזו במצב הנוכחי.
מכבי יבואו להילחם, אבל אני חושש שהם יישברו בריצה הראשונה של פנר.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2015, 14:25

roy1000 כתב:
toja27 כתב:לא אמור להציק לי, אבל זה בכל זאת כן, ראיתי מכמה תגובות כאן(יוני למשל) שאומרות משהו בסגנון שבגלל ששיתפנו יותר מחליפים במשחק השני וקיבלנו תבוסה אז זה אומר שניהול הרוטציה של גודס במשחק הראשון היה נכון או שזאת לא הסיבה העיקרית להפסד המשחק, או משהו בסגנון הזה(כמו שרוי טען). אז אני מזכיר לכם שגם את המשחק השני פתחנו עם החמישיה החזקה ובניגוד למשחק הראשון, פנר' עשתה דווקא עליה את הבליטץ שממנו מכבי כבר לא הצליחה לחזור, ולא משנה כמה מחליפים זרקו אחר כך. זאת הייתה פנר' אחרת שהגיעה למשחק ומכבי אחרת. וכל משחק לגופו. המשחק השני לא סותר את העובדה שבמשחק הראשון גיא גודס לא לקח פסק זמן ברגע המתאים(ראינו דרך אגב איך אוברדוביץ' עוצר כל מיני מומנטום), ולא הכניס מחליפים בזמן שהיו צריכים להיכנס. אני לא בטוח שהם היו עוצרים את הריצה של פנר' אבל זה כן היה הדבר המתבקש באותו רגע. אני גם אזכיר לכם, שעם כל הטעיות שלדעתי גודס עשה במשחק הראשון, אני לא חושב שפנר' הייתה יכולה לחזור למשחק אם לא האנרגיות של הקהל הביתי שדחפו אותם קדימה( וגם קצת עזרה מהשופטים חייבים להודות). אני מציע, שלפני שאנחנו שמים חותמת על זה שפנר' קבוצה הרבה יותר מוכשרת ממכבי כמו שטענו כאן, בואו נראה מה יהיה במשחקים ביד אליהו. ונראה אם מה שניצח להם בין היתר את שני המשחקים, זה פערי הכוחות בין הקבוצות או יתרון הביתיות.

TOJA, אני חושב שהציפיות שלך מוגזמות קצת. הייכל שווה למכבי הרבה נקודות, אבל אני כבר לא יודע אם הקבוצה מאמינה שהיא יכולה לנצח את הסדרה הזו במצב הנוכחי.
מכבי יבואו להילחם, אבל אני חושש שהם יישברו בריצה הראשונה של פנר.

יכול להיות שאתה צודק והציפיות שלי באמת מוגזמות. אבל לפי דעתי, יתרון הביתיות משחק כאן פאקטור מאוד משמעותי ואני חושב שנגענו בנושא מעט מאוד וכמעט שלא הזכרנו אותו בדיונים שלנו. שנה שעברה, מילאנו שלטה בשני המשחקים הראשונים בצורה אפילו יותר חזקה מפנר' בעונה הזאת(אני לא חושב שהיה שם אפילו רגע, חוץ מהמשחק השני בסוף שמכבי הייתה ביתרון שלא לדבר על יתרון של 11), וראינו איך המשחקים התפתחו בבית שלנו. אבל יכול להיות ששנה שעברה גם הייתה לנו קבוצה חזקה יותר מנטלית. אבל נראה ביום שני.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אפריל 2015, 14:44

toja27 כתב:יכול להיות שאתה צודק והציפיות שלי באמת מוגזמות. אבל לפי דעתי, יתרון הביתיות משחק כאן פאקטור מאוד משמעותי ואני חושב שנגענו בנושא מעט מאוד וכמעט שלא הזכרנו אותו בדיונים שלנו. שנה שעברה, מילאנו שלטה בשני המשחקים הראשונים בצורה אפילו יותר חזקה מפנר' בעונה הזאת(אני לא חושב שהיה שם אפילו רגע, חוץ מהמשחק השני בסוף שמכבי הייתה ביתרון שלא לדבר על יתרון של 11), וראינו איך המשחקים התפתחו בבית שלנו. אבל יכול להיות ששנה שעברה גם הייתה לנו קבוצה חזקה יותר מנטלית. אבל נראה ביום שני.

שנה שעברה מילאנו הגיעו לפה ונשברו מהר מאוד. זה לא סתם שאף קבוצה לא חזרה מ- 0 - 2. אנשים גם שוכחים שמילאנו הגיעה בלי השחקן הכי טוב שלהם שבלעדיו הם בכלל לא היו מגיעים להצלבה ומכבי בדיוק הגיעה לשיא שלה בשני המשחקים האלה. בוא נראה איך יתפתח המשחק ביום שני. הציפיות שלי נמוכות.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים