toja27 כתב:אלכסנדר, פארגו ולינהרט(ואוחיון במשחק הראשון) היחידים שבאו להילחם בסדרה הזאת ולא נראים רכרוכים וסמרטוטים וקטני קומה.אני אוהב שאלכנדר מרים ראש לוסלי שמרביץ לכולם! אני אוהב את הטכנית של פארגו! זאת הגישה! תצאו מהקטנות שלכם, קחו ריבאונד,תרביצו להם.זאת מהות הסדרה! סופו, רנדל,סמית לא הגיעו לסדרה הזאת מצטער.
בתל אביב זה יהיה אחרת אני מבטיח לכם.
בדיוק מה שאני אמרתי ואומר ,לפחות אחד שלא נסחף ונגרר ומתלהב מהחרטבונה של פנר ואחרי הרעש ורואה את האמת בפרצוף ,זה פליאוף לא קייטנה,וגודס צריך להבין אם מי כן הולכים למלחמה ומי חושב שזה ליגת קיץ בלאס וגאס ,יש לנו שחקנים שרוצים ומחכים ,ודווקא אלא שחושבים שמגיע להם מקבלים מובן מאליו ולא נותנים כלום .
לגבי המאזן שלהם שזה 11 3 אז מה?????אם כל הכבוד מי הפך את אולימפיאקוס לאיזה יריבה יוצאת מהכלל?הנה עובדה ברצלונה קרעה אותם,אתה מתיחס רק למה שבא לך?אנחנו ניצחנו את ברצלונה ,הרי אם ככה אתה מסתכל על הדברים.
אין שום כלום במאזן שאתה מציג,לפעמים לקבוצה יש מצ אפ יותר טוב אם קבוצות מסוימות ,אפילו קבוצה קטנה כמו ריטאס וילנה בזמנו ,בגלל מצ אפ בעיתי שהיה לנו איתם לא היסתדרנו והינו קבוצה ענקית ,לא אומר כלום .
שום דבר לא ישנה את דעתי על פנר או יגרום לי להיסחף גם לא זכיה בתואר ,זה רק יגרום לי להיות מאוכזב ,אני חושב שיש לנו מספיק דברים גם אם כל החסרונות להיתמודד איתם יותר טוב גם בהמשך וגם במשחקים שהיו .
גם לגבי אוברדוביץ ,הוא לא עשה שום כלום בסדרה הזו,כל מה שקורה לטוב ולרע זה בהנהגת מכבי ,מכבי רכה ,מכבי לא שומרת ולא שורטת ,מכבי לא מגיבה נכון בהגנה ,מכבי עושה הכל כדי שפנר תגיע לזריקות פנויות ,כאילו כמה אפשר להיות מטומטמים ופשוט לתת לקבוצה לעשות אותו דבר ולראות שאתה חוטף בראש מזה במשך עונה ,גם לגבי סופו גם לגבי לאנדסברג ,ישר משחקים עליהם בהגנה ישר עוברים אותם ישר שוברים את כל ההגנה ונשארים שחקנים פנויים,מכבי עושה חילוף על כל דבר ,ובגלל כל זה פנר נראת איך שהיא נראת ,כי מכבי עושים הכל כדי שפנר תראה טוב ,שהכרחנו אותם לשחק כדורסל אמיתי ולבוא לידי ביטוי ולייצר נקודות ,אז ראינו מה הם שווים ב3 רבעים במשחק הראשון וגם פה ב2 3 רבעים האחרונים במשחק השני שהינו שווים להם והתחלנו להרביץ ולהילחם.
גם לא מובנת לי ההגנה הזו ,גם שלאנדסברג וסופו בחוץ ,יוצא שטיוס שמר על בוגדנוביץ או על איזה שחקן וישר באים לעזור לו ,למהה??מה הקטע למה לבוא לעזור למה להשאיר שחקן פנוי ,הגיע הזמן ואין סיבה שלא יצליחו להיתמודד,גם מכבי הרבה פעמים באה עזרה על גבוהים אוטומטית לא משנה מה,מזה ההרגלים האלה?תן לגבוהים שלהם להיתמודד ,שיוכיחו שיכולים לשים סל,הם לא הוכיחו את זה עד עכשיו ,אנחנו עוזרים להם ,ישר מביאים עזרה וישר הם מוסרים וזהו,הכל יותר קל ,לא רק בסדרה הזו הרבה פעמים סתם מביא דאבל אפ על גבוהים ,ובמיוחד בסדרה הזו ,אני רוצה שזוריץ וסבאס וארדן ינצחו אותי ,שיוכיחו שישימו סל במשחק גב סל ,בוא נראה אותם ,למה להקל עליהם?,הנה שאלכסנדר שמר 1 על 1 כמה פעמים את זוריץ ווסלי זה נגמר לטובתנו ,וגם שפארגו שמר את ביילצה וזוריץ זה נגמר טוב ,.