05 דצמבר 2011, 14:43
חביב אורנג'ד כתב:פאפאלוקאס הגיע לכאן בשביל קרוב לחצי מיליון דולר בכדי להיות מחליף בכיר לגארדים.
החתמת גארד שמיועד לספסל, אינו מעשה שכיח מצידה של מכבי. יתרה מזאת, פאפאלוקאס הוא כנראה הגארד הזר היקר ביותר שיועד להיות רכז מחליף ובמקרה של פאפלוקאס, הוא יועד להיות מחליף בכיר.
שני השחקנים האחרונים שהיו גארדים זרים שנועדו להיות מחליפים, היו דורון פרקינס (לפני שתי עונות) ואלכס גרסיה.
שני השחקנים האילו הציגו יכולת הרבה יותר טובה משל פאפאלוקאס בלי שום קשר לדקות שהם שיחשחקו.
כאשר כל אחד מהם עלה לפארקט הוא סיפק אינסטנט - תפוקה והביא דברים ששחקנים אחרים בקבוצה (לרבות שחקני חמישיה) לא יכלו להביא, גם אם שיחקו מספר בודד של דקות.
אז מה אני מצפה מפאפאלוקאס? שיהיה משמעותי לפחות כמו שני קודמיו בתפקיד (שכל אחד מהם, עלה משהו כמו חצי ממנו).
בפועל, זה פשוט לא קורה.
חוץ מאולי שני משחקי היורוליג בתחילת העונה, פאפאלוקאס לא מראה השפעה גדולה מדי, כאשר הוא נכנס לשחק לא ניקר שום שידרוג משמעותי במשחקה של מכבי ורב הזמן, מכבי נראתה פחות או יותר אותו דבר עם פאפאלוקאס כרכז במקומו של אוחיון.
אז פאפאלוקאס לא מסוגל לתרום כאשר הוא משחק מעט? בעיה. ובעיה כזאת לא צריכה לבוא משחקן כ"כ מנוסה שמרויח כ"כ הרבה כסף.
חוץ מזה, האמירה שכשפאפאלוקאס משחק הרבה, אז הוא טוב, היא פשוט אינה נכונה.
פאפאלוקאס משחק די הרבה באדריאטית ובליגה המקומית (כאשר הוא מתלבש) וברוב המשחקים האילו הוא די פושר. גם ביורוליג הוא זכה לכמו נכבדת של דקות מול ריאל והיה די חלש, ומול פילזן ושרלרואה הוא פשוט לא הצליח להכנס למשחק ולכן לא קיבל יותר מדי קרדיט.
אני חושב שהגיע הזמן שנדע גם לבקר אותו במקום להסתתר מאוחרי העובדה (הלא מי יודע כמה מדויקת) שהוא לא משחק הרבה.
05 דצמבר 2011, 15:06
05 דצמבר 2011, 15:23
חביב אורנג'ד כתב:פאפאלוקאס הגיע לכאן בשביל קרוב לחצי מיליון דולר בכדי להיות מחליף בכיר לגארדים.
החתמת גארד שמיועד לספסל, אינו מעשה שכיח מצידה של מכבי. יתרה מזאת, פאפאלוקאס הוא כנראה הגארד הזר היקר ביותר שיועד להיות רכז מחליף ובמקרה של פאפלוקאס, הוא יועד להיות מחליף בכיר.
שני השחקנים האחרונים שהיו גארדים זרים שנועדו להיות מחליפים, היו דורון פרקינס (לפני שתי עונות) ואלכס גרסיה.
שני השחקנים האילו הציגו יכולת הרבה יותר טובה משל פאפאלוקאס בלי שום קשר לדקות שהם שיחשחקו.
כאשר כל אחד מהם עלה לפארקט הוא סיפק אינסטנט - תפוקה והביא דברים ששחקנים אחרים בקבוצה (לרבות שחקני חמישיה) לא יכלו להביא, גם אם שיחקו מספר בודד של דקות.
אז מה אני מצפה מפאפאלוקאס? שיהיה משמעותי לפחות כמו שני קודמיו בתפקיד (שכל אחד מהם, עלה משהו כמו חצי ממנו).
בפועל, זה פשוט לא קורה.
חוץ מאולי שני משחקי היורוליג בתחילת העונה, פאפאלוקאס לא מראה השפעה גדולה מדי, כאשר הוא נכנס לשחק לא ניקר שום שידרוג משמעותי במשחקה של מכבי ורב הזמן, מכבי נראתה פחות או יותר אותו דבר עם פאפאלוקאס כרכז במקומו של אוחיון.
אז פאפאלוקאס לא מסוגל לתרום כאשר הוא משחק מעט? בעיה. ובעיה כזאת לא צריכה לבוא משחקן כ"כ מנוסה שמרויח כ"כ הרבה כסף.
חוץ מזה, האמירה שכשפאפאלוקאס משחק הרבה, אז הוא טוב, היא פשוט אינה נכונה.
פאפאלוקאס משחק די הרבה באדריאטית ובליגה המקומית (כאשר הוא מתלבש) וברוב המשחקים האילו הוא די פושר. גם ביורוליג הוא זכה לכמו נכבדת של דקות מול ריאל והיה די חלש, ומול פילזן ושרלרואה הוא פשוט לא הצליח להכנס למשחק ולכן לא קיבל יותר מדי קרדיט.
אני חושב שהגיע הזמן שנדע גם לבקר אותו במקום להסתתר מאוחרי העובדה (הלא מי יודע כמה מדויקת) שהוא לא משחק הרבה.
05 דצמבר 2011, 15:34
05 דצמבר 2011, 18:16
05 דצמבר 2011, 18:19
Holiday_Armadillo כתב:מכבי אישרה: מאלט המועמד המוביל להצטרף
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11643.html
שחקן עם 2.6 אסיסטים למשחק? וואלה? למה?
05 דצמבר 2011, 18:22
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי אישרה: מאלט המועמד המוביל להצטרף
מה גם שהוא בן 34 ואין לו לאן להתפתח ואני לא חושב שצריכים שתי רכזים בני 33 ומעלה ושאחד מהם בכלל לא משחק
צריך להביא שחקן צעיר שיכול לעמוד גם בשלוש מסגרות ויכול להתפתח
05 דצמבר 2011, 18:24
Holiday_Armadillo כתב:מכבי אישרה: מאלט המועמד המוביל להצטרף
05 דצמבר 2011, 18:25
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי אישרה: מאלט המועמד המוביל להצטרף
העניין שמאלט הוא לא רכז. הוא קלע
05 דצמבר 2011, 18:27
05 דצמבר 2011, 18:27
05 דצמבר 2011, 18:43
05 דצמבר 2011, 19:44
במשחק מול פרטיזן בו לטענתך הוא שיחק רק 5 דקות (כאשר בפועל הוא שיחק קצת יותר מ15).
05 דצמבר 2011, 19:49
05 דצמבר 2011, 19:50
05 דצמבר 2011, 19:53
קודי כתב:לדעתי מאלט הוא אחת האופציות היותר טובות שיש היום. לא סתם בלאט נותן ללנגפורד לרכז, מאחר שאם מאלט יגיע שניהם יתחלפו ביניהם בתפקיד. לדעתי יכול להיות חיבור מעניין בין שניהם, שבסה״כ משלימים אחד את השני טוב.
05 דצמבר 2011, 19:58
jol9 כתב:חביב, הויכוח הזה באמת כבר חפר לכולם את המוח, אבל אתה פשוט לוקח כל מיני דברים ומעוות אותם למציאות שלך.
התחלת עם אדריאטית, אז הנה מה שמצאתי שם:
פאפאס שיחק רק 7 מתוך ה-9 משחקים. כלומר בשני משחקים הוא לא שותף (ולא זכור לי שהוא היה פצוע או חולה), מה שהופך את ממוצע הדקות שלו יותר לכיוון ה12-13.
בזמן הצנוע הזה הוא הספיק לחלק 30 אסיסטים, שזה 0.26 אס' לדקת משחק, בעוד יוגב מסר פחות מחצי מזה 0.12 לדקה.
על הדרך גם הוא מאבד פחות כדורים פר דקה. בריבאונד המספרים דומים לאסיסטים, והם לטובתו של פאפאס.
טרחת לציין את ה0-9 של פאפאס משלוש, אבל שכחת את ה0-6 של אוחיון.
אני לא בא לחפש את הדברים שיוגב עושה לא טוב. אני פשוט בא להראות לך שעל כל חפירה סטטיסטית שאתה עושה, אפשר לעשות חפירה הפוכה שתפריך את מה שכתבת.
אתה לא מצליח להביא שום הוכחה חותכת לזה שאוחיון צריך לשחק כ"כ הרבה ופאפאס כ"כ מעט, כי פשוט אין הוכחה כזאת.
אתה גם טורח ומזכיר שוב ושוב את המשחק מול ריאל. אז במשחק מול ריאל, פאפאס שיחק פחות מ-10 דקות. האם באמת אפשר לצפות מפאפאס לעשות משהו
ב-10 דקות?
בחמשת המשחקים האחרונים פאפאס לא שיחק יותר מ-10 דקות, כשבמשחק אחד הוא אפילו לא שותף. מבחינתי, כל משחקי היורוליג שלו פרט לשניים הראשונים, הם לא רלוונטיים
כי הוא לא קיבל שום הזדמנות שם, ולא משנה איך תסובב ותגיד את זה - אלה הן העובדות.
05 דצמבר 2011, 20:06
asafb96 כתב:jol9 כתב:חביב, הויכוח הזה באמת כבר חפר לכולם את המוח, אבל אתה פשוט לוקח כל מיני דברים ומעוות אותם למציאות שלך.
התחלת עם אדריאטית, אז הנה מה שמצאתי שם:
פאפאס שיחק רק 7 מתוך ה-9 משחקים. כלומר בשני משחקים הוא לא שותף (ולא זכור לי שהוא היה פצוע או חולה), מה שהופך את ממוצע הדקות שלו יותר לכיוון ה12-13.
בזמן הצנוע הזה הוא הספיק לחלק 30 אסיסטים, שזה 0.26 אס' לדקת משחק, בעוד יוגב מסר פחות מחצי מזה 0.12 לדקה.
על הדרך גם הוא מאבד פחות כדורים פר דקה. בריבאונד המספרים דומים לאסיסטים, והם לטובתו של פאפאס.
טרחת לציין את ה0-9 של פאפאס משלוש, אבל שכחת את ה0-6 של אוחיון.
אני לא בא לחפש את הדברים שיוגב עושה לא טוב. אני פשוט בא להראות לך שעל כל חפירה סטטיסטית שאתה עושה, אפשר לעשות חפירה הפוכה שתפריך את מה שכתבת.
אתה לא מצליח להביא שום הוכחה חותכת לזה שאוחיון צריך לשחק כ"כ הרבה ופאפאס כ"כ מעט, כי פשוט אין הוכחה כזאת.
אתה גם טורח ומזכיר שוב ושוב את המשחק מול ריאל. אז במשחק מול ריאל, פאפאס שיחק פחות מ-10 דקות. האם באמת אפשר לצפות מפאפאס לעשות משהו
ב-10 דקות?
בחמשת המשחקים האחרונים פאפאס לא שיחק יותר מ-10 דקות, כשבמשחק אחד הוא אפילו לא שותף. מבחינתי, כל משחקי היורוליג שלו פרט לשניים הראשונים, הם לא רלוונטיים
כי הוא לא קיבל שום הזדמנות שם, ולא משנה איך תסובב ותגיד את זה - אלה הן העובדות.
כן, גם אפשר לחשוב מה אוחיון עשה במשחקים שלא שיחק הרבה.. -3 ראנקינג מול מילאנו ב13 דקות, 1 ראנקינג מול פרטיזן ב6 דקות, ובכל שאר המשחקים שיחק למעלה מ14 דקות (וגם שם לא היה משהו מדהים...)
איך שלא מסובבים את זה, פאפאס צריך לקבל יותר דקות, בלי צל של ספק, והספסול שלו עד עכשיו נראה מאוד מאוד מוזר, ולטעמי לא החלטה מקצועית של בלאט ב100%. משהו מסריח שם
05 דצמבר 2011, 20:06
05 דצמבר 2011, 20:10
yarinsaky כתב:ד"א, יובל, לאור היחסים " החמים " בין גולדסטון הזה לבלאט אני לא אתפלא אם מאכילים אותו בשיט לגבי מאלט.