אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי asafb96 » 05 דצמבר 2011, 14:43

חביב אורנג'ד כתב:פאפאלוקאס הגיע לכאן בשביל קרוב לחצי מיליון דולר בכדי להיות מחליף בכיר לגארדים.
החתמת גארד שמיועד לספסל, אינו מעשה שכיח מצידה של מכבי. יתרה מזאת, פאפאלוקאס הוא כנראה הגארד הזר היקר ביותר שיועד להיות רכז מחליף ובמקרה של פאפלוקאס, הוא יועד להיות מחליף בכיר.
שני השחקנים האחרונים שהיו גארדים זרים שנועדו להיות מחליפים, היו דורון פרקינס (לפני שתי עונות) ואלכס גרסיה.
שני השחקנים האילו הציגו יכולת הרבה יותר טובה משל פאפאלוקאס בלי שום קשר לדקות שהם שיחשחקו.
כאשר כל אחד מהם עלה לפארקט הוא סיפק אינסטנט - תפוקה והביא דברים ששחקנים אחרים בקבוצה (לרבות שחקני חמישיה) לא יכלו להביא, גם אם שיחקו מספר בודד של דקות.

אז מה אני מצפה מפאפאלוקאס? שיהיה משמעותי לפחות כמו שני קודמיו בתפקיד (שכל אחד מהם, עלה משהו כמו חצי ממנו).
בפועל, זה פשוט לא קורה.
חוץ מאולי שני משחקי היורוליג בתחילת העונה, פאפאלוקאס לא מראה השפעה גדולה מדי, כאשר הוא נכנס לשחק לא ניקר שום שידרוג משמעותי במשחקה של מכבי ורב הזמן, מכבי נראתה פחות או יותר אותו דבר עם פאפאלוקאס כרכז במקומו של אוחיון.
אז פאפאלוקאס לא מסוגל לתרום כאשר הוא משחק מעט? בעיה. ובעיה כזאת לא צריכה לבוא משחקן כ"כ מנוסה שמרויח כ"כ הרבה כסף.
חוץ מזה, האמירה שכשפאפאלוקאס משחק הרבה, אז הוא טוב, היא פשוט אינה נכונה.
פאפאלוקאס משחק די הרבה באדריאטית ובליגה המקומית (כאשר הוא מתלבש) וברוב המשחקים האילו הוא די פושר. גם ביורוליג הוא זכה לכמו נכבדת של דקות מול ריאל והיה די חלש, ומול פילזן ושרלרואה הוא פשוט לא הצליח להכנס למשחק ולכן לא קיבל יותר מדי קרדיט.
אני חושב שהגיע הזמן שנדע גם לבקר אותו במקום להסתתר מאוחרי העובדה (הלא מי יודע כמה מדויקת) שהוא לא משחק הרבה.

תגיד, אתה שונא את פאפאלוקאס או משהו? בכח אתה מנסה להוציא אותו רע?
שוב, איזה תרומה את מצפה שהוא יתן בדקות המסכנות שהוא מקבל?!?! (וזה שרוב המשחקים הוא לא רואה שניה, מה שמוריד לו מהביטחון והחשק). תפסיק כבר עם זה. מה פרקינס וגארסיה יוכלו לתת בדקות המסכנות האלה? כלום ושום דבר.
במשחק מכבי נראת אותו דבר איתו כמו עם אוחיון? אנחנו לא רואים את אותם משחקים. מכבי נראת הכי טוב שפאפאס על המגרש, לפחות במשחקים בלי פארמר
איזה די הרבה באדריאטית ובליגה?! בוא תמציא לי עוד משחקים כמו בפוסט הקודם שבהם הוא שיחק הרבה...
פאפאס בקושי משחק, בכל המסגרות. נגד חיפה במשחק האחרון הוא לא שיחק הרבה בהתחלה, אבל בחצי השני ובהארכה, ששיחק יותר, הוא, יחד עם הנדריקס, הביאו ניצחון. שאוחיון היה על המגרש מכבי נראת פח
כמות נכבדת מול ריאל?! 10 דקות זה כמות נכבדת? באיזה יקום בדיוק?
מול פילזן הוא שיחק 4 דקות, ומול שרלואה 7 (שוב, כשכל שאר המשחקים הוא די מסופסל). מה אתה מצפה שיתן? אני מבטיח לך שגם פארמר לא ישפיע על המשחק לטובה אם ישחק את מספר הדקות הזה
העובדה הלא מי יודע מה מדיוקת? אתה ממציא עובדות כדי לאמת את הטענה שלך, שהפכה קצת לאובססיה לא מוסברת. מה לא מדיוק בזה שהוא לא משחק הרבה דקות? מאז 2 המשחקים המצוינים שלו בפתיחה, הוא שיחק 10 דקות נגד ריאל, 4 דקות נגד פילזן, 7 דקות נגד שרלואה, 0 דקות מול מילאנו, ו6 דקות מול פרטיזן. שלא לדבר על שאר המסגרות, שבהם הוא ממעט לשחק. עכשיו בוא ותסביר לי, מה לא מדויק בזה שהוא לא משחק הרבה?
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 דצמבר 2011, 15:06

חביב, ואם בלאט בכל זאת יחליט לתת לפאפאס יותר דקות, אז מה כבר יכול לקרות??
ממה אתה חושש כל כך במידה ואכן יתקיים מה שרובינו רוצים שיקרה ופאפאס יראה יותר מגרש?
במקסימום הוא לא ייתן יותר ממה שהוא נותן עכשיו, אפשר לחשוב מה כבר נפסיד מזה? את הדקות של אוחיון שעל חשבונם זה יקרה?
ממש הפסד גדול...

ולנושא אחר...
יש לי תיאוריה לגבי הירידה הגבוהה ביכולת של פניני.
אני חושבת שפניני הוא מסוג השחקנים שמהווים מעין ברומטר לרמת הקבוצתיות של הקבוצה.
שימו לב שלא רק האחוזים שלו ירדו בצורה דרסטית העונה אלא גם מספר הזריקות שהוא זורק למשחק (ל-2 ו-3).
פניני לרוב לא ידוע בתור שחקן שייקח סתם זריקות קשות ללא קשר לשטף המשחק (כמו לאנגפורד למשל) וצריך שהזריקות שלו יגיעו ממסירות טובות בזכות מהלך קבוצתי.
קל לראות שהוא מקבל מעט כאלה העונה.
שנה שעברה פניני זרק בממוצע ביורוליג 3.2 זריקות ל-3 ו-1.5 ל-2, כאשר מספר הזריקות ל-3 עלה ככל שהתקדמה העונה (ומן הסתן גם היכולת הקבוצתית והחיבור גדל).
השנה עד כה פניני זורק בממצוצע ביורוליג 2.4 זריקות ל-3 וקצת יותר מזריקה אחת ל-2.
יש לציין שהוא גם מקבל כ-5 דקות פחות בממוצע ממה שקיבל שנה שעברה.

אני יודעת שזה אולי לא נראה כך ממצב הניצחונות שלנו, אבל צר לי להגיד שהכדורסל השנה של הקבוצה לא קבוצתי מספיק בעיני.
קשה לראות השנה את טביעת האצבע של המאמן, קשה לי לראות סגנון משחק ברור של הקבוצה ומשמעת קבוצתית.
מה גם שבלאט נראה כאילו הוא הרבה פחות נהנה העונה, יותר עצבני והרבה פחות כיף לו.
אני מאמינה שהאדריאטית מאוד הכעיסה אותו ולגמרי הורידה לו את המוטיבציה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2011, 15:23

חביב אורנג'ד כתב:פאפאלוקאס הגיע לכאן בשביל קרוב לחצי מיליון דולר בכדי להיות מחליף בכיר לגארדים.
החתמת גארד שמיועד לספסל, אינו מעשה שכיח מצידה של מכבי. יתרה מזאת, פאפאלוקאס הוא כנראה הגארד הזר היקר ביותר שיועד להיות רכז מחליף ובמקרה של פאפלוקאס, הוא יועד להיות מחליף בכיר.
שני השחקנים האחרונים שהיו גארדים זרים שנועדו להיות מחליפים, היו דורון פרקינס (לפני שתי עונות) ואלכס גרסיה.
שני השחקנים האילו הציגו יכולת הרבה יותר טובה משל פאפאלוקאס בלי שום קשר לדקות שהם שיחשחקו.
כאשר כל אחד מהם עלה לפארקט הוא סיפק אינסטנט - תפוקה והביא דברים ששחקנים אחרים בקבוצה (לרבות שחקני חמישיה) לא יכלו להביא, גם אם שיחקו מספר בודד של דקות.

אז מה אני מצפה מפאפאלוקאס? שיהיה משמעותי לפחות כמו שני קודמיו בתפקיד (שכל אחד מהם, עלה משהו כמו חצי ממנו).
בפועל, זה פשוט לא קורה.
חוץ מאולי שני משחקי היורוליג בתחילת העונה, פאפאלוקאס לא מראה השפעה גדולה מדי, כאשר הוא נכנס לשחק לא ניקר שום שידרוג משמעותי במשחקה של מכבי ורב הזמן, מכבי נראתה פחות או יותר אותו דבר עם פאפאלוקאס כרכז במקומו של אוחיון.
אז פאפאלוקאס לא מסוגל לתרום כאשר הוא משחק מעט? בעיה. ובעיה כזאת לא צריכה לבוא משחקן כ"כ מנוסה שמרויח כ"כ הרבה כסף.
חוץ מזה, האמירה שכשפאפאלוקאס משחק הרבה, אז הוא טוב, היא פשוט אינה נכונה.
פאפאלוקאס משחק די הרבה באדריאטית ובליגה המקומית (כאשר הוא מתלבש) וברוב המשחקים האילו הוא די פושר. גם ביורוליג הוא זכה לכמו נכבדת של דקות מול ריאל והיה די חלש, ומול פילזן ושרלרואה הוא פשוט לא הצליח להכנס למשחק ולכן לא קיבל יותר מדי קרדיט.
אני חושב שהגיע הזמן שנדע גם לבקר אותו במקום להסתתר מאוחרי העובדה (הלא מי יודע כמה מדויקת) שהוא לא משחק הרבה.

חביב, אתה די חוזר על עצמך. לדעתי רוב הדברים שאתה אומר הן הנחות לא מבוססות.

לגבי גארסיה אתה צודק, אבל גם לו לקח קצת זמן להיכנס לעניינים. לגבי פרקינס אתה לא צודק. בהתחלה הוא בקושי שיחק ולא עשה כלום. אח"כ כשמקל עזב
וכשהתברר שוויז הוא פח, פרקינס החל לקבל יותר דקות, הביטחון עלה והוא נתן תפוקה בהתאם.
לא היה שום מצב בו הוא שיחק 7-8 דקות ונתן תפוקה טובה. גם גרסיה שיחק הרבה הרבה יותר בשביל לתת מספרים טובים.

פאפאס היה חלש באמת אולי במשחק אחד או שניים. בשאר הוא היה מצויין, טוב או לכל הפחות סביר, אפילו בדקות הבודדות ששיחק.

מה לעשות, שלפאפאס לוקח קצת יותר זמן להשפיע על המשחק מאשר לשני הסוסים פרק וגרסיה.

זה שפאפאס לא משחק הרבה זאת עובדה ולא הנחה, והבאתי את המספרים באחד הפוסטים הקודמים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 05 דצמבר 2011, 15:34

הסיבה אולי אחרת בכלל ? למנוע טכניות צפויות מראש ? הרי גם סופו וגם פפאפס מתחמים מה זה מהר , את סגנון השיפוט בארץ אנו מכירים , שופת יעשה דווקא כדי להראת לשחקן שהוא לא שם עליו ואם אפשר למנוע את זה צריך לעשות זאת . לא נראה לי שדק' בליגה ישראלית ממש חשובות ללפפאס . למה לתת לחבורה של ערסים מחולון לתת תהנוג ולעצבן אותו ... הרי שם יש שני מומחים בנושא להוציא את השחקן מהכלים שפניני הוא חסיד אומות העולם .... אחד זה רוט עם ההצגות ושני זה אדון דניאל .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 דצמבר 2011, 18:16

מכבי אישרה: מאלט המועמד המוביל להצטרף
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11643.html

שחקן עם 2.6 אסיסטים למשחק? וואלה? למה?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 05 דצמבר 2011, 18:19

Holiday_Armadillo כתב:מכבי אישרה: מאלט המועמד המוביל להצטרף

מה גם שהוא בן 34 ואין לו לאן להתפתח ואני לא חושב שצריכים שתי רכזים בני 33 ומעלה ושאחד מהם בכלל לא משחק

צריך להביא שחקן צעיר שיכול לעמוד גם בשלוש מסגרות ויכול להתפתח
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 דצמבר 2011, 18:22

גל גל כתב:

מה גם שהוא בן 34 ואין לו לאן להתפתח ואני לא חושב שצריכים שתי רכזים בני 33 ומעלה ושאחד מהם בכלל לא משחק

צריך להביא שחקן צעיר שיכול לעמוד גם בשלוש מסגרות ויכול להתפתח

אני לא חושבת שתהיה בעיה עם הגיל שלו..
בלי להישמע יותר מדי גזענית(כי כמות מסויימת תהיה),ההבדל הגופני בין אתלטים שחורים לאתלטים לבנים הוא עצום..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2011, 18:24

העניין שמאלט הוא לא רכז. הוא קלע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 דצמבר 2011, 18:25

felix_r כתב:

העניין שמאלט הוא לא רכז. הוא קלע

אולי זה מה שבלאט מחפש..מן קומבו..אפילו אם מיני-קומבו..אחד שיפתח לו הגנות אבל לא לא-יראה אף אחד ממטר כמו לאנגפורד..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2011, 18:27

ואולי הם בכלל אומרים את זה כדי להוריד קצת "אש" ממועמדים אחרים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 05 דצמבר 2011, 18:27

החלטה מטופשת.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 דצמבר 2011, 18:43

אסף, חבל שאתה שאתה לא מתבונן בעובדות הפשוטות.
מבקשים מפאפאלוקאס לשחק 10-15 דקות? אז באדריאטית הוא מקבל קצת יותר מ16 דקות למשחק (שזה יותר מ15 דקות ובערך אותה כמות לה זוכה אוחיון ביורוליג) ורוב הזמן הוא מראה יכולת די פושרת ומעמיד מספרים סבירים ולא יותר (שוב, המספרים של פאפאלוקאס באדריאטית הם כמעט זהים למספרים של אוחיון ביורוליג), וכל זאת מול יריבות לא מי יודע כמה חזקות.
בכל אחד מהמשחקים באדריאטית (כמו גם ברוב ממשחקי היורליג והליגה המקומית) הוא קלע ולו פעם אחת יותר מ4 נקודות, הוא נוטה לאיבודים והוא מעמיד מאזן מרשים של 0 מ 9 לשלוש. שוב, כל זאת בקרוב ל16 וחצי דקות משחק. זה עדיין לא מספיק? אם זה מה שהוא נותן ב16 דקות באדריאטית, למה אתה כ"כ משוכנע שב20 דקות ביורוליג הוא יתן תפוקה טובה יותר (רק בגלל אותם שני משחקים??)?
בכלל, אם הוא מראה יכולת די פושרת באדריאטית וגם במשחקי היורליג שבהם הוא לא משחק הרבה הוא לא מבריק, אז למה בכלל כדאי לתת לו יותר מ20 דקות למשחק?

בכל מקרה, המנטרה שכשפאפאלוקס משחק הרבה אז הוא טוב, היא פשוט אינה נכונה ברמה העבודתית (אלא אם כן, אתה חושב ש16 דקות למשחק זה מעט עבודר שחקן בגילו ומעמדו).
הוא זוכה ללא מעט קרדיט ופשוט לא מראה יכולת מספיק טובה.
אז רוצים להמשיך לטמון כאן את הראש בחול? רוצים באמת להאמין שלמכבי יש איזה אס על הספסל שנהיה קרבן לגישתו של המאמן? סבבה. אבל בנתיים אין שום אינדקציה לכך שלמכבי באמת כדאי לתת לו מספר רב של דקות. לי נראה הרבה יותר הגיוני שמספר הדקות הנמוך יחסית לו הוא זוכה ביורוליג, נובע בראש ובראשונה משיקולים מקצועיים. יכול להיות שההגיון שלי דפוק ובאמת, אך אחד לא חייב להסכים איתי.
אם הוא יזכה ליותר דקות, ייתכן מאוד ויהיה איזשהו סוג של שיפור במשחקה של מכבי, אבל לא הייתי בונה על זה שהוא יביא למכבי שידרוג משמעותי.

לגבי העובדות שאתה נוטה לבדות, אז אתה באמת מוזמן לבדוק בעצמך שפאפאלוקאס לעולם לא ירד מ11 דקות במשחקי הליגה האדריאטית, לרבות במשחק מול פרטיזן בו לטענתך הוא שיחק רק 5 דקות (כאשר בפועל הוא שיחק קצת יותר מ15).
אם באמת אתה רוצה להתווכח על העובדות, אז אין שום טעם להמשיך את הדיון הזה ואם שוב תאלץ לשקר, באמת עדיף לקטוע כאן את הדברים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 05 דצמבר 2011, 19:44

טוב, נראה לי מיותר הוויכוח, המשפט "הוא זוכה ללא מעט קרדיט ופשוט לא מראה יכולת מספיק טובה", אומר הכל.
בקשר לעובדות, אתה רוצה לדבר על עובדות? דבר ראשון, אתה זה שהמצאת בפוסט הקודם דברים שלא היו ולא נבראו
נעבור לסטטיסטיקה.
קודם כל, פאפאס קולע 40% מהשדה. זה לא הרבה, אבל ממש לא כמו אוחיון שקולע באחוזים מצחיקים כמו שהשוות
אם אתה מביא את הסטטיסטיקה, לפחות את המינימום של אובייקטיביות תעשה. למה לא הוספת את זה שהוא מוסר 4.3 אסיסטים עם 1.6 חטיפות? זה לא נחשב מבחינתך?
ודבר אחרון, אמרת "הוא נוטה לאיבודים". לידיעתך, פאפאס מאבד כדור אחד בממוצע באדריאטית בלבד, אז אל תגיד לי "חבל שאתה לא מתבונן בעובדות הפשוטות" ו-"ואם שוב תאלץ לשקר", כשזה מה שאתה עושה
במשחק מול פרטיזן בו לטענתך הוא שיחק רק 5 דקות (כאשר בפועל הוא שיחק קצת יותר מ15).

אתה שוב מערבל את הדברים כדי לצאת צודק ולהוציא אותי שקרן. אנחנו דיברנו על משחק היורוליג, אל תנסה לעשות לי מניפולציות
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2011, 19:49

חביב, הויכוח הזה באמת כבר חפר לכולם את המוח, אבל אתה פשוט לוקח כל מיני דברים ומעוות אותם למציאות שלך.
התחלת עם אדריאטית, אז הנה מה שמצאתי שם:
פאפאס שיחק רק 7 מתוך ה-9 משחקים. כלומר בשני משחקים הוא לא שותף (ולא זכור לי שהוא היה פצוע או חולה), מה שהופך את ממוצע הדקות שלו יותר לכיוון ה12-13.

בזמן הצנוע הזה הוא הספיק לחלק 30 אסיסטים, שזה 0.26 אס' לדקת משחק, בעוד יוגב מסר פחות מחצי מזה 0.12 לדקה.
על הדרך גם הוא מאבד פחות כדורים פר דקה. בריבאונד המספרים דומים לאסיסטים, והם לטובתו של פאפאס.
טרחת לציין את ה0-9 של פאפאס משלוש, אבל שכחת את ה0-6 של אוחיון.

אני לא בא לחפש את הדברים שיוגב עושה לא טוב. אני פשוט בא להראות לך שעל כל חפירה סטטיסטית שאתה עושה, אפשר לעשות חפירה הפוכה שתפריך את מה שכתבת.
אתה לא מצליח להביא שום הוכחה חותכת לזה שאוחיון צריך לשחק כ"כ הרבה ופאפאס כ"כ מעט, כי פשוט אין הוכחה כזאת.

אתה גם טורח ומזכיר שוב ושוב את המשחק מול ריאל. אז במשחק מול ריאל, פאפאס שיחק פחות מ-10 דקות. האם באמת אפשר לצפות מפאפאס לעשות משהו
ב-10 דקות?
בחמשת המשחקים האחרונים פאפאס לא שיחק יותר מ-10 דקות, כשבמשחק אחד הוא אפילו לא שותף. מבחינתי, כל משחקי היורוליג שלו פרט לשניים הראשונים, הם לא רלוונטיים
כי הוא לא קיבל שום הזדמנות שם, ולא משנה איך תסובב ותגיד את זה - אלה הן העובדות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 05 דצמבר 2011, 19:50

לדעתי מאלט הוא אחת האופציות היותר טובות שיש היום. לא סתם בלאט נותן ללנגפורד לרכז, מאחר שאם מאלט יגיע שניהם יתחלפו ביניהם בתפקיד. לדעתי יכול להיות חיבור מעניין בין שניהם, שבסה״כ משלימים אחד את השני טוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 דצמבר 2011, 19:53

קודי כתב:לדעתי מאלט הוא אחת האופציות היותר טובות שיש היום. לא סתם בלאט נותן ללנגפורד לרכז, מאחר שאם מאלט יגיע שניהם יתחלפו ביניהם בתפקיד. לדעתי יכול להיות חיבור מעניין בין שניהם, שבסה״כ משלימים אחד את השני טוב.

כן, זה באמת נראה סביר על פניו. לא איזו פנטזיה של קיץ, אבל אולי הכי טוב שאפשר להוציא היום.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 05 דצמבר 2011, 19:58

jol9 כתב:חביב, הויכוח הזה באמת כבר חפר לכולם את המוח, אבל אתה פשוט לוקח כל מיני דברים ומעוות אותם למציאות שלך.
פאפאס שיחק רק 7 מתוך ה-9 משחקים. כלומר בשני משחקים הוא לא שותף (ולא זכור לי שהוא היה פצוע או חולה), מה שהופך את ממוצע הדקות שלו יותר לכיוון ה12-13.

בזמן הצנוע הזה הוא הספיק לחלק 30 אסיסטים, שזה 0.26 אס' לדקת משחק, בעוד יוגב מסר פחות מחצי מזה 0.12 לדקה.
על הדרך גם הוא מאבד פחות כדורים פר דקה. בריבאונד המספרים דומים לאסיסטים, והם לטובתו של פאפאס.

אני לא בא לחפש את הדברים שיוגב עושה לא טוב. אני פשוט בא להראות לך שעל כל חפירה סטטיסטית שאתה עושה, אפשר לעשות חפירה הפוכה שתפריך את מה שכתבת.
אתה לא מצליח להביא שום הוכחה חותכת לזה שאוחיון צריך לשחק כ"כ הרבה ופאפאס כ"כ מעט, כי פשוט אין הוכחה כזאת.

אתה גם טורח ומזכיר שוב ושוב את המשחק מול ריאל. אז במשחק מול ריאל, פאפאס שיחק פחות מ-10 דקות. האם באמת אפשר לצפות מפאפאס לעשות משהו
ב-10 דקות?
בחמשת המשחקים האחרונים פאפאס לא שיחק יותר מ-10 דקות, כשבמשחק אחד הוא אפילו לא שותף. מבחינתי, כל משחקי היורוליג שלו פרט לשניים הראשונים, הם לא רלוונטיים

כן, גם אפשר לחשוב מה אוחיון עשה במשחקים שלא שיחק הרבה.. -3 ראנקינג מול מילאנו ב13 דקות, 1 ראנקינג מול פרטיזן ב6 דקות, ובכל שאר המשחקים שיחק למעלה מ14 דקות (וגם שם לא היה משהו מדהים...)
איך שלא מסובבים את זה, פאפאס צריך לקבל יותר דקות, בלי צל של ספק, והספסול שלו עד עכשיו נראה מאוד מאוד מוזר, ולטעמי לא החלטה מקצועית של בלאט ב100%. משהו מסריח שם
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2011, 20:06

asafb96 כתב:
jol9 כתב:חביב, הויכוח הזה באמת כבר חפר לכולם את המוח, אבל אתה פשוט לוקח כל מיני דברים ומעוות אותם למציאות שלך.

ב-10 דקות?

כן, גם אפשר לחשוב מה אוחיון עשה במשחקים שלא שיחק הרבה.. -3 ראנקינג מול מילאנו ב13 דקות, 1 ראנקינג מול פרטיזן ב6 דקות, ובכל שאר המשחקים שיחק למעלה מ14 דקות (וגם שם לא היה משהו מדהים...)
איך שלא מסובבים את זה, פאפאס צריך לקבל יותר דקות, בלי צל של ספק, והספסול שלו עד עכשיו נראה מאוד מאוד מוזר, ולטעמי לא החלטה מקצועית של בלאט ב100%. משהו מסריח שם

ד"א גם חביב מסכים עם זה, ככה שאני לא מבין כ"כ על מה הויכוח כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 דצמבר 2011, 20:06

ד"א, יובל, לאור היחסים " החמים " בין גולדסטון הזה לבלאט אני לא אתפלא אם מאכילים אותו בשיט לגבי מאלט.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2011, 20:10

yarinsaky כתב:ד"א, יובל, לאור היחסים " החמים " בין גולדסטון הזה לבלאט אני לא אתפלא אם מאכילים אותו בשיט לגבי מאלט.

:D
יש מצב. הוא כבר יצא אידיוט כמה פעמים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־23 אורחים