חביב אורנג'ד כתב:פאפאלוקאס הגיע לכאן בשביל קרוב לחצי מיליון דולר בכדי להיות מחליף בכיר לגארדים.
החתמת גארד שמיועד לספסל, אינו מעשה שכיח מצידה של מכבי. יתרה מזאת, פאפאלוקאס הוא כנראה הגארד הזר היקר ביותר שיועד להיות רכז מחליף ובמקרה של פאפלוקאס, הוא יועד להיות מחליף בכיר.
שני השחקנים האחרונים שהיו גארדים זרים שנועדו להיות מחליפים, היו דורון פרקינס (לפני שתי עונות) ואלכס גרסיה.
שני השחקנים האילו הציגו יכולת הרבה יותר טובה משל פאפאלוקאס בלי שום קשר לדקות שהם שיחשחקו.
כאשר כל אחד מהם עלה לפארקט הוא סיפק אינסטנט - תפוקה והביא דברים ששחקנים אחרים בקבוצה (לרבות שחקני חמישיה) לא יכלו להביא, גם אם שיחקו מספר בודד של דקות.
אז מה אני מצפה מפאפאלוקאס? שיהיה משמעותי לפחות כמו שני קודמיו בתפקיד (שכל אחד מהם, עלה משהו כמו חצי ממנו).
בפועל, זה פשוט לא קורה.
חוץ מאולי שני משחקי היורוליג בתחילת העונה, פאפאלוקאס לא מראה השפעה גדולה מדי, כאשר הוא נכנס לשחק לא ניקר שום שידרוג משמעותי במשחקה של מכבי ורב הזמן, מכבי נראתה פחות או יותר אותו דבר עם פאפאלוקאס כרכז במקומו של אוחיון.
אז פאפאלוקאס לא מסוגל לתרום כאשר הוא משחק מעט? בעיה. ובעיה כזאת לא צריכה לבוא משחקן כ"כ מנוסה שמרויח כ"כ הרבה כסף.
חוץ מזה, האמירה שכשפאפאלוקאס משחק הרבה, אז הוא טוב, היא פשוט אינה נכונה.
פאפאלוקאס משחק די הרבה באדריאטית ובליגה המקומית (כאשר הוא מתלבש) וברוב המשחקים האילו הוא די פושר. גם ביורוליג הוא זכה לכמו נכבדת של דקות מול ריאל והיה די חלש, ומול פילזן ושרלרואה הוא פשוט לא הצליח להכנס למשחק ולכן לא קיבל יותר מדי קרדיט.
אני חושב שהגיע הזמן שנדע גם לבקר אותו במקום להסתתר מאוחרי העובדה (הלא מי יודע כמה מדויקת) שהוא לא משחק הרבה.
תגיד, אתה שונא את פאפאלוקאס או משהו? בכח אתה מנסה להוציא אותו רע?
שוב, איזה תרומה את מצפה שהוא יתן בדקות המסכנות שהוא מקבל?!?! (וזה שרוב המשחקים הוא לא רואה שניה, מה שמוריד לו מהביטחון והחשק). תפסיק כבר עם זה. מה פרקינס וגארסיה יוכלו לתת בדקות המסכנות האלה? כלום ושום דבר.
במשחק מכבי נראת אותו דבר איתו כמו עם אוחיון? אנחנו לא רואים את אותם משחקים. מכבי נראת הכי טוב שפאפאס על המגרש, לפחות במשחקים בלי פארמר
איזה די הרבה באדריאטית ובליגה?! בוא תמציא לי עוד משחקים כמו בפוסט הקודם שבהם הוא שיחק הרבה...
פאפאס בקושי משחק, בכל המסגרות. נגד חיפה במשחק האחרון הוא לא שיחק הרבה בהתחלה, אבל בחצי השני ובהארכה, ששיחק יותר, הוא, יחד עם הנדריקס, הביאו ניצחון. שאוחיון היה על המגרש מכבי נראת פח
כמות נכבדת מול ריאל?! 10 דקות זה כמות נכבדת? באיזה יקום בדיוק?
מול פילזן הוא שיחק 4 דקות, ומול שרלואה 7 (שוב, כשכל שאר המשחקים הוא די מסופסל). מה אתה מצפה שיתן? אני מבטיח לך שגם פארמר לא ישפיע על המשחק לטובה אם ישחק את מספר הדקות הזה
העובדה הלא מי יודע מה מדיוקת? אתה ממציא עובדות כדי לאמת את הטענה שלך, שהפכה קצת לאובססיה לא מוסברת. מה לא מדיוק בזה שהוא לא משחק הרבה דקות? מאז 2 המשחקים המצוינים שלו בפתיחה, הוא שיחק 10 דקות נגד ריאל, 4 דקות נגד פילזן, 7 דקות נגד שרלואה, 0 דקות מול מילאנו, ו6 דקות מול פרטיזן. שלא לדבר על שאר המסגרות, שבהם הוא ממעט לשחק. עכשיו בוא ותסביר לי, מה לא מדויק בזה שהוא לא משחק הרבה?