המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אם מועדונים מחליטים לעזוב את הליגה המקומית לליגה אחרת זה משהו שאנחנו ביורוליג צריכים לכבד", מסביר ברתומיאו. "אם זה מה שעונה על הצרכים שלהם, ולדעתם עוזר להם לספק מוצר טוב יותר לאוהדים, אז זה לא משהו שאני צריך למנוע.
felix_r כתב:זה לא ממש קשור לליגת קופל, אלא ל VTB , שהיא גם לא חברה ביול"ב וגם חותרת לביטול הליגה הרוסית וירושת סמכויותיה לקבוע את אלופת רוסיה.
Ido_Maccabi כתב:אם כבר ראיון- יש לי היום שיחת וידאו עם בלאט ומאלט- תשלחו לי רעיונות לשאלות..
Ido_Maccabi כתב:אם כבר ראיון- יש לי היום שיחת וידאו עם בלאט ומאלט- תשלחו לי רעיונות לשאלות..
felix_r כתב:Ido_Maccabi כתב:אם כבר ראיון- יש לי היום שיחת וידאו עם בלאט ומאלט- תשלחו לי רעיונות לשאלות..
תשאל אם מאלט לא רוצה לשנות את שמו למלאט, כך שיתחרז עם בלאט
Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:אם כבר ראיון- יש לי היום שיחת וידאו עם בלאט ומאלט- תשלחו לי רעיונות לשאלות..
דווקא יהיה נחמד אם ישאלו אותו על הראיון של ברתומיאו..
אם זה שהוא אומר שאין בעיה למכבי לעזוב את הליגה מעלה איזשהי אופציה שמכבי באמת יעזבו את הליגה הישראלית..
בכל העונה אפשר לראות כמה בלאט מחמיא לאדריאטית שמכבדים מועדון כמו מכבי..זה מתחבר לזה שפדרמן אמר שבלאט רצה שתי ליגות ואחת מהן הייתה האדריאטית..תעשו אתם 1+1..
Ido_Maccabi כתב:עוד רעיונות? יש לי די הרבה לבלאט אבל אין לי למאלט :/
אני מסתכל על היורוליג של העשור האחרון, ורואה את אותם מועדונים מגיעים בכל שנה לשלבים המאוחרים – מכבי תל אביב, פנאתינייקוס, ברצלונה, צסק"א, סיינה, ולסירוגין ריאל מדריד, קאחה לבוראל ואולימפיאקוס. בכלל, ב-12 השנים האחרונות זכו רק ארבע קבוצות שונות בגביע (מכבי, בארסה, פאו, צסק"א). להגדיל את כמות המפגשים ביניהן זה צעד אחד. איך אתם יכולים לדחוף קדימה מועדונים נוספים, חדשים? התחושה היא שהמפעל מעט קופא.
"זה חלק מהתרבות של הספורט. אני לא חושב שזה שונה באופן דרמטי מהמצב בכדורגל. גם בצ'מפיונס ליג אתה תמיד רואה בשלבים המאוחרים את אותן קבוצות – ברצלונה, ריאל, יונייטד, צ'לסי, מילאן. גם ב-NBA אתה רואה את אותן קבוצות קבועות בצמרת. ככה זה. אנחנו לא יכולים לשנות את המציאות של הספורט. אלה הן הקבוצות עם המסורת, הכסף והאוהדים, שגם מגיעות משווקים גדולים. אנחנו לא מתכוונים להילחם בקבוצות האלה. אנחנו רוצים לטפח אותן. בליגות המקומיות יש חוקים שונים שנועדים כדי ליצור יותר איזון, אבל אצלנו זה לא המצב.
חנו'ש כתב:אני בעיקר אהבתי את החלק הזה:אני מסתכל על היורוליג של העשור האחרון, ורואה את אותם מועדונים מגיעים בכל שנה לשלבים המאוחרים – מכבי תל אביב, פנאתינייקוס, ברצלונה, צסק"א, סיינה, ולסירוגין ריאל מדריד, קאחה לבוראל ואולימפיאקוס. בכלל, ב-12 השנים האחרונות זכו רק ארבע קבוצות שונות בגביע (מכבי, בארסה, פאו, צסק"א). להגדיל את כמות המפגשים ביניהן זה צעד אחד. איך אתם יכולים לדחוף קדימה מועדונים נוספים, חדשים? התחושה היא שהמפעל מעט קופא.
"זה חלק מהתרבות של הספורט. אני לא חושב שזה שונה באופן דרמטי מהמצב בכדורגל. גם בצ'מפיונס ליג אתה תמיד רואה בשלבים המאוחרים את אותן קבוצות – ברצלונה, ריאל, יונייטד, צ'לסי, מילאן. גם ב-NBA אתה רואה את אותן קבוצות קבועות בצמרת. ככה זה. אנחנו לא יכולים לשנות את המציאות של הספורט. אלה הן הקבוצות עם המסורת, הכסף והאוהדים, שגם מגיעות משווקים גדולים. אנחנו לא מתכוונים להילחם בקבוצות האלה. אנחנו רוצים לטפח אותן. בליגות המקומיות יש חוקים שונים שנועדים כדי ליצור יותר איזון, אבל אצלנו זה לא המצב.
שמישהו ישלח את המילים החכמות הללו לקופל...
Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:אם כבר ראיון- יש לי היום שיחת וידאו עם בלאט ומאלט- תשלחו לי רעיונות לשאלות..
הנה ההנגאאוט המלא למי שרוצה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1 ו־34 אורחים