המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:הוא נראה אבוד. בתנועות שלו ובשפת הגוף. מכבי ניתקעה איתו עם חוזה של מיליון דולר
וללא אלטרנטיבה מתאימה. השחקן הזה פשוט לא הסתגל למכבי.
מקאדו 3 כתב:Assaf M כתב:הוא נראה אבוד. בתנועות שלו ובשפת הגוף. מכבי ניתקעה איתו עם חוזה של מיליון דולר
מזכיר לי את רשארד גריפית שאז נחשב למפלצת בצבע הוחתם במכבי ןלא ממש פגע לא הסתגל לארץ ולקבוצה ונראה אבוד , הלך לקינדר והיה מצוין .
toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:Assaf M כתב:הוא נראה אבוד. בתנועות שלו ובשפת הגוף. מכבי ניתקעה איתו עם חוזה של מיליון דולר
מזכיר לי את רשארד גריפית שאז נחשב למפלצת בצבע הוחתם במכבי ןלא ממש פגע לא הסתגל לארץ ולקבוצה ונראה אבוד , הלך לקינדר והיה מצוין .
גם לי יש הרגשה שבקבוצה אחרת הוא יכול להיראות טוב. אתה מסתכל על אותו התצלום שלו עם חבריו בכוכב האדום מתחבקים ויושבים ביחד על כוסית ואתה מסתכל עליו עכשיו, אתה בנקל מרגיש בהבדלים מבחינת ההרגשה האישית שלו והשביעות רצון שלו. כנראה שלא מתאים לו להיות מוקף באמרקאים כמו מילר, וימס, גאודלוק וראד שכל אחד תקוע בתחת של עצמו ומצד שני בישראלים שנמצאים ביחד.
ועם כל הנאמר, הבן אדם מקבל מיליון דולר לעונה כדי שיעשה את המאמץ הדרוש. הוא לא הביא את זה. הוא לא דחף את עצמו קצת מעבר לאזור הנוחות בריבאונד , בהגנה ובכללי במחוייבות לקבוצה. הוא אכזב את המועדון ,חבריו לקבוצה ואת האוהדים בחוסר הרצון שלו. ואין לו מקום במכבי. ושוב , לא בהכרח הכל באשמתו.
מקאדו 3 כתב:toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:Assaf M כתב:הוא נראה אבוד. בתנועות שלו ובשפת הגוף. מכבי ניתקעה איתו עם חוזה של מיליון דולר
גם לי יש הרגשה שבקבוצה אחרת הוא יכול להיראות טוב. אתה מסתכל על אותו התצלום שלו עם חבריו בכוכב האדום מתחבקים ויושבים ביחד על כוסית ואתה מסתכל עליו עכשיו, אתה בנקל מרגיש בהבדלים מבחינת ההרגשה האישית שלו והשביעות רצון שלו. כנראה שלא מתאים לו להיות מוקף באמרקאים כמו מילר, וימס, גאודלוק וראד שכל אחד תקוע בתחת של עצמו ומצד שני בישראלים שנמצאים ביחד.
ועם כל הנאמר, הבן אדם מקבל מיליון דולר לעונה כדי שיעשה את המאמץ הדרוש. הוא לא הביא את זה. הוא לא דחף את עצמו קצת מעבר לאזור הנוחות בריבאונד , בהגנה ובכללי במחוייבות לקבוצה. הוא אכזב את המועדון ,חבריו לקבוצה ואת האוהדים בחוסר הרצון שלו. ואין לו מקום במכבי. ושוב , לא בהכרח הכל באשמתו.
אתה צודק בסה'כ אבל כמוך אני חושב שהוא שחקן הרבה יותר טוב מאיך שהוא נראה , מצד שני לפעמים הרגשה והסתגלות אצל שחקן היא נגזרת של היכולת אותה הוא מציג ואם צירבס היה נותן תפוקה טובה הוא כנראה גם היה מרגיש הרבה יותר טוב ולא נראה כל כך אבוד .
גם סופו היה שחקן כבד עם פוסט אפ ( אם כי יותר טוב מצירבס ) ונוכחות והגנה חלשה ( גם פה יותר טובה קצת מצירבס ) אבל הקבוצות בד'כ ידעו להפעיל אותו ושיחקו ממש על הנקודות החזקות שלו מה שאני לא רואה שעושים עם צירבס .
Assaf M כתב:הוא נראה אבוד. בתנועות שלו ובשפת הגוף. מכבי ניתקעה איתו עם חוזה של מיליון דולר
my man כתב:טוז'ה אני איתך. הקבוצה הזו מעמידה סגלים נטולי לב וחיבור למועדון. הם מביישים את הסמל והגופיה אותם הם לובשים. הם לא ראויים להיות כאן ואני חופר על זה כבר שנה שלישית ברצף- כולם צריכים ללכת הביתה.
jol9 כתב:Assaf M כתב:הוא נראה אבוד. בתנועות שלו ובשפת הגוף. מכבי ניתקעה איתו עם חוזה של מיליון דולר
מסכים. לדעתי הוא שחקן טוב אבל זה לא הלך
rc4991 כתב:my man כתב:טוז'ה אני איתך. הקבוצה הזו מעמידה סגלים נטולי לב וחיבור למועדון. הם מביישים את הסמל והגופיה אותם הם לובשים. הם לא ראויים להיות כאן ואני חופר על זה כבר שנה שלישית ברצף- כולם צריכים ללכת הביתה.
תחליט כבר מה דעתך בנוגע לווימס וגאודלוק
לפחות האחרון חייב להישאר
jol9 כתב:"זה שוק סגור", הסביר אחד הגורמים בקבוצה. "אם נרצה לעשות שינויים נצטרך למצוא לשחקן שנרצה לשחרר קבוצה, ולמצוא מישהו במקומו. זה לא פשוט, השוק קשה".
פורום של חלאות אתם... לא מבינים את הקשיים של השוק...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים