מאיק צירבס - שוחרר ממכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: מאיק צירבס חתם במכבי ת"א לשנתיים

הודעהעל ידי ShiriV » 30 דצמבר 2016, 00:34

חלום שלי שישחררו אותו. לא פחות.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 דצמבר 2016, 00:41

חייב לעוף.
בושה של שחקן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 דצמבר 2016, 00:41

החציל האצטקי כתב:חייב לעוף.
בושה של שחקן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 30 דצמבר 2016, 00:41

חייב להישאר.
בלעדיו מכבי עלולה להיראות טוב.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 30 דצמבר 2016, 00:44

לא כועס עליו. כועס על מי שהביא אותו.
ברצינות שאני אפילו לא שונא אותו.
~Box & 1~

הודעהעל ידי arel123 » 30 דצמבר 2016, 09:41

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 33766.html
אני לא מאמין למה שאני קורא, אבל צירבס מעוניין בקבוצת NBA
יאללה להעיף כמה שיותר מהר
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי Assaf M » 30 דצמבר 2016, 10:23

הוא נראה אבוד. בתנועות שלו ובשפת הגוף. מכבי ניתקעה איתו עם חוזה של מיליון דולר
וללא אלטרנטיבה מתאימה. השחקן הזה פשוט לא הסתגל למכבי.
Assaf M

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 דצמבר 2016, 12:01

Assaf M כתב:הוא נראה אבוד. בתנועות שלו ובשפת הגוף. מכבי ניתקעה איתו עם חוזה של מיליון דולר

מזכיר לי את רשארד גריפית שאז נחשב למפלצת בצבע הוחתם במכבי ןלא ממש פגע לא הסתגל לארץ ולקבוצה ונראה אבוד , הלך לקינדר והיה מצוין .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי איתי-שגב » 30 דצמבר 2016, 12:15

מישהו כאן חושב שאחרי שהוא ישוחרר הוא לא יתן עונה של 30+15?.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי toja27 » 30 דצמבר 2016, 12:20

מקאדו 3 כתב:
Assaf M כתב:הוא נראה אבוד. בתנועות שלו ובשפת הגוף. מכבי ניתקעה איתו עם חוזה של מיליון דולר

מזכיר לי את רשארד גריפית שאז נחשב למפלצת בצבע הוחתם במכבי ןלא ממש פגע לא הסתגל לארץ ולקבוצה ונראה אבוד , הלך לקינדר והיה מצוין .

גם לי יש הרגשה שבקבוצה אחרת הוא יכול להיראות טוב. אתה מסתכל על אותו התצלום שלו עם חבריו בכוכב האדום מתחבקים ויושבים ביחד על כוסית ואתה מסתכל עליו עכשיו, אתה בנקל מרגיש בהבדלים מבחינת ההרגשה האישית שלו והשביעות רצון שלו. כנראה שלא מתאים לו להיות מוקף באמרקאים כמו מילר, וימס, גאודלוק וראד שכל אחד תקוע בתחת של עצמו ומצד שני בישראלים שנמצאים ביחד.
ועם כל הנאמר, הבן אדם מקבל מיליון דולר לעונה כדי שיעשה את המאמץ הדרוש. הוא לא הביא את זה. הוא לא דחף את עצמו קצת מעבר לאזור הנוחות בריבאונד , בהגנה ובכללי במחוייבות לקבוצה. הוא אכזב את המועדון ,חבריו לקבוצה ואת האוהדים בחוסר הרצון שלו. ואין לו מקום במכבי. ושוב , לא בהכרח הכל באשמתו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 דצמבר 2016, 12:31

toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:

גם לי יש הרגשה שבקבוצה אחרת הוא יכול להיראות טוב. אתה מסתכל על אותו התצלום שלו עם חבריו בכוכב האדום מתחבקים ויושבים ביחד על כוסית ואתה מסתכל עליו עכשיו, אתה בנקל מרגיש בהבדלים מבחינת ההרגשה האישית שלו והשביעות רצון שלו. כנראה שלא מתאים לו להיות מוקף באמרקאים כמו מילר, וימס, גאודלוק וראד שכל אחד תקוע בתחת של עצמו ומצד שני בישראלים שנמצאים ביחד.
ועם כל הנאמר, הבן אדם מקבל מיליון דולר לעונה כדי שיעשה את המאמץ הדרוש. הוא לא הביא את זה. הוא לא דחף את עצמו קצת מעבר לאזור הנוחות בריבאונד , בהגנה ובכללי במחוייבות לקבוצה. הוא אכזב את המועדון ,חבריו לקבוצה ואת האוהדים בחוסר הרצון שלו. ואין לו מקום במכבי. ושוב , לא בהכרח הכל באשמתו.

אתה צודק בסה'כ אבל כמוך אני חושב שהוא שחקן הרבה יותר טוב מאיך שהוא נראה , מצד שני לפעמים הרגשה והסתגלות אצל שחקן היא נגזרת של היכולת אותה הוא מציג ואם צירבס היה נותן תפוקה טובה הוא כנראה גם היה מרגיש הרבה יותר טוב ולא נראה כל כך אבוד .

גם סופו היה שחקן כבד עם פוסט אפ ( אם כי יותר טוב מצירבס ) ונוכחות והגנה חלשה ( גם פה יותר טובה קצת מצירבס ) אבל הקבוצות בד'כ ידעו להפעיל אותו ושיחקו ממש על הנקודות החזקות שלו מה שאני לא רואה שעושים עם צירבס .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי toja27 » 30 דצמבר 2016, 12:48

מקאדו 3 כתב:
toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:

אתה צודק בסה'כ אבל כמוך אני חושב שהוא שחקן הרבה יותר טוב מאיך שהוא נראה , מצד שני לפעמים הרגשה והסתגלות אצל שחקן היא נגזרת של היכולת אותה הוא מציג ואם צירבס היה נותן תפוקה טובה הוא כנראה גם היה מרגיש הרבה יותר טוב ולא נראה כל כך אבוד .

גם סופו היה שחקן כבד עם פוסט אפ ( אם כי יותר טוב מצירבס ) ונוכחות והגנה חלשה ( גם פה יותר טובה קצת מצירבס ) אבל הקבוצות בד'כ ידעו להפעיל אותו ושיחקו ממש על הנקודות החזקות שלו מה שאני לא רואה שעושים עם צירבס .

זאת אולי קלישאה שלא מתאימה כבר לימינו, אבל כדי לשחק ולהצליח במכבי אתה צריך לב . הוא לא הראה שום דבר מזה להבדיל מסופו (שדרך אגב , אני לא הייתי מאוהדיו אבל לב היה לו).
חבל רק שהבעלים וכל המועדון הזה איבדו את הלב והרוח שלהם איפשהו בדרך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 30 דצמבר 2016, 12:53

"זה שוק סגור", הסביר אחד הגורמים בקבוצה. "אם נרצה לעשות שינויים נצטרך למצוא לשחקן שנרצה לשחרר קבוצה, ולמצוא מישהו במקומו. זה לא פשוט, השוק קשה".

פורום של חלאות אתם... לא מבינים את הקשיים של השוק...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 30 דצמבר 2016, 12:54

טוז'ה אני איתך. הקבוצה הזו מעמידה סגלים נטולי לב וחיבור למועדון. הם מביישים את הסמל והגופיה אותם הם לובשים. הם לא ראויים להיות כאן ואני חופר על זה כבר שנה שלישית ברצף- כולם צריכים ללכת הביתה.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 30 דצמבר 2016, 12:54

מסכים. לדעתי הוא שחקן טוב אבל זה לא הלך
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 דצמבר 2016, 12:58

ברור שהוא לא צריך להיות פה, אבל ו זה נראה למישהו הגיוני שכשאייברסון על המגרש מתעקשים לתת לו כדורים בפוסט למרות שאין לו מושג וכשצירבאס על המגרש לא מסתכלים עליו אפילו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 30 דצמבר 2016, 12:59

my man כתב:טוז'ה אני איתך. הקבוצה הזו מעמידה סגלים נטולי לב וחיבור למועדון. הם מביישים את הסמל והגופיה אותם הם לובשים. הם לא ראויים להיות כאן ואני חופר על זה כבר שנה שלישית ברצף- כולם צריכים ללכת הביתה.

תחליט כבר מה דעתך בנוגע לווימס וגאודלוק
לפחות האחרון חייב להישאר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 דצמבר 2016, 13:00

jol9 כתב:

מסכים. לדעתי הוא שחקן טוב אבל זה לא הלך

מה שקצת יכול לנחם אותם זה שהוא כן שחקן סבבה והם ימצאו בקיץ קבוצה שתספוג הרבה מעלות החוזה שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 30 דצמבר 2016, 13:04

rc4991 כתב:
my man כתב:טוז'ה אני איתך. הקבוצה הזו מעמידה סגלים נטולי לב וחיבור למועדון. הם מביישים את הסמל והגופיה אותם הם לובשים. הם לא ראויים להיות כאן ואני חופר על זה כבר שנה שלישית ברצף- כולם צריכים ללכת הביתה.

תחליט כבר מה דעתך בנוגע לווימס וגאודלוק
לפחות האחרון חייב להישאר

אה כבר חשבתי שזה מובן וידוע.
שניהם צריכים להישאר.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 דצמבר 2016, 13:06

jol9 כתב:"זה שוק סגור", הסביר אחד הגורמים בקבוצה. "אם נרצה לעשות שינויים נצטרך למצוא לשחקן שנרצה לשחרר קבוצה, ולמצוא מישהו במקומו. זה לא פשוט, השוק קשה".

פורום של חלאות אתם... לא מבינים את הקשיים של השוק...

הציטוטים האלה מביכים. מעסיקים אנשי מקצוע כושלים ומשקרים לאוהדים.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים