פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמית: מאיק צירבס חתם במכבי ת"א לשנתיים

30 דצמבר 2016, 00:34

חלום שלי שישחררו אותו. לא פחות.

30 דצמבר 2016, 00:41

חייב לעוף.
בושה של שחקן.

החציל האצטקי כתב:חייב לעוף.
בושה של שחקן.

חייב להישאר.
בלעדיו מכבי עלולה להיראות טוב.

30 דצמבר 2016, 00:44

לא כועס עליו. כועס על מי שהביא אותו.
ברצינות שאני אפילו לא שונא אותו.

30 דצמבר 2016, 09:41

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 33766.html
אני לא מאמין למה שאני קורא, אבל צירבס מעוניין בקבוצת NBA
יאללה להעיף כמה שיותר מהר

30 דצמבר 2016, 10:23

הוא נראה אבוד. בתנועות שלו ובשפת הגוף. מכבי ניתקעה איתו עם חוזה של מיליון דולר
וללא אלטרנטיבה מתאימה. השחקן הזה פשוט לא הסתגל למכבי.

30 דצמבר 2016, 12:01

Assaf M כתב:הוא נראה אבוד. בתנועות שלו ובשפת הגוף. מכבי ניתקעה איתו עם חוזה של מיליון דולר

מזכיר לי את רשארד גריפית שאז נחשב למפלצת בצבע הוחתם במכבי ןלא ממש פגע לא הסתגל לארץ ולקבוצה ונראה אבוד , הלך לקינדר והיה מצוין .

30 דצמבר 2016, 12:15

מישהו כאן חושב שאחרי שהוא ישוחרר הוא לא יתן עונה של 30+15?.

30 דצמבר 2016, 12:20

מקאדו 3 כתב:
Assaf M כתב:הוא נראה אבוד. בתנועות שלו ובשפת הגוף. מכבי ניתקעה איתו עם חוזה של מיליון דולר

מזכיר לי את רשארד גריפית שאז נחשב למפלצת בצבע הוחתם במכבי ןלא ממש פגע לא הסתגל לארץ ולקבוצה ונראה אבוד , הלך לקינדר והיה מצוין .

גם לי יש הרגשה שבקבוצה אחרת הוא יכול להיראות טוב. אתה מסתכל על אותו התצלום שלו עם חבריו בכוכב האדום מתחבקים ויושבים ביחד על כוסית ואתה מסתכל עליו עכשיו, אתה בנקל מרגיש בהבדלים מבחינת ההרגשה האישית שלו והשביעות רצון שלו. כנראה שלא מתאים לו להיות מוקף באמרקאים כמו מילר, וימס, גאודלוק וראד שכל אחד תקוע בתחת של עצמו ומצד שני בישראלים שנמצאים ביחד.
ועם כל הנאמר, הבן אדם מקבל מיליון דולר לעונה כדי שיעשה את המאמץ הדרוש. הוא לא הביא את זה. הוא לא דחף את עצמו קצת מעבר לאזור הנוחות בריבאונד , בהגנה ובכללי במחוייבות לקבוצה. הוא אכזב את המועדון ,חבריו לקבוצה ואת האוהדים בחוסר הרצון שלו. ואין לו מקום במכבי. ושוב , לא בהכרח הכל באשמתו.

30 דצמבר 2016, 12:31

toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:

גם לי יש הרגשה שבקבוצה אחרת הוא יכול להיראות טוב. אתה מסתכל על אותו התצלום שלו עם חבריו בכוכב האדום מתחבקים ויושבים ביחד על כוסית ואתה מסתכל עליו עכשיו, אתה בנקל מרגיש בהבדלים מבחינת ההרגשה האישית שלו והשביעות רצון שלו. כנראה שלא מתאים לו להיות מוקף באמרקאים כמו מילר, וימס, גאודלוק וראד שכל אחד תקוע בתחת של עצמו ומצד שני בישראלים שנמצאים ביחד.
ועם כל הנאמר, הבן אדם מקבל מיליון דולר לעונה כדי שיעשה את המאמץ הדרוש. הוא לא הביא את זה. הוא לא דחף את עצמו קצת מעבר לאזור הנוחות בריבאונד , בהגנה ובכללי במחוייבות לקבוצה. הוא אכזב את המועדון ,חבריו לקבוצה ואת האוהדים בחוסר הרצון שלו. ואין לו מקום במכבי. ושוב , לא בהכרח הכל באשמתו.

אתה צודק בסה'כ אבל כמוך אני חושב שהוא שחקן הרבה יותר טוב מאיך שהוא נראה , מצד שני לפעמים הרגשה והסתגלות אצל שחקן היא נגזרת של היכולת אותה הוא מציג ואם צירבס היה נותן תפוקה טובה הוא כנראה גם היה מרגיש הרבה יותר טוב ולא נראה כל כך אבוד .

גם סופו היה שחקן כבד עם פוסט אפ ( אם כי יותר טוב מצירבס ) ונוכחות והגנה חלשה ( גם פה יותר טובה קצת מצירבס ) אבל הקבוצות בד'כ ידעו להפעיל אותו ושיחקו ממש על הנקודות החזקות שלו מה שאני לא רואה שעושים עם צירבס .

30 דצמבר 2016, 12:48

מקאדו 3 כתב:
toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:

אתה צודק בסה'כ אבל כמוך אני חושב שהוא שחקן הרבה יותר טוב מאיך שהוא נראה , מצד שני לפעמים הרגשה והסתגלות אצל שחקן היא נגזרת של היכולת אותה הוא מציג ואם צירבס היה נותן תפוקה טובה הוא כנראה גם היה מרגיש הרבה יותר טוב ולא נראה כל כך אבוד .

גם סופו היה שחקן כבד עם פוסט אפ ( אם כי יותר טוב מצירבס ) ונוכחות והגנה חלשה ( גם פה יותר טובה קצת מצירבס ) אבל הקבוצות בד'כ ידעו להפעיל אותו ושיחקו ממש על הנקודות החזקות שלו מה שאני לא רואה שעושים עם צירבס .

זאת אולי קלישאה שלא מתאימה כבר לימינו, אבל כדי לשחק ולהצליח במכבי אתה צריך לב . הוא לא הראה שום דבר מזה להבדיל מסופו (שדרך אגב , אני לא הייתי מאוהדיו אבל לב היה לו).
חבל רק שהבעלים וכל המועדון הזה איבדו את הלב והרוח שלהם איפשהו בדרך.

30 דצמבר 2016, 12:53

"זה שוק סגור", הסביר אחד הגורמים בקבוצה. "אם נרצה לעשות שינויים נצטרך למצוא לשחקן שנרצה לשחרר קבוצה, ולמצוא מישהו במקומו. זה לא פשוט, השוק קשה".

פורום של חלאות אתם... לא מבינים את הקשיים של השוק...

30 דצמבר 2016, 12:54

טוז'ה אני איתך. הקבוצה הזו מעמידה סגלים נטולי לב וחיבור למועדון. הם מביישים את הסמל והגופיה אותם הם לובשים. הם לא ראויים להיות כאן ואני חופר על זה כבר שנה שלישית ברצף- כולם צריכים ללכת הביתה.

30 דצמבר 2016, 12:54

מסכים. לדעתי הוא שחקן טוב אבל זה לא הלך

30 דצמבר 2016, 12:58

ברור שהוא לא צריך להיות פה, אבל ו זה נראה למישהו הגיוני שכשאייברסון על המגרש מתעקשים לתת לו כדורים בפוסט למרות שאין לו מושג וכשצירבאס על המגרש לא מסתכלים עליו אפילו?

30 דצמבר 2016, 12:59

my man כתב:טוז'ה אני איתך. הקבוצה הזו מעמידה סגלים נטולי לב וחיבור למועדון. הם מביישים את הסמל והגופיה אותם הם לובשים. הם לא ראויים להיות כאן ואני חופר על זה כבר שנה שלישית ברצף- כולם צריכים ללכת הביתה.

תחליט כבר מה דעתך בנוגע לווימס וגאודלוק
לפחות האחרון חייב להישאר

30 דצמבר 2016, 13:00

jol9 כתב:

מסכים. לדעתי הוא שחקן טוב אבל זה לא הלך

מה שקצת יכול לנחם אותם זה שהוא כן שחקן סבבה והם ימצאו בקיץ קבוצה שתספוג הרבה מעלות החוזה שלו

30 דצמבר 2016, 13:04

rc4991 כתב:
my man כתב:טוז'ה אני איתך. הקבוצה הזו מעמידה סגלים נטולי לב וחיבור למועדון. הם מביישים את הסמל והגופיה אותם הם לובשים. הם לא ראויים להיות כאן ואני חופר על זה כבר שנה שלישית ברצף- כולם צריכים ללכת הביתה.

תחליט כבר מה דעתך בנוגע לווימס וגאודלוק
לפחות האחרון חייב להישאר

אה כבר חשבתי שזה מובן וידוע.
שניהם צריכים להישאר.

30 דצמבר 2016, 13:06

jol9 כתב:"זה שוק סגור", הסביר אחד הגורמים בקבוצה. "אם נרצה לעשות שינויים נצטרך למצוא לשחקן שנרצה לשחרר קבוצה, ולמצוא מישהו במקומו. זה לא פשוט, השוק קשה".

פורום של חלאות אתם... לא מבינים את הקשיים של השוק...

הציטוטים האלה מביכים. מעסיקים אנשי מקצוע כושלים ומשקרים לאוהדים.
פרסם תגובה