כפי הנראה הלפרין חוזר שנה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כפי הנראה הלפרין חוזר שנה הבאה

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ינואר 2012, 12:21

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:ממש לא על חשבון לאנגפורד. פאפאס כנראה יעזוב, טל יידחק, שייר אולי יושאל.
הקו האחורי יכול וצריך לכלול יותר שחקנים איכותיים

השחקנים שציינת הם כאלה שממילא לא מקבלים הרבה דקות וזה עוד כשמשתתפים בשלוש ליגות
ומבחינה כספית אני מעדיף שישמרו על לאנגפורד,סופו,ריצ' מאשר על שניים+הלפרין

בוודאי. אני מקווה שזה גם מה שיעשו.

אז אתה סותר את עצמך או שלא הבנתי אותך נכון?

אני לא חושב שההגעה של יותם צריכה להיות על חשבון לאנגפורד, ובטח לא קשור לסופו או ריצ'. הם צריכים להיות כאן בלי קשר.
מנגד, אם מצליחים להשאיר את השלישייה, אז אני דווקא כן הייתי שמח אם יותם היה חוזר, כי כרגע אין מספיק איכות בקו האחורי של מכבי, וכמעט ואין שחקני פיק אנד רול.

אבל זה כמעט בלתי אפשרי להשאיר את השלישיה ולהוסיף אליה את הלפרין שאני מסכים שהוא מצויין בתור שחקן ספסל אבל יהיה קשה להביא אותו מבחינה תקציבית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ינואר 2012, 12:28

יוסי22 כתב:
er79 כתב:סגל אפשרי יכול להיות כדלקמן:
1. שני רכזים זרים (פפלוקאס ומאלט לא יישארו. אופציה ריאלית יכולה להיות ג׳קסון ופרקינס), אוחיון.
2. הלפרין, לנגפורד, בורשטיין (אם אתם שואלים אותי אוחיון, שייר, ובורשטיין מיותרים, אבל במועדון לדעתי לא ישחררו את השניים הראשונים, ושייר יושאל).
3. פניני ולנדסברג.
4. אליהו ובלו (אם מוותרים על האדריאטית ורוצים לחסוך בעלויות אפשר להשאיל את מאצ׳בן לעוד עונה).
5. סופו והנדריקס (כמו בסעיף 4, מאותה סיבה אפשר לשחרר את ג׳יימס).

1.מכבי רוצה את מאצ'באן בשביל לבסס את הקו הקידמי שלה כטוב באירופה , כלומר בשביל היורוליג וללא שום קשר לאדריאטית.

2.אני לא רואה סרט שבו מכבי תביא שני רכזים זרים .

3. לא רואה סיבה להמר על לאנדסברג ב-3 , בלאט יעדיף ובצדק להישאר עם סמית .

כלומר השינויים האופטימליים הם מאצ'באן , הלפרין ורכז זר במקומם של מאלט , פאפס וג'יימס , בעיני זה שדרוג משמעותי לסגל כמעט ללא עלויות נוספות.

1.גם אני מאוד רוצה את מצ'באן אבל זה יהיה קשה מבחינה תקציביצ וגם יהיה קשה לחלק בינים את הדקות-מישהו יכול להגיד לי איך הוא מתכוון לחלק את הדקות האלה בין חמישה שחקנים מצויינים?

2.מכבי באמת לא צריכה להביא שני זרים,היא לא צריכה להחזיק זר לעשר דקות ביורוליג מה גם שאוחיון כנראה ישאר וגם הלפרין יכול לתפקד שם קצת

3.אני לא רואה מספיק סיבות להשאיר את סמית',לאנדסברג יהיה הימור אבל אחד עם סיכויי הצלחה רבים,אם מכבי תוכל להביא זר אחר בנוסף(דאון לדוגמא)מה טוב

ובכלל אם אתם שואלים אותי כדאי למכבי להיפטר בקיץ מאוחיון ושאייר(אולי להשאיל) ובקיץ לאחר מכן גם את בורשטיין
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 ינואר 2012, 12:34

בהנחה והלפרין באמת יחזור, יהיה מאוד מעניין לראות מה מכבי תעשה בגזרת הגארדים לקראת העונה הבאה.
האם לאנגפורד ישאר? האם הלפרין יעלה מן הספסל? מי יגיע לעמדת הרכז המוביל?
כמו שאני רואה את הדברים, מאוד מוקדם לקבוע. אנחנו עדיין לא יודעים באילו מסגרות מכבי תשחק, באיזה קונספט תיבנה הקבוצה וכמה זרים יהיו.
ברגע שיוחלט באילו מסגרות מכבי תשחק (וכנראה יהיו רק שתיים כאלו), נוכל להיות יותר חכמים ולהעריך איך תראה בניית הסגל.
אגב, ייתכן שמכבי תסית את לאנגפורד לעמדה מס' 3 (כמו שהוא שיחק בחימקי) ותעלה את הלפרין בעמדה מס' 2.

לגבי העמדה מס' 3, אני בספק מאוד גדול אם מכבי תמשיך עם סמית'.
כאמור, כרגע לא ניתן לקבוע כיצד תיבנה הקבוצה, אבל כבר עכשיו ברור שהעמדה מס' 3 היא העמדה החלשה ביותר במכבי (לפחות בחמישיה הראשונה) ונראה שדרוש בה שידרוג משמעותי.
גם בעמדת הרכז יבוא שינוי, כאשר פאפאלוקאס כנראה יפרוש ומאלט לא ימשיך (לפחות לא כשחקן מוביל).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ינואר 2012, 12:35

יוסי22 כתב:
er79 כתב:סגל אפשרי יכול להיות כדלקמן:
1. שני רכזים זרים (פפלוקאס ומאלט לא יישארו. אופציה ריאלית יכולה להיות ג׳קסון ופרקינס), אוחיון.
2. הלפרין, לנגפורד, בורשטיין (אם אתם שואלים אותי אוחיון, שייר, ובורשטיין מיותרים, אבל במועדון לדעתי לא ישחררו את השניים הראשונים, ושייר יושאל).
3. פניני ולנדסברג.
4. אליהו ובלו (אם מוותרים על האדריאטית ורוצים לחסוך בעלויות אפשר להשאיל את מאצ׳בן לעוד עונה).
5. סופו והנדריקס (כמו בסעיף 4, מאותה סיבה אפשר לשחרר את ג׳יימס).

1.מכבי רוצה את מאצ'באן בשביל לבסס את הקו הקידמי שלה כטוב באירופה , כלומר בשביל היורוליג וללא שום קשר לאדריאטית.

2.אני לא רואה סרט שבו מכבי תביא שני רכזים זרים .

3. לא רואה סיבה להמר על לאנדסברג ב-3 , בלאט יעדיף ובצדק להישאר עם סמית .

כלומר השינויים האופטימליים הם מאצ'באן , הלפרין ורכז זר במקומם של מאלט , פאפס וג'יימס , בעיני זה שדרוג משמעותי לסגל כמעט ללא עלויות נוספות.

אני מסכים איתך אבל חושב שנתאכזב מחדש בקיץ
כל פעם אני (ועוד רבים) עושה לעצמי את החישובים האלה ובסוף רואה שמבחינה תקציבית הביאו שחקנים בפחות כסף וכשחלק פה מתעצבנים על כך אומרים להם שזה לא מחושב כך ושיש עוד גורמים
אז מילא שזה תמיד מוריד קצת מהתקציב אבל כשזה קורה לפעמים בהפרשי תקציב גדולים זה כבר מוזר

ולכן אני אשמח מאוד אם יש פה מישהו שיכול להסביר את העניין הזה אחת ולתמיד כשגם רצוי שהוא יקח שחקן לדוגמא ויסביר עליו כמה הוא עולה ברוטו,נטו וכל שאר החישובים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 23 ינואר 2012, 13:44

אני ממש לא חושב שעזיבה של פאפאס תהיה מהלך נכון. יש לו המון מה לתרום, ולדעתי אם בדקות הקשות בז'לגיריס היינו מכניסים אותו הם לא היו חוזרים למשחק.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ינואר 2012, 14:08

אם הלפרין מגיע וקית' נשאר צריך להביא את פרקינס..

פרקינס, אוחיון, שייר
לאנגפורד, הלפרין (שיכול גם לרכז), בורשטיין
לאנדסברג, פניני, בלו (שישחק גם PF)
אליהו, מאצ'באן
סופו,הנדריקס..

הגיוני וטוב..
בליגה שייר יחליף את אחד הזרים (כמובן שרק 2 מסגרות)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Mta_atic » 23 ינואר 2012, 14:25

למה כולם ממהרים לוותר על סמית'?
אם מישהו מפנטז שלאנדסברג ינחת פה ומעמדה 3 ישחק יותר חכם ויותר הגנתי מסמית', הוא טועה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי racheli_alon » 23 ינואר 2012, 14:27

אז מה, קדנציה שלישית גלידה? מקווה שפחות ונילה מפעמים שעברו.
racheli_alon

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2012, 14:28

עוד פעם פרקינס? לא נמאס לכם? מתי בפעם האחרונה ראיתם שחקן שחזר לשחק אחרי שנה וחצי והיה קשור לענף? הפציעה הזאת גמרה לו את הקריירה, ככל שתקדימו להפנים את זה, כך ייטב
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 23 ינואר 2012, 14:59

Mta_atic כתב:למה כולם ממהרים לוותר על סמית'?
אם מישהו מפנטז שלאנדסברג ינחת פה ומעמדה 3 ישחק יותר חכם ויותר הגנתי מסמית', הוא טועה.

אף אחד לא רוצה שחקן יותר חכם או הגנתי, רוצים שחקן יותר טוב. לאנדסברג הוא פוטנציאל NBA, ולא נופל מאף סווינגמן באירופה. מבחינת המכלול, הוא עולה על סמית', למרות שהוא צעיר, ולמרות שהוא שיחק רק בקופליה

ואם כבר כולם עושים סגלים, גם אני אנסה
זר, אוחיון/שאייר
לאנגפורד, הלפרין, בורשטיין
לאנדסברג, פניני
מאצ'בן, בלו, ליאור
סופו, הנדריקס/זר במידה והנדריקס דורש שכר גבוה

5 זרים, לא צריך יותר. במידה והולכים על אוחיון, הייתי גם מאריך לשאייר את החוזה, ומשאיל אותו לקבוצת יורוליג קטנה/קבוצת יורוקאפ, ומחזיר בשנה שאחרי במקום בורשטיין
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ינואר 2012, 15:06

אם הלפרין חוזר אל תגידו ''אבל למה לא אמרתם? למה לא הודעתם? אני רוצה את אוחיון בחזרה!''..אז הנה,אני אומרת לכם עכשיו,אם הלפרין יגיע הוא ישפיע משמעותית על תקציב הגארדים הזרים של מכבי..
אתם יכולים לעשות כל מיני חישובים ולהראות לי שיש כסף אבל העובדות הן שהלפרין דורש 400K יותר מאוחיון..
אם זה מקובל עליכם ואתם מעדיפים את הלפרין על אוחיון וזרים פחות טובים..בכיף,זה מה שתקבלו..אבל אם לא מקובל עליכם אז תתחילו להתמרמר כבר עכשיו,שוב,שלא תגידו ''לא ידענו''..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ינואר 2012, 15:24

MTA2311 כתב:עוד פעם פרקינס? לא נמאס לכם? מתי בפעם האחרונה ראיתם שחקן שחזר לשחק אחרי שנה וחצי והיה קשור לענף? הפציעה הזאת גמרה לו את הקריירה, ככל שתקדימו להפנים את זה, כך ייטב

הרמה של השיקום שלו נראת גבוהה..אני חושב שעוד יהיה לו מה לתת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 ינואר 2012, 15:45

Holiday_Armadillo כתב:אם הלפרין חוזר אל תגידו ''אבל למה לא אמרתם? למה לא הודעתם? אני רוצה את אוחיון בחזרה!''..אז הנה,אני אומרת לכם עכשיו,אם הלפרין יגיע הוא ישפיע משמעותית על תקציב הגארדים הזרים של מכבי..
אתם יכולים לעשות כל מיני חישובים ולהראות לי שיש כסף אבל העובדות הן שהלפרין דורש 400K יותר מאוחיון..
אם זה מקובל עליכם ואתם מעדיפים את הלפרין על אוחיון וזרים פחות טובים..בכיף,זה מה שתקבלו..אבל אם לא מקובל עליכם אז תתחילו להתמרמר כבר עכשיו,שוב,שלא תגידו ''לא ידענו''..

ושחקנים כמו בורשטיין ושייר לא תוקעים את התקציב?
מכבי מוציאה על בורשטיין, שאייר ופאפאלוקאס קרוב לשני מיליון דולר ברוטו.
מספיק שהיא תשכיל להפטר משניים מהם והמצב יאפשר גם להחתים את הלפרין וגם להשאיר את תקציב הזרים בהינו.

LIAV10 כתב:הרמה של השיקום שלו נראת גבוהה..אני חושב שעוד יהיה לו מה לתת..

מאיפה המידע על השיקום של פרקינס?
לפי מה שאני הבנתי, ישנה אכזבה מאוד גדולה מתהליך השיקום שלו.
דובר בהתחלה על העדרות של 6-9 ובפועל הוא יעדר יותר משנה. גם כאשר הוא נכח במשחקה של מכבי מול צדביטה, הוא היה נראה צולע ורחוק מאוד מלהיות בכושר משחק.
בכל מקרה, אני לא רואה מצב בו שחקן שלא שיחק שנה וחצי חוזר והופך להיות רכז מוביל בקבוצת יורוליג בכירה. אגב, גם כאשר פרקינס לא היה פצוע, לא הרבה רצו אותו כאן כשחקן מוביל (בקיץ של העונה שעברה). אם מכבי מעוניינת בפרקינס, אז היא צריכה לראות איך היא משלבת אותו מן הספסל בלבד ובשום אופן לא להמר עליו כשחקן מוביל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ינואר 2012, 15:52

מספיק שהיא תשכיל להפטר משניים מהם והמצב יאפשר גם להחתים את הלפרין וגם להשאיר את תקציב הזרים בהינו.

אבל הם כבר פה נכון? הם חתומים וחלק מהתקציב(ושייר גם מקבל 200K וגם עולה חדש אז יש הקלות במס)..אולי פאפאס לא יישאר אבל אל תשכח שגם מכבי חרגה מהתקציב השנה במליון וחצי דולר..זה לא משהו שיהיה בא להם לעשות שוב..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 23 ינואר 2012, 15:56

asafb96 כתב:

אף אחד לא רוצה שחקן יותר חכם או הגנתי, רוצים שחקן יותר טוב. לאנדסברג הוא פוטנציאל NBA, ולא נופל מאף סווינגמן באירופה. מבחינת המכלול, הוא עולה על סמית', למרות שהוא צעיר, ולמרות שהוא שיחק רק בקופליה

זר, אוחיון/שאייר
לאנדסברג, פניני
מאצ'בן, בלו, ליאור

5 זרים, לא צריך יותר. במידה והולכים על אוחיון, הייתי גם מאריך לשאייר את החוזה, ומשאיל אותו לקבוצת יורוליג קטנה/קבוצת יורוקאפ, ומחזיר בשנה שאחרי במקום בורשטיין

עוד פעם הפרחות באוויר על פוטנציאל NBA.
כרגע הוא מככב בקבוצה שנראית כמו פח זבל לכדורסל.
במשחק קבוצתי כמו במכבי אפשר לחתוך את כמות הנקודות שלו ביותר מחצי, וזה לא אומר שהוא שחקן רע אלא רק שלא הייתי ממהר לגמור עליו את ההלל לפני שאראה אותו ברמה גבוהה יותר באירופה.

לאנדסברג לא יותר טוב מסמית'. לא קלעי יותר טוב ולא שומר יותר טוב.
חודר טוב יותר לסל זה נכון, אבל מבחינתי אם זה סמית' או לאנדסברג הייתי משאיר את סמית',
ולא בגלל שהוא השחקן הכי טוב שיש בעמדה 3 (אידסון עלה עליו בכמה רמות), אלא בגלל שכרגע הוא מתאים לפילוסופיה של בלאט ולגישה של מכבי, והוא נמצא יחסית בכסף קטן.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 ינואר 2012, 15:58

Holiday_Armadillo כתב:

אבל הם כבר פה נכון? הם חתומים וחלק מהתקציב(ושייר גם מקבל 200K וגם עולה חדש אז יש הקלות במס)..אולי פאפאס לא יישאר אבל אל תשכח שגם מכבי חרגה מהתקציב השנה במליון וחצי דולר..זה לא משהו שיהיה בא להם לעשות שוב..

פאפאלוקאס כנראה יפרוש בעונה הבאה ואני מאמין שאת בורשטיין ניתן לחתוך.
שניהם ביחד מפנים מספיק כסף בכדי להביא את הלפרין ואפילו להאישר עוד קצת עודף.

חוץ מזה, אאל"ט, הלפרין חתם בקיץ במכבי עבור 450 אלף דולר נטו, שזה לא הרבה יותר ממה שבורשטיין מרוויח כיום במכבי.
בסכומים כאלו מכבי יכולה לעמוד וכאמור, אם היא תצליח להשתחרר מוברטשיין ופאפאלוקאס, אני לא חושב שהבאתו של הלפרין תתקע כ"כ חזק את תקציב הזרים.
גם ראינו בעבר שעבור שחקנים ישראלים בכירים, ההנהלה מוכנה לפתוח את הכיס בלי לפגוע במקומות אחרים (כמו שהיה אם אליהו).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 ינואר 2012, 16:02

Mta_atic כתב:
asafb96 כתב:

זר, אוחיון/שאייר
לאנדסברג, פניני
מאצ'בן, בלו, ליאור

במשחק קבוצתי כמו במכבי אפשר לחתוך את כמות הנקודות שלו ביותר מחצי, וזה לא אומר שהוא שחקן רע אלא רק שלא הייתי ממהר לגמור עליו את ההלל לפני שאראה אותו ברמה גבוהה יותר באירופה.

חודר טוב יותר לסל זה נכון, אבל מבחינתי אם זה סמית' או לאנדסברג הייתי משאיר את סמית',
ולא בגלל שהוא השחקן הכי טוב שיש בעמדה 3 (אידסון עלה עליו בכמה רמות), אלא בגלל שכרגע הוא מתאים לפילוסופיה של בלאט ולגישה של מכבי, והוא נמצא יחסית בכסף קטן.

אני לא יודע כמה לאנדסברג באמת מתאים מכבי, אבל אני כן חושב שהוא קלעי טוב יותר מסימת'.
ברם, ההבדל המרכזי בין לאנדברג לסמית' הוא שלאנדסברג שחקן צעיר שהולך ומתפתח בעוד שמסמית' אנחנו יודעים בדיוק למה לצפות (וזה לא להרבה) והוא כבר לא יהפוך להיות שחקן טוב יותר ממה שהוא עכשיו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ינואר 2012, 16:05

חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

פאפאלוקאס כנראה יפרוש בעונה הבאה ואני מאמין שאת בורשטיין ניתן לחתוך.
שניהם ביחד מפנים מספיק כסף בכדי להביא את הלפרין ואפילו להאישר עוד קצת עודף.

חוץ מזה, אאל"ט, הלפרין חתם בקיץ במכבי עבור 450 אלף דולר נטו, שזה לא הרבה יותר ממה שבורשטיין מרוויח כיום במכבי.
בסכומים כאלו מכבי יכולה לעמוד וכאמור, אם היא תצליח להשתחרר מוברטשיין ופאפאלוקאס, אני לא חושב שהבאתו של הלפרין תתקע כ"כ חזק את תקציב הזרים.
גם ראינו בעבר שעבור שחקנים ישראלים בכירים, ההנהלה מוכנה לפתוח את הכיס בלי לפגוע במקומות אחרים (כמו שהיה אם אליהו).

מכבי לא תשחרר את בורשטיין..
עד כמה שהייתי בעד לשחרר אותו,מאז הוא כבר הפך לקפטן ולא משחררים קפטן באמצע חוזה..בטח לא אחרי היכולת שבורשטיין מציג העונה שהיא לא של כוכב NBA אבל נראה כאילו הוא הבין מה הוא יכול לעשות ומה לא בהתאם ליכולות שלו אחרי הפציעה והוא לא כזה מזיק למכבי עכשיו..אולי רק תקציבית..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 ינואר 2012, 16:06

Mta_atic כתב:
asafb96 כתב:

זר, אוחיון/שאייר
לאנדסברג, פניני
מאצ'בן, בלו, ליאור

זה רחוק מליהיות הפרחות באוויר. אני יודע שהוא משחק רק בליגת קופל, אבל מה שהוא עושה שם זה לא דבר של מה בכך. גם פארגו, שכולם פה התאהבו בו, והיום משחק בNBA, בא מליגת קופל, והוא הרשים פחות מלאנדסברג
לאנדסברג היה גם אדיר במכללות, ועושה השנה כמעט 25 נקודות למשחק. סמית' אולי שומר טוב יותר, וחכם יותר (וגם זה בספק גדול. לאנדסברג לפי מה שזכור לי מחלק יותר מ2 אסיסטים, קרוב ל3. סמית' מגרד אסיסט למשחק, וסמית' רחוק מאוד מליהיות גאון משחק, רק בגלל שמישהו החליט לקרוא לו פרופסור). זהו פחות או יותר
קלעי טוב יותר? שסמית' יגרד 30% ל3 נדבר. לאנדסברג ריבאונדר מצוין, ועל חדירה ויכולת התקפית אין מה לדבר בכלל. אני מתקשה לראות מצב שבו לאנדסברג יהיה פחות טוב, וגם אם איכשהו כן, זה לא הולך ליהיות בפער גדול, כי פחות טוב מסמית' איך שהוא נראה עד עכשיו כמעט בלתי אפשר לראות, והוא ממש ממש לא מצדיק מקום של זר.
זה נכון שהוא משחק בכסף קטן, אבל עדיין, לאנדסברג שחקן זול ממנו.
סמית' מביא הגנה טובה, וקליעה מחצי מרחק. זהו. לא מבין איזה סיבה יש למכבי להשאיר אותו

אגב, אם מדברים פה על רכז זר שצריך לבוא שנה הבאה, יש כמה שמות מעניינים כמו רייס מריטאס, או אוקיץ' ואארון ג'קסון שמסיימים חוזה..
asafb96

הודעהעל ידי Mta_atic » 23 ינואר 2012, 16:09

חביב אורנג'ד כתב:
Mta_atic כתב:
asafb96 כתב:

זר, אוחיון/שאייר
לאנדסברג, פניני
מאצ'בן, בלו, ליאור

אני לא יודע כמה לאנדסברג באמת מתאים מכבי, אבל אני כן חושב שהוא קלעי טוב יותר מסימת'.
ברם, ההבדל המרכזי בין לאנדברג לסמית' הוא שלאנדסברג שחקן צעיר שהולך ומתפתח בעוד שמסמית' אנחנו יודעים בדיוק למה לצפות (וזה לא להרבה) והוא כבר לא יהפוך להיות שחקן טוב יותר ממה שהוא עכשיו.

חביב,
שחקן צעיר ומתפתח - הכל טוב ויפה, אבל אחרי שמכבי תרשום L ראשון באירופה כשלנסברג ופניני בעמדה 3, נראה עד כמה התירוצים האלה יספיקו.
לדעתי עמדה 3 אצלנו מחייבת כרגע זר איכותי, שומר קשוח, מוסר טוב וקלעי סולידי מכל הטווחים, ולנדסברג, לדעתי, לא ייתן את זה למכבי בצורה מושלמת, כרגע.
אין לי בעיה שיבוא כקומבו-גארד על עמדות 2-3 ויתפתח שם לפחות שנה, זה יכול לעזור, אבל להביא אותו במקום סמית' זו התאבדות.
נערך לאחרונה על ידי Mta_atic בתאריך 23 ינואר 2012, 16:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים