Mta_atic כתב:asafb96 כתב:Mta_atic כתב:למה כולם ממהרים לוותר על סמית'?
אם מישהו מפנטז שלאנדסברג ינחת פה ומעמדה 3 ישחק יותר חכם ויותר הגנתי מסמית', הוא טועה.
אף אחד לא רוצה שחקן יותר חכם או הגנתי, רוצים שחקן יותר טוב. לאנדסברג הוא פוטנציאל NBA, ולא נופל מאף סווינגמן באירופה. מבחינת המכלול, הוא עולה על סמית', למרות שהוא צעיר, ולמרות שהוא שיחק רק בקופליה
ואם כבר כולם עושים סגלים, גם אני אנסה
זר, אוחיון/שאייר
לאנגפורד, הלפרין, בורשטיין
לאנדסברג, פניני
מאצ'בן, בלו, ליאור
סופו, הנדריקס/זר במידה והנדריקס דורש שכר גבוה
5 זרים, לא צריך יותר. במידה והולכים על אוחיון, הייתי גם מאריך לשאייר את החוזה, ומשאיל אותו לקבוצת יורוליג קטנה/קבוצת יורוקאפ, ומחזיר בשנה שאחרי במקום בורשטיין
עוד פעם הפרחות באוויר על פוטנציאל NBA.
כרגע הוא מככב בקבוצה שנראית כמו פח זבל לכדורסל.
במשחק קבוצתי כמו במכבי אפשר לחתוך את כמות הנקודות שלו ביותר מחצי, וזה לא אומר שהוא שחקן רע אלא רק שלא הייתי ממהר לגמור עליו את ההלל לפני שאראה אותו ברמה גבוהה יותר באירופה.
לאנדסברג לא יותר טוב מסמית'. לא קלעי יותר טוב ולא שומר יותר טוב.
חודר טוב יותר לסל זה נכון, אבל מבחינתי אם זה סמית' או לאנדסברג הייתי משאיר את סמית',
ולא בגלל שהוא השחקן הכי טוב שיש בעמדה 3 (אידסון עלה עליו בכמה רמות), אלא בגלל שכרגע הוא מתאים לפילוסופיה של בלאט ולגישה של מכבי, והוא נמצא יחסית בכסף קטן.
זה רחוק מליהיות הפרחות באוויר. אני יודע שהוא משחק רק בליגת קופל, אבל מה שהוא עושה שם זה לא דבר של מה בכך. גם פארגו, שכולם פה התאהבו בו, והיום משחק בNBA, בא מליגת קופל, והוא הרשים פחות מלאנדסברג
לאנדסברג היה גם אדיר במכללות, ועושה השנה כמעט 25 נקודות למשחק. סמית' אולי שומר טוב יותר, וחכם יותר (וגם זה בספק גדול. לאנדסברג לפי מה שזכור לי מחלק יותר מ2 אסיסטים, קרוב ל3. סמית' מגרד אסיסט למשחק, וסמית' רחוק מאוד מליהיות גאון משחק, רק בגלל שמישהו החליט לקרוא לו פרופסור). זהו פחות או יותר
קלעי טוב יותר? שסמית' יגרד 30% ל3 נדבר. לאנדסברג ריבאונדר מצוין, ועל חדירה ויכולת התקפית אין מה לדבר בכלל. אני מתקשה לראות מצב שבו לאנדסברג יהיה פחות טוב, וגם אם איכשהו כן, זה לא הולך ליהיות בפער גדול, כי פחות טוב מסמית' איך שהוא נראה עד עכשיו כמעט בלתי אפשר לראות, והוא ממש ממש לא מצדיק מקום של זר.
זה נכון שהוא משחק בכסף קטן, אבל עדיין, לאנדסברג שחקן זול ממנו.
סמית' מביא הגנה טובה, וקליעה מחצי מרחק. זהו. לא מבין איזה סיבה יש למכבי להשאיר אותו
אגב, אם מדברים פה על רכז זר שצריך לבוא שנה הבאה, יש כמה שמות מעניינים כמו רייס מריטאס, או אוקיץ' ואארון ג'קסון שמסיימים חוזה..