yzafrir כתב:ואתה באמת מאמין ששווה למכבי לשלם ללאנגפורד 1.5 מליון רק בגלל שהיא חסכה את הכסף על שחקן במקום הנדריקס (ההפרש הוא 300K נטו ולא 500K )....יותר מיזה אתה באמת מאמין שהבעלים יעדיפו להעלות את ההצעה ללאנג ולא לחסוך את ההפרש הזה ?? ברור שהם יוותרו על לאנג ולא ישדרגו את ההצעה לכזה סכום והאמת שאני די יבין אותם....לא מסכים איתם אבל מבין
אני לא מאמין בלהחתים חבורה של שחקנים בינוניים בשביל להשאיר אחד תותח ( עיין ערך ארויו...)
אתה יוצר מנקודת הנחה שהתקציב ישאר אותו דבר אבל אולי הוא יגדל ? כרגע אי אפשר לדעת כלום ולהניח כבר בשלב כזה שהחתמת הנדריקס ב-800K תבוא על חשבון לאנגפורד או סופו זו הנחה לא נכונה .
כן! אני בהחלט מאמין ששווה לתת 1.5 מיליון דולר ללאנגפורד, אם זה המחיר היחיד שנוכל להשאיר אותו, על חשבון הנדריקס
מאיפה אתה יודע מה יהיה ההפרש? יכול להיות שיביאו סנטר אלמוני ב300 אלף דולר, או שחקן ב500 אלף דולר. זה לא משנה. זה האיזור.
זה לא להחתים חבורה של בינוניים כמו עם ארויו. ממש לא. זה לא שאתה מוותר על כל הסגל בשביל לאנגפורד. אם לצידו יש לך שחקנים כמו סופו, מאצ'בן, ליאור, הלפרין, רכז זר נורמלי, זאת אחלה קבוצה. זה בטח ובטח עדיף על בנייה מטופשת לרוחב
אי אפשר לדעת מה יהיה התקציב, אבל כמה כבר התקציב יכול לגדול? הרי מכבי נתנה שנה שעברה עונה גדולה, כך שהפרסום והכל עלה. זה לא שמכבי תכניס פתאום עוד איזה מיליון דולר לתקציב השחקנים, ואם כן אני מאוד אשמח. אבל אם לא? גם ההנהלה לא יודעים בדיוק מה יהיה. אז זה באמת שווה להמר על זה שישאר לנו כסף, ולהחתים עכשיו את הנדריקס? ואם לא ישאר כסף? כל העניין פה, זה מה שאני אמרתי כבר משהו כמו מיליון פעם, סדר עדיפויות.
ההפרש הזה על הנדריקס בהחלט יכול להיות רלוונטי לשחקנים חשובים יותר, ונראה לי מאוד שטותי להמר והחתים מהר מהר שחקן מחליף בסכום כזה, שאתה בכלל לא בטוח שהשחקנים החשובים הרבה יותר ישארו, לנוכח התקציב המוגבל שמכבי מציגה לאורך שנים